dodušecyprus wrote:Treba i za ovo reć da je glupostsemirizsvemira wrote:Imas keca iz nepoznavanja geografije . Neces vjerovati ali mi se granicimo sa Italijom i to na moru ...
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1026 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
- cyprus
#1027 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
E moram reći da mi je nako cool izgleda Pletikosinog dresa... ono sa koncetričnim krugovima izgleda interesantno 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1028 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
balkanski sindrom
zato se više i ne ložim na tekme
jedna pobjeda = euforija
jedan gol s italijom potonuće
ajd barem je jasno da hrvatska više ništa neće postići na takmičenjima a bih se neće nikad kvalificirati
osim ako 30 timova ne ide u završnicu
zato se više i ne ložim na tekme
jedna pobjeda = euforija
jedan gol s italijom potonuće
ajd barem je jasno da hrvatska više ništa neće postići na takmičenjima a bih se neće nikad kvalificirati
osim ako 30 timova ne ide u završnicu
-
Mustang1
#1029 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Hrvati jedino da povedu 2:1 dok udje Di Natale .. Taj ce sigurno zabiti go ... Ovako ako ne zabiju bar jedan dok udje on gotovo im je .. a svakako im je gotovo ali eto da ne budem previse pakostan 
- ljevoruki
#1030 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
+1Comrad wrote:Ja ne mogu da shvatim da nekome mogu biti drazi ovakvi 'susjedi' od bilo koje druge drzave na svijetu.Creasy wrote:Gdje su oni sa Indexa da vide kako u BiH navijaju za Hrvatsku... Ne mogu da shvatim kako nekom mogu biti drazi ovi Zabari od najblizih susjeda...
-
salle_eh1986
#1031 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
kad navijaš (od europskih klubova) za juventus onda je logika da moraš i za italijuCreasy wrote:Gdje su oni sa Indexa da vide kako u BiH navijaju za Hrvatsku... Ne mogu da shvatim kako nekom mogu biti drazi ovi Zabari od najblizih susjeda...
- rajv0sa
#1032 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
-1ljevoruki wrote:+1Comrad wrote:Ja ne mogu da shvatim da nekome mogu biti drazi ovakvi 'susjedi' od bilo koje druge drzave na svijetu.Creasy wrote:Gdje su oni sa Indexa da vide kako u BiH navijaju za Hrvatsku... Ne mogu da shvatim kako nekom mogu biti drazi ovi Zabari od najblizih susjeda...
- Kemal Malovčić
- muhafuca
#1034 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
ma na TV-u gledam (zenica imamo hrt na kablovskoj) - kako je sopcast upao juce , dok se ne vrate prinudjen samCreasy wrote:muhafuca wrote:joj ovih na hrt-u jesu kriticni
dok nisu dobili go - "odlicno se krecemo ,
dobro zalaganje , super postavka , borbeno "
5 minuta nakon primljenog gola - " gledamo jedno jalovo
izdanje reprezentacije , bezidejno , losa strategija "
Mogao bi Baho bez problema i na HRT-u raditi
Daj ti meni link za HRT, a ti slusaj ovog Kemu, ja vise ne mogu.
gledati ove nase kanale
imas
http://www.livefootballol.com/streaming/euro-2012/
http://livefootball.ws/
linkove za streamtorrent (aplikacija , lagana je skroz)
al nije mi on po kvaliteti slike ni blizu sopcasta (HD)
moze se gledat ako nemas bolje opcije
- Creasy
#1035 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Artest wrote:A tebi je relevantno pet komentara na sa-x-u? Trebao bih navijat za njih dok se s tribina ori "hajmo ustase".Creasy wrote:Gdje su oni sa Indexa da vide kako u BiH navijaju za Hrvatsku... Ne mogu da shvatim kako nekom mogu biti drazi ovi Zabari od najblizih susjeda...
Italija ih zgazila za sada. Ekipa koja ima i glavu i rep, svi znaju igrat lopte i znaju sta rade na terenu...sve lijepo vodjeno hrabrim Prandelijem, koji je pokazao npr Holandiji, sta znaci igrati napdacki fudbal bez suvisnih mesara u vezi...Italiju moze samo Balotelli ukopat.
