Referendum(i) u RS-u
- mO k3
#10276 Re: Referendum(i) u RS-u
Jesu prebrojali?? 
- Banksy
#10277 Re: Referendum(i) u RS-u
Gojeni H wrote:Sjooj, mislio da se ovoga vise niko ne sjeca.Banksy wrote:6. Flota, NATO intervencija i Saša Karadžić u ABiH, hitovi ljeta '92....Prpa.ba wrote: Jasta radi, isto kao sto je Peta flota 4 godine civilizovano, polako i sigurno dolazila.
A 6. Flotu je, koliko sutra, najavljivao Neven Kazazović
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10278 Re: Referendum(i) u RS-u
Mir je nije rat. Stabilnost i bezbjednost se obezbjedjuje placanjem poreza da institucije rade svoj posao. Tine bi moje ili bilo cije prisustvo tamo ljudima samo otezalo polozaj. Nego me razocarala hipi brigada da nije vec tamo. Mislim da objadni ovim sto slave...TLR wrote:Vidi sad, a do maloprije živio Sefer i njegova virtuelna divizija spremna da za 10-15 minuta ovlada RS-om.KatarinaKosaca wrote:Samo da mirno prodje noc povratnicima. Kad nebeski pocnu slaviti neku istorijsku pobjedu pucanjem. Nadam se da je udarna forumska hipi brigada vec krenula da im objasni da «ne vrijedi»....Fakat, samo da ne bude izivljavanja na Hrvatima i Bosnjacima.
Neeee jaranice, sada put na noge i prenoći sa tim ljudima.
Ako ništa popričaj i podijeli te ideje na terenu sa tim ljudima.
Šta fali?
Ne melje se uprazno o nekoj ofanzivi, nego tiho i hinjski - pa kada se steknu uslovi ... qrcem u čelo.
Kojim god hoćeš.
Izvini, morao sam.
-
Inkognito7
#10279 Re: Referendum(i) u RS-u
51% izlaznost? Ocekivao sam 143% 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10280 Re: Referendum(i) u RS-u
I Arkan je poginuo to ljeto 92Gojeni H wrote: Sjooj, mislio da se ovoga vise niko ne sjeca.
- Sanjarko
#10281 Re: Referendum(i) u RS-u
Cini ti se.L u c i f e r wrote:slabo nišanišVizionar 1985 wrote: Ne mere.
Ovo je Car maksimalna.
Jos 6 komada.
Samo steta i Medzugorje nastrada, u ovoj simulaciji.
Al vise Hrvati i Bosanci-Bosnjaci dobise po nosu od Srba.
2 Hrvati 3 BB-ovci 1 Srbi.
Sta ces Majorizacija Srba od Strane Hrvata i BB-ovaca.
http://nuclearsecrecy.com/nukemap/?t=8a ... 1ba21dabed
Prvo sam njukovo ZE, pa SA, pa BG.
Ondo Saudiju, pa Izrael i na kraju Meriku.
Mrsko mi Svijet bilo Njukat.
Ne da mi se RF njukat, prevelik teritorij, mrsko mi.
Ne dao Bog ovo, radio simulaciju na Merici da vidim sta bi bilo kad bi neki Asteroid udario.
Uglavnom kad bi i ovo bilo, bilo bi prezivjelih.
Evo.
http://nuclearsecrecy.com/nukemap/?t=06 ... 72d22157d6
Merika rules.
- red evil
#10282 Re: Referendum(i) u RS-u
Te sam dijelove zaboravio boldirati a bitniji su od onog. 
Sad bi najjače bilo da izlaznost bila oko 70% ali da je preko 50% glasalo za NE.
Sad bi najjače bilo da izlaznost bila oko 70% ali da je preko 50% glasalo za NE.
- It_is_a_Leclerc
#10283 Re: Referendum(i) u RS-u
Ispodprosječna izlaznost, izostanak bilo kakvog međuetničkog sukoba, mlak, praktično zanemariv eho ove igranke u međunarodnim političkim krugovima - u velikoj mjeri su doprinijele da se ovaj referendum ispuše kao balon.
NSRS je počela sa procedurom izmjene Zakona o praznicima.
NSRS je počela sa procedurom izmjene Zakona o praznicima.
