Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Korisnica_

#10251 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Korisnica_ »

Sezam wrote:
splinter wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/izra ... 62773.aspx
što mi je ovo poznato nešto, ista škola valjda. . .
Ideoloski, apsolutno je ista pogan u pitanju.

Postoji knjiga koju bi svako sa imalo znanja engleskog trebao procitati:

http://www.jstor.org/discover/10.2307/1 ... 4540760843

Michael Palumbo "Palestinian catastrophe" , koja se bavi progonom 700 000 civila od strane cionisticke bagre 1948. Nakon sto sam procitao tu knjiga, vise nije bilo ni trunke sumnje da je cetnicka pogan 1992 radila po istom "uputstvu za upotrebu" kao i braca im po zlu, jevreji, 1948.

Prijateljstvo izmedju genociditeta i Izraela samo potvrdjuje da je to zaista istina.
A onda kuka o mrznji prema muslimanima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Po svima se smije pljuvati i sve se smije kritizirati, samo islam i muslimane ne. U njih ne dirajte :lol: :lol:
Sezam

#10252 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Sezam »

Martinez_ wrote:
Sezam wrote: Prijateljstvo izmedju genociditeta i Izraela samo potvrdjuje da je to zaista istina.
A prijateljstvo Izraela i AMerike, šta ono potvrđuje?
Para vrti gdje burgija nece.
Kat

#10253 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Kat »

Last edited by Kat on 30/07/2014 22:19, edited 1 time in total.
kanaan

#10254 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by kanaan »

Korisnica_ wrote:
Sezam wrote:

Michael Palumbo "Palestinian catastrophe" , koja se bavi progonom 700 000 civila od strane cionisticke bagre 1948. Nakon sto sam procitao tu knjiga, vise nije bilo ni trunke sumnje da je cetnicka pogan 1992 radila po istom "uputstvu za upotrebu" kao i braca im po zlu, jevreji, 1948.

Prijateljstvo izmedju genociditeta i Izraela samo potvrdjuje da je to zaista istina.
A onda kuka o mrznji prema muslimanima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Po svima se smije pljuvati i sve se smije kritizirati, samo islam i muslimane ne. U njih ne dirajte :lol: :lol:
Ti nisi dobra,pa ako se ista na ovom svijetu kritizira,vrijedja,pljuje,ponizava to je onda Islam i muslimani. Na ovom forumu je to ocigledno,al' ti ne vidis izgleda dalje od svog nosa?!:-/
Sezam

#10255 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Sezam »

Korisnica_ wrote:Pa sta i ako jeste islamofob?

Koliko ima komicara, naucnika, pisaca, filozofa itd koji su krscanofobi? Boze sacuvaj, pricate kao da je smrtni grijeh ne voljeti islam kao vjeru. Sta onda reci o Carlinu koji je deset puta gore stvari rekao o krscanstvu i krscanima nego sto je Sam Harris ikad rekao o muslimanima :lol:

Koji ste vi likovi, zaista. Shvatite da zivimo u sekularnom, demokratskom drustvu. Nije vam ovo Saudija.

Evo ovo se desi kad trol pokusa da komunicira normalno. Vidi se da pojma nemas ni o cemu.

De mi ti reci koliko ima komicara, naucnika, pisaca, filozofa itd koji su krscanofobi?

Moze Sam Harris mrziti Islam koliko god hoce, njegovo pravo, ali njegovo misljenje povodom cionistickog izivljavanja na Palestincima je, samim tim, potpuno irelevantno.

I
dobojlija81

#10256 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dobojlija81 »

ko povuče ambasadore iz Izraela,ne čuh osim Čilea još neki
Sezam

#10257 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Sezam »

Korisnica_ wrote:
Sezam wrote:

Trolcino, kakve veze ima to sto si napisao, sa onim sto sam ja napisao?
area51

#10258 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by area51 »

Martinez_ wrote:
Sezam wrote: Prijateljstvo izmedju genociditeta i Izraela samo potvrdjuje da je to zaista istina.
A prijateljstvo Izraela i AMerike, šta ono potvrđuje?
...a prijateljstvo Amerike i Bošnjaka,onda dođemo na to da su izraelci i Bošnjaci prijatelji :D
Nema tu nikakvog prijateljstva samo interes(trenutni i dugoročni)
1Dante1

#10259 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 1Dante1 »

Sezam wrote:
Korisnica_ wrote:
Sezam wrote: Ideoloski, apsolutno je ista pogan u pitanju.

