Jesil' gled'o "Valter brani Sarajevo"?Klavikula wrote:ima imaChallenger__ wrote:Klavy, ima li te?
Sirija
- Challenger__
#10251 Re: Sirija
- Klavikula
#10252 Re: Sirija
5x najmanjeChallenger__ wrote:Jesil' gled'o "Valter brani Sarajevo"?Klavikula wrote:ima imaChallenger__ wrote:Klavy, ima li te?
- Challenger__
#10253 Re: Sirija
Ovaj -Klavikula wrote: 5x najmanje
Cyrax je u Gestapou (banu), valja nam ga vadit'!
Last edited by Challenger__ on 12/05/2013 03:03, edited 1 time in total.
- Co0l
#10254 Re: Sirija
Jasta,raketiranje civila po Izraelu nije terorizam (bez da sad ulazimo sta i sam mislim o Izraelu),nije cudo sto branis kad to isto SAA radi.Klavikula wrote:po cemu je Hezbollah teroristicka organizacija?
po tome su su ih cionisti, jenikiji i jos par drzava proglasili teroristickom. ma daj. ne vrse akte terorizma vec se brane.
Hezbollah je pokret otpora protiv cionisticke agresije.
- Challenger__
#10255 Re: Sirija
Jbt ovaj Cool priča kao okupacioni radio...
- Co0l
#10256 Re: Sirija
Cuj ovog samoproglasenog ValteraChallenger__ wrote:Jbt ovaj Cool priča kao okupacioni radio...
- Klavikula
#10257 Re: Sirija
kad malo bolje razmislim i sebi bi bar 1 ispred 5 mogo dodati
Cyraxa moramo izvadit. po njega cemo Strica poslat

Cyraxa moramo izvadit. po njega cemo Strica poslat
-
mmaar
#10258 Re: Sirija
To je to. Jos jedan se samorazotkrio.Challenger__ wrote:Jbt ovaj Cool priča kao okupacioni radio...
- Challenger__
#10259 Re: Sirija
Šta kae Deutsche Welle? Voice of America?Cuj ovog samoproglasenog ValteraIl si ti Suri,kojim li si se vec samoproglasio
- Klavikula
#10260 Re: Sirija
znas kako, kad nemas drugih opcija da bi sprijecio zrtve u vlastitim redovima, tacnije u vlastitom stanovnistvu, moras zaprijetiti na neki nacin neprijatelju. ne podrzavam ubijanje civila, ali neke stvari su neophodne.Co0l wrote:Jasta,raketiranje civila po Izraelu nije terorizam (bez da sad ulazimo sta i sam mislim o Izraelu),nije cudo sto branis kad to isto SAA radi.Klavikula wrote:po cemu je Hezbollah teroristicka organizacija?
po tome su su ih cionisti, jenikiji i jos par drzava proglasili teroristickom. ma daj. ne vrse akte terorizma vec se brane.
- Co0l
#10261 Re: Sirija
Kazu da se vratio ValterChallenger__ wrote:Šta kae Deutsche Welle? Voice of America?Cuj ovog samoproglasenog ValteraIl si ti Suri,kojim li si se vec samoproglasio
- Co0l
#10262 Re: Sirija
Sta onda imas protiv auto-bombi po Damasku?Klavikula wrote:znas kako, kad nemas drugih opcija da bi sprijecio zrtve u vlastitim redovima, tacnije u vlastitom stanovnistvu, moras zaprijetiti na neki nacin neprijatelju. ne podrzavam ubijanje civila, ali neke stvari su neophodne.Co0l wrote:Jasta,raketiranje civila po Izraelu nije terorizam (bez da sad ulazimo sta i sam mislim o Izraelu),nije cudo sto branis kad to isto SAA radi.Klavikula wrote:po cemu je Hezbollah teroristicka organizacija?
- Challenger__
#10263 Re: Sirija
Sarajevo, 6. april 2073.
Obilježavajući godišnjicu pobjede nad NWO, građani Sarajeva su položili vijence herojima Grada. Velika masa građana je prolazila ulicom Cyraxa, dok su obližnji Mmaarov park i i Klavikulin trg bili zasuti cvijećem. Challengerova mahala je bila ponosna u evociranju uspomena na svog slavnog mahalaša..."
- Klavikula
#10264 Re: Sirija
mmaar ti biraj, Stric, Dimnjacar ili Žare. sva trojica su klase za sebe 
- Challenger__
#10265 Re: Sirija
Klavikula wrote:mmaar ti biraj, Stric, Dimnjacar ili Žare. sva trojica su klase za sebe
Umrjeću, majke mi...
- Co0l
#10266 Re: Sirija
Ja se nisam nikad ni krio,moji stavovi su odmah bili jasni.Nisam ja kao neki koji se kriju iza laznog socijalizma kojma nakon smrti otkriju da im je porodica teska milijardu dolara narodnih parammaar wrote:To je to. Jos jedan se samorazotkrio.Challenger__ wrote:Jbt ovaj Cool priča kao okupacioni radio...![]()
![]()
- Klavikula
#10267 Re: Sirija
Challenger__ wrote:Sarajevo, 6. april 2073.
