Sirija vol. 2

Locked
Co0l

#10251 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

MMM1977 wrote:
Co0l wrote:
MMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.

Rusija: Chellenger
Kurdi: Kiki
Iran: Salik
Fsa: Opetja
Izrael: Insomnia
Teroristi svih mezheba: sarajevoxxx

Svi ostali su u drugim safovima.
Neki od njih ce se uvrijediti ako vide da savoxu imputiras podrsku Hezbi ili PKK-u a ne njima.
Hehe u pravu si. Za PKK nema potrebe pojasnjavati, to već i djeca u školama uče, da je njihov legitimni predstavnik kiki. A savox, pa on pozitivno gleda na Saude a samim tim i na saudijski Hezbollah a ni Kurdi mu nisu mrski, osim onih iz Kobanea.
Nisi ti to dobro upratio,savo je u pljuvanju Sauda prekuco i celija i salika zajedno 8-)
MMM1977

#10252 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

Procitaj mu zadnje upise o Saudiji. To je on zametao tragove ranije.
Kikibombona

#10253 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

MMM1977 wrote:Procitaj mu zadnje upise o Saudiji. To je on zametao tragove ranije.
:thumbup: :mrgreen:

Raju je uhvatio na foru u vise navrata. Mnogi su pitali i kometarisali nakon nekih komentara 'Saxxx jesi to ti', 'neko mu provalio profil', 'konacno si progledao'...

...a on je u stvari samo prikrivao tragove. :D

Saxxx

- SAA zauzela selo X, ubijeno 10 boraca ISILa

I onda nakon toga stotine komentara kojima iznosi uspjehe ISILa i gubitke onih koji se protiv njih bore.

Covjek ima strategiju.
handžar88

#10254 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Kikibombona wrote:
MMM1977 wrote:Procitaj mu zadnje upise o Saudiji. To je on zametao tragove ranije.
:thumbup: :mrgreen:

Raju je uhvatio na foru u vise navrata. Mnogi su pitali i kometarisali nakon nekih komentara 'Saxxx jesi to ti', 'neko mu provalio profil', 'konacno si progledao'...

...a on je u stvari samo prikrivao tragove. :D

Saxxx

- SAA zauzela selo X, ubijeno 10 boraca ISILa

I onda nakon toga stotine komentara kojima iznosi uspjehe ISILa i gubitke onih koji se protiv njih bore.

Covjek ima strategiju.
To jeste fakat neki pokusaj strategije, ali on je glup za toga a i prekasno je skontao to, kad se vec previse izofiro. A najsmjesnije je kada nekako prevali preko tastature SAA zauzela to i to selo, i onda kroz nekoliko sati borci isila povratili to selo i zauzeli jos 3 sela, poginulo 326 rezimskih vojnika :lol:
Co0l

#10255 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Citao sam sve njegove upise i znam o cemu govorim.
sarajevoxxxx

#10256 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Nemam strategiju. Podrška Sisiju od strane Saudije sablasnila je cijeli muslimanski svijet. Selman je, bar se nadam, ipak drugačiji. I to je ono što je prevagnulo.

Isto tako moj odnos prema Hezbollahu nakon vojne intervencije u Siriji se promjenio. Branio sam Hezbollah pa i Iran sve dok otvoreno nisu stali na Asadovu stranu.

Saudiji sa Selmanom na čelu mislim da zaslužuju priliku, vidjet ćemo.
handžar88

#10257 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Kako nemas strategije, nemos bez strategije nikako.. nidje nisi prispio bez strategije
sarajevoxxxx

#10258 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Danas smo vidjeli one palestinske brigade u Šejh Miskinu koje se bore na strani režima. Znači ponestaje Iranaca i Hezbollaha, nebitno. Što se tiče Palestinaca jedan od najpoznatijih dr. Ahmed Newfel profesor na Jordanskom univerzitetu podržava sirijsku revoluciju. Inače profesor je tefsira i možda u svijetu da mu nema ravnog u toj oblasti.

