Vala bas...plain vanilla wrote:ovisiseln wrote:I? Jesmo li upoznali Tuzlu?![]()
od Irca do Sjenjaka sve znam, ostalo... onako
sramota me, ja nikad nisam bio u Moluhama.
Vala bas...plain vanilla wrote:ovisiseln wrote:I? Jesmo li upoznali Tuzlu?![]()
bila sam ja jednomseln wrote:Vala bas...plain vanilla wrote:
ovisi![]()
ja u Tz nisam nikad bio....samo dolazio do crvenih njivaseln wrote:Vala bas...plain vanilla wrote:ovisiseln wrote:I? Jesmo li upoznali Tuzlu?![]()
Dobro, zove se Brcanska MALTA... ali malte vise nema, pristup je slobodna.spreca wrote:ja u Tz nisam nikad bio....samo dolazio do crvenih njivaseln wrote:Vala bas...plain vanilla wrote:
ovisi![]()
sramota me, ja nikad nisam bio u Moluhama.![]()
![]()
escobar__ wrote:Ovim gradom vladaju idioti koje biraju još veći idioti. Tragikomedija...costacurta wrote:Haj ti sad meni reci kakva je svrha ove pasarele od parka do jezera?! I k tome još će je završiti na kraju sezone!
Ja ne kažem da sam pametan ali ovo što se radi je van svake pameti. Imaš problem kod škole Jala gdje su djeca doslovno kamikaze pri prelasku magistrale i gdje ti je jedan takav objekat od strateške važnosti ti praviš nešto što vodi nigdje?!![]()
Zar nije bilo jeftinije otvoriti kapije na tom istom mjestu gdje hoće taj most da prave, ko hoće na jezero iz parka imaju ležeći policajci, vozila doslovno staju na pješačkom, nikakve opasnosti za pješake nema, on je skršio 300k u nešto preko čega ć ili preći li neće u toku sezone.
Kad smo kod jezera, neki dan Maid najavi 500k posjetilaca ove sezone. Kojom matematičkom operacijom, na osnovu čega dragi Maide si lupio ovu brojku?! Do sada ne znam je li prodato 1000 karata, što zbog lošeg vremena što zbog Ramazana, ono konta da će u julu i augustu svaki dan doći minimalno 10 000 ljudi!?![]()
![]()
Ovo samo u Tuzli možeš doživjeti, niđe više ovo nema.
Znaš kad je obećao pasarelu Stupine - Zlokovac (preko južne saobraćajnice), a nikad ništa ne bi od toga. No para se ima da se prave ova sranja i rugla po gradu.
Malo previse... pravo bosanski, kuca na kucu.plain vanilla wrote:planirala sam jedan dan maksuz otici u SImin Han, pa malo prohodati do Slavinovica.. gore se izgradilo bas..
isto Saraj'voseln wrote:Malo previse... pravo bosanski, kuca na kucu.plain vanilla wrote:planirala sam jedan dan maksuz otici u SImin Han, pa malo prohodati do Slavinovica.. gore se izgradilo bas..
Bez plana, bez ulica, bez infrastrukture.
Dosta ti jespreca wrote: ja u Tz nisam nikad bio....samo dolazio do crvenih njiva![]()
![]()
gdje kaHvana?sumirprimus wrote:al zato ima gor jena kafana zavucenaaa praavo, al je valjana
sad nastupam s druge strane....samo nikako da potrefim na Stupinama na pravu adresuskvo wrote:Dosta ti jespreca wrote: ja u Tz nisam nikad bio....samo dolazio do crvenih njiva![]()
![]()
Srecaspreca wrote:sad nastupam s druge strane....samo nikako da potrefim na Stupinama na pravu adresuskvo wrote:Dosta ti jespreca wrote: ja u Tz nisam nikad bio....samo dolazio do crvenih njiva![]()
![]()
![]()
u nesreciskvo wrote:
Sreca
jebiga nisam siguran jel to simin han il slavnovici,dje je tu tacno granica?spreca wrote:gdje kaHvana?sumirprimus wrote:al zato ima gor jena kafana zavucenaaa praavo, al je valjana
nema veze...ti napisi priblizno gdje je ....giometri ce se snacisumirprimus wrote:jebiga nisam siguran jel to simin han il slavnovici,dje je tu tacno granica?spreca wrote:gdje kaHvana?sumirprimus wrote:al zato ima gor jena kafana zavucenaaa praavo, al je valjana
ista stvar je na Pasa bunaru, odnosno u Sljivicama ili kako se vec zove..izgradile se kuce, sastavili se s Batvom..seln wrote:Malo previse... pravo bosanski, kuca na kucu.plain vanilla wrote:planirala sam jedan dan maksuz otici u SImin Han, pa malo prohodati do Slavinovica.. gore se izgradilo bas..
Vec dugo nisam bio na Pasa bunaru, mislim jos od bojevog gadjanja u srednjoj skoli. Nekad je gore iza onih stambenih zgrada bio dobar komad slobodnog zemljista. Kako je sad?plain vanilla wrote:ista stvar je na Pasa bunaru, odnosno u Sljivicama ili kako se vec zove..izgradile se kuce, sastavili se s Batvom..seln wrote:Malo previse... pravo bosanski, kuca na kucu.plain vanilla wrote:planirala sam jedan dan maksuz otici u SImin Han, pa malo prohodati do Slavinovica.. gore se izgradilo bas..
pa i sad je gore streliste i stadionseln wrote:
Vec dugo nisam bio na Pasa bunaru, mislim jos od bojevog gadjanja u srednjoj skoli. Nekad je gore iza onih stambenih zgrada bio dobar komad slobodnog zemljista. Kako je sad?
jeko toba?sumirprimus wrote:zajenćKI sbbsda KANDIDAT za TZ gradonacelnika Bato...
dobar cojk, pusti Haruna sda niz vodu...