Pa dobro bio bi kapitalac u rangu Jajala onomad
Da je stariji mozda bi bilo i izvodivo, ovako tesko al bi valjalo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Volio bih, ali nema šanse. On može bez problema naći sebi tim u segundi ili u ovim srednje jakim ligama poput švice,belgije,austrije i sl.gold'n'brown wrote: ↑10/12/2020 15:55Pa dobro bio bi kapitalac u rangu Jajala onomad
Da je stariji mozda bi bilo i izvodivo, ovako tesko al bi valjalo![]()
U boljoj formi Handžić.
Ako si Caruga i taknes u familiju Osim dobijes odmah ban bar je tako na temi PL.Znam na koga mislis i red je vise da lik dobije trajni.Ako nije Husref problem onda je Hadzic.Ako sutra dobije Hadzic otkaz bice problem Uscuplic itd.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑10/12/2020 21:15 Pitanje za admine, jel konstantno vrijedjanje ljudi (u ovom slucaju uposlenika FKS) razlog za ban?
Teško, u Bilbau zarađuje gotovo 800 000 eura po sezoni. Sumnjam da će pristati na puno manje od toga. Jedino opcija posudbe gdje bi mu FKS isplaćivao manji dio plate, a matični klub većinugold'n'brown wrote: ↑10/12/2020 15:55Pa dobro bio bi kapitalac u rangu Jajala onomad
Da je stariji mozda bi bilo i izvodivo, ovako tesko al bi valjalo![]()
Uzalud vam trud sviraci. Pisanje istine nije nikakvo vrijedjanje. Sve pozitivno treba pojvaliti a negativno kritikovati i pisati o tome da se sto prije zaustavi. Ja navijam za klub a pojedinci u njemu me ne zanimaju. Ako ne rade kako treba ja cu uvjek pricati i pisati o tome sve dok se to ne zaustavi.Dinostula wrote: ↑10/12/2020 21:35Ako si Caruga i taknes u familiju Osim dobijes odmah ban bar je tako na temi PL.Znam na koga mislis i red je vise da lik dobije trajni.Ako nije Husref problem onda je Hadzic.Ako sutra dobije Hadzic otkaz bice problem Uscuplic itd.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑10/12/2020 21:15 Pitanje za admine, jel konstantno vrijedjanje ljudi (u ovom slucaju uposlenika FKS) razlog za ban?
Izgubit ce ti Sloboda u subotu, nemate sanse protiv nas. Borac ti je dobro prosao, trebali ste primiti barem jos dva gola.Analiticarr wrote: ↑11/12/2020 00:34Uzalud vam trud sviraci. Pisanje istine nije nikakvo vrijedjanje. Sve pozitivno treba pojvaliti a negativno kritikovati i pisati o tome da se sto prije zaustavi. Ja navijam za klub a pojedinci u njemu me ne zanimaju. Ako ne rade kako treba ja cu uvjek pricati i pisati o tome sve dok se to ne zaustavi.Dinostula wrote: ↑10/12/2020 21:35Ako si Caruga i taknes u familiju Osim dobijes odmah ban bar je tako na temi PL.Znam na koga mislis i red je vise da lik dobije trajni.Ako nije Husref problem onda je Hadzic.Ako sutra dobije Hadzic otkaz bice problem Uscuplic itd.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑10/12/2020 21:15 Pitanje za admine, jel konstantno vrijedjanje ljudi (u ovom slucaju uposlenika FKS) razlog za ban?