Nije selefija ni u akidi ni u fikhu. Poznatog i kontraverznog šiitskog učenjaka Hasana Sekafa koji djeluje u Jordanu, kada su ga svi osuđivali na jedan način ga je podržao, rekavši da je izuzetno učen čovjek, i koliko znam nije ulazio u sektaške rasprave nikada.

Ovo je njegova Fejsbuk stranica

https://m.facebook.com/Dr.AhmadNofal/
Challenger__

#10259 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

E, *ebo ga ti Ljeljko, baš si me razočar'o. Zar ja nisam za Kineze i masovna pogubljenja na Koševu...?
Avetinho

#10260 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:E, *ebo ga ti Ljeljko, baš si me razočar'o. Zar ja nisam za Kineze i masovna pogubljenja na Koševu...?
Zar nisi neki dan napisao za Irak: "Evo ih sutra i na ovoj adresi", valjda se nadajuci da ce putinko doci i do tvoje adrese?

Brzo trci u podrum, vadi rusku zastasvicu iz otomana i kupuj svo cvijece iz obliznje cvjecare. Eto ih!
Mlohavi

#10261 Re: Sirija vol. 2

Post by Mlohavi »

Ode covjek
Em2r

#10262 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

MMM1977 wrote:Mnogo puta sam ovdje pročitao pojam vehabocionista. Zbog insomnie cemo morati uvesti i pojam cionovehabista.
Ma nije on nijedno od toga on je obicna ......

A najbolnija tacka mu je da su njegovi potekli iz Irana
asurbanipal

#10263 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

insomnia78 wrote: Ali isti taj Hezbolah je takodje teroristicka organizacija
Podsjecanja radi Hezbolah je proglasen teroristickom organizacijom u USA, Australiji, Engleskoj a od 2013-e i u citavoj EU

Francuska daje oružje Arabiji...
Arabija daje oružje teroristima...
Francuska i Arabija podržavaju terorizam...
@insomnina podržava terorizam...

I onda se čude odakle se po Parizu puca. Neka pitaju Hollandea i ministre koliko su oružja dali teroristima...

Isto važi i za Amerikance. Rasadnici terorizma leže u palatama gore spomenutih država. Sve ostalo su bajke za malu djecu...

Ima dobra kniga od Stephena Schwartza - "Dva lica islama" u kojoj dotični navodi kako su SAD odgojile i odhranile guju u njedrima (Al Kaida tj. terorizam) koja će je kad tad ujesti...
emmir1

#10264 Re: Sirija vol. 2

Post by emmir1 »

MMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.

E pa tako ti je i u samoj Siriji.

Ne zna se više ko na koga puca i čije interese zastupa
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#10265 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

insomnia78 wrote:

Da si ti ziv i zdrav ali Izrael ne ucestvuje u ratu u Siriji, osim humanitarno, kao odgovor na napade sa Sirijske teritorije ili preventivno
Image
"Tokom proteklih godina tretirali smo na hiljade povrjedjenih u sirijskom gradjanskom ratu. Kao ljudska bica ne mozemo zatvarati oci pred ovakvom tragedijom"
Cpt Ayman, doktor Golani brigade
PS: dobra fora ovo sa mezhebima :D
Aj ne prosipaj šuplje. Avio i raketni udari te logistička i obavještajna pootpora kao nisu učešće. Pa onda ni rusija ne učestvuje, kao ni Iran.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#10266 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

solar7 wrote:
MMM1977 wrote:
solar7 wrote: jedino si zaboravio napisati ko podrzava ubjedljivo najvece teroriste takozvane SAA
Pa SAA vise ne postoji, ne? Sad su samo iranske milicije, saudijski Hezbollah itd. Ili savo laze opet?
Pustimo savu jer ja nisam opsjednut s njim kao vecina forumasa a sto se SAA terorista tice nije bas da nikako ne postoje al uz ruse irance iracane afgance libanonce itd..oni su definitivno minoritet
Pa što Vam onda toliko smetaju. Kontradiktorni ste ili vam brade ometaju prijem mišljenja od mentora.
salik79

#10267 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:

