BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
denimb

#1026 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

kuci 0:0 a tamo sta bog(uefa) da
Prije ce biti 3:1 ili 4:2, a tamo 0:2...[/quote]

Je'l sve za nas :shock:

Dobro je onda, mozda i prodjemo :oops:[/quote]
[/quote]

Dragi Edine, upoznao sam pesimista svakakvih...i sada cu riskirati ban, ali moram ti reci da ti si covjek picka ali onolika koliku nikada u zivotu vidio nisam...

Dakle ti nisi pesimista, ti si samo picka, koju je strah navijati bilo za koga osima ako rezultat vec nije rijesen...

Pape, molim te vrati mu te pare...mozda i razguli odavde,,, :run:
Cabadahija

#1027 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Cabadahija »

Legla je i zvanicna DOJAVA:

Baraz prolaze: TURSKA, IRSKA, CESKA i naravno PORTUGAL
Cabadahija

#1028 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Cabadahija »

hz__semir wrote:E čuj ti gospode, ne sviđa im se trava. Pa nije problem šupci, izvalite lovu i napravite novu travu, niko vam ne brani. Ako nećete, onda se pušite ko vas jebe.

Nego, sinoć nešto kontam, jebo te, sve naše "odlučujuće" tekme su završile sa dva ista rezultata ili je bilo 1:1 ili smo zijanili 0:1.

EP 2004: BiH - Danska 1:1
SP 2006: SiCG - BiH 1:0
SP 2010: Portugal - BiH 1:0
SP 2010: BiH - Portugal 0:1
EP 2012: Francuska - BiH 1:1

Valjda je došlo vrijeme i za druge rezultate.
Stvarno ne kontam odakle svima vama da je utakmica sa bivsom S & CG bila ODLUCUJUCA??? Ona je bila odlucujuca za BARAZ. Jedina prava odlucujuca je ona protiv Danske na Kosevu, samo sto je Blaz bio isuvise bojazljiv da napadne, posebno kad smo imali korner pred kraj tekme, jer je trebo i Hasagich otici u sesnesterac, ako nista da zasmeta.
Cabadahija

#1029 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Cabadahija »

.... i na kraju, podsjetio bih ine optimiste koji sanjaju da cemo proci Portugal, da je firma CASTROL GENERALNI SPONZOR UEFE, A CRISTINA RONALDA JE CASTROLOV ZASTITNI ZNAK !!!!

uostalom, provjerite na UEFA zvanisnom sajtu, pa cete vidjet.
BHanibal

#1030 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHanibal »

Cabadahija wrote:.... i na kraju, podsjetio bih ine optimiste koji sanjaju da cemo proci Portugal, da je firma CASTROL GENERALNI SPONZOR UEFE, A CRISTINA RONALDA JE CASTROLOV ZASTITNI ