ono da vam ja dajem lekcije??????fatamorgana wrote:Nego Eluna, ja ti predlozih nesto na temi muskarci pitaju zene, mozda nisi vidjela, predzadnja stranica,
neka bogati - trenutno se odajem hedonizmu - dok me prođe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ono da vam ja dajem lekcije??????fatamorgana wrote:Nego Eluna, ja ti predlozih nesto na temi muskarci pitaju zene, mozda nisi vidjela, predzadnja stranica,
Da ne bude poslije samo da nisam pit'o,eluna wrote:ono da vam ja dajem lekcije??????fatamorgana wrote:Nego Eluna, ja ti predlozih nesto na temi muskarci pitaju zene, mozda nisi vidjela, predzadnja stranica,
neka bogati - trenutno se odajem hedonizmu - dok me prođe![]()
samo ne skontah... mazio se i grlio s mamom u međuvremenu?JThomas wrote:a nekih godina i rjeđe
oj sankcija i embarga, k'o slobinoj srbiji...
I koliko ono, 15 godina? Holy shit!eluna wrote:a odakle tebi ideja da nam je seks bio dobar???MedenoSrce wrote:@eluna ja sve kontam da si ga mogla nagovoriti da pravite to djete kad vam je sex vec bio tako dobar
istina je da dijete nismo mogli imati jer za njega je seks 5 do 10 puta godišnje sasvim dovoljno, između toga ni poljubaca nije bilo ni maženja ni ništa - osim njegove mame
eluna wrote:a odakle tebi ideja da nam je seks bio dobar???MedenoSrce wrote:@eluna ja sve kontam da si ga mogla nagovoriti da pravite to djete kad vam je sex vec bio tako dobar
istina je da dijete nismo mogli imati jer za njega je seks 5 do 10 puta godišnje sasvim dovoljno, između toga ni poljubaca nije bilo ni maženja ni ništa - osim njegove mame

MedenoSrce wrote:ma ja sve kontam ako si ti ovakva lijegala u krevet
da je frajer dvocjevka ili mu je mama broma stavljala u hranu
Sta govori?AlienBiH wrote:cinjenica da me na moju konstataciju napadaju pripadnice ljepseg spola govori sve.![]()
il' je Edip, glavom i majkom.Saian wrote:
jel ovdje rijech o zhivom insanu
ladyblue18 wrote:Sta govori?AlienBiH wrote:cinjenica da me na moju konstataciju napadaju pripadnice ljepseg spola govori sve.![]()
Da ti je razmisljanje na nivou 15godisnjeg djeteta pa sad nesto pokusavas zenama suknut?
Sve si rekao, našla je drugog i, biću grub, jebe joj se za tebe. Čitam spominješ neke sedmice, pa njoj da je stalo do tebe ne bi jahala drugog konja. Znam boli te što si otpao pa ti ego povrijeđen. A i taj hairlija se nije usrećio, osim ako nije utovar/istovar u pitanju. Čuj mlada voda dvojicu uporedo. Moralno,nema šta.giovanni galli wrote:nije zavrsila fax ja jesam, ali ne upi mi vode, i fax i fin posao. a sta imam, izlazit mi je svakako, ali drugo da nije nasla drugog, bilo bi smisla, ali ovako cim ima nekoga ne vidim da je zanima kako cu se ja ponasat, ipak je nama po 30 godina. jedino da shvati nakon par sedmica da je mozda izgubila nesto vise nego je dobila, da joj falim previse, da bi mogla nastavit sa nekim drugim, ali cisto sumnjam, tako je kako je.
E baš ti hvalagiovanni galli wrote:ako si se u njegovom postu nasao vec su ti sruseni, sve sto kaze je tako.sour cherry wrote:Nazalost, svi mi ovako funkcionisemo. Ne bitno da li je musko, ili zensko u pitanju. Apsolutno svi.![]()
Alien,rušiš mi snove
m@m@ wrote:sour cherry wrote:[Volim da budem ono što jesam i da taj neko bude ono što jeste.Sve ostalo mi je bezveze,jer ja znam kad neko glumi.Ako ću nekome biti manje zanimljiva ako pokažem emocije,pa što će mi onda.Čuj trofej.Nek hrani ego negdje drugdje,na meni vala neće.
dudlov wrote:Sve si rekao, našla je drugog i, biću grub, jebe joj se za tebe. Čitam spominješ neke sedmice, pa njoj da je stalo do tebe ne bi jahala drugog konja. Znam boli te što si otpao pa ti ego povrijeđen. A i taj hairlija se nije usrećio, osim ako nije utovar/istovar u pitanju. Čuj mlada voda dvojicu uporedo. Moralno,nema šta.giovanni galli wrote:nije zavrsila fax ja jesam, ali ne upi mi vode, i fax i fin posao. a sta imam, izlazit mi je svakako, ali drugo da nije nasla drugog, bilo bi smisla, ali ovako cim ima nekoga ne vidim da je zanima kako cu se ja ponasat, ipak je nama po 30 godina. jedino da shvati nakon par sedmica da je mozda izgubila nesto vise nego je dobila, da joj falim previse, da bi mogla nastavit sa nekim drugim, ali cisto sumnjam, tako je kako je.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Samo ti nju hajcaj, da bude vlazhnija za novog zagondziju.giovanni galli wrote:evo danas se vidjeli, govorim joj jesi li sretna, suti, reko ajde zovnem te veceras, kaze nemoj, reko ma daj nazvat cu te kaze dobro. sta sad odigrat, sta upitat neam pojma...
A jebiga, ne moze ti niko reci tacno rjesenje na tvoj problem, iz prostog razloga jer "tacnog" rjesenja nema.giovanni galli wrote:znaci ne zvat nit ista?
hoce, zavolit' ce , ima nade za njegaGenije wrote:ma naguzi joj se jaro još![]()
možda te jope zavoli