Pri čemu si ti mjera stvari. Ti sve najbolje znaš. Mogli smo te dovesti da zamjeniš komplet upravu, Hadžića i Vinka i da sam obavljaš sve te funkcije. Siguran sam da bi osvojili LP.Analiticarr wrote: ↑11/12/2020 00:34Uzalud vam trud sviraci. Pisanje istine nije nikakvo vrijedjanje. Sve pozitivno treba pojvaliti a negativno kritikovati i pisati o tome da se sto prije zaustavi. Ja navijam za klub a pojedinci u njemu me ne zanimaju. Ako ne rade kako treba ja cu uvjek pricati i pisati o tome sve dok se to ne zaustavi.Dinostula wrote: ↑10/12/2020 21:35Ako si Caruga i taknes u familiju Osim dobijes odmah ban bar je tako na temi PL.Znam na koga mislis i red je vise da lik dobije trajni.Ako nije Husref problem onda je Hadzic.Ako sutra dobije Hadzic otkaz bice problem Uscuplic itd.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑10/12/2020 21:15 Pitanje za admine, jel konstantno vrijedjanje ljudi (u ovom slucaju uposlenika FKS) razlog za ban?
Osim zadnje dvije recenice, svaka ti je na mjestu. Samo ipak treba upozoravati, da ne pomisle da niko ne vidi sta rade ili ne rade.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑11/12/2020 07:48 U situaciji u kojoj jesmo, pohvala treba biti 90% a ostalo opravdane kritike.
Ne zato sto treba zatvarati oci, nego zato sto nikad sarajevo nije stajalo bolje - ovo smo cekali barem od rata naovamo i ne treba trovati situaciju u kojoj bi ostali premijerligasi dali i pomocni teren i sve sto imaju da budu na nasem mjestu.
Da moze bolje, uvijek moze, i treba svaki dan na tome raditi. I ima ko ce o tome misliti. A to nismo ni ti ni ja. Ti si samo dusman klubu, za svoj ili tudji sitni sicar vidjet cemo.
Nista sto napises ne uzimam za ozbiljno. Mislim da si trol ali meni ne smetas. Ima opcija za to. Pozdrav.Analiticarr wrote: ↑11/12/2020 02:27 Cemu nervoza? Nisam ja nikakva mjera i ne znam sve najbolje, ja samo neizmjerno volim FK Sarajevo i ukazujem na greske koje (ne)nmjerno prave pojedinci u njemu jer zelim da se to sprijeci i zaustavi.Ako smo prvi na tabeli, to ne znaci da svako moze raditi sve sto mu je milo. Trebate nauciti postavljati sebi standarde i sagledavati stvari realno, onako kakve jesu. Ne treba se u zivotu zadovoljavati mrvicama nego grabiti ka vrhu u svim mogucim sferama.![]()
Il je trol il je bipolaran, trece opcije nemastrong69 wrote: ↑11/12/2020 15:35Nista sto napises ne uzimam za ozbiljno. Mislim da si trol ali meni ne smetas. Ima opcija za to. Pozdrav.Analiticarr wrote: ↑11/12/2020 02:27 Cemu nervoza? Nisam ja nikakva mjera i ne znam sve najbolje, ja samo neizmjerno volim FK Sarajevo i ukazujem na greske koje (ne)nmjerno prave pojedinci u njemu jer zelim da se to sprijeci i zaustavi.Ako smo prvi na tabeli, to ne znaci da svako moze raditi sve sto mu je milo. Trebate nauciti postavljati sebi standarde i sagledavati stvari realno, onako kakve jesu. Ne treba se u zivotu zadovoljavati mrvicama nego grabiti ka vrhu u svim mogucim sferama.![]()
Postujem tvoje misljenje ali nisi u pravu bratestrong69 wrote: ↑11/12/2020 15:35Nista sto napises ne uzimam za ozbiljno. Mislim da si trol ali meni ne smetas. Ima opcija za to. Pozdrav.Analiticarr wrote: ↑11/12/2020 02:27 Cemu nervoza? Nisam ja nikakva mjera i ne znam sve najbolje, ja samo neizmjerno volim FK Sarajevo i ukazujem na greske koje (ne)nmjerno prave pojedinci u njemu jer zelim da se to sprijeci i zaustavi.Ako smo prvi na tabeli, to ne znaci da svako moze raditi sve sto mu je milo. Trebate nauciti postavljati sebi standarde i sagledavati stvari realno, onako kakve jesu. Ne treba se u zivotu zadovoljavati mrvicama nego grabiti ka vrhu u svim mogucim sferama.![]()
