SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
KENJAC

#1026 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by KENJAC »

Ma, imam i ja jednu , veoma razradjenu hipotezu! Naime, nakon duzeg i studioznije istrazivanja, dosao sam do sljedeceg zakljucka; "Otislo je sve u tri pichke materine" Ali ne zbog kriminalaca ili korumpiranog pravosudnog aparata, nego zbog gradjana koji u svemu ovome vide i neku logiku!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

KENJAC wrote:Ma, imam i ja jednu , veoma razradjenu hipotezu! Naime, nakon duzeg i studioznije istrazivanja, dosao sam do sljedeceg zakljucka; "Otislo je sve u tri pichke materine" Ali ne zbog kriminalaca ili korumpiranog pravosudnog aparata, nego zbog gradjana koji u svemu ovome vide i neku logiku!
:D
nihil_

#1028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

KENJAC wrote:Ma, imam i ja jednu , veoma razradjenu hipotezu! Naime, nakon duzeg i studioznije istrazivanja, dosao sam do sljedeceg zakljucka; "Otislo je sve u tri pichke materine" Ali ne zbog kriminalaca ili korumpiranog pravosudnog aparata, nego zbog gradjana koji u svemu ovome vide i neku logiku!
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Troll_Happens

#1029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

Ovaj samo srbe pronalazi po gradu a ljudi pricaju da ih nema nigdje, jel zapucas naleti na stranci jel sjedne u kola stranci pa dokle vise :-)
mahalas505

#1030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mahalas505 »

Jedan001 wrote:Ovaj samo srbe pronalazi po gradu a ljudi pricaju da ih nema nigdje, jel zapucas naleti na stranci jel sjedne u kola stranci pa dokle vise :-)
Dobar je mali, pravi babin sin, i nema tu dokle vise, valjda ce biti dok moze :D .
cappy_tempo

#1031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

evo 100% tacna verzija kako je bilo na tranzitu

garant u polu nije upalio stop svjetla...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Truba »

pustiše malog :mrgreen:
amrica

#1033 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

Image

ne mogu kopirati citav tekst :|

uglavnom, drogirani bendzi je vozio prebrzo, preticao neki auto na tranzitu i zabio se u polo, koji je isao u suprotnom smjeru.

ode dijete kuci... :run:
Cholina_Lokica

#1034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

Pa kako ce oni jadno dijete zadrzati... Sta fali ako je bio drogiran i zabio se u momka ni krivog ni duznog... Sve je to normalno, i da roka po gradu, zabija se autom, radi sta mu volja...

Sto ga neko ne rokne k'o babu mu :x
kokuz_sa

#1035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

ovakvi tuzioci postoje samo u BiH
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#1036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by grunt »

Saznajemo da Delalić nije imao vozačku dozvolu i da je u njegovom organizmu preliminarnim testom utvrđeno prisustvo narkotika. Protiv Delalića bit će podnesen izvještaj zbog počinjenog teškog krivičnog djela protiv sigurnosti javnog prometa.
Ako se radi o Omaru Mjesecaru svaka cast za pustanje :thumbup: :-)
despina

#1037 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

kokuz_sa wrote:ovakvi tuzioci postoje samo u BiH

bem ti državu :x
capitano10

#1038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by capitano10 »

Nevjerovatno..
black

#1039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by black »

kosa mi se dize kad ona profesorica sa kriminalistike na tv kaze kako je sigurnosna situacija na nivou, kako malo ko u citavom regionu tako brzo razrijesi mnoge stvari, kao nasa policija
Cholina_Lokica

#1040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

black wrote:kosa mi se dize kad ona profesorica sa kriminalistike na tv kaze kako je sigurnosna situacija na nivou, kako malo ko u citavom regionu tako brzo razrijesi mnoge stvari, kao nasa policija
Pa rijese oni slucajeve jako brzo, zar je to upitno... Samo sto jbg kad oni rijese, niko nista ne poduzme po tom pitanju, a to je vec druga stvar, nije ona nista slagala :D
Pasiflora

