Ma sve je moj narode "regionalni problem" - a posebno kad im podastrete argumente...
A posebno je pitanje da ja kao kupac moram imati mogućnost da biram koga ja hoću a ne da se dijele k'o dileri (Ne može HS, ni BH telecom, ni LoL, samo Telemach), ma nije to VAŠA infrastruktura, nije to gazdina babovina već JAVNO DOBRO za čije korištenje u ukupnom iznosu bi se trebala izdvajati naknada, ali to braća fino uzimaju sebi.
A da ne pričam da odjednom TELEMACH-a nema na forumu, eeee moja tugo, moram priznati da sam sa trenutnim stanjem i više nego zadovoljan jer ne moram da trpim "PAMET" koja nije zasnovana ni na jednom argumentu, već LELEMUDANJU i klepanju para za ništa.
A još jedno mi ne ide u glavu, mi plaćamo prenos kojekakvih besplatnih televizija Mjesne zajednice "ušljiva kota 312" (kojekakvi Igmani, kiseljaci, veseljaci, narodnjaci, i ini drugi ) koje ovi svi operatori navode kao 90 kanala u osnovnom paketu ????? (od njih možda neko memoriše 2 - i to slučajno).
Za ono što je i na šta nalik : platite dodatni paket u iznosu od _____KM - i još plus za svaki TV
PRENAPLAĆIVANJE!!!!