Ako te ne zanimaju pojedinci zasto onda svaki dan pises o Husrefu,Hadzicu i ostalim clanovima uprave ? Koga to uopste zanima u ovom trenutku kad imamo sansu da budemo prvaci po treci put u nizu ? Ako imas problem sa bilo kim iz uprave idi rijesi to k'o covjek sa njima. Djeujes mi ko neki tip koji je trebao da upadne u tu pricu oko FK Sarajeva i da dijelis kajmak sa njima a nisi upao i sad lijecis svoje frustracije anonimno po forumu.Analiticarr wrote: ↑11/12/2020 00:34Uzalud vam trud sviraci. Pisanje istine nije nikakvo vrijedjanje. Sve pozitivno treba pojvaliti a negativno kritikovati i pisati o tome da se sto prije zaustavi. Ja navijam za klub a pojedinci u njemu me ne zanimaju. Ako ne rade kako treba ja cu uvjek pricati i pisati o tome sve dok se to ne zaustavi.Dinostula wrote: ↑10/12/2020 21:35Ako si Caruga i taknes u familiju Osim dobijes odmah ban bar je tako na temi PL.Znam na koga mislis i red je vise da lik dobije trajni.Ako nije Husref problem onda je Hadzic.Ako sutra dobije Hadzic otkaz bice problem Uscuplic itd.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑10/12/2020 21:15 Pitanje za admine, jel konstantno vrijedjanje ljudi (u ovom slucaju uposlenika FKS) razlog za ban?
Nisi ti prvi koji je to tako shvatio ali ne krivim te jer mi smo takav narod da sve vidimo drugacije od ostalih, u svima koji razmisljaju drugacije ili kritikuju, vidimo neprijatelje ili nekoga ko nas zeli iskoristiti ili kako ti kazes dijeliti kajmak. Tu ne mislim nista lose u vezi tebe nego pisem opcenito za nasu naciju. Nedo dragi Allah da sam takav ili da od naseg kluba zelim bilo kakav kajmak. Sve sto sam dao dao sam od srca i ne zalim zbog toga nego sam ponosan i sretan sto sam bio u mogucnosti i draga srca odlucio da tako postupim. Kad bi zatrebalo opet bih dao, i to mnogo vise (hvala Svevisnjem sto mi se posrecilo da mogu) i nikad ne bih zalio zbog toga niti bi mi palo na pamet da pomislim da ja imam neku korist od nase svetinje.Dinostula wrote: ↑12/12/2020 00:01
Ako te ne zanimaju pojedinci zasto onda svaki dan pises o Husrefu,Hadzicu i ostalim clanovima uprave ? Koga to uopste zanima u ovom trenutku kad imamo sansu da budemo prvaci po treci put u nizu ? Ako imas problem sa bilo kim iz uprave idi rijesi to k'o covjek sa njima. Djeujes mi ko neki tip koji je trebao da upadne u tu pricu oko FK Sarajeva i da dijelis kajmak sa njima a nisi upao i sad lijecis svoje frustracije anonimno po forumu.![]()
Mislim da je to potpuno pogresno razmisljanje i jos jedna nasa mahana. Das nam mrvice i mi budemo sretni i zatvaramo oci pred svim losim stvarima oko nas, pravimo se da ih ne vidimo. Mi cemo akobogda uzeti tecu titulu u nizu i nadam se ne samo trecu nego jos mnogo njih, ali ne treba zbog toga zatvarati oci i praviti se da je sve idealno ako to nije tako. Na svaki problem ili gresku treba pravovremeno reagovati kako bi se sasjeklo u korijenu, jer cesto se zna desiti da ljudi tako zazmire na sitnicu pa se kasnije kaju jer ta sitnica poraste i izzraste u nesto ogromno. Pravovremena reakcija i suceljavanje sa problemom je pola obavljenog posla u rjesavanju istog. Vjeruj mi jer znam to iz vlastitih iskustava.Koga to uopste zanima u ovom trenutku kad imamo sansu da budemo prvaci po treci put u nizu ?
