Kod nas mladji ljudi nekako "bjeze" od te politike, ne svi ocigledno.
Mislim da smo mi narod kojeg se najvise tice politika, razglabamo uz kafu o politici, ima je u svim porama naseg drustva, ubijaju nas u pojam tom politikom a opet medju mladjom populacijom ima tako malo pravih politicara.
Na stranu neki nevladin sektor al ovo ostalo od mladjih politicara je, blago receno, uzas.
Ja bi samo volio da upoznam, izuzevsi njemu bliske ljude, osobe kojima evo bas doticni nije u najmanju ruku antipatican.
Preglasan dok prica, mase rukama k`o da tjera roj osa ispred sebe, lice koje ne ulijeva ni najmanje povjerenja, veoma arogantan jos iz SDA
Tužno je to zaista. Neka je on studirao i 20 godina da je naučio nešto od toga. Čovjek ima toliko disproporcionalan odnos bolesne ambicije i samodopadljivosti naspram skromnih intelektualnih mogućnosti i manjka karizme za jednog političara da je to strašno. bas tako
Jednostavno ove carsijske generacije su razmisljanja da su NVO "cool" a stranke su "bad" , pa im onda citava "karijera" prodje u ogovaranju ovih stranaka na vlasti iz nekog nevladinog sektora a od tog ama bas nikakve fajde.
E da jos se mi malo dicimo i Edinom Karamazovim borimo se i za Dubiozu