ako je oko 18h,., taj tip nije biciklista on je evropski biciklistagoran16v wrote:Maloprije gledam majmuncinu na biciklu (naravno sve po PS-u, 30-ih godina, markirani bic, kaciga, rukavice, ruksacic, tipicni sarajevski satro biciklista) kako gari trotoarom po Obali, prvo slalom kroz raju na tramvajskoj a onda bremzanje iz sve snage da ne pokupi majku i dijete u klocima koji su se ukazali kad su se ostaloi razbjezali poslije tramjavske i koji su uredno cekali semafor na pjesackom prelazu. Taj majmun i idioti tog tipa zasluzuju da budu uzemljeni i dodatno "nagradjeni" cipelom u usta!
Ta takve "bicikliste" i taj debilizam nema nikakvog opravdanja, ni opsanost na cesti, ni manja staza, nista - to su jednostavno pokondireni primitivci koji furaju neke zapadnjacke furke na be-ha nacin.
taj kada dodje na planinu rice glasnije od mrkog medjeda nebil udaho malo planinskog zraka,. a mene kojem je postao obicaj na turu ponijet visocku sudzuku i kada zamirise gladnom insanu pa nemoze da je stigne ogulit,,pocne pricat kako je to nezdravo i kako on jede samo propsper cokolade???(ovo neznamstaje),.,.,
to je sramota od covjeka i to sto radi je nista( ja sam se potukao sa njim zato sto sam se slikao sa dodikom na plaama veliki pano),.,., neznas kada on dodje meni u radnju i pocene suplju prosipat o spešlizduuuuu