Ne zanima me ko su pojedinci u klubu nego me zanima samo nas klub. Svi oni budu i prodju a SARAJEVO ostaje zauvjek. Ali to ne znaci da me ne zanima sta oni rade dok su u nasem klubu i svako ko grijesi treba ga upozoravati i tjerati da ispravlja greske ili ta osoba mora biti odstranjena. Valjda shvatas o cemu pisem.Ako te ne zanimaju pojedinci zasto onda svaki dan pises o Husrefu,Hadzicu i ostalim clanovima uprave ?
Sve mi je sa ovim rekao. Sramota da ga moramo trpiti. Lafo navijač Sarajeva, lafo jedan od onih koji je spasio klub....Teska srca moram napisati da zelim poraz u BL i akobogda poraz i od Slobode
Ma po prici da je jedan spic vec zavrsen i spominjanje Mladosti mislim i siguran sam 99% da je jedan od spiceva koji ce nam doci Nedim Hadzic samo je pitanje ko ce jos doci sa njim.F&N wrote: ↑12/12/2020 10:22 Analiticarr je neko ko je blizak nekom iz kluba. Po informacijama koje pise vidim da ima info. ali vrlo cesto interpetira informacije na svoj nacin ili ih ne iznosi kompletne. U sustini manipulacija. Vidim da se okomio na Emira. Ne znam koji je razlog za to ali mogu naslutiti aoi necu o tome. Price kako zeli klubu dobro su relativno OK ali ovo sto radi je licno i to mu je osnovni zadatak.
@Analiticar Majstore na pogresnom si mjestu. Nista ovdje neces postici.
Da si ozbiljan covjek kako se predstavljas, vrijeme i energiju bi trosio negdje gdje mozes i ostaviriti ciljeve ma kakvi oni bili. Ovdje samo ispadas smijesan i neki patoloski lazov, koji prepricava tudje price predstavljajuci ih ko svoje, gradeci sliku o sebi kao nekom bitnom liku.
@F&N grijesis brate. Uopste se nisam okomio na Hadzica nego javno kritikujem jer zelim ili boljeg SD ili da promjeni nacin rada. Npr na Husrefa sam se bio okomio i sve sto sam pricao i posao ispostavilo se tacno. A Hadziji zelim da napreduje i samim tim da i nase Sarajevo jos vise raste i napreduje Ako to nemoze ili ne zna onda nam treba neko bolji od njegaDinostula wrote: ↑12/12/2020 12:12Ma po prici da je jedan spic vec zavrsen i spominjanje Mladosti mislim i siguran sam 99% da je jedan od spiceva koji ce nam doci Nedim Hadzic samo je pitanje ko ce jos doci sa njim.F&N wrote: ↑12/12/2020 10:22 Analiticarr je neko ko je blizak nekom iz kluba. Po informacijama koje pise vidim da ima info. ali vrlo cesto interpetira informacije na svoj nacin ili ih ne iznosi kompletne. U sustini manipulacija. Vidim da se okomio na Emira. Ne znam koji je razlog za to ali mogu naslutiti aoi necu o tome. Price kako zeli klubu dobro su relativno OK ali ovo sto radi je licno i to mu je osnovni zadatak.
@Analiticar Majstore na pogresnom si mjestu. Nista ovdje neces postici.
Da si ozbiljan covjek kako se predstavljas, vrijeme i energiju bi trosio negdje gdje mozes i ostaviriti ciljeve ma kakvi oni bili. Ovdje samo ispadas smijesan i neki patoloski lazov, koji prepricava tudje price predstavljajuci ih ko svoje, gradeci sliku o sebi kao nekom bitnom liku.![]()