debeljko20 wrote:ajde novače, ne odustaj!!!
Dobar, dobar.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
debeljko20 wrote:ajde novače, ne odustaj!!!
Pa i nije. !debeljko20 wrote:ništa još ovde nije gotovo.
šta bi, ne vidjeh?Lud i ponosan wrote:Svaka cast Novak za ovaj potez!!!
Lud i ponosan wrote:Rafa je vratio loptu u polje Novaka (nema sanse da bi je Novak mogao stici, ostao ukopan) nakon sto je sudija svirao aut loptu,no sudija sisao iz svoje udobne fotelje i ispostavilo se da je lopta bila dobra... Naravno, "naredio" ponavljanje servisa i Novak dzentlmenski priznao poen Rafe...radostan dan wrote:šta bi, ne vidjeh?Lud i ponosan wrote:Svaka cast Novak za ovaj potez!!!
Vidio sam i ja.radostan dan wrote:
ma znam, nego vidim da niko - nije vidio -![]()
Pocinjem da vjerujem u ovu teoriju ... Covjek dadne fore 2 seta protivnicima i onda ih ubijeFrankSlade wrote:L00d wrote:Pa ja nesto kontam da cuva najbolju igru za kasnije, kad se Rafa malo opusti...msm ne vjerujem da je ovo najbolje sto Djokica ima za ponuditi...
Valjda se sjecas meca protiv Tsonge?L00d wrote:Pocinjem da vjerujem u ovu teoriju ... Covjek dadne fore 2 seta protivnicima i onda ih ubijeFrankSlade wrote:L00d wrote:Pa ja nesto kontam da cuva najbolju igru za kasnije, kad se Rafa malo opusti...msm ne vjerujem da je ovo najbolje sto Djokica ima za ponuditi...
To sam i aj skontao! Mozda mu dobro dodje pauza!gidora wrote:Sa ovakvim prvim servisom ne bi ni Džumhura dobio