Alfa Romeo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Paul F.
#1026 Re: Alfa Romeo
Danas samo nepismeni na ovoj temi. Ja sad treba nekome da objašnjavam da ako hoće da opovrgne nekoga onda treba iznijeti kontraargumente rečenome a ne samo reći: opovrgavam.
-
romeomoraprezivjeti
#1027 Re: Alfa Romeo
A ti si pismen,dakle?!:-DPaul F. wrote:Danas samo nepismeni na ovoj temi. Ja sad treba nekome da objašnjavam da ako hoće da opovrgne nekoga onda treba iznijeti kontraargumente rečenome a ne samo reći: opovrgavam.
-
Lolobrigida
#1028 Re: Alfa Romeo
Ti prvi nisi iznio nikakve argumente, nego samo nalupetao gluposti.Paul F. wrote:Danas samo nepismeni na ovoj temi. Ja sad treba nekome da objašnjavam da ako hoće da opovrgne nekoga onda treba iznijeti kontraargumente rečenome a ne samo reći: opovrgavam.
-
Paul F.
#1029 Re: Alfa Romeo
Ako sam nalupetao gluposti onda valjda ništa lakše nego demantovati a vas trojica pa vam ne ide.Lolobrigida wrote:Ti prvi nisi iznio nikakve argumente, nego samo nalupetao gluposti.Paul F. wrote:Danas samo nepismeni na ovoj temi. Ja sad treba nekome da objašnjavam da ako hoće da opovrgne nekoga onda treba iznijeti kontraargumente rečenome a ne samo reći: opovrgavam.Ne može pametan odgovor na teferič izjavu. Poslušaj moj savjet i povuci se na vrijeme.
Ja tvrdim da samo tokmak može kupiti skupo auto sa dizel motorom.
Dakle uvališ se bruku para pa onda trpiš klokotanje motora da bi ušparo sitnu lovu. A o razlici u ponašanju motora da i ne pričam. Ovaj tvoj pametni istomišljenik ne odgovori pa bi bio red da mu pomogneš. Zašto njegovi pametni i bogati prijatelji voze dizel ?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1030 Re: Alfa Romeo
Zasto kupuju dizele?
Iz navike?
Mozda su mazohisti pa se pale na dizel?
Zato sto je ekvivalentan dizel skuplji od benzinca i time zele da pokazu da imaju para?
Mozda ih boli neka stvar za sve razloge i kupuju sta im je ceif?
Iz navike?
Mozda su mazohisti pa se pale na dizel?
Zato sto je ekvivalentan dizel skuplji od benzinca i time zele da pokazu da imaju para?
Mozda ih boli neka stvar za sve razloge i kupuju sta im je ceif?
-
Paul F.
#1031 Re: Alfa Romeo
Dakle kupuju dizele jer imaju mozga u glavi koliko i ti ?
- mali_milojica
#1032 Re: Alfa Romeo
Tako je Sensei.

-
romeomoraprezivjeti
#1033 Re: Alfa Romeo
Jesi ti na drogama????;-) Kakve to veze ima na sta auto ide??? Šta bi rek'o za one koji voze na struju????? Znam,znam,oblacno je i danas,a sunca ni na vidiku.Paul F. wrote:Dakle kupuju dizele jer imaju mozga u glavi koliko i ti ?
- Ridjobrki
#1034 Re: Alfa Romeo
Ne bih rekao da su gluposti, prije besmislice. Glupost ima neki smisao. Koji je glup.romeomoraprezivjeti wrote:Stvarno pises gluposti.
I plus ne može nešto biti duplo jeftinije nego samo upola jeftinije.
-
Paul F.
#1035 Re: Alfa Romeo
Ja na drogama a ti ne znaš ni šta je argument ni šta je forumska diskusija.romeomoraprezivjeti wrote: Jesi ti na drogama????;-)
Pa nema veze. Jedan drugi forumaš to spomenu, ja dodah par riječi i onda vi to opovrgavate bez ikakvih argumenata niti kulture.romeomoraprezivjeti wrote:Kakve to veze ima na sta auto ide??? Šta bi rek'o za one koji voze na struju????? D
Kakav bih ja npr bio forumaš da citiram svaki post koji mi se ne sviđa i napišem samo: glupost ? Na šta bi to ličilo ?
To su osnovne stvari i svaka normalna odrasla osoba treba to da zna.
-
direstraits0078
#1036 Re: Alfa Romeo
Paul F. wrote:Ako sam nalupetao gluposti onda valjda ništa lakše nego demantovati a vas trojica pa vam ne ide.Lolobrigida wrote:Ti prvi nisi iznio nikakve argumente, nego samo nalupetao gluposti.Paul F. wrote:Danas samo nepismeni na ovoj temi. Ja sad treba nekome da objašnjavam da ako hoće da opovrgne nekoga onda treba iznijeti kontraargumente rečenome a ne samo reći: opovrgavam.Ne može pametan odgovor na teferič izjavu. Poslušaj moj savjet i povuci se na vrijeme.
Ja tvrdim da samo tokmak može kupiti skupo auto sa dizel motorom.
Dakle uvališ se bruku para pa onda trpiš klokotanje motora da bi ušparo sitnu lovu. A o razlici u ponašanju motora da i ne pričam. Ovaj tvoj pametni istomišljenik ne odgovori pa bi bio red da mu pomogneš. Zašto njegovi pametni i bogati prijatelji voze dizel ?
Sta da uradi tokmak koji zeli kupiti vozilo koje se proizvodi iskljucivo sa dizelskim motorom? Hajde to objasni, veliki i mudri forumski mudRoloZe.
- _mufljuz_
#1037 Re: Alfa Romeo
ja sam danas vidio 2.4 MJET 159 lijep brate do jaja.... i staru Djulijetu....
eto.... cisto onako teme radi...
eto.... cisto onako teme radi...
- mali_milojica
#1038 Re: Alfa Romeo
Koju Giuliettu si vidio i gdje?
Onu iz 70-ih ili jos stariju?
- _mufljuz_
#1039 Re: Alfa Romeo
onu sa skroz malim stopkama i jednim farom... zao mi sto ne uslikah...mali_milojica wrote:Koju Giuliettu si vidio i gdje?
evo ovakvu