#1041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Pasiflora »

Saznajemo da Delalić nije imao vozačku dozvolu i da je u njegovom organizmu preliminarnim testom utvrđeno prisustvo narkotika. Protiv Delalića bit će podnesen izvještaj zbog počinjenog teškog krivičnog djela protiv sigurnosti javnog prometa.
Ko ce se kladiti da ce mu ovo boldirano biti uzeto kao olaksavajuca okolnost? :x
despina

#1042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

Pasiflora wrote:
Ko ce se kladiti da ce mu ovo boldirano biti uzeto kao olaksavajuca okolnost? :x

ne može mu se uzeti kao olakšavajuća okolnost, jer mu ovo nije prvi put da ga policija privodi.... zar on nije na uslovnoj :?
north

#1043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by north »

Cholina_Lokica wrote:Pa kako ce oni jadno dijete zadrzati... Sta fali ako je bio drogiran i zabio se u momka ni krivog ni duznog... Sve je to normalno, i da roka po gradu, zabija se autom, radi sta mu volja...

Nemoj ga porediti sa babom, babo mu nije bio ni blizu kao on, on je bio kriminilac koji se fajtao samo sa ljudima sličnim njemu i iz tog miljea, nije zabilježeno da je ijedan naš nevini sugrađanin nastradao zahvaljujući Ćeli, neka me neko ispravi ako nisam u pravu....Ima ona njegova izjava kad poziva (zna se koga) da idu negdje na livadu da se porokaju, da to ne rade po gradu, da ne bi neko nevin nastradao...

Ovo derište je nešto drugo, kurči se među običnim svijetom ni krivim ni dužnim, već su počeli takvi da zbog njega stradaju i treba ga za muda objesiti pod hitno....
black

#1044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by black »

Cholina_Lokica wrote: Pa rijese oni slucajeve jako brzo, zar je to upitno... Samo sto jbg kad oni rijese, niko nista ne poduzme po tom pitanju, a to je vec druga stvar, nije ona nista slagala :D
:mrgreen:
Cholina_Lokica

#1045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

north wrote:
Cholina_Lokica wrote:Pa kako ce oni jadno dijete zadrzati... Sta fali ako je bio drogiran i zabio se u momka ni krivog ni duznog... Sve je to normalno, i da roka po gradu, zabija se autom, radi sta mu volja...

Nemoj ga porediti sa babom, babo mu nije bio ni blizu kao on, on je bio kriminilac koji se fajtao samo sa ljudima sličnim njemu i iz tog miljea, nije zabilježeno da je ijedan naš nevini sugrađanin nastradao zahvaljujući Ćeli, neka me neko ispravi ako nisam u pravu....Ima ona njegova izjava kad poziva (zna se koga) da idu negdje na livadu da se porokaju, da to ne rade po gradu, da ne bi neko nevin nastradao...

Ovo derište je nešto drugo, kurči se među običnim svijetom ni krivim ni dužnim, već su počeli takvi da zbog njega stradaju i treba ga za muda objesiti pod hitno....
Nisam ga ni uporedila... Samo rekoh sto mu neko isto ne pocini k'o babi, a to nije poredjenje
amrica

#1046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

north wrote:

:thumbup:
KPNCTNJAH

#1047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by KPNCTNJAH »

Cholina_Lokica wrote: Nisam ga ni uporedila... Samo rekoh sto mu neko isto ne pocini k'o babi, a to nije poredjenje
To bi bas bila tragedija
Cholina_Lokica

#1048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

KPNCTNJAH wrote:
Cholina_Lokica wrote: Nisam ga ni uporedila... Samo rekoh sto mu neko isto ne pocini k'o babi, a to nije poredjenje
To bi bas bila tragedija
Naravno... Zalost k'o za Titom bi bila...
terra_incognita

#1049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by terra_incognita »

veliki gubitak za drustvo i zajedncu
HAVANA

#1050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by HAVANA »

Suza mi krenu...
Locked