Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#10276 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Warashii wrote:Ne kontam da je toliko postala popularna tvrdnja da je zemlja ravna ploca. :roll:
Sa kakvim se to marakama vi druzite "kruhavam"?
Warashii

#10277 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

triconja wrote:
Warashii wrote:Ne kontam da je toliko postala popularna tvrdnja da je zemlja ravna ploca. :roll:
:) moram ti priznati da se "druzim" silom prilika, radne kolege ili poznanici, a i po netu vidim da je brdo ovog uvjerenja.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10278 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

http://sport1.ba/nba/irving-je-uvjeren- ... loca/76248

kad mogu NBA košarkaši, može i običan narod!
triconja

#10279 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Warashii wrote:
triconja wrote:
:) moram ti priznati da se "druzim" silom prilika, radne kolege ili poznanici, a i po netu vidim da je brdo ovog uvjerenja.
Ha ja, jebo ti njutna i ajnstajna, i kulona, kakve sile, kakvi bakraci. Svijet je minekraft, ili jednostavnije citav svijet je na 4 slona koja stoje na ogromnoj kornjaci koja pluta po vasioni :lol:
zrakomlat

#10280 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

Warashii wrote:Ma chemtrails-e sam nekako mogao kontati, ne da sam vjerovao u njih, dobro u nekom davnom periodu svog zivota jesam al kasnije vidis koje su to gluposti, al sa tim stvarima mi covjek ne izgleda toliko glup koliko sa teorijom o ravnoj zemlji.
Pa Grey-si su mi koma ... ali ravna zemlja :-)
Dodje meni nedavno kolega sa pola napola uvjeren da je zemlja ravna, veli kako onda sa donje strane stoji voda a da ne "spadne", poceo sam da mu objasnjavam, gleda on u mene pa onda veli dzaba ti to meni pricas nista ja tebe ne kontam :shock: al nek je skont`o da je zemlja ravna jbm mu pleme.
:pisnuo: :thumbup:
male_okice

#10281 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by male_okice »

ove papuce koje izgledaju kao one klasicne adidas ali sa krznom gore. :-)

Image
sheilak

#10282 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

male_okice wrote:ove papuce koje izgledaju kao one klasicne adidas ali sa krznom gore. :-)

Image
ni meni ovo nije jasno. ruzno je.
annoy

#10283 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

To je fino za po kuci
Njanjavi

#10284 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Vala nije fino ni za kuce.
Prvo tusiranje vlaga udje u ovo krzno, pa onda grinje, pa vashke pa onda se izaspes po nogama, pa ti noge smrde vazda, na kraju dobijes gangrenu i blue waffle ako si zensko i umres dok se u papucama stvara neki novi alienski virus nastao u gmo namirnicama i pojede te iznutra dok umires sam u stanu jedno dvije ipo hefte.
Njanjavi

#10285 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Btw ja fakat nisam normalan ni sekunde.
Pricam na telefon danas i ne znam sta me navede na to, valjda pogled na prelijepo tjelo apolona onako znojan sa bajkanja i sav hot.
Pricam ja tako i gledam niz junacka dlakava prsa u mene mi i kako stojim pored puta vidim one cicke sto se stiglici hrane sa njima.
Reko odo malo pocesljat svoja fabulozna prsa sa njim jerbo lici ko da more lijepo iscesljat.
I po belaju nisam uzeo suh cicak vec zelen.
I cesljo se ja tako, cesljo, par puta zagrebem i bradavicu nako, sav se natrnjacim.
Iscesljo se i bacio cicak, nije proslo par minuta kad krenu pech alahu, pece, svrbi, boli, sve plikovi poiskakali jebo te cicak i grob :sad:
Sreca rjeka tu odma, pokiselim se na branici, istrljam i bjez kuci :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#10286 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

:lol: :lol: :lol:
sheilak

#10287 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

:lol: :lol: :D
meteorit135531

#10288 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam žene koje odlaze u teretanu. Valjda su influensirane od liberalnih Amerikanki koje stave bajpas oko ruke pa mjere srčani ritam , vratni pritisak i status žlijezda sa unutrašnjim sagorijevanjem dok bacaju sumnjičavo oko na onog muskulativnog crnobradog mužjaka čijim venama ne tece rukohvat njenog ljubavnog otrova , nego tece 1000 mg galenikinog uljanog rastvora - testosterona i dok moli Boga da je primjeti i da joj ljubazno objasni kako da gurne 100 kg dok radi kosi bendz.
Mislim , otkud vam pravo da mislite da nas zanima vaše tijelo i da samo posmatramo vašu guzicu i da nam je bitno koliko možete u seriji izbaciti na bendzu?

Sve je to tacno. Bitno je kako izgledate, ali je još bitnije da ne jebete živu silu i da ne kopirate ono što radi Kim Kardashian.
Ustvari , nije bitno kako izgledate. Bitno je da znate da izgledom ne možete mamiti poglede muškaraca , i da vam ti požudni pogledi neće pomoći pri uzidanju vašeg ega, jer postoje određeni tipovi muškaraca koji će vam reći :

"Stvarno si seksi , i dobro se kreses i tvoj zvučni uzdah kad se prolomi prostorijom, prozori zanijeme, iskoce iz ležišta i pobjegnu na drugu stranu ulice. Stvarno si slatka i potentna, ali si mi toliko gadna sa svojim razmisljanjima da te čak ne želim više ni jebat."

