S moje sokoćalo
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Joj da samo znaš kakvog sam XM-a vidio danas na Koševskom Brdu!citroen xm wrote:Evo me, bolje da nisam došao.![]()
Lakse malo pobi nas jednim metkomRomeo 80 wrote:Joj da samo znaš kakvog sam XM-a vidio danas na Koševskom Brdu!citroen xm wrote:Evo me, bolje da nisam došao.![]()
Tamno metalik zelene boje i sa nekim alu felgama. Izgleda predobro! Prošao sam autom pa nisam skontao koji je motor u pitanju, ali i da je bio V6 ne bih ti ga pokazao. Znam da ti ne bi bilo dobro
![]()
A samo 20 metara niže u u dvorištu ima jedna Lancia Kappa. Ubjedljivo najbolji primjerak koji sam vidio u Sarajevu! Garažirana i čovjek je stalno licka. Ima i neki noviji auto koji kisne napolju.![]()
Ovo je da Bati Valteru bude loše!
Apdejtuj nas kako radovi budu napredovali_BataZiv_0809 wrote:Lakse malo pobi nas jednim metkomRomeo 80 wrote:Joj da samo znaš kakvog sam XM-a vidio danas na Koševskom Brdu!citroen xm wrote:Evo me, bolje da nisam došao.![]()
Tamno metalik zelene boje i sa nekim alu felgama. Izgleda predobro! Prošao sam autom pa nisam skontao koji je motor u pitanju, ali i da je bio V6 ne bih ti ga pokazao. Znam da ti ne bi bilo dobro
![]()
A samo 20 metara niže u u dvorištu ima jedna Lancia Kappa. Ubjedljivo najbolji primjerak koji sam vidio u Sarajevu! Garažirana i čovjek je stalno licka. Ima i neki noviji auto koji kisne napolju.![]()
Ovo je da Bati Valteru bude loše!ko da si ti Bata a ne ja
![]()
Cuo sam za tu Kappu, a kroz koji mjesec postajemo rivali

Vrlo radoRomeo 80 wrote:
Apdejtuj nas kako radovi budu napredovali![]()