BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#10252 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mali_milojica »

Cuo sam iz provjerenih izvora da Dzeko namjerno kasni na okupljanje jer je ljut na Papeta sto je zvao Hajrovica u reprezentaciju.
It_is_a_Leclerc

#10253 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

mali_milojica wrote:Cuo sam iz provjerenih izvora da Dzeko namjerno kasni na okupljanje jer je ljut na Papeta sto je zvao Hajrovica u reprezentaciju.
Opet "provjereni" izvori, tetke, teče, čistačice u kampu, jaran od Džekinog šure i to...

:-) :-)
udrch

#10254 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by udrch »

:lol:
jesul ti izvori iz Briješća..
mali_milojica

#10255 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mali_milojica »

Necu reci izvor,ali radim na mjestu gdje se nastupi i reprezentacija detaljno prate.
Logovan

#10256 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

mali_milojica wrote:Cuo sam iz provjerenih izvora da Dzeko namjerno kasni na okupljanje jer je ljut na Papeta sto je zvao Hajrovica u reprezentaciju.
Hahah jao šuplje. :lol:
Pa nije njegovo da određuje koga će Pape pozvati tako da nemoj pisati šuplje bezveze.
Infaze Studio

#10257 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Nevezano za gore navedeni "razlog" Dzekinog kasnjenja, situacija je sasvim bezveze.
Sta bi mogle biti "neodgodive obaveze" je misterija. Klupske sigurno nisu, jer klubovi svi znaju da su ove dvije sedmice reprezentativne. Nije nikakav transfer u drugi klub u pitanju. Ne d'o Bog, da nije neki nesretan slucaj u familiji...da je I to, znalo bi se.
Da nije prekin'o sa curom, pa bolestan...ne vjerujem da je I to.
Situacija prilicno cudna.
Ne znam ima li ko "izvjestaj" sa treninga iz prve ruke, ali na slikama I par videa, Hajrovic izgleda da se osjeca k'o "krme u Teheranu" I prilike su da su izjave tipa "super su me docekali" samo kliseji daleki od istine.
Meni se licno ne svidja njegov put do repke, ali ako je vec tu, nebi trebao osjecati nikakve neprijatnosti.
mali_milojica

#10258 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mali_milojica »

Nije njegovo,ali Dijamantu je povrjeđen ego,ponasa se kao dijete. Imao je utakmicu u subotu,dakle vec u nedjelju je mogao biti u SA kao i Begovic i ostali,ali ne on kasni puna tri dana.
SmokingMan

#10259 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by SmokingMan »

thekupus wrote:http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -za-Srbiju

"- Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda - poručuje mladi Lazić u razgovoru za „Novosti“."
Klasični ravnogorski labilni mentalitet. :zzzz:
frngla

#10260 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by frngla »

mali_milojica wrote:Nije njegovo,ali Dijamantu je povrjeđen ego,ponasa se kao dijete. Imao je utakmicu u subotu,dakle vec u nedjelju je mogao biti u SA kao i Begovic i ostali,ali ne on kasni puna tri dana.
Iskreno se nadam da ovo nije tačno, a nešto mi govori da nažalost jeste...
Infaze Studio

#10261 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Susic, odgovarajuci na pitanje: "Zasto Dzeko, konkretno, jos uvijek nije tu?" guta knedle I odgovara sta vec odgovara, ali nikako ne izgleda komforno u tome svemu. :?
antifascism

#10262 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Infaze Studio wrote:Nevezano za gore navedeni "razlog" Dzekinog kasnjenja, situacija je sasvim bezveze.
Sta bi mogle biti "neodgodive obaveze" je misterija. Klupske sigurno nisu, jer klubovi svi znaju da su ove dvije sedmice reprezentativne. Nije nikakav transfer u drugi klub u pitanju. Ne d'o Bog, da nije neki nesretan slucaj u familiji...da je I to, znalo bi se.
Ne znam ima li ko "izvjestaj" sa treninga iz prve ruke, ali na slikama I par videa, Hajrovic izgleda da se osjeca k'o "krme u Teheranu" I prilike su da su izjave tipa "super su me docekali" samo kliseji daleki od istine.
Meni se licno ne svidja njegov put do repke, ali ako je vec tu, nebi trebao osjecati nikakve neprijatnosti.
Susic je prije poziva Hajrovicu trebo popricati sa Spahom, Misketom i Dzekom. I meni se ne svidja sto ce imati mjesto u Brazil ako budemo isli, realno bi bilo da dodje tek sledece kvalifikacije zbog onih dogadjaja.
Artest

#10263 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Ovo tacno lici na nas. Dosao si do izvora i sad se upucaj u nogu.

Nje valjda Dzeko toliko glup. Propustati jedinstvenu priliku da igras Svjetsko, zbog SMS-a tamo nekog nekog seljaceta?! (mislim da on nosi i malo gorcine zbog one izmjene Pellegrinia)

I Safet je postupio nepromisljeno; trebao je prethodno konsultovat i Dzeku i Spahu. Atmosfera se ne smije narusavat.

krivo mi je zbog one džukele Seferovića, igra dobro jebo sebe - s njim bi riješili napad definitivo: tri klasna špica
Strucnjak, a gdje si bio da prije dvije godine, da napises kako ga trebamo ovjerit u A- timu?
Vjerovatno se podsmijavao takvoj ideji.