- Drvosjeca iz Dejcica
#10284 Re: Referendum(i) u RS-u
Inkognito7 wrote:51% izlaznost? Ocekivao sam 143%
- mO k3
#10285 Re: Referendum(i) u RS-u
Iskreno ??Inkognito7 wrote:51% izlaznost? Ocekivao sam 143%
Koji poraz najvećeg Srbina , samo 51% ovo se moze tumačiti sa je Srbima dosta rata da zapravo žele miran život bez ikakavih tenzija
-
155_mm
#10286 Re: Referendum(i) u RS-u
polako kolega polako. sad ce to da nadodje.Inkognito7 wrote:51% izlaznost? Ocekivao sam 143%
- Prpa.ba
#10287 Re: Referendum(i) u RS-u
Ispuhalo-ne ispuhalo, bila izlaznost 5 ili 50 posto, kolovodje ovog anitustavnog djelovanja moraju odgovarati inace zivimo u drzavi u kojoj se tolerisu otvorena krsenja dejtonskog sporazuma.
-
L u c i f e r
#10288 Re: Referendum(i) u RS-u
Dragan Bjelogrlic pogibe ko tenkista.KatarinaKosaca wrote:I Arkan je poginuo to ljeto 92Gojeni H wrote: Sjooj, mislio da se ovoga vise niko ne sjeca.
- Ludzak
#10289 Re: Referendum(i) u RS-u
šta ti misliš, da živiš u pravnoj državi?Prpa.ba wrote:Ispuhalo-ne ispuhalo, bila izlaznost 5 ili 50 posto, kolovodje ovog anitustavnog djelovanja moraju odgovarati inace zivimo u drzavi u kojoj se tolerisu otvorena krsenja dejtonskog sporazuma.
- mO k3
#10290 Re: Referendum(i) u RS-u
Prpa.ba wrote:Ispuhalo-ne ispuhalo, bila izlaznost 5 ili 50 posto, kolovodje ovog anitustavnog djelovanja moraju odgovarati inace zivimo u drzavi u kojoj se tolerisu otvorena krsenja dejtonskog sporazuma.
Zavrtanje ruku tek slijedi
-
tlr
#10291 Re: Referendum(i) u RS-u
Dosadan sam kao papagaj. Situacija nije ni nalik na '91-'92. To je tada bukvalno bila ničija zemlja i nijedna sila nije htjela da se umiješa dok se oružje ne isprazni i ekipa na terenu nacrta mape. Strašno, ali tako je. Rusija je tada bila u rukama pjane Jeljcina.
Danas je druga priča.
EUFOR (Nato) je tu, stacioniran kod nas.
Ako bude manje od 60% glasova DA, ja sam izuzetno zadovoljan.
To znači da postoji barem 40% normalnih, pametnih ljudi sa kojima se da pregovarati o normalnoj i funkcionalnoj državi - u kojoj svi mogu biti na svom i gdje su ljudi dovoljno inteligentni da se mogu suzdržavati da iz INATA slave zločin.
Vidjećemo još.
Danas je druga priča.
EUFOR (Nato) je tu, stacioniran kod nas.
Ako bude manje od 60% glasova DA, ja sam izuzetno zadovoljan.
To znači da postoji barem 40% normalnih, pametnih ljudi sa kojima se da pregovarati o normalnoj i funkcionalnoj državi - u kojoj svi mogu biti na svom i gdje su ljudi dovoljno inteligentni da se mogu suzdržavati da iz INATA slave zločin.
Vidjećemo još.
- Gojeni H
#10292 Re: Referendum(i) u RS-u
Tragom najave dolaska 6. flote ...Banksy wrote:![]()
Kunem se da su mi ljudi u rovu u junu ili julu '92. godine govorili da je pitanje trenutka kada ce Amerikanci doci da se cetnicima nahebu matere, i da samo jos malo treba drzat' liniju al' ne pucati da ne bi "ko sad na kraju izginuo".
I ja balo balavi ih pitam: "Pa ko ce doci ginuti za nas?"
- A oni naravno: "Daj ba sta ti znas, mali!
- mO k3
#10293 Re: Referendum(i) u RS-u
Kako ih nije bruka objaviti 51% ja bi prešutio
-
tlr
#10294 Re: Referendum(i) u RS-u
Šaraj malo 'ebo ga ti. Đe ćeš po nama?Vizionar 1985 wrote:Cini ti se.L u c i f e r wrote:slabo nišanišVizionar 1985 wrote: Ne mere.
Ovo je Car maksimalna.
Jos 6 komada.
Samo steta i Medzugorje nastrada, u ovoj simulaciji.
Al vise Hrvati i Bosanci-Bosnjaci dobise po nosu od Srba.
2 Hrvati 3 BB-ovci 1 Srbi.
Sta ces Majorizacija Srba od Strane Hrvata i BB-ovaca.
http://nuclearsecrecy.com/nukemap/?t=8a ... 1ba21dabed
Mrsko mi Svijet bilo Njukat.![]()
Ne da mi se RF njukat, prevelik teritorij, mrsko mi.![]()
Ne dao Bog ovo, radio simulaciju na Merici da vidim sta bi bilo kad bi neki Asteroid udario.
