SDA-All about

Post Reply
Krushna mrva

#10251 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

Katamaran_Sa wrote:
Mister Yes wrote:Izgled nije bitan. Bitno je ono što je pričala. Tipa "Srb nas je napao jer smo zanemarili vjeru". Fuj
Malo je poznata cinjenica da je gospodja i tada bila vec psihicki bolesnik, razlog vise da ovako ne nastupa ali i razlog vise da se previse ne pridaje znacaja svemu ovome, znalo se da smo dobijali donacije, nivo na kojem se to radilo zavisi od onoga tko trazi.
Tu vidim jaku emociju, inace ne znam tko bi skinuo sat sa ruke i tek onako ga dao...
Pravo da ti kazem meni je gore sat s ruke primiti nego ga skinuti
udrch

#10252 Re: SDA-All about

Post by udrch »

miki.ba wrote:
udrch wrote:daj ba Katarina, od koga se ti braniš..pa taj lik se na forumu kleo dosad u najmanje dvije stranke, a od skora se kune u treću..šta se imaš kome pravdati..
ja im namjerno govorim da sam ono što oni žele, čim počnu optužbe..ionako me ne mogu mrziti više nego što me mrze..uživam u činjenici da mnogim proradi čir čim vide moj nick..najbolji su ovi koji se tek registruju, koji su banovani desetinu puta zbog svoje netolerancije drugačijeg mišljenja..

Bosna je napadnuta svim sredstvima i na sve načine, tako smo se morlai i braniti..svim sredstvima i na sve načine..ja sam ponosan na ovu ženu..i ona je svjesna da nije dorasla govorima, ali je prihvatila poziv i uradila što je mogla..
rezultat je ostvarila i to je ono što je nekim krivo..
Ipak mislim da je to vrlina, nije stranka fudbalski klub kojem se pruža doživotna lojalnost.
Promjena mišljenja je pozitivna, ugledaj se na kolegu.

PS. Divim se povjerenju koje imaš u ove ljude, ne znam da li bi rođenom bratu toliko vjerovao. :)
vidiš, razlika je u tome što ja za SDA samo glasam, nikad nisam tvrdio da su nam oni zadnja slamka spasa, nisam pisao hvalospjeve, što objektivno na ovom forumu si rijetko mogao uraditi..
ja sam te njegove postove već njemu podastirao, mrsko mi opet, a i nema potrebe sad prevrćati teme o SDP-u i NS-u, svrati malo na temu o DF-u..

ps. ja bezgranično i dokazano povjerenje i imam samo u svoja dva brata..u političare nemam, ali sam realan, za opciju sam koja najviše može trenutno dati..
VjecitiStudent

#10253 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
NeenaSa wrote: Ovo samo insajder moze da zna.

Ovo zna svako ko je proveo rat u Sarajevu.
Izgleda da nas je ovdje malo ...
:-)
Bice da je cijeli grad cetiri godine stanovao u te dvije ulice i cucao na prozorima.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#10254 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote::-)
Bice da je cijeli grad cetiri godine stanovao u te dvije ulice i cucao na prozorima.
Malo nas je bilo u ratu ukupno... Znali smo se svi sa vode, iz neke firme, iz Ferhadije.. baš nas je bilo malo. Tajni još manje.
Banksy

#10255 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote:
NeenaSa wrote: Ovo samo insajder moze da zna.

