SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vješalica

#10276 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

O'zone
Globalni moderator

#10277 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Možda je lovačka, s dozvolom. Što odmah seljački? Da je neodgovoran - jeste. Nije obezbijedio oružije kako treba i nije držao municiju u sefu ili na nekom drugom bezbjednom mjestu. Sad to zna i znat će do kraja života i proklinjat će svaki dan što je živ.
vješalica

#10278 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

jel istina da mu je dijete ciatilo pusku?
kako nije seljacki
to je mentalitet
kako ne kontas
neka ga nece zna mali ja njega upustim ovo i ono...i jeste seljacki u kuci drzati lovacku pusku napunjenu ne zivi u vrletima na kilimandzaru i ne hodaju mu medjedi oko kuce da mu treba biti napunjena neko da se sila provodi
SmoLe

#10280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmoLe »

zna li neko u kojem se naselju desila smrt djecaka?
hAZNADAR

#10281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hAZNADAR »

MickeyPierce wrote:Sefic realno ne moze vise od 2 godine dobiti
Naravno - tu je djavolji advokat - onaj popularni Mjesecar koji i ne krije kako je dobar sa svom mogucom mafijom.

Ono sto mi nije jasno kod Sarajlija je popularnost Mjesecara - iako oslobadja ovakve Sefice.

Niko se i ne cese sto se Rastoder seta slobodno - jos svi gledaju da su dobri sa njim.
nema me tamo

#10282 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

Joj jeste smorovi kao dace mu godinu, dvije..

Ima da mu daju preko 10, i poslije toga sve ce opet ici sve po starom...
made_in_sarajevo

#10283 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

hAZNADAR wrote:
MickeyPierce wrote:Sefic realno ne moze vise od 2 godine dobiti
Naravno - tu je djavolji advokat - onaj popularni Mjesecar koji i ne krije kako je dobar sa svom mogucom mafijom.

Ono sto mi nije jasno kod Sarajlija je popularnost Mjesecara - iako oslobadja ovakve Sefice.

Niko se i ne cese sto se Rastoder seta slobodno - jos svi gledaju da su dobri sa njim.
Covjek koristi rupe u zakonu kad se sagleda sve. Ne moze tebe 2 mjeseca izvuci ako imas dobar zakon,a ne ovako dodju na tuzilastvo da daju izjavu i bukvalno se zajebavaju sa njima i moze im se. Dat cu izjavu te necu dat,a nozda hocu, ma necu ipak i sve je to dozvoljeno. Mjesecara cim nazovu sa tuzilastva on odma dodje, drugi advokati te nema vremena tad te drugi termin,a on odma doleti ne pita ko je i sta je uradio. Zato ga svi traze oni koji ga mogu platiti,a realno kad se sagleda covjek odlicno poznaje zakone i samo koristi rupe da izvuce svog klijenta koji ga placa. Poslovno gledano sasvim opravdano. I ja kakim na mjesecara joj supka izvuce lika ali kad se skonta on tu nije uopste kriv, drzava,zakon,tuzioci,policija i sudije su krivi za sve to

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
vješalica

#10284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

svaki kriminalac će da traži mjesečara jer ga svi znaju po njegovim sposobnostima da li da pregovara ili da im sredi nešto malo uz obavezne godišnje odmore u zatvorima...
stvar je jasna niko neće ići nepoznatom advokatu da ga izvlači,ovako su sigurni u mjesečara
nijedan ozbiljan advokat,pa i mjesečar ne mogu karantirati klijentu da će mu dobiti spor,pa bilo šta da je u pitanju...
insomnia78

#10285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Ma hajte moli vas. Kakvo placanje. Ko je od krupnih riba uzeo Mjesecara. On se, poznanstvima nas'o na vrhu liste ovih branilaca po sluzbenoj duznosti i to je to. Frajer nije nikog oslobodio. Sve su to priznanja krivice i nagodbe sa tuzilastvom. Sve ce se to odlezati
vješalica

#10286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

cesta očišćena boli glava a jedna je od najrpometnijih
vejjrtovatno rad misli ako je što više prometna da će to automobili da razgrnu prolascima
ja danas nigdje nisam nijedne grtalice vidjela u gradu
a totalno je klizalište
a ove sileđije za volanima uvijek prkose i zakonima fizike i vremenskim uvjetima
vješalica

#10287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

insomnia78 wrote:Ma hajte moli vas. Kakvo placanje. Ko je od krupnih riba uzeo Mjesecara. On se, poznanstvima nas'o na vrhu liste ovih branilaca po sluzbenoj duznosti i to je to. Frajer nije nikog oslobodio. Sve su to priznanja krivice i nagodbe sa tuzilastvom. Sve ce se to odlezati
pa eto rastoderu nije advokat omar, nego kolić kadrija pa je dobio nešto sitno i još se potuca po žalbama
zdruzdjo

#10288 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zdruzdjo »

vješalica wrote: pa eto rastoderu nije advokat omar, nego kolić kadrija pa je dobio nešto sitno i još se potuca po žalbama
I pojesti ce vuk magarca kao i puuuuuno puta do sada.....
vješalica

#10289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

pa logično :mrgreen:
naseroric

#10290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by naseroric »

procitajte sta je napisala sestra od ovog "intelektualca" Sefica
Ljubavi moja, ti znaš da te sestra voli više od života svog. Sad što nismo zajedno i nije nam nešto novo. Dok mi imamo šarm milionera, drugi se pitaju od čega. Znaš da su ljudi kod nas bijeda. Znaju samo da blate i pljuju i uživaju u tuđoj nesreći. Šta ćeš braco, oni se zavukli u rupe i komentarišu a ja gradom ponosno hodam, podignute glave. Jer nisu svi primitivci i bijeda, ipak ima onih koji te vole i znaju pravog tebe. Ali sve se nekako predevera kad imaš viziju, imaš san. Hahahahah. Ti si moj svijet, onaj kojeg zavolim i zamrzim u sekundi, ali onaj za kojeg sam spremna život da dam. Sestra jedne od ove dvije cure kaže: ne očekujte ništa od suđenja, jer Allah zna šta je najbolje i da će biti onako kako treba da bude. Jer i za 20 godina ono što se desilo, njih neće vratiti.