Da si ti ziv i zdrav ali Izrael ne ucestvuje u ratu u Siriji, osim humanitarno, kao odgovor na napade sa Sirijske teritorije ili preventivno
Image
"Tokom proteklih godina tretirali smo na hiljade povrjedjenih u sirijskom gradjanskom ratu. Kao ljudska bica ne mozemo zatvarati oci pred ovakvom tragedijom"
Da li si ti svjestan da pricas o nekakvoj "humanosti" onih koji palestinskoj hitnoj pomoci ne dozvoljavaju da prodje do ranjenih i zatrpanih palestinskih civila, niti da se ranjenike transportira u bolnicu?! A ovo je samo vrh ledenog brijega njihovih zlocina protiv covjecnosti...A ovamo, kao, brinu za zdravlje Nusrinih "boraca za slobodu", jer "kao ljudska bica ne mogu zatvarati oci pred ovakvom tragedijom"...Ovo bi trebalo postati sinonim za cinizam cionizma.
Last edited by salik79 on 04/01/2016 09:38, edited 1 time in total.
jao_situacije

#10268 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

:lol: :lol:
čuj liječe sirijce
jedino možda ove teroriste
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10269 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

liječe naturalizirane sirijce :D
insomnia78

#10270 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Zajebavam se ba, sta se lozite
Pisaj ih sve
Odo raditi
Jbg, gazde nikako nemaju razumjevanja za bliskoistocni sukob :D
Arteta

#10271 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

salik79 wrote:
insomnia78 wrote:

Image
Da li si ti svjestan da pricas o nekakvoj "humanosti" onih koji palestinskoj hitnoj pomoci ne dozvoljavaju da prodje do ranjenih i zatrpanih palestinskih civila, niti da se ranjenike transportira u bolnicu?! A ovo je samo vrh ledenog brijega njihovih zlocina protiv covjecnosti...A ovamo, kao, brinu za zdravlje Nusrinih "boraca za slobodu", jer "kao ljudska bica ne mogu zatvarati oci pred ovakvom tragedijom"...Ovo bi trebalo postati sinonim za cinizam cionizma.
Da su civili sami, bez onih sto ih kvare onda nebi bilo nikakvih problema.
Inace, ne znam kako to Izrael moze zabraniti palestinskoj hitnoj pomoci da se krece po pojasu gaze?
Ironmen

#10272 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

sarajevoxxxx wrote:Nemam strategiju. Podrška Sisiju od strane Saudije sablasnila je cijeli muslimanski svijet. Selman je, bar se nadam, ipak drugačiji. I to je ono što je prevagnulo.

Isto tako moj odnos prema Hezbollahu nakon vojne intervencije u Siriji se promjenio. Branio sam Hezbollah pa i Iran sve dok otvoreno nisu stali na Asadovu stranu.

Saudiji sa Selmanom na čelu mislim da zaslužuju priliku, vidjet ćemo.

Pa ko je 2006 pomogao Hezbollahu u ratu protiv Izrael ??? Mozda KSA ili Turska ???
salik79

#10273 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Arteta wrote:
salik79 wrote:
insomnia78 wrote: Da si ti ziv i zdrav ali Izrael ne ucestvuje u ratu u Siriji, osim humanitarno, kao odgovor na napade sa Sirijske teritorije ili preventivno
Image
Da su civili sami, bez onih sto ih kvare onda nebi bilo nikakvih problema.
Inace, ne znam kako to Izrael moze zabraniti palestinskoj hitnoj pomoci da se krece po pojasu gaze?
Pogledaj video prilog iznad, pa cemo dalje o ovome...
Arteta

#10274 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

salik79 wrote:
Pogledaj video prilog iznad, pa cemo dalje o ovome...
Ne zelim, tema je Sirija, a to je puno krvaviji rat.
Arteta

#10275 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

solar7 wrote:[
Pustimo savu jer ja nisam opsjednut s njim kao vecina forumasa a sto se SAA terorista tice nije bas da nikako ne postoje al uz ruse irance iracane afgance libanonce itd..oni su definitivno minoritet
Rusis stereotipe, Tuzla je poznata kao multietnicka i pitoma sredina u kojoj islamski terorizam n postoji, dobro je znati zbog licne sigurnosti da i u Tuzli ima primjeraka iz kamenog doba kratkog fitilja.
Locked