Kako ono ide? Pa, pa, paranoja...Šibicar wrote:lerdi,ja znam da je vama teško prihvatiti da ste uvijek donji ispod svog gradskog i najvećeg rivala,to je sasvim normalno,ne bi vam bilo isto da je Borac dominantan,lakše bi vi to podnijeli,ustvari bi vas bolila kara koga je i da li npr. Borac pustio u zadnjem kolu i sa kim namješta,vama je ustvari pravi i jedini problem Željo,u svemu vidite naše namještaljke i mutne radnje,najavljuju se kupljene utakmice i prije odigravanja,a kad se ne desi da Željo dobije,te najave se samo prešute preskoče i idemo dalje najavljivati slijedeću tekmu koju je Željo kupio,jednostavno uvijek smo vam pod lupom.Sad smo kokuzi nemamo para,a opet završavamo razne Bijeljine i ostale pm,neki čak znaju i tačne cifre kojima željo kupuje bodove kod strašnih protivnika,tipa Leotar,Radnik,Rudar.... i slični.E pa lerdi moram te razočarati,pravi problem za vaše loše rezultate nije Željo a ni Leotar,a bogami ni Sloboda,već upravo vi,sa vašom šizofrenom paranojom koja doseže čak i do toga da vam je Željo poslao nekakve jebene inspekcije.Mislim,znam da vam je teško prihvatiti i pored tol'kih milijardi,slika,priprema,pojačanja,plata,noblica,sauna i čega sve ne biti opet sterilan na terenu,ali obratite se svom vrhovnom vodji Dini S. i vašem spasiocu i stručnjaku Robertu Jarniju,jer je to vaša prava adresa a ne ona u Zvorničkoj.
Iskreno nisam ništa drugo ni očekivao.