Znaš šta sam ti rekla: danas si bio ti, sutra mogu biti ja, neko drugi, peti, deseti. Samo ova bijeda što smo im trn u oku može da razmišlja kao primitivci, ali i sam znaš koliko je danas nepismenih.

Ps, ovih 5 djevojaka s fakulteta što glume idiote pa lijepe neke plakate i protestuju, ja kao njegova sestra vam jebem najmilije. Ako već želite da ljepite plakate, onda neka to bude kako i priliči, jer nisu plakati za koncert. Javite se da vam kupim traku kako treba a ne za karton u granapima. Ipak nas dvoje nismo navikli na bijedu. Vi ko spoj tekstila a mi ko Versace i svila smo", završava Sara Sefić.
kloniran

#10291 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

naseroric wrote:procitajte sta je napisala sestra od ovog "intelektualca" Sefica
Ljubavi moja, ti znaš da te sestra voli više od života svog. Sad što nismo zajedno i nije nam nešto novo. Dok mi imamo šarm milionera, drugi se pitaju od čega. Znaš da su ljudi kod nas bijeda. Znaju samo da blate i pljuju i uživaju u tuđoj nesreći. Šta ćeš braco, oni se zavukli u rupe i komentarišu a ja gradom ponosno hodam, podignute glave. Jer nisu svi primitivci i bijeda, ipak ima onih koji te vole i znaju pravog tebe. Ali sve se nekako predevera kad imaš viziju, imaš san. Hahahahah. Ti si moj svijet, onaj kojeg zavolim i zamrzim u sekundi, ali onaj za kojeg sam spremna život da dam. Sestra jedne od ove dvije cure kaže: ne očekujte ništa od suđenja, jer Allah zna šta je najbolje i da će biti onako kako treba da bude. Jer i za 20 godina ono što se desilo, njih neće vratiti.

Znaš šta sam ti rekla: danas si bio ti, sutra mogu biti ja, neko drugi, peti, deseti. Samo ova bijeda što smo im trn u oku može da razmišlja kao primitivci, ali i sam znaš koliko je danas nepismenih.

Ps, ovih 5 djevojaka s fakulteta što glume idiote pa lijepe neke plakate i protestuju, ja kao njegova sestra vam jebem najmilije. Ako već želite da ljepite plakate, onda neka to bude kako i priliči, jer nisu plakati za koncert. Javite se da vam kupim traku kako treba a ne za karton u granapima. Ipak nas dvoje nismo navikli na bijedu. Vi ko spoj tekstila a mi ko Versace i svila smo", završava Sara Sefić.

citavu porodicu i po mogucnosti familiju kastrirati preventivno da se ne kote.
ova nek bude zahvalna sto hoda gradom sa svim zubima u glavi, jer nijednog nije zasluzila da ima :twisted:
mamu snobovsku kriminalno profitersku :twisted:
JanuaryJones

#10292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

Sjo dijagnoze :shock:
Logovan

#10293 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

naseroric wrote:procitajte sta je napisala sestra od ovog "intelektualca" Sefica

Ma mrš u pizdu materinu, ja debilne cure, mater joj.
Brat joj ubio dvije mlade djevojke, a ona njemu ljubavi moja, bla, bla, imamo šarm milionera (šta? :? ), ljudi su bijeda, bla, bla, uživaju u tuđoj nesreći (kakvo uživanje, brat joj ubio dvije osobe), ponosno hodam (čuj ponosno).... :shock: :shock:

Još jebe najmilije djevojkama koje se bore da se Sefić kazni kako Bog kaže i bore se da se konačno stane u kraj ovakvim majmunima na cestama, kao što je njen brat.

Kakvo vrijeđanje naroda koji traži sigurnost u gradu od kretena na cestama, koji traži da se kažnjavaju Sefići, Rastoderi i ostali, itd.
insaneinthebrain

#10294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

koja bolest :-?
drag_gost

#10295 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drag_gost »

Otici i ugasiti svjetlo za sobom.
azurna_obala

#10296 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by azurna_obala »

Bože sačuvaj, sve je izmaklo kontroli i zdravom razumu.
smijesni_ste

#10297 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by smijesni_ste »

Prvo 'emotivni' dio pa usred toga smijeh pa na kraju bijes i psovke...šizofrenija samo takva :roll:
cyprus

#10298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by cyprus »

Kažem ja, ode ovaj svijet u tri pičke materine...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#10299 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Nemoj se sta uvrijedit,nije tebi nista,ali cu ovako prokomentarisati ovu gadost.
Ratko Mladicu jebem li ti majku...
Ko konta shvatit ce.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10300 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

sta je pisac, ubicina sestra, htjela reci???
Post Reply