Sa ostalima vazda, u svako doba.
Irak
- Opetja033
#10251 Re: ISIS zauzeo Mosul
Sve ok ako @Maystor i @djecak ne dodju. Njih bas cekam na ziceru, tu priliku zaista ne bih propustio.
- Challenger__
#10252 Re: ISIS zauzeo Mosul
Bez Klavija nema priče!Klavikula wrote:imal bujruma?
Ljubi te Sejo Kapetanović.
- walter kurtz
#10253 Re: ISIS zauzeo Mosul
Na klixu bi osvanuo topic rat u vlasickoj kuci
novi proxy rat rusije i amerike 
Last edited by walter kurtz on 15/09/2015 01:16, edited 1 time in total.
- Klavikula
#10254 Re: ISIS zauzeo Mosul
fino ste vi ovo skontali. malo sport, pa na mesoChallenger__ wrote:Bez Klavija nema priče!Klavikula wrote:imal bujruma?
![]()
Ljubi te Sejo Kapetanović.
- Klavikula
#10255 Re: ISIS zauzeo Mosul
nego, jel japin po automatizmu ide u hordase ili se mozemo boriti za njega? 
- Challenger__
#10256 Re: ISIS zauzeo Mosul
Japin je fan "Olimpika".Klavikula wrote:nego, jel japin po automatizmu ide u hordase ili se mozemo boriti za njega?
- Kikibombona
#10257 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ma to je sve jedan veliki cirkus!insomnia78 wrote:![]()
![]()
Ti isto malo dijete
Svaka njihova akcija je zestoko pokrivena od strane USAAF-a
Oni ne prde bez znanja i amina Amerike
Ovaj McGurk je redovniji tamo nego u Washingtonu
Neki dan je osnovan zajednicki komandni centar uz ucesce Amera, Peshmergi i iracke vojske (nisam siguran za sunitska plemena) koji ce pospjesiti i ubrzati reakciju u borbi protiv Daesha
Razlika izmedju Pesmergi i ISILa je ogromna. Svaka dosadasnja bitka je pokazatelj apsolutne nadmoci. Svaka operacija traje par dana i bude zavrsena vise nego efikasno.
Amerikanci ne zele naoruzati i obuciti YPG radi Turske. Turci ce reci, naoruzali ste i PKK. Ok. Al zasto ne puste Pesmerge da udju u Siriju i zadaju ISILu smrtonosni udarac? To je odluka koju moze donijeti samo Amerika. Pesmerge na svoju ruku ne mogu uci u Siriju.
- Klavikula
#10258 Re: ISIS zauzeo Mosul
Challenger__ wrote:Japin je fan "Olimpika".Klavikula wrote:nego, jel japin po automatizmu ide u hordase ili se mozemo boriti za njega?
- Opetja033
#10259 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.
Doduse mogli bi jos samo onda maske staviti i gay party organizovati u pm.
Dame uopce nisu zainteresovane za svjetska zarista.
- walter kurtz
#10260 Re: ISIS zauzeo Mosul
Challenger__ wrote:Japin je fan "Olimpika".Klavikula wrote:nego, jel japin po automatizmu ide u hordase ili se mozemo boriti za njega?
- walter kurtz
#10261 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ima drvenija redaljke na njoj u neka dobaOpetja033 wrote:Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.![]()
-
Juliuscezar
#10262 Re: ISIS zauzeo Mosul
Zar nisam nesto slicno predlozio na temi Sirija (ili sam htio napisat pa nisam, ne sjecam se dobro ) da se skupi ta ekipa i ona cija strana pobjedi placa sve jer ce porazeni svakako ostati bez prihoda .Opetja033 wrote:Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.![]()
- Challenger__
#10263 Re: ISIS zauzeo Mosul
Neš' vjerovat, ovo mi se ljetos desilo. Sjedim u Radićevoj, jedan od lokala u nizu i čekam žensku. A preko puta mene dva momka, u vrh glave 20 godina. Jedan od njih vinta po telefonu a ovaj drugi se buni, kao "šta me zoveš na kafu kada buljiš u telefon". Ovaj kaže, "samo da vidim nešto". A ovaj šta da vidiš? Kaže ovaj, kunem se svim na svijetu "ama pratim temu Sirija. Ima svega, jedni navijaju za ISIL, drugi za Assada, a jedan lik za Kurde".Opetja033 wrote:Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.![]()
- walter kurtz
#10264 Re: ISIS zauzeo Mosul
Evo mi bi mozda i nekako bez incidenta ali saxxx i salik bi se za vratove 
- Challenger__
#10265 Re: ISIS zauzeo Mosul
Uglavnom, ovaj što nije buljio u telefon ga gleda kao da je pao s Marsa, a ja samo što nisam umro od šege.
