https://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1535488
Samo mislim da će oni ovo do kraja izgurati za razliku od nas u Manja slučaju
lidl ti je ubio culo ukusa...Nisrin wrote:Da pohvalim sendvic u Mlinaru - mocarela sendvic, ne stede mocarelu, stave i pesto barilin i koju kriskicu paradajzda, a pecivo je crno - kraljevsko sa bundevom...2,80KM ali je fkt ukusan![]()
Svidja mi se i onaj u kroasanu, mada peciva izbjegavam max, ali ovako nekad usput
Pristojni sendviči,posegbno onaj sa suhim mesom...Nisrin wrote:Da pohvalim sendvic u Mlinaru - mocarela sendvic, ne stede mocarelu, stave i pesto barilin i koju kriskicu paradajzda, a pecivo je crno - kraljevsko sa bundevom...2,80KM ali je fkt ukusan![]()
Svidja mi se i onaj u kroasanu, mada peciva izbjegavam max, ali ovako nekad usput
Ned071 wrote:
lidl ti je ubio culo ukusa...
Mislis kod Memovica?Nisrin wrote:Samuni iliti somuni ISKLJUCIVO i SAMO na Vratniku kod skole, u Patkama na Carsiji, kod Aise na Bistriku i na Alifakovcu!!!
Ostalo je meni sve besmisleno kupovati, jedva cekam ramazan mada hljeb ne jedem, ali nemoguce je tad ne uzeti samuna, poseban smek i miris ima, uz ramazan...
Koliko znam Hodzic na Carsiji- kod Vijecnice, uzimao je samune s Vratnika, prosli put kad smo otisli vidim nije to to, nekakav drugi, ni blizu okus i miris starom, jos digli cijenu na 8KM za porciju![]()
naraFski!kabal1337 wrote:Mislis kod Memovica?Nisrin wrote:Samuni iliti somuni ISKLJUCIVO i SAMO na Vratniku kod skole, u Patkama na Carsiji, kod Aise na Bistriku i na Alifakovcu!!!
Ostalo je meni sve besmisleno kupovati, jedva cekam ramazan mada hljeb ne jedem, ali nemoguce je tad ne uzeti samuna, poseban smek i miris ima, uz ramazan...
Koliko znam Hodzic na Carsiji- kod Vijecnice, uzimao je samune s Vratnika, prosli put kad smo otisli vidim nije to to, nekakav drugi, ni blizu okus i miris starom, jos digli cijenu na 8KM za porciju![]()
Nisam ni sumnjao,kod nas je sve kampanjski i kad završi hajp većina se vrati starim navikama.Nisrin wrote:radi Manja na otoci...i uvijek je neko prisutan od lojalnih kupaca XD
meni bilo krivo malo radi jaffica i torti, ali sam nasla bolje- La Delicia