Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
basar wrote:Armija otpora je izašla na sjeverne i istočne granice cionističke tvorevine. Kada sam o tome govorio prije 2-3 mjeseca, neki su se smijali. Poslušajte govore Sejjida Hassana Nasrallaha, imate na našem jeziku i čitajte između redova
Prije 5 godina je Šejh Hasan, da Allah dž.š. bude zadovoljan njime, održao čuveni govor u kojem je najavio ulazak i rat i objasnio puku zašto Sirija ne smije pasti. Ostalo je istorija.
koje uzbuđenje, skršili im cionisti 10 baza, uništili brojne pvo sisteme, i nasta euforija što su im nekako jedva uspjeli oboriti jedan avion, i to kao odgovor nakon koliko do sada ? šest, sedam, deset cionističkih napada avionima? slavlje kao da su ušli i Tel Aviv.
basar wrote:Armija otpora je izašla na sjeverne i istočne granice cionističke tvorevine. Kada sam o tome govorio prije 2-3 mjeseca, neki su se smijali. Poslušajte govore Sejjida Hassana Nasrallaha, imate na našem jeziku i čitajte između redova
Prije 5 godina je Šejh Hasan, da Allah dž.š. bude zadovoljan njime, održao čuveni govor u kojem je najavio ulazak i rat i objasnio puku zašto Sirija ne smije pasti. Ostalo je istorija.
Ratni zločinac i fašista Hasan Nasrallah će ako Bog da platiti visoku cijenu za ratne zločine Hezbollaha u Siriji. Jedva čekam da ih vidim ponižene, zgažene, poražene. Fašistima iz Libanona dati lekciju da je pamte narednih 100 godina.
sarajevoxxxx wrote:Zlikovca samo polako gnječiti i udarati direktno u glavu u Damask, i naravno politički to fino upakovati da je se protiv nasilja, ne treba dizati tenzije i tako to.
Kod mene komšija poveo sina u kafanu, vratili se prebijeni, pita ih mati "šta bi?". A mali veli "babo sve letio glavom na štos".
rajv0sa wrote:Konzumenti cionističkih naranči po Francuskoj na aparatima.
Vehabije opet na strani izraela, nije više ni čudno.
kad će nekim ljudima postati jasno da kad vidiš krkana u birtiji kako se izdrkava na nekom mirnom slabijem i manjem tipu pa ga onda drugi krkan opandrči, ne znači da si na strani drugog krkana nego voliš kad se krkani međusobno pomlacaju pa jedan drugom prospu čorbu iz nosa.
Last edited by brisanjegranica on 10/02/2018 11:17, edited 1 time in total.
Radost savoxa i kompanije koji su regrutovali vehabije po bosni za rat protiv Sirije, optužujući je da sarađuke sa Izraelom. Danas, već sa radošću i zahvalom Allahu, dočekuju i slave Izraelsko-Američke uspjehe i napade. Iako, moram ih razočarati, na pogrešnoj su strani- strani gubitnika.
kad će nekim ljudima postati jasno da kad vidiš krkana u birtiji kako se izdrkava na nekom mirnom slabijem i manjem tipu pa ga onda drugi krkan opandrči, ne znači da si na strani drugog krkana nego voliš kad se krkani međusobno pomlacaju pa jedan drugom prospu čorbu iz nosa.
Ne znam nisam nikad posjećivao birtije, to bolje znaju vehabije, vjerujem da bi handzar to detaljno znao opisat
Maystor wrote:Ima li kakvih informacija koji je ADS korišten? Neko moje viđenje:
cionistička tvorevina ima F-16 koji je nadograđen vlastitim sistemima za radarsko ometanje. Mislim da ih je sjebalo neko "custom" rješenje, koje nisu poznavali. Recimo, iranski Mersad (nadograđena i žestoko modificirana kopija američkog MIM-23 Hawk).
Potvrđeno je da ih ima u Siriji, ali nije potvrđeno da su pucali.
Btw, Iran je poslao u Siriju prevaziđenu tehniku. Ono što imaju u Iranu je daleko odmaklo (pisao sam o tome na temi Iran). Amerikanci su to osjetili na slučaju RQ-170, hvala im od srca na tom dragocjenom poklonu
Ne znam nisam nikad posjećivao birtije, to bolje znaju vehabije, vjerujem da bi handzar to detaljno znao opisat
brisanjegranica wrote:
vehabije ne idu u birtije.
Idu idu, sve do prosvjetljenja, puno redovinje od običnog pučanstva
sarajevoxxxx wrote:
Ratni zločinac i fašista Hasan Nasrallah će ako Bog da platiti visoku cijenu za ratne zločine Hezbollaha u Siriji. Jedva čekam da ih vidim ponižene, zgažene, poražene. Fašistima iz Libanona dati lekciju da je pamte narednih 100 godina.
Ja sam na strani FSA, ali zanima me zasto bas tako gledas na Hezbollah.....ne znam mnogo detalja o njihovim aktivnostima u Siriji.....
Ali da se razumijemo, nikad nebi mogao navijati za Izrael protiv njih....
sarajevoxxxx wrote:
Ja sam na strani FSA, ali zanima me zasto bas tako gledas na Hezbollah.....ne znam mnogo detalja o njihovim aktivnostima u Siriji.....
To su muslimanski kompleksi i muslimanske zablude "Ne navijam za Izrael a Hezbollah je dobar pa makar učestvovao u najgorim masakrima nad sirijskim civilima". Baš kao da je bitno samo na kojoj si strani, sve ostalo su sitnice.
sarajevoxxxx wrote:
To su muslimanski kompleksi i muslimanske zablude "Ne navijam za Izrael a Hezbollah je dobar pa makar učestvovao u najgorim masakrima nad sirijskim civilima". Baš kao da je bitno samo na kojoj si strani, sve ostalo su sitnice.
Dobro to. Nego koja se vojna formacija u ovom ratu bori za narod, ljudska prava i slobode svih bez obzira na vjeru i naciju ?