- walter kurtz
#10266 Re: ISIS zauzeo Mosul
Slicno sam dozivio i sam stol do mene ljudi komentarisu nase postoveChallenger__ wrote:Neš' vjerovat, ovo mi se ljetos desilo. Sjedim u Radićevoj, jedan od lokala u nizu i čekam žensku. A preko puta mene dva momka, u vrh glave 20 godina. Jedan od njih vinta po telefonu a ovaj drugi se buni, kao "šta me zoveš na kafu kada buljiš u telefon". Ovaj kaže, "samo da vidim nešto". A ovaj šta da vidiš? Kaže ovaj, kunem se svim na svijetu "ama pratim temu Sirija. Ima svega, jedni navijaju za ISIL, drugi za Assada, a jedan lik za Kurde".Opetja033 wrote:Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.![]()
- Challenger__
#10267 Re: ISIS zauzeo Mosul
Da,da, stari moj da ne vjeruješ... Ova i stara tema - MILIONSKI POGLEDI, halo.
- Kikibombona
#10268 Re: ISIS zauzeo Mosul
Da mi neko kaze da sam Cbrt, uho bi mu odgrizao!Opetja033 wrote:Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.![]()
- walter kurtz
#10269 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pa ja sam se registrovao samo radi sirije a prije reg sam pratio pa sigurno godinu sta piseteChallenger__ wrote:Da,da, stari moj da ne vjeruješ... Ova i stara tema - MILIONSKI POGLEDI, halo.
- walter kurtz
#10270 Re: ISIS zauzeo Mosul
Cbrt bi dosao na dernek 2013Kikibombona wrote:Da mi neko kaze da sam Cbrt, uho bi mu odgrizao!Opetja033 wrote:Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.![]()
- Challenger__
- Klavikula
#10272 Re: ISIS zauzeo Mosul
Kikibombona wrote: Da mi neko kaze da sam Cbrt, uho bi mu odgrizao!
- walter kurtz
#10273 Re: ISIS zauzeo Mosul
Znas li i da je i danas fulio onu sliku oni namaskirani vojnici iz abu duhur baze ja na twiter kad tamo neki nusrici kod hame lik je najjaci na forumuChallenger__ wrote:
- Challenger__
#10274 Re: ISIS zauzeo Mosul
Što se mene tiče, nema greške: tamne sunčane naočale i ljeti i zimi. Pitao mene jednom jedan bitan lik "zašto imam naočale i ljeti i zimi". Ne znam da li je bio maliciozan, ali sam mu rekao ovo: "iz milosrđa, štitim vas od sopstvene harizme".
- Opetja033
#10275 Re: ISIS zauzeo Mosul
E svastawalter kurtz wrote:Slicno sam dozivio i sam stol do mene ljudi komentarisu nase postoveChallenger__ wrote:Neš' vjerovat, ovo mi se ljetos desilo. Sjedim u Radićevoj, jedan od lokala u nizu i čekam žensku. A preko puta mene dva momka, u vrh glave 20 godina. Jedan od njih vinta po telefonu a ovaj drugi se buni, kao "šta me zoveš na kafu kada buljiš u telefon". Ovaj kaže, "samo da vidim nešto". A ovaj šta da vidiš? Kaže ovaj, kunem se svim na svijetu "ama pratim temu Sirija. Ima svega, jedni navijaju za ISIL, drugi za Assada, a jedan lik za Kurde".Opetja033 wrote:Ali bi ubjedljivo najjace bilo organizovati dernek gdje niko ne bi na pocetku rekao koji mu je nick. Kakvih bi tu bilo provala i razbijanja predrasuda.![]()
Ali najjace mi: "a jedan lik za Kurde"