Pa nisi ti shalla.no_mani=no_fjučr wrote:Ne, uopće se ne sjećam, ma da tibudem iskren, nije veliki golman onaj koji
brani u
Sto
ke, tako da mu je bolje da se pnaša u skladu sa mogućnostima.
Bas je nasao prikladno ime za klub
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa nisi ti shalla.no_mani=no_fjučr wrote:Ne, uopće se ne sjećam, ma da tibudem iskren, nije veliki golman onaj koji
brani u
Sto
ke, tako da mu je bolje da se pnaša u skladu sa mogućnostima.
Joj druže ja kontam o čemu je riječ, čuj "spašavao guz i živu glavu", ja kontam momak bio na pragu nekog linča, toga se naravno sjećam ali to se desi par puta u karijeri SVAKOM golmanu na dunjaluku pa tako i njemuCorola wrote:Yebo majku ako brani u Engleskoj nije zazidao gol.Niti mu to daje za pravo da ucjenjuje i postavlja uslove.no_mani=no_fjučr wrote:Da, sa takvim ponašanjem, vidiš koliko je plitak u glavi, igra u Engleskoj i postavlja uvjete reprezentaciji svoje države, a tamo je bar mogao naučiti kako se odnosi prema reprezentaciji i kolegama,ugovoru, poslodavcu.
@shalla pricamo o kvalitetu rize u Kambodzi.Uostalom najveci kikseri dolaze bas iz Engleske lige,valjda naviknu na odlicne stopere u timovima a u repci ga ceka Mravac ili jos poneki.Hasagic ih ako nista zna u dusu.
Salu na stranu nego jel se stvarno ne sjecas komedije sa Ganom,ili je tvoje pracenje repke onako u intervalima.
Da mu Salihovic nije izbio loptu sa linije,bio bi kandidat za najgluplji primljeni gol .Ni Piplica ga u repci onakvog nebi primio.
Ma nemoj mi recinovi.dan.nova.nafaka wrote:A šta treba - doći i da grije klupu, dok je Keno na golu !? Pa u ovim stvarima nema sentimentalnosti - izlazi najbolja ekipa na teren, i tačka. Pogotovo kad je golman u pitanju - za ostale igrače i može biti upitno kako se uklapaju u određeni koncept, ali po pitanju golmana je sve jasno - treba braniti onaj koji je bolji ili najbolji od raspoloživih, a to je Asmir !Koshpa wrote:http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... aniti.html
Ovaj nekakve uslove postavlja, pa sta mislis ti ko si, ako neces branit neces ni dolazit ? pa ja te nikad nebi pozvao da ne znam ti kakav si golman
Godinama kod njih Valdes i Reina (klasa golmani) griju klupu bez pogovora, ponekad pocnu u prvih 11 neku prijateljsku ili kad igraju protiv autsajdera tipa Malta, San Marino, Andora....Casillas totalno neprikosnoven na golu i kao autoritet, plus kapiten tima - ali ova dvojica se nikad nisu pobunila niti smiju pisnuti.just principe wrote:ej, reprezentacija Spanije ima takve golmane kao Casillas, Valdes, De Gea, Reina i nijedan od njih nije imao zahtjeve, ali se eto kao nasao Begovic![]()
Pa nema onda druge nego da mu se pošalje kakvo pismo namjere u kojem će se garantovati da je zabetonirao mejsto među prvih 11 dok može hodati na nogama, možda da kakvu i garanciju od naše vlade dobijenovi.dan.nova.nafaka wrote:A šta treba - doći i da grije klupu, dok je Keno na golu !? Pa u ovim stvarima nema sentimentalnosti - izlazi najbolja ekipa na teren, i tačka. Pogotovo kad je golman u pitanju - za ostale igrače i može biti upitno kako se uklapaju u određeni koncept, ali po pitanju golmana je sve jasno - treba braniti onaj koji je bolji ili najbolji od raspoloživih, a to je Asmir !Koshpa wrote:http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... aniti.html
Ovaj nekakve uslove postavlja, pa sta mislis ti ko si, ako neces branit neces ni dolazit ? pa ja te nikad nebi pozvao da ne znam ti kakav si golman
njima je cast sto sjede na klupi, dok ovom "nasem" cini se to zadovoljstvo ne postojijuventus wrote:Valdes i Reina su svjesni da je Casillas bolji golman od njih, zašto bi onda imali problem sjedenja na klupi?
Pitao bih vas ja da Casillas grije klupu Valdesu, kako bi on reagovao.