Obilježavajući godišnjicu pobjede nad NWO, građani Sarajeva su položili vijence herojima Grada. Velika masa građana je prolazila ulicom Cyraxa, dok su obližnji Mmaarov park i i Klavikulin trg bili zasuti cvijećem. Challengerova mahala je bila ponosna u evociranju uspomena na svog slavnog mahalaša..."
"najavljeno je i snimanje novog, 7 po redu, filma o hrabrim sekretarima anti nwo pokreta"
- Klavikula
#10268 Re: Sirija
neplemenit cilj izvrsioca radova.Co0l wrote:
Sta onda imas protiv auto-bombi po Damasku?
Last edited by Klavikula on 12/05/2013 03:38, edited 1 time in total.
- Challenger__
#10269 Re: Sirija
Još nisam zapazio zvaničnu reakciju Diiimeška (
Damska) na klevete Ankare. Idem lakapo...
Laku noć.
Laku noć.
- Co0l
#10270 Re: Sirija
Kud ces plemenitiji cilj od svrgavanja vladara koji masovno ubija stanovnistvo.Klavikula wrote:neplemenit cilj izvrsio radova.Co0l wrote:
To isto sto si naveo za raketiranje civila u izraelu komotno mozes navest onda i za auto-bombe po Damasku.Da ne djelis stanoviste da je terorizam dobar ako je u slubi tvog cilja,u suprotnom je samo terorizam.
- Klavikula
#10271 Re: Sirija
laku noc druze.

- Klavikula
#10272 Re: Sirija
"masovno ubijanje stanovnistva" ma daj. to bi se prije moglo reci za teroriste.Co0l wrote:Kud ces plemenitiji cilj od svrgavanja vladara koji masovno ubija stanovnistvo.Klavikula wrote:neplemenit cilj izvrsio radova.Co0l wrote:
To isto sto si naveo za raketiranje civila u izraelu komotno mozes navest onda i za auto-bombe po Damasku.Da ne djelis stanoviste da je terorizam dobar ako je u slubi tvog cilja,u suprotnom je samo terorizam.
ili su Sirijci mazohisti pa sve vise podrzavaju Assada kako ih ovaj vise ubija, gadja hemijskim oruzje i sl.
- Co0l
#10273 Re: Sirija
Polako,moraju prvo konsultovat Moskvu i Teheran da im kazu sta da misle.Trebalo im je vremena i da se izjasne nakon izraelskog bombardovanja.Challenger__ wrote:Još nisam zapazio zvaničnu reakciju Diiimeška (Damska) na klevete Ankare. Idem lakapo...
Laku noć.
- Co0l
#10274 Re: Sirija
Teroristi ne mogu nista masovno da rade u Siriji jer su u manjini (to smo vec apsolviraliKlavikula wrote: "masovno ubijanje stanovnistva" ma daj. to bi se prije moglo reci za teroriste.
ili su Sirijci mazohisti pa sve vise podrzavaju Assada kako ih ovaj vise ubija, gadja hemijskim oruzje i sl.
A Carli del Ponte ne vjerujem nista od kako je sakrila izvjestaje jugoslovenskog savjeta za odbranu (il kako li se vec zove to) cime je sprijecila da budu osudjeni za genocid u BiH.A ionako niko osim nje nije ni rekao da su pobunjenici koristili hemijsko oruzje,barem niko relevantan.
-
occupylove
#10275 Re: Sirija
fakti i cinjenice i brojke ( po stoti i hiljaditi put )
Hezbolah je legitimno izabran na izborima u Libanonu pod kontrolom promatraca medjunarodne zajednice , isto tako i Hamas
Hezbolah ima predstavnike u Lebanonskome parlamentu i aktivno ucestvuje u politickome zivotu Lebanona kao dio legalno izabran
rezultat izbora pod strogom i apsolutnom kontrolom , ( kao i u slucaju Latinske Amerike ?) medjunarodne zajednice i jedini pravi izbori po 'zapadnim standardima " su bili u tome dijelu svijeta u Lebanonu i pojasu Gaze !!!
nimalo se nije svidjeo imperijalistima
dakle ?
mozete li pobiti ove fakte ?
hvala unaprijed
Hezbolah je legitimno izabran na izborima u Libanonu pod kontrolom promatraca medjunarodne zajednice , isto tako i Hamas
Hezbolah ima predstavnike u Lebanonskome parlamentu i aktivno ucestvuje u politickome zivotu Lebanona kao dio legalno izabran
rezultat izbora pod strogom i apsolutnom kontrolom , ( kao i u slucaju Latinske Amerike ?) medjunarodne zajednice i jedini pravi izbori po 'zapadnim standardima " su bili u tome dijelu svijeta u Lebanonu i pojasu Gaze !!!
nimalo se nije svidjeo imperijalistima
dakle ?
mozete li pobiti ove fakte ?
hvala unaprijed