Ovo zna svako ko je proveo rat u Sarajevu.
Izgleda da nas je ovdje malo ...
:-)
De, ne prenemaži se. Znaš ovo k'o i ja.
Gandalf

#10256 Re: SDA-All about

Post by Gandalf »

hu iz ju poskoče
vidi uteče poskok
ostavi post bolan, što brišeše odma'
bimbokaposzta

#10257 Re: SDA-All about

Post by bimbokaposzta »

Jeb'o ove današnje umobolnice. I najteži pacijenti ulaze i izlaze kad im se hoće.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#10258 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Mah, nakon dvadesetogodišnjeg mučenja u ova tri konc-logora svi smo psihički pacijenti. Ko je danas normalan? Evo, svaki put kad pročitam neki post moga virtualnog frenda sa Poljina @udrch-a kako hvali SDA, proradi mi PTSP. :D
Gandalf

#10259 Re: SDA-All about

Post by Gandalf »

:D

šta reći za ovog asa :lol:hu iz ju - hebeš Mancinia i Blaža za ovog lika :-)
bimbokaposzta

#10260 Re: SDA-All about

Post by bimbokaposzta »

antimobbing wrote:Mah, nakon dvadesetogodišnjeg mučenja u ova tri konc-logora svi smo psihički pacijenti. Ko je danas normalan? Evo, svaki put kad pročitam neki post moga virtualnog frenda sa Poljina @udrch-a kako hvali SDA, proradi mi PTSP. :D
Manje čitanja, više šetnje, hrana bogata vlaknima, redovna terapija i nema pitiespija :D . Zna se :D
bimbokaposzta

#10261 Re: SDA-All about

Post by bimbokaposzta »

Gandalf wrote: :D

Engleski inače dobro govori ali bio je uzbuDJen i uvreDJen i odatle ovakav rezultat.
Bola reci Balji da se ne zajebaje :D
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#10262 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

bimbokaposzta wrote:
antimobbing wrote:Mah, nakon dvadesetogodišnjeg mučenja u ova tri konc-logora svi smo psihički pacijenti. Ko je danas normalan? Evo, svaki put kad pročitam neki post moga virtualnog frenda sa Poljina @udrch-a kako hvali SDA, proradi mi PTSP. :D
Manje čitanja, više šetnje, hrana bogata vlaknima, redovna terapija i nema pitiespija :D . Zna se :D
Ko nema novca nema ni obrazovanja - nema ni čitanja,

Ko nema novca nema ni putovanja - nema ni šetnje,

Ko nema novca - nema ni hrane bogate vlaknima,

Ko nema novca - nema ni redovne terapije …

Image

Jedino što fukara ima jeste, da hoda okolo i gleda u druge sebi slične zatvoreni u ovom GETO-u već dvadeset godina …

Siromaštvo je najbliže kufru-nevjerstvu …

Jeli vjernik onaj koji gura drugog u kufr-nevjerstvo i nema suosjećanja i empatije prema egzistencijalnim potrebama drugih ljudi?
Last edited by antimobbing on 07/06/2013 14:22, edited 1 time in total.
Shahab

#10263 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

antimobbing wrote:
bimbokaposzta wrote:
Ko nema novca nema ni obrazovanja - nema ni čitanja,

Ko nema novca nema ni putovanja - nema ni šetnje,

Ko nema novca - nema ni hrane bogate vlaknima,

Ko nema novca - nema ni redovne terapije …

Image

Jedino fukara ima jedne da hoda okolo i gleda u druge sebi slične zatvoreni u ovom GETO-u već dvadeset godina …
Siromaštvo je najbliže kufru-nevjerstvu …

Jeli vjernik onaj koji gura drugog u kufr-nevjerstvo i nema suosjećanja i empatije prema egzistencijalnim potreba drugih ljudi?
OVO JE ANTOLOGIJSKI POST NA TEMI SDA. NAKON OVOG POSTA I FOTOGRAFIJE VIŠE NEMA ŠTA DA SE KAŽE. OVIM POSTOM SVA PRIČA OKO SDA JE ISPRIČANA. NAKON OVOGA JA ZAISTA VIŠE NEMAM ŠTA DA KAŽEM...ZATO NAPUŠTAM FORUM. AFERIM ANTIMOBBING! :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10264 Re: SDA-All about