Ukoliko je Begović uopće i izjavio tako nešto, onda mi nemamo šta tražiti od njega. Reprezentacija nije FK, NK, HNK, FC... Reprezentacija smo svi mi. To što je pratimo nije produkt ljubavi prema fudbalu, činimo to iz domoljublja. Ko god pokušava ucijeniti instituciju selektora, uvjetuje i moje, tvoje, njegovo, necije domoljublje. To nije, niti će ikada biti opravdano.LSD wrote:Ma nemoj mi recinovi.dan.nova.nafaka wrote:A šta treba - doći i da grije klupu, dok je Keno na golu !? Pa u ovim stvarima nema sentimentalnosti - izlazi najbolja ekipa na teren, i tačka...Koshpa wrote: Ovaj nekakve uslove postavlja, pa sta mislis ti ko si, ako neces branit neces ni dolazit ? pa ja te nikad nebi pozvao da ne znam ti kakav si golman![]()
onda to svaki igrac (bukvalno) može reci za sebe, a i selektoru....i gdje bi to vodilo?? ne bi se niko više odazvao selektoru...Bešić, Štilić ,Medunjanin,Ibišević, Zahirović,Muslimović itd - svi se oni ugledaju na Bega i poruce (zapravo ucjene) selektora "Ili cemo igrati ili necemo ni dolaziti"....pa kakva je to zayebancija i odnos prema državi.
Sušić da je pametan ,više nikad ga ne bi pozvao...sam je pokazao kakav je karakter.
Upoređivati kvalitet Casillasa nasuprot Valdesa i Reine (koji su po meni golmani iste klase, s tim da je Iker sigurno bolji, ali su uporedivih kvaliteta), i sa druge strane Begovića nasuprot Hasagića je smiješno, pogotovo ako se uzme u obzir Kenino zdravstveno stanje! Ljudi moji, pa shvatate li vi da Hasagić skoro da uopšte ne brani u prosječnom klubu iz turske lige !just principe wrote:njima je cast sto sjede na klupi, dok ovom "nasem" cini se to zadovoljstvo ne postojijuventus wrote:Valdes i Reina su svjesni da je Casillas bolji golman od njih, zašto bi onda imali problem sjedenja na klupi?
umjesto da kaze da je na selektoru da odluci on jok, jos mu daje neke ultimatume koje selektor mora ispuniti da bi se ovaj odazvao![]()
a na tvom primjeru, pa I Hasagic je godinama standardni golman, pa ko je to Begovic da mu tek tako uzme poziciju 1
A njemu kao fol tesko razjasniti "problem.Murat Sabanovic wrote:ne vjerujem da begovicu predstavlja problem biti na klupi. smatram cak da je glupost mislit da je to razlog begovicevog bojkota susicu.
mislim da je sukob izmedju njih dvojice i mozda jos kojeg igraca licne prirode. begovic ocito nesta susicu zamjera,a mozda i jos nekome... ne bi me iznenadilo ,ukoliko se ne bi odazvao...hercegovac je to
U najmanju ruku duplo bolji, i definitivno 7 puta zdraviji od Hasagica, a i mladji je, brani u boljoj ligi, ima vise jakih utakmica, i tako dalje. Covjek je rekao svoje, ako cu sjedit na klupi, koja je svrha mog dolaska? Ima Avdukic i Sehic, neka dodju i sjede, covjek je 100% upravu za sve sto je rekao, jedina greska je sto je ovo sve trebao fino reci selektoru, a ne ovako preko medija, al vjerovatno im je to jedini vid komunikacije..just principe wrote:njima je cast sto sjede na klupi, dok ovom "nasem" cini se to zadovoljstvo ne postojijuventus wrote:Valdes i Reina su svjesni da je Casillas bolji golman od njih, zašto bi onda imali problem sjedenja na klupi?
umjesto da kaze da je na selektoru da odluci on jok, jos mu daje neke ultimatume koje selektor mora ispuniti da bi se ovaj odazvao![]()
a na tvom primjeru, pa I Hasagic je godinama standardni golman, pa ko je to Begovic da mu tek tako uzme poziciju 1
nit ga safet, nit begovic razjasnjavaju,vec novinari i forumasi...Corola wrote:A njemu kao fol tesko razjasniti "problem.Murat Sabanovic wrote:ne vjerujem da begovicu predstavlja problem biti na klupi. smatram cak da je glupost mislit da je to razlog begovicevog bojkota susicu.
mislim da je sukob izmedju njih dvojice i mozda jos kojeg igraca licne prirode. begovic ocito nesta susicu zamjera,a mozda i jos nekome... ne bi me iznenadilo ,ukoliko se ne bi odazvao...hercegovac je to
P.S vise vuce na Kanadzanina nego na Hercegovca.
Jer Hercegovaca jos ima u repci pa ne seru kao ovaj.
Eki da razgovaraju, oho ti se kad triling asova ovo procita.zecko_kupuz wrote:
Volio bih samo jednom čuti da su Pape i Ašorazgovarali preko telefona, ili licem u lice, i konačno razriješili čitavu situaciju. Ovih gluhih telefona nam je puna kapa.
Otprilike tako.Dead Man Walking wrote:Eki da razgovaraju, oho ti se kad triling asova ovo procita.zecko_kupuz wrote:
Volio bih samo jednom čuti da su Pape i Ašorazgovarali preko telefona, ili licem u lice, i konačno razriješili čitavu situaciju. Ovih gluhih telefona nam je puna kapa.
![]()
Asmir tvrdoglaviji nego sto sam mislio, ali i veoma veoma naivan. Ovo iskakanje pred rudu mu nije trebalo, barem sto se tice sirih narodnih masa. Preveslo ga je Sajo momacki, poslije ovog okupljanja predvidjam konacni kraj naglabanja o Begovicu do nekog novog selektora.