Uploaded with ImageShack.us

gospođa fahira fejzić-čengić je napisala svoj stav o ovome, to se može pročitati na rijaset.bacorrespondent wrote:Može li mi neko, u 2-3 rečenice, kako ste razumjeli reakciju te gospođ(ice) i kako su postupili ljudi iz Begove džamije.
eselamun alejkum i alejkumu selambijela wrote:gospođa fahira fejzić-čengić je napisala svoj stav o ovome, to se može pročitati na rijaset.bacorrespondent wrote:Može li mi neko, u 2-3 rečenice, kako ste razumjeli reakciju te gospođ(ice) i kako su postupili ljudi iz Begove džamije.
nekima se ove pregrade sviđaju i vide potrebu za istima,
nekima se ne sviđaju i vrijeđaju ih,
neki ih nisu ni primjetili,
neki smatraju da ima potrebe za istima, ali da se problem riješi na drugačiji način, ne ovakvim ogradama.
u suštini i konačnici, mislim da je cijeli problem dublji od pukih ograda i da se odnosi na nezadovoljstvo žena, muslimanki, pripadnica naše IZ-e položajem koju imaju u istoj.
po meni, reakcije u vezi ove ograde su više rezultat toga.
hvala @žena što si uslikala
ja sam danas teska kao tuc. jedva nesta.... anywaysuncokret_1984 wrote:selam i alejkumuselam dragi moji postaci![]()
jel se moglo iftarit?
ja elhamdulillah, samo sto me veceras glava nesto boli![]()
@brzopleta dobro nam dosla![]()
@ultravox jedva cekam fotografije kako je to u finisu izgledalo, za ovo do iftara svaka cast
alejkumu selamamy22 wrote:sto ja volim vako iskrene i jednostavne insane ko liliput![]()
![]()
ekipo..selam

Odavno sam ja i varen i pečenamy22 wrote:vala,nemoj se zacuditi ako pocnu dolaziti pp![]()
svaka cast..blago onoj koju ozenis