To vi opet mastate o nekim pokrajinama nezavisnimpretresnov wrote:Nikad ne treba poistovjećivati domovinu s bandom koja je trenutno na vlasti.olensoner wrote:Istina.taxi_driver wrote:Abdic je sad pokazao da je daleko pametniji od Izetbegovica a osudjen je zato sto je imao drzavni aparat protiv sebe.
Nisam imao namjeru komentirati, jer sam iz Cazinske Krajine projeklom, svasta sam vidio, kako prve komsije nece da razgovaraju, braca posvadjana i slicno, pa mi je malo tesko o ovome i pisati. U mojoj familiji i uzem krugu prijatelja nije niko bio na "Abdicevoj strani", ali da su ljudi znali da ce Krajina ovako izgledati vjerovatno bi svi otisli na tu stranu. Toliko je ljudi izginulo, borili se i na kraju za sta? Imamo kanton u kojem se zivi samo par mjeseci ljeti, kad dodju ljudi iz vana na odmor, a preko ostatka godine jedino iz Austrije i Slovenije dolaze ljudi jer je blizu i to je to, mrtvilo. Para nema, posla nema, omladina jedva ceka da se vjenca za nekoga iz inostranstva i da pobjegne, putna infrastruktura je nikakva do "glavnog grada" treba 5 sati voznje po krivinama, brdima, planinama. Drzave u Krajini ima jedino kad treba naplatiti porez i kada su izbori. Kad se bunimo sto Sarajevo nista ne poduzima, kazu pa eto imate Zagreb, blizu vam je, kad bi autonomiju ne moze, pa sta onda, kuda dalje, ja u ovakvoj situaciji ne vidim nikakvo dobro, niti vidim izlaz iz ovog.
Ljudi u Krajini su se manje-vise otrijeznili, ne sanjaju vise, sve je manje patriotizma, sve se manje dozivljava domovina, to je cinjenica, u suprotno me ne moze ubijediti niko. Bog samo zna, mozda ni Abdic ne bi bio dobar vodja poslije svega, ali cisto sumnjam da bi gore moglo biti, nego sto je sad.
Ničija nije do zore gorila. Neće ni izMet"begovska".
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
dobar,ti?
#1026 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- karanana
#1027 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jebo vas abdic i njegova pamet.
i seselj je pametan covjek, ja bih rekao ekstremno pametan. i sloba, pa i rasho. nije ni hicho bio glup. eto vam ih pa objesite njihove slike na zid u kuci zajedno sa babinom.
ali svaka cast senadu na ekskluzivi! nisam jos pogledao interviju, vidim ide sada ali hocu u kompletu da ga odgledam pa cu cekati jos jednu reprizu.
i seselj je pametan covjek, ja bih rekao ekstremno pametan. i sloba, pa i rasho. nije ni hicho bio glup. eto vam ih pa objesite njihove slike na zid u kuci zajedno sa babinom.
ali svaka cast senadu na ekskluzivi! nisam jos pogledao interviju, vidim ide sada ali hocu u kompletu da ga odgledam pa cu cekati jos jednu reprizu.
Last edited by karanana on 03/08/2012 23:27, edited 1 time in total.
- olensoner
#1028 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@dobar,ti?
Daleko od toga, to nigdje nisam napisao, samo prenosim realno stanje.
A lako je iz Sarajeva palamuditi i biti pametan, a nikad Krajine u zivotu ne vidjeti (ne aludiram na tebe ili na nekoga sa foruma, nego opcenito).
Daleko od toga, to nigdje nisam napisao, samo prenosim realno stanje.
A lako je iz Sarajeva palamuditi i biti pametan, a nikad Krajine u zivotu ne vidjeti (ne aludiram na tebe ili na nekoga sa foruma, nego opcenito).
-
ragib
#1029 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
upravo takokaranana wrote:jebo vas abdic i njegova pamet.
-
pretresnov
#1030 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta ćemo onda s Alijom, jer on je očito bio najpametniji i postigao sve kako je namjerio.karanana wrote:jebo vas abdic i njegova pamet.
- karanana
#1031 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
daleko od toga.
seshko i babo ti, su vjerovatno 1000 puta pametniji od njega. jedina razlika je sto je alija bio na pravoj strani. a kako je on vodio stvari, to je nova tema.
seshko i babo ti, su vjerovatno 1000 puta pametniji od njega. jedina razlika je sto je alija bio na pravoj strani. a kako je on vodio stvari, to je nova tema.
-
ragib
- BHCluster
#1033 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To je srz svega biti na pravoj strani.karanana wrote:daleko od toga.
-
Chuckie
#1034 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prenose li ovi drugu utakmicu sa Zetom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vatrogasac
#1035 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je stari i iskusan novinar i zna izvući maksimum iz sagovornika. Napravio je stotine intervjua uglavnom sa zvučnim imenima i tu je kao riba u vodi. Jednostavno tjera sagovornika da što više novog kaže i kada se ovaj počne diplomatski izvlačiti on mu kaže kako neće više o tome i opet postavi isto pitanje, samo preformulisano i tako 4-5 puta.karanana wrote: ali svaka cast senadu na ekskluzivi! nisam jos pogledao interviju, vidim ide sada ali hocu u kompletu da ga odgledam pa cu cekati jos jednu reprizu.
Što reče Fikret večeras kako naš narod ne može oprostiti uspjeh misleći na Agrokomerc - to je izgleda primjenjivo i na Senadu samo ne bukvalno.
Last edited by vatrogasac on 04/08/2012 01:51, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1036 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imali gdje snimak tog bajnog intervjua??
- vatrogasac
#1037 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Trenutno je repriza na FACE. Dva sata dug intervju.-LIBERO- wrote:Imali gdje snimak tog bajnog intervjua??
- It_is_a_Leclerc
#1038 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
BiH - jedina zemlja gdje se i u intervjuima traži pobjednik i poraženi...

