Sirija vol. 2

Locked
Maystor

#102526 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

basar wrote:Armija otpora je izašla na sjeverne i istočne granice cionističke tvorevine. Kada sam o tome govorio prije 2-3 mjeseca, neki su se smijali. Poslušajte govore Sejjida Hassana Nasrallaha, imate na našem jeziku i čitajte između redova ;)
Prije 5 godina je Šejh Hasan, da Allah dž.š. bude zadovoljan njime, održao čuveni govor u kojem je najavio ulazak i rat i objasnio puku zašto Sirija ne smije pasti. Ostalo je istorija.

Image
brisanjegranica

#102527 Re: Sirija vol. 2

Post by brisanjegranica »

koje uzbuđenje, skršili im cionisti 10 baza, uništili brojne pvo sisteme, i nasta euforija što su im nekako jedva uspjeli oboriti jedan avion, i to kao odgovor nakon koliko do sada ? šest, sedam, deset cionističkih napada avionima? slavlje kao da su ušli i Tel Aviv. :D
sarajevoxxxx

#102528 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Maystor wrote:
basar wrote:Armija otpora je izašla na sjeverne i istočne granice cionističke tvorevine. Kada sam o tome govorio prije 2-3 mjeseca, neki su se smijali. Poslušajte govore Sejjida Hassana Nasrallaha, imate na našem jeziku i čitajte između redova ;)
Prije 5 godina je Šejh Hasan, da Allah dž.š. bude zadovoljan njime, održao čuveni govor u kojem je najavio ulazak i rat i objasnio puku zašto Sirija ne smije pasti. Ostalo je istorija.

Image
Ratni zločinac i fašista Hasan Nasrallah će ako Bog da platiti visoku cijenu za ratne zločine Hezbollaha u Siriji. Jedva čekam da ih vidim ponižene, zgažene, poražene. Fašistima iz Libanona dati lekciju da je pamte narednih 100 godina.
Maystor

#102529 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

sarajevoxxxx wrote:Zlikovca samo polako gnječiti i udarati direktno u glavu u Damask, i naravno politički to fino upakovati da je se protiv nasilja, ne treba dizati tenzije i tako to.
:lol: :lol: :lol:
Kod mene komšija poveo sina u kafanu, vratili se prebijeni, pita ih mati "šta bi?". A mali veli "babo sve letio glavom na štos".

Jadniče, srce će me strefit koliko se smijem :lol: :lol: :lol: :lol:

brisanjegranica

#102530 Re: Sirija vol. 2

rajv0sa wrote:Konzumenti cionističkih naranči po Francuskoj na aparatima. :mrgreen:

Vehabije opet na strani izraela, nije više ni čudno.
kad će nekim ljudima postati jasno da kad vidiš krkana u birtiji kako se izdrkava na nekom mirnom slabijem i manjem tipu pa ga onda drugi krkan opandrči, ne znači da si na strani drugog krkana nego voliš kad se krkani međusobno pomlacaju pa jedan drugom prospu čorbu iz nosa.
Last edited by brisanjegranica on 10/02/2018 11:17, edited 1 time in total.
basar

#102531 Re: Sirija vol. 2

Post by basar »

Radost savoxa i kompanije koji su regrutovali vehabije po bosni za rat protiv Sirije, optužujući je da sarađuke sa Izraelom. Danas, već sa radošću i zahvalom Allahu, dočekuju i slave Izraelsko-Američke uspjehe i napade. Iako, moram ih razočarati, na pogrešnoj su strani- strani gubitnika.
rajv0sa

#102532 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Ratni zločinac bez ijednkg dokumentovanog zločina, mogu mislit koliko si sati proveo da nađeš bar jedan snimak koji kompromituje. Ya Hezbollah. :mrgreen:
rajv0sa

#102533 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

brisanjegranica wrote:
rajv0sa wrote:Konzumenti cionističkih naranči po Francuskoj na aparatima. :mrgreen:

kad će nekim ljudima postati jasno da kad vidiš krkana u birtiji kako se izdrkava na nekom mirnom slabijem i manjem tipu pa ga onda drugi krkan opandrči, ne znači da si na strani drugog krkana nego voliš kad se krkani međusobno pomlacaju pa jedan drugom prospu čorbu iz nosa.
Ne znam nisam nikad posjećivao birtije, to bolje znaju vehabije, vjerujem da bi handzar to detaljno znao opisat :mrgreen:
Sehro

#102534 Re: Sirija vol. 2

Post by Sehro »

Još jedan podatak sa TV-a: pored Iranaca u napadnutoj sirijskoj bazi bili i Rusi..
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#102535 Re: Sirija vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78

#102536 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Evakuacija povrjedjenog pilota
Image
jefff

#102537 Re: Sirija vol. 2

Post by jefff »

Maystor wrote:Ima li kakvih informacija koji je ADS korišten? Neko moje viđenje:
cionistička tvorevina ima F-16 koji je nadograđen vlastitim sistemima za radarsko ometanje. Mislim da ih je sjebalo neko "custom" rješenje, koje nisu poznavali. Recimo, iranski Mersad (nadograđena i žestoko modificirana kopija američkog MIM-23 Hawk).
Potvrđeno je da ih ima u Siriji, ali nije potvrđeno da su pucali.

Btw, Iran je poslao u Siriju prevaziđenu tehniku. Ono što imaju u Iranu je daleko odmaklo (pisao sam o tome na temi Iran). Amerikanci su to osjetili na slučaju RQ-170, hvala im od srca na tom dragocjenom poklonu :lol:
Image

Obicna Dvina.
brisanjegranica

#102538 Re: Sirija vol. 2

rajv0sa wrote:
brisanjegranica wrote:

Ne znam nisam nikad posjećivao birtije, to bolje znaju vehabije, vjerujem da bi handzar to detaljno znao opisat :mrgreen:
vehabije ne idu u birtije.
insomnia78

#102539 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Pogodili ga Kornetom u zenicu oka. Dje Sumir?
:lol:
rajv0sa

#102540 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

brisanjegranica wrote:
rajv0sa wrote:
brisanjegranica wrote:
vehabije ne idu u birtije.
Idu idu, sve do prosvjetljenja, puno redovinje od običnog pučanstva :mrgreen:
sarajevoxxxx

#102541 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Ubice iz Damaska prijete žestokim odgovorom ako ih izraelska vojska nastavi i dalje udarati i zlostavljati.

Nije loše, treba ta prijetnja, treba i žestok odgovor Damaska, i onda ih udarati do besvijesti.
mirsek

#102542 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

sarajevoxxxx wrote:Ubice iz Damaska prijete žestokim odgovorom ako ih izraelska vojska nastavi i dalje udarati i zlostavljati.

Nije loše, treba ta prijetnja, treba i žestok odgovor Damaska, i onda ih udarati do besvijesti.
Vise nisu kukavice koje ne smiju uzvratiti jacem ?
Nemoj se puno sikirati otpasce ti brada od stresa.

Nego koja se vojna formacija u ovom ratu bori za narod, ljudska prava i slobode svih bez obzira na vjeru i naciju ?
Last edited by mirsek on 10/02/2018 11:36, edited 1 time in total.
rajv0sa

#102543 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Ponovo u duhu miroljubivog ahlaka priželjkuju kriv, ubijanje i daljnju eskalaciju, oni kojima je ko biva najviše žao civila.
Last edited by rajv0sa on 10/02/2018 11:35, edited 1 time in total.
zlajaBHF

#102544 Re: Sirija vol. 2

Post by zlajaBHF »

sarajevoxxxx wrote:
Ratni zločinac i fašista Hasan Nasrallah će ako Bog da platiti visoku cijenu za ratne zločine Hezbollaha u Siriji. Jedva čekam da ih vidim ponižene, zgažene, poražene. Fašistima iz Libanona dati lekciju da je pamte narednih 100 godina.
Ja sam na strani FSA, ali zanima me zasto bas tako gledas na Hezbollah.....ne znam mnogo detalja o njihovim aktivnostima u Siriji.....

Ali da se razumijemo, nikad nebi mogao navijati za Izrael protiv njih....
fosna2014

#102545 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Prica li jos ko o FSA? :lol:
rajv0sa

#102546 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Pa problem je što su šiije, jesi li ikad vidio da kaže (u) išta pohvalno za bilo koga ko pripada tom krugu.
sarajevoxxxx

#102547 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

zlajaBHF wrote:
sarajevoxxxx wrote:
Ja sam na strani FSA, ali zanima me zasto bas tako gledas na Hezbollah.....ne znam mnogo detalja o njihovim aktivnostima u Siriji.....

To su muslimanski kompleksi i muslimanske zablude "Ne navijam za Izrael a Hezbollah je dobar pa makar učestvovao u najgorim masakrima nad sirijskim civilima". Baš kao da je bitno samo na kojoj si strani, sve ostalo su sitnice.
zrakomlat

#102548 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

von_admir wrote:
Maystor wrote:Pocijepali su ga na vodonik i kiseonik :lol:

Image
Naletio na rodu u zraku :D :D :D
:lol:
mirsek

#102549 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

rajv0sa wrote:Pa problem je što su šiije, jesi li ikad vidio da kaže (u) išta pohvalno za bilo koga ko pripada tom krugu.
Pa kazali mu tako u dzematu a njemu mrsko da sam cita i istrazuje. Nije navikao.
mirsek

#102550 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

sarajevoxxxx wrote:
zlajaBHF wrote:
sarajevoxxxx wrote:

To su muslimanski kompleksi i muslimanske zablude "Ne navijam za Izrael a Hezbollah je dobar pa makar učestvovao u najgorim masakrima nad sirijskim civilima". Baš kao da je bitno samo na kojoj si strani, sve ostalo su sitnice.
Dobro to. Nego koja se vojna formacija u ovom ratu bori za narod, ljudska prava i slobode svih bez obzira na vjeru i naciju ?
Locked