Evo.
Merika rules.
- Sanjarko
#10295 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne pratis demografiju pa ne znas.Kikibombona wrote:arzuhal wrote:Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:
- Glasao sam za naš Dan, da nam penzije budu bolje!
![]()
![]()
![]()
![]()
A za pola godine 'niko me nije došo obač, pitati treba li mi sta'.
Evo gledam na RTRS, nigdje mladog covjeka. Niko ispod 60. Fakat ne kontam. Gdje je omladina?
Ima tema na netu, i mojih komentara tu.
Nece ih bit ak ovako nastave vise od 360.000 za 75 godina.
- tandmand
#10296 Re: Referendum(i) u RS-u
Sad je u depresivnoj fazi a kad dođe manijakalna, čak će i pojedini Bošnjaci krišćati da je Bakir suviše radikalan i da bez potrebe talasa.Chisum wrote:
Izetbegović za Klix.ba: Referendum će proći, a BiH će ostati, pozivam Bošnjake da budu strpljivi
Sta ima Gandi...
Nego, ima li ova minder funjara, koja se debelo okoristila sve i jednim mozgom plivadonom koji je u njemu u njegovoj dzeparsokoj stranci vidio borce za opstanak Bosne, IKAKVU viziju sta i kako dalje, ili se sve svelo na ovaj napaceni Kalimero pogled i strategiju lezi i pravi se mrtav (... i cekaj hoce li Inzko reci koju pametnu, i hoce li laktaskog kmeta Putin primiti prije ili poslije crtanog).
Tako on ovim izmjenama dribla protivnike ...
- ovo_malo_duse
#10297 Re: Referendum(i) u RS-u
Mozemo se mi zezat ovdje do iduceg Bajrama. Cinjenica je da su Srbi otvorili pandorinu kutiju.
Referendum ili anketa manje bitno, prekrsili su direktno DMS. Sad su sve karte na stolu, partija je pocela kako ce zavrsit vidjet cemo. Bake je bio u Wasingtonu i Vucko takodze. Bake suta opasne izjave, Vucko se instantno ogradio od referenduma. Kerusa Dacic laje ali ne zbog sebe nego da selo cuje. Vidjecemo sta ce biti. Ne sluti na dobro .
Referendum ili anketa manje bitno, prekrsili su direktno DMS. Sad su sve karte na stolu, partija je pocela kako ce zavrsit vidjet cemo. Bake je bio u Wasingtonu i Vucko takodze. Bake suta opasne izjave, Vucko se instantno ogradio od referenduma. Kerusa Dacic laje ali ne zbog sebe nego da selo cuje. Vidjecemo sta ce biti. Ne sluti na dobro .
- It_is_a_Leclerc
#10298 Re: Referendum(i) u RS-u
S obzirom da ne postoji nikakva nezavisna, objektivna ili međunarodna posmatračka verifikacija rezultata ovog so called - referenduma, ovu izlaznost od jedva 50-ak % uzimam sa ogromnom rezervom, što zbog vrlo netačnih biračkih spiskova (koji to zapravo i nisu, već su, posredstvom MUP-a RS dobijeni podaci o prebivalištu), što zbog toga što su se na biračkim mjestima dešavale strahovite manipulacije (u nekim mjestima je izlaznost išla do 98 % što je matematički nemoguće).
Realno, izlaznost na ovaj referendum je tu negdje 45-48%.
Očekujem - da - 98 %, ne - 1 %, nevažećih 1 %
Realno, izlaznost na ovaj referendum je tu negdje 45-48%.
Očekujem - da - 98 %, ne - 1 %, nevažećih 1 %
- Sanjarko
#10299 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa saro sam.TLR wrote:Šaraj malo 'ebo ga ti. Đe ćeš po nama?Vizionar 1985 wrote: Cini ti se.
Mrsko mi Svijet bilo Njukat.![]()
Ne da mi se RF njukat, prevelik teritorij, mrsko mi.![]()
Evo.
Merika rules.
Radio simulaciju sta bi bilo ak bi bilo isto ko na Merici.
Zakljucak ko Zohari smo, tesko nam dohakat.
- Banksy
#10300 Re: Referendum(i) u RS-u
Da, da...Gojeni H wrote:Tragom najave dolaska 6. flote ...Banksy wrote:![]()
Kunem se da su mi ljudi u rovu u junu ili julu '92. godine govorili da je pitanje trenutka kada ce Amerikanci doci da se cetnicima nahebu matere, i da samo jos malo treba drzat' liniju al' ne pucati da ne bi "ko sad na kraju izginuo".
I ja balo balavi ih pitam: "Pa ko ce doci ginuti za nas?"
- A oni naravno: "Daj ba sta ti znas, mali!