E sad djeneralisite poslije bitke.
palermo

#10264 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

antifascism wrote:
Infaze Studio wrote:Nevezano za gore navedeni "razlog" Dzekinog kasnjenja, situacija je sasvim bezveze.
Susic je prije poziva Hajrovicu trebo popricati sa Spahom, Misketom i Dzekom. I meni se ne svidja sto ce imati mjesto u Brazil ako budemo isli, realno bi bilo da dodje tek sledece kvalifikacije zbog onih dogadjaja.
pa valjda je pričao, ne vjerujem da nije. Kao što mislim i da bi bilo stvarno bezveze da sad Džekson izvodi bijesne kerifeke zbog Hajrovića. Tako da ne vjerujem da je to istina.

Al onako usput, ovdje bi narod iskopao oči Sušiću da Hajorvića nije zvao, potpuno nesvjesni da jedan takav poziv uoči najvažnijih utakmica kvalifikacija može unijeti razdor.

Može, ali siguran sam da nije
Infaze Studio

#10265 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

antifascism wrote:
Mislim da ti je 1. dio posta na mjestu. U najprofesionalnijim sportskim klubovima/repkama uvijek postoji neka vodeca grupa od 3-4 igraca sa kojima se treneri/selektori konsultuju prilikom vaznijih odluka. Sad, ne treba se konsultovati prije svakog novog poziva, ali znajuci Hajrovicevu skoru istoriju, to je vrlo delikatan slucaj.
Ja sam I ranije rekao da ga ja ne bih stavio da igra sugurno, ali da ga nije trebao zvati do sljedecih kval. se ne bih slozio.
Ne mislim ja da ce se Dzeko ljutiti na Papeta, ali da nece uzivati u prisustvu Izeta je vise nego vjerovatno. NA zalost, ako do toga dodje, to ce samo pokazati Dzekinu profesionalnu (cak I licnu) nezrelost, u koju s vremena na vrijeme sumnjam od kako ga znam kao fudbalera.
Infaze Studio

#10266 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

palermo wrote: Al onako usput, ovdje bi narod iskopao oči Sušiću da Hajorvića nije zvao, potpuno nesvjesni da jedan takav poziv uoči najvažnijih utakmica kvalifikacija može unijeti razdor.
100% tako.
Timotije

#10267 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Timotije »

Ako je toliko nezreo i glup, a znam da nije, lijepo se pusti Skrtelu u narucje u petak, ovaj ga stavi u zadnji djep i pred kraj, kao izfrustriran dobije i zuti pa ne ode u Zilinu...
Fino sjebe i sebe, i nas sviju redom, zato sto je zahatario Papetu zbog poziva Hajrovicu!
Crnjak je i nema od toga nista, ali da je nesto bilo- bilo je.....
Svi znamo da Dzeko i Spaha i taj mali klan oko njih odlucuju sve, ali se iskreno nadam da necemo biti toliko glupi da se sami sjebemo kad nikad nismo imali bolje karte u ruci kao sad...
It_is_a_Leclerc

#10268 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Jedini ko unosi razdor su mediji čiji će nadri-novinari nabasati na ovu priču na forumu, i dok si rekao - "reprezentacija.ba" , evo ti pitanja za selektora na nekoj pressici u vezi ovog.
Muhamed Đakmić

#10269 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

A sportisti inače ljudine i osobe bez greške u karakteru.
shalla

#10270 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Daj ba ne sjebajite me jebo vas mahalanja, evo pročitah ovo (što nažalost čak i ne izgleda tako nerealno), evo me tresem se na poslu ko Skopje '63 :sad:
Point.

#10271 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Point. »

Ne vjerujem da je Dzeko toliko glup da zbog njegovog ega riskiramo sve. Vjerujem da je ovo tipicna mahalaska prica izmedju dvije kafe.
Dead Man Walking

#10272 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dead Man Walking »

Ma koda bi ga Safet smio pozvati bez Spahine dozvole, a Spaha i Dzeko su ko jedan...
palermo

#10273 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

Dead Man Walking wrote:Ma koda bi ga Safet smio pozvati bez Spahine dozvole, a Spaha i Dzeko su ko jedan...
Ma i ja mislim,a Spaha je tu.....ergo,eto Edina popodne
Infaze Studio

#10274 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Negdje procitah/poslusah da je Pape nesto pricao igracima na pocetku treninga dok su svi stajali u krugu, a da su svi kraj govora pozdravili aplauzom. Nadam se da je to bilo neko predstavljanje/dobrodoslica Izetu sada ka da su gotovo svi na okupu.
........a Dzekson ce ga maksuz poselamiti kad pristigne :D
bingov buraz

#10275 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bingov buraz »

Nema se tu Dzeke šta pitati, ne pita ga ni Pellegrini hoće li Nasria ili Navasa ubaciti.Ne želim da vjerujem u tu priču.
Post Reply