Nije sve u izgledu , ima nešto vala i u razmišljanju.
Warashii

#10289 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

Njanjavi wrote:Btw ja fakat nisam normalan ni sekunde.
Pricam na telefon danas i ne znam sta me navede na to, valjda pogled na prelijepo tjelo apolona onako znojan sa bajkanja i sav hot.
Pricam ja tako i gledam niz junacka dlakava prsa u mene mi i kako stojim pored puta vidim one cicke sto se stiglici hrane sa njima.
Reko odo malo pocesljat svoja fabulozna prsa sa njim jerbo lici ko da more lijepo iscesljat.
I cesljo se ja tako, cesljo, par puta zagrebem i bradavicu nako, sav se natrnjacim.
Iscesljo se i bacio cicak, nije proslo par minuta kad krenu pech alahu, pece, svrbi, boli, sve plikovi poiskakali jebo te cicak i grob :sad:
Heheh vidi se da si po stare dane došao na selo. Čičak i sipurak si bile glavne zajebancije u djetinjstvu. Prepolovis plod sipurak pa nakon natrljas iza vrata.
Njanjavi

#10290 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Warashii wrote:
Heheh vidi se da si po stare dane došao na selo. Čičak i sipurak si bile glavne zajebancije u djetinjstvu. Prepolovis plod sipurak pa nakon natrljas iza vrata.
Znam to za shipak bgm, radili smo to ko mahalski hajvanceri al za cicak se nisam nadao ovome :sad:
kakavdanakneiskustvu

#10291 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

meteorit135531 wrote:Ne kontam žene koje odlaze u teretanu. Valjda su influensirane od liberalnih Amerikanki koje stave bajpas oko ruke pa mjere srčani ritam , vratni pritisak i status žlijezda sa unutrašnjim sagorijevanjem dok bacaju sumnjičavo oko na onog muskulativnog crnobradog mužjaka čijim venama ne tece rukohvat njenog ljubavnog otrova , nego tece 1000 mg galenikinog uljanog rastvora - testosterona i dok moli Boga da je primjeti i da joj ljubazno objasni kako da gurne 100 kg dok radi kosi bendz.
Mislim , otkud vam pravo da mislite da nas zanima vaše tijelo i da samo posmatramo vašu guzicu i da nam je bitno koliko možete u seriji izbaciti na bendzu?

Sve je to tacno. Bitno je kako izgledate, ali je još bitnije da ne jebete živu silu i da ne kopirate ono što radi Kim Kardashian.
Ustvari , nije bitno kako izgledate. Bitno je da znate da izgledom ne možete mamiti poglede muškaraca , i da vam ti požudni pogledi neće pomoći pri uzidanju vašeg ega, jer postoje određeni tipovi muškaraca koji će vam reći :

"Stvarno si seksi , i dobro se kreses i tvoj zvučni uzdah kad se prolomi prostorijom, prozori zanijeme, iskoce iz ležišta i pobjegnu na drugu stranu ulice. Stvarno si slatka i potentna, ali si mi toliko gadna sa svojim razmisljanjima da te čak ne želim više ni jebat."

Nije sve u izgledu , ima nešto vala i u razmišljanju.
:thumbup:
annoy

#10292 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

I sta, to znaci da se ne treba baviti tjelovjezbom?
djevojka bez imena

#10293 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Smije al u 4 zida, sta cemo mi u teretani, utegnute, sramota, bjez' :oops:
Last edited by djevojka bez imena on 11/07/2017 18:28, edited 1 time in total.
Njanjavi

#10294 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

:lol: :lol: :lol:
Ugegnuge-utegnute :lol:
djevojka bez imena

#10295 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Njanjavi wrote::lol: :lol: :lol:
Ugegnuge-utegnute :lol:
:lol: mrs :lol:
JThomas

#10296 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

pa to je meteorit jebo ga...
triconja

#10297 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Warashii wrote:
I sta se desi? Ne bih da probajem, vise volim procitat :lol:
triconja

#10298 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

djevojka bez imena wrote:Smije al u 4 zida, sta cemo mi u teretani, utegnute, sramota, bjez' :oops:
Najbolje bi bilo kad bi se razmisljanje ogranicilo u svoja 4 zida, pa to bi bilo milina :lol: .
Warashii

#10299 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

triconja wrote:
Warashii wrote:
I sta se desi? Ne bih da probajem, vise volim procitat :lol:
A sipurak kao i cicak, pogotovo suhi cicak, imaju u sebi sitne dlacice koje se zabadaju u kozu pa izazivaju svrab i nelagodu, nesto kao staklena vuna :)
Jos se sve to desava naravno u ljeto, pa sva ona vrucina i taj belaj dodje ti da se pojedes od muke.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#10300 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Domaci izdajnik »

Funjare koje dolaze sa kilom šminke na licu u teretanu i na bazen :roll: uđe u bazen napravi Nes 3 u 1 :lol:
Post Reply