Jos lafo ona vodi argumentovanu raspravu a toliko mrznje prema muslimanima u njenim postovima :mrgreen:
Sezam

#10260 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Sezam »

1Dante1 wrote:
Sezam wrote:
Korisnica_ wrote: A onda kuka o mrznji prema muslimanima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Po svima se smije pljuvati i sve se smije kritizirati, samo islam i muslimane ne. U njih ne dirajte :lol: :lol:
Jos lafo ona vodi argumentovanu raspravu a toliko mrznje prema muslimanima u njenim postovima :mrgreen:
ma racku je moj "ona". Ovo je ona trolcina salvatore paradajz :zzzz:
Drvosjeca iz Dejcica

#10261 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Koliki je kurac taj IDF te da stvari u izravnoj borbi protiv Hamasa ne idu po planu dokazuje i skorije razmjestanje 2000 borbenih trupa Amerikanaca kao pomoc Izraelu. http://nationalreport.net/obama-sending ... aza-strip/
5 0 5

#10262 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Koliki je kurac taj IDF te da stvari u izravnoj borbi protiv Hamasa ne idu po planu dokazuje i skorije razmjestanje 2000 borbenih trupa Amerikanaca kao pomoc Izraelu. http://nationalreport.net/obama-sending ... aza-strip/
to hamas pred tel avivom pa im gori pod nogama. :lol:
Bosanski_kralj

#10263 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bosanski_kralj »

Nekako svi navijači Barce su na strani Izraela. :?
Drvosjeca iz Dejcica

#10264 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

505sCrtom wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Koliki je kurac taj IDF te da stvari u izravnoj borbi protiv Hamasa ne idu po planu dokazuje i skorije razmjestanje 2000 borbenih trupa Amerikanaca kao pomoc Izraelu. http://nationalreport.net/obama-sending ... aza-strip/
to hamas pred tel avivom pa im gori pod nogama. :lol:
Ne moze Hamas pred Tel Aviv kod onoliko tehnike ali kada se radi o vojniku na vojnika onda itekako moze. Ja ne pamtim kada je USA zadnji put slala svoju vojsku u Gazu. Nikad do sada? Pametnom dosta.
1Dante1

#10265 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 1Dante1 »

Bosanski_kralj wrote:Nekako svi navijači Barce su na strani Izraela. :?
Ne zna se koji su veci uhljupi, Barca il Izrael :mrgreen:
p206

#10266 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by p206 »

nikad
5 0 5

#10267 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ne moze Hamas pred Tel Aviv kod onoliko tehnike ali kada se radi o vojniku na vojnika onda itekako moze. Ja ne pamtim kada je USA zadnji put slala svoju vojsku u Gazu. Nikad do sada? Pametnom dosta.
pametnom dosta. kako moze pametnom biti dosta. pametan zapitkuje sve. glupanu moze jedino moze biti dosta. no, u clanku pise, moguci odlazak 2000 americkih vojnika. a izrael sve trci u borbu prsa u prsa. to njima ne treba. mogu iz veoma konfornih fotelja rasturiti sta im je ceif. ali dobro, ako te zadovoljava jeftina propaganda gubitnicke vojske kojoj su rasturili pola drzave u par dana, onda ok. pametnom dosta. :lol:
5 0 5

#10268 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

1Dante1 wrote:
nisam nikad na strani izraela. nikad. ali vojska koja zalozi ono malo sirotinje sto ima, i kojoj pogine preko 1000 civila od kojih su trecina djeca je kurceva vojska. vise se ja brinem za palestinsku djecu nego hamas za svoju. vojska je tu da zastiti svoj narod, a ne da izaziva milion puta jaceg neprijatelja koji je do sad bezbroj puta pokazao koliko je brutalan. ako ne mozes zastititi svoj narod, nemoj ga onda ni izlagati takvoj brutalnosti. no, njima je najbitnije da prvo uslikaju tijelo djeteta kojeg su zalozili. pa da ga pronosaju ulicama, sve u svrhu prljave propagande. vojska impotentnog kurca, to ti je hamas.
limeni

#10269 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by limeni »

nemojte mi sam harrisa i slicna govna citirati jer je dokazani cionista isto kao i vecina "nobelovaca"..koja slucajnost...
imperijalisticke sile drze tu reguju u "kontroli" da ne bi narod izabrao vlast koja sluzi njihovim interesima..mada zapadni mediji uvijek stvaraju sliku da se zapad bori za demokratiju u svijetu..kakvo licemjere..
za mene su ovakvi kao sto kerry, merkel, sam harris ili pojedini likovi sa ovog foruma isti i pusu u istu tikvu jer imaju korist od ovakvog nepravednog sistema.
izrael ce dobiti bitku ali ce ubrzo stvoriti rat koji ce ih progutati, sami ce sebi dohakati..

off topic: zasto dopusate pisanje dokazanim trolerima kao sto su @korisnica a iskljucujete vrijedne ljude kao sto su @basar od kojih makar imate nesto pametno procitati slagali se s njim ili ne..editujte ili brisite post ako sam nesto pogresno rekao..
Sezam

#10270 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Sezam »