Nije 5 nego evo gotovo svi navijaju protiv Hrvata. Meni je to ono bas jadno. Nije se Bosna plasirala, pa nek i komsiji crkne krava... Onaj gore kaze necemo politike, a prica o zlocinima hrvatske vojske. Alo, ovo je fudbal. Nije ti Darijo Srna isao s mitraljezom kroz BiH...
Ali necu ja nikom palamudit, navijajte za Zabare kad vec nema Turske na EP.
- cyprus
- Zmijuga loma
#1037 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Andrea Pirlo. Kakva igračka elegancija, milina ga gledati šta god da uradi.
- wickerman
#1038 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Meni je sve bilo jasno kad sam na vijestima cuo Jurica kad je rekao da je njihova sansa De Rossi koji ce igrat na DC-u a on se ne moze nosit sa Mandzukicem i Jelavicem jer su jaci. A kad sam god gledao Romu ovaj je igrao DC-a,vjerovatno jer su ga napdaci mogli raznijeti.
- muhafuca
#1039 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
legenda - cuj granicimo na moru sa italijomcyprus wrote:Treba i za ovo reć da je glupostsemirizsvemira wrote:Imas keca iz nepoznavanja geografije . Neces vjerovati ali mi se granicimo sa Italijom i to na moru ...

Last edited by muhafuca on 14/06/2012 19:07, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1040 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ahmetovic ne moze da pogodi nijedno ime 
-
todd_smith
#1041 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Evo izasao spisak Spanskog sastava protiv Irske, Del Bosque pozvao Torresa u prvih 11, znaci Furija vec drugu utakmicu igra bez napadaca...
- vejza00
#1042 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
samo da ti kazem da bi navijao za italiju i da igraju protiv turske, jer sam uvijek navijao za italiju.Creasy wrote: Ali necu ja nikom palamudit, navijajte za Zabare kad vec nema Turske na EP.
za hrvate navijam na ovom prvenstvu takodjer i volio bi da doguraju bar do 1/2 finala, al kad vidim neke komentare, kazem sam sebi da sam konjina sto navijam za njih i sto su mi dragi vatreni
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1043 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
hrvatska već pod istragom uefe zbog bengalki, a evo ih opet.. mogli bi i oni sa -6 krenuti u slijedeće kvale
- Creasy
#1044 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Zabarska posla. Vode i odmah valjanje po travi. I za njih da navijam, pih...
EDIT: Samo da vas podsjetim, Mancini je zabar.
EDIT: Samo da vas podsjetim, Mancini je zabar.
- odesveuhonduras
#1045 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
čija su posla bila kad se vukojević valjao hvatajuaći se za glavu, iako ga je ćorluka malo po leđima dodirnuo?Creasy wrote:Zabarska posla. Vode i odmah valjanje po travi. I za njih da navijam, pih...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1046 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Kemo ne zna da Montolivo prelazi u Milan 
- Edin H.
#1047 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
ljevoruki wrote:+1Comrad wrote:Ja ne mogu da shvatim da nekome mogu biti drazi ovakvi 'susjedi' od bilo koje druge drzave na svijetu.Creasy wrote:Gdje su oni sa Indexa da vide kako u BiH navijaju za Hrvatsku... Ne mogu da shvatim kako nekom mogu biti drazi ovi Zabari od najblizih susjeda...
Zenu mozes birati, komsiju ne mozes
- Creasy
#1048 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Sto ce je pustiti Bufon kad je Italijan zadnji igrao... Joj Kemale, u sta ti gledas? 
- Creasy
#1049 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Hoces reci da je folirao, tj. odugovlacio. Pa zasto bi to radio?odesveuhonduras wrote:čija su posla bila kad se vukojević valjao hvatajuaći se za glavu, iako ga je ćorluka malo po leđima dodirnuo?Creasy wrote:Zabarska posla. Vode i odmah valjanje po travi. I za njih da navijam, pih...
- ljevoruki
#1050 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ja ne mogu da shvatim da nekome mogu biti drazi ovakvi 'susjedi' od bilo koje druge drzave na svijetu.[/quote]
+1
[/quote]
[/quote]
Mudro zboris ali ja i dalje ne mirisem nase komsije, ni jedne ni druge.
+1
Mudro zboris ali ja i dalje ne mirisem nase komsije, ni jedne ni druge.