Post by Truba »

tihić upravo izlazio iz centrale
i ulazio u otvorena vrata nekog super auta... zanimljive mu potrčke mora da mlate dobru lovu

zanima me kad je molitva danas jel u 12 ili 13 sati
novi.dan.nova.nafaka

#10265 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Black swan wrote:tihić upravo izlazio iz centrale
i ulazio u otvorena vrata nekog super auta... zanimljive mu potrčke mora da mlate dobru lovu
U 13 je bila - šta je reći, nije valjda da nije bio na džumi ?
SeherSarajka

#10266 Re: SDA-All about

Post by SeherSarajka »

fulio :lol: al nedelju u samcu moze u crkvu :lol: ko.munjurama je svejedno :lol:

Image
udrch

#10267 Re: SDA-All about

Post by udrch »

Gandalf wrote: :D

kaže haVaz danas da je ovo antimobing, ali ga svrstaše u SDA :lol: ..mislim da jede mobi nokte..gdje će reći da je on SDA-ovac :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10268 Re: SDA-All about

Post by Truba »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Black swan wrote:tihić upravo izlazio iz centrale
U 13 je bila - šta je reći, nije valjda da nije bio na džumi ?
možda je stigao
imao je 15 minuta :D
antimobbing

#10269 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

udrch wrote: kaže haVaz danas da je ovo antimobing, ali ga svrstaše u SDA :lol: ..mislim da jede mobi nokte..gdje će reći da je on SDA-ovac :lol:
Haj' ne zezaj više, dosta šuplje, prvo za Poljine pa sad ovo :D
bdzs

#10270 Re: SDA-All about

Post by bdzs »

MuaDib

#10271 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

gewttwtg wrote:
bdzs wrote:Koje licemjerstvo Tito dragi :zid: http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-traz ... /130608051 .
pa sda je i organizovala protestni skup a meta su bili stranci koji su pregovarali sa kozarićem koji je naivno naletio na sda paštetu
Nije SDA nšta organizovala, već se kiti tuđim perjem.
:angry:
OmerD

#10272 Re: SDA-All about

Post by OmerD »

koja licemjernost a sda 20 godina u vlasti i godinama nisu rjesavali problem jmbga. nije to od jucer ili u zadnjih par mjeseci doslo do problema,nego je nastalo bas iz vremena kada su oni bili na vlasti debelo na drzavnom nivou.
cadburry

#10273 Re: SDA-All about

Post by cadburry »

Ima li su većinu da sa SNSD-om, SDS-om, PDP-om, DNS-om, i HDZovima izglasaju izmjenu zakona koji bi riješio problem JMB-a, i bez glasova SDP-a, SBB i SBiH. Čak je mogao bez problema proći i Dom naroda. Pa zašto nisu to uradili?
ReXX

#10274 Re: SDA-All about

Post by ReXX »

OmerD wrote:koja licemjernost a sda 20 godina u vlasti i godinama nisu rjesavali problem jmbga. nije to od jucer ili u zadnjih par mjeseci doslo do problema,nego je nastalo bas iz vremena kada su oni bili na vlasti debelo na drzavnom nivou.
Nesto kako popunjavanje upraznjenog mjesta sudije za ustavna pitanja. SDP blokirao nekoliko godina a sad odjednom pojurili da se to uradi.

Omere, bez obzira sta je bilo prije, cinjenica je da koalicija SDP-SBB nisu i ne rjesavaju ovo pitanje. I s obzirom da su u sada vlasti trebaju snositi posljedice i odgovornost.
ReXX

#10275 Re: SDA-All about

Post by ReXX »

cadburry wrote:Ima li su većinu da sa SNSD-om, SDS-om, PDP-om, DNS-om, i HDZovima izglasaju izmjenu zakona koji bi riješio problem JMB-a, i bez glasova SDP-a, SBB i SBiH. Čak je mogao bez problema proći i Dom naroda. Pa zašto nisu to uradili?

Zasto to sada SDP i SBB ne rijese??
Post Reply