505sCrtom wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ne moze Hamas pred Tel Aviv kod onoliko tehnike ali kada se radi o vojniku na vojnika onda itekako moze. Ja ne pamtim kada je USA zadnji put slala svoju vojsku u Gazu. Nikad do sada? Pametnom dosta.
pametnom dosta. kako moze pametnom biti dosta. pametan zapitkuje sve. glupanu moze jedino moze biti dosta. no, u clanku pise, moguci odlazak 2000 americkih vojnika. a izrael sve trci u borbu prsa u prsa. to njima ne treba. mogu iz veoma konfornih fotelja rasturiti sta im je ceif. ali dobro, ako te zadovoljava jeftina propaganda gubitnicke vojske kojoj su rasturili pola drzave u par dana, onda ok. pametnom dosta. :lol:
bas kao nekad raja ti sa Pala.
Drvosjeca iz Dejcica

#10271 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

505sCrtom wrote:
Ta "gubitnicka" vojska od 1987 se drzi u nemogucim uslovima. Bolje receno milicija bez drzave. Izrael sve vise u zadnje vrijeme granatira sa distance civile a sve manje ima muda I volje za ulazak u razrusene dijelove Gaze. Dodaj tome I dolazak amerikanaca slika je dosta jasnija.
Bosanski_kralj

#10272 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bosanski_kralj »

505sCrtom wrote:
1Dante1 wrote:
nisam nikad na strani izraela. nikad. ali vojska koja zalozi ono malo sirotinje sto ima, i kojoj pogine preko 1000 civila od kojih su trecina djeca je kurceva vojska. vise se ja brinem za palestinsku djecu nego hamas za svoju. vojska je tu da zastiti svoj narod, a ne da izaziva milion puta jaceg neprijatelja koji je do sad bezbroj puta pokazao koliko je brutalan. ako ne mozes zastititi svoj narod, nemoj ga onda ni izlagati takvoj brutalnosti. no, njima je najbitnije da prvo uslikaju tijelo djeteta kojeg su zalozili. pa da ga pronosaju ulicama, sve u svrhu prljave propagande. vojska impotentnog kurca, to ti je hamas.
I naravno nije kriv ko je pucao i ko je ubio, nego ovi što nisu dovoljno dobra skloništa napravili. :-)

Jedina kurčeva vojska ovdje je IDF. Toliko vojnu tehniku imati, brojnije ljudstvo, a oni jedino uspjevaju civile ubijati. Ako ćemo gledati čisto vojnički, Hamas je porazio IDF.
bogoljub

#10273 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

Šimon Peres izjavio danas da je ''Israel iscrpio vojnu opciju' i mora ovo riješiti diplomatskim putem''

http://notizie.tiscali.it/feeds/14/07/3 ... l?ultimora
Challenger__

#10274 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Challenger__ »

bogoljub wrote:Šimon Peres izjavio danas da je ''Israel iscrpio vojnu opciju' i mora ovo riješiti diplomatskim putem''

http://notizie.tiscali.it/feeds/14/07/3 ... l?ultimora
Pa da, pritišće ih američka administracija kojoj se tragedija Gaze zbog podrške Izraelu upisuje na politički teret.
Kat

#10275 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Kat »

Za sve Izrahelo-ljupce i one "neutralne" highlights from the lecture:

1.There is a heavy indoctrination in Israel, from an early age in schools, which uses the holocaust to create paranoia and fear against ‘the enemy’
2.Israeli soldiers are trained intensively for a war, whilst their klix military duties are to subdue and control Palestinians
3.Israeli soldiers routinely humiliate, intimidate, arrest, beat and kill civilian Palestinians to ‘protect’ illegal Jewish settlers in occupied territories
4.Many Israeli soldiers are aware what they are doing is wrong, but have no way out and feel pressured to continue
5.Palestinians who require medical attention, have to go through military checkpoints – to do this they require permits
-They give these permits to lawyers of ‘Doctors without borders’ and then prevent them from going to the West Bank – meaning Palestinians do not receive permits
-Israel uses a clever process to cover itself legally to the world
6.During Operation Cast Lead, Israeli soldiers were traumatised and confused the atrocities they saw in Gaza
Israel would bomb civilian areas to clear the way for Israeli ground forces, use tank shells, air-strikes and illegal white phosphorus
7.When wanting to speak out, via the ‘Breaking the Silence Campaign‘ the Haaretz newspaper refused to publish soldier testimonies after pressure by IDF Spokesman
-Breaking the Silence campaign itself was censored by the IDF Spokesman
-All media in Israel has to go through the IDF censorship
8.The Israeli government and military make a lot of money by selling its weapons to other repressive regimes around the world,(China, Pinotchet, Nigeria,Columbia...)
9.Israel tries and tests its weapons on Palestinians – ‘this is not (just) an occupation’ this is a laboratory for Israeli military weapons
10.Israel uses undercover units in the occupied territories to start riots, and then justify the use of weapons against Palestinian protesters
11.All police departments in the US are trained by the Israeli military and are taught the same brutal tactics used against Palestinians
12.US police departments have already used such tactics in suppressing protests in the US, such as the Occupy movement
13.Hit Israel where it hurts the most, boycott Israel
Locked