- mali_milojica
#1040 Re: Alfa Romeo
Iz 50-ih
Gdje si to vidio?
Gdje si to vidio?
- johntra
#1041 Re: Alfa Romeo
Mufljuz malo sad šilji vani, pa ima ovakvih ekskluziva... 
- _mufljuz_
#1042 Re: Alfa Romeo
sacu ja na temu automobilizam da postiram slike auta pa pogadjajte tamo koji sujohntra wrote:Mufljuz malo sad šilji vani, pa ima ovakvih ekskluziva...
-
Paul F.
#1043 Re: Alfa Romeo
Aaa, dakle pametni bogataši kupuju dizelaše jer ne mogu da nađu benzince ? Koliko si se mučio da ovo smisliš ?direstraits0078 wrote: Sta da uradi tokmak koji zeli kupiti vozilo koje se proizvodi iskljucivo sa dizelskim motorom? Hajde to objasni, veliki i mudri forumski mudRoloZe.
Nisam znao da ovakva intelektualna elita posjećuje ovu temu. Kidam odavde.
-
Paul F.
#1044 Re: Alfa Romeo
Tačno opisuješ bogataše koji voze dizelaše.Ridjobrki wrote: Ne bih rekao da su gluposti, prije besmislice. Glupost ima neki smisao. Koji je glup.
U Americi se dizelaši ne voze jer je visok standard a gorivo jeftino. U Europi se voze jer je standard niži a gorivo skuplje.
Dakle, kupiti skupo i bijesno dizel auto je upravo to, BESMISLICA.
BTW, u dizel motorima čak i gorivo prodire u ulje i prlja ga.
-
direstraits0078
#1045 Re: Alfa Romeo
Prije bih rekao da nisi razumio napisano. Razlog tomu je vjerojatno u nedostatku intelekta, ili činjenici da nisi pročitao post. U nadi da se radi o ovom drugom, pročitaj još barem jednom, pa pokušaj da napišeš neki suvisao komentar. Mada, sudeći po tvojim postovima, radi se o hroničnoj insuficijenciji malih sivih ćelija.Paul F. wrote:Aaa, dakle pametni bogataši kupuju dizelaše jer ne mogu da nađu benzince ? Koliko si se mučio da ovo smisliš ?direstraits0078 wrote: Sta da uradi tokmak koji zeli kupiti vozilo koje se proizvodi iskljucivo sa dizelskim motorom? Hajde to objasni, veliki i mudri forumski mudRoloZe.
Nisam znao da ovakva intelektualna elita posjećuje ovu temu. Kidam odavde.
- madner
#1046 Re: Alfa Romeo
Evropljani auta skuplje placaju od USA, tako da nije do manjka love.
Zli zeleni nam nabili griznju savjest, pa kada kupis bjesnu makinu od 200 ks ides na potrosnju od 7l u prosjeku.
Zli zeleni nam nabili griznju savjest, pa kada kupis bjesnu makinu od 200 ks ides na potrosnju od 7l u prosjeku.
- mali_milojica
#1047 Re: Alfa Romeo
Ne znam koji bi dio boldirao.pa cu cijeli post.Paul F. wrote:Tačno opisuješ bogataše koji voze dizelaše.Ridjobrki wrote: Ne bih rekao da su gluposti, prije besmislice. Glupost ima neki smisao. Koji je glup.
U Americi se dizelaši ne voze jer je visok standard a gorivo jeftino. U Europi se voze jer je standard niži a gorivo skuplje.
Dakle, kupiti skupo i bijesno dizel auto je upravo to, BESMISLICA.
BTW, u dizel motorima čak i gorivo prodire u ulje i prlja ga.
Iskreno,koliko imas godina?
- ElDzidziIbnDzo
#1048 Re: Alfa Romeo

Evo je.Hoće lik milju maraka za nju.42 hiljade presla,garazirana sve na njoj origigi...
- johntra
#1050 Re: Alfa Romeo
Daj je meni...kupit ću je ja..