- vatrogasac
#1039 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislim da su Senad i Mato prošli tu fazu.It_is_a_Leclerc wrote:BiH - jedina zemlja gdje se i u intervjuima traži pobjednik i poraženi...
![]()
![]()
- So What!
#1040 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Inače FACETV je kupio prava za prijenos njemačkog kupa tačnije utakmice polufinala i finala, danas su prenosili polufinale, sutra repriza prekosutra utakmica za treće mjesto i finale. Također su otkupili i neku prijateljsku utakmicu Hannovera koju prenose za par dana.
A jeste li primjetili da ove nove televizije u Sarajevu svoja sjedišta smještaju obično u najmodernijim zgradam u Sarajevu pa evo npr. sjedišta KANAL1 je na zadnjem spratu zgrade Energoinvesta:

Sjedište FaceTV je na posljednjem spratu Bosmal City Centra:

Sjedište AlJazeere Balkans je krovu BBI Centra:

A jeste li primjetili da ove nove televizije u Sarajevu svoja sjedišta smještaju obično u najmodernijim zgradam u Sarajevu pa evo npr. sjedišta KANAL1 je na zadnjem spratu zgrade Energoinvesta:

Sjedište FaceTV je na posljednjem spratu Bosmal City Centra:

Sjedište AlJazeere Balkans je krovu BBI Centra:

-
Chuckie
#1041 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nece ih smjestit u kakvu shupu.
- karanana
#1042 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zar su prenosili i u petak tekmu?
ja sam mislio da sutra prenose one dvije direktno.
nije ovo njemacki kup ovo je onaj liga total kup, vise egzibicije, cak mi se cini i da poluvrijeme krace traje. ali vrijedi pogledati.
ja sam mislio da sutra prenose one dvije direktno.
nije ovo njemacki kup ovo je onaj liga total kup, vise egzibicije, cak mi se cini i da poluvrijeme krace traje. ali vrijedi pogledati.
- luckylaka
#1043 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:jebo vas abdic i njegova pamet.
-
pretresnov
#1044 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pretresnov wrote:Šta ćemo onda s Alijom, jer on je očito bio najpametniji i postigao sve kako je namjerio.karanana wrote:jebo vas abdic i njegova pamet.
Naprotiv, Alija je bio na pogrešnoj strani, kako se vidjelo i iz intervjua. Pozderci su ga strpali iza rešetaka jer je rušio BiH još onda (znači ne zbog rušenja socijalizma već države), pa je nakon što su ga Šešelj i SANU oslobodili samo fino nastavio po starom. Još budali dalo državu i TO u ruke. Pametno g. Abdić kaže, da sam znao da će ovo sve ovako ispasti sredio bih stvari tada još. S Alijom i njegovim nema finoće, to naprosto znači smrt kao što je zadesilo brojne visoke oficire, metak u leđa.karanana wrote:daleko od toga.
Svako s malo soli u glavi zna da je Alija bio izdajnik. Činjenice su bolne, ali se ne mogu ignorirati koliko god vi medija pokušali "osvojiti" iz vaše centrale. Vi iz SDA, SBiH i SDP (sve je to jedna stranka u suštini) ste najgora elementarna nepogoda koja je ikad snašla ovaj narod.
Last edited by pretresnov on 04/08/2012 11:02, edited 1 time in total.
-
Saka
#1045 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj što ne mogu ovih automaša. Dobili ste po pi*** jednom, al nije vam dosta izgleda. Provocirate li provocirate. Vas treba tući 365 dana u godini i 366 kad je ista prestupna.
-
pretresnov
#1046 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko ti je autonomaš? Šta to uopšte znači. Evo mene usred šehera. Ali na njeg više nije pogledati lijepo.Saka wrote:Joj što ne mogu ovih automaša. Dobili ste po pi*** jednom, al nije vam dosta izgleda. Provocirate li provocirate. Vas treba tući 365 dana u godini i 366 kad je ista prestupna.
Ništa nakon ovog intervjua više neće biti isto. 7:3 glasovi gledalaca sve govore. Džabe vam sva šminka, Izetbegovčići.
- Tiger 033
#1047 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne treba se uopće uzbuđivati: "babo" je loša prošlost, sramna sadašnjost i star čovjek bez budućnosti..... Štitio se izraženim populizmom, liderstvom svake fele pa i ratnim, izdajničkim sve da bude "neko i nešto". Za svoju megalomaniju, prevare i izdaje dobio je adekvatan sudski odgovor. Ali ovakvi, ni onda ne odustaju. Sujeta i volja za moći je pregolema...

-
juzna_strana
#1048 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sada moze komotno i sa Karadzicem organizovati 'ekskluzivni' intervju,razlike nema.
Moj Senade,ti i Fahro k'o dva brata blizanca,mater bi prodali za 'ekskluzivu'.. Fukare..
Moj Senade,ti i Fahro k'o dva brata blizanca,mater bi prodali za 'ekskluzivu'.. Fukare..
-
nickname-83
#1049 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jaro, kad citam tvoje postove, dvije mi misli prolaze kroz glavu: ili si trenutno na teškim drogama ili si sazrio da posjetiš jednu od institucija za teške mentalne bolesti. Ja bih rekao da je oboje u pitanju.pretresnov wrote: Ko ti je autonomaš? Šta to uopšte znači. Evo mene usred šehera. Ali na njeg više nije pogledati lijepo.
Ništa nakon ovog intervjua više neće biti isto. 7:3 glasovi gledalaca sve govore. Džabe vam sva šminka, Izetbegovčići.
Last edited by nickname-83 on 04/08/2012 11:48, edited 2 times in total.
- It_is_a_Leclerc
#1050 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta je ovo, ovi bi se još tukli i ratovali ?!
Daleka vam Somalija i Sirija...
Elem, jel zna neko hoće li ova televizija prenositi još koji sport, osim fudbala ?
Daleka vam Somalija i Sirija...
Elem, jel zna neko hoće li ova televizija prenositi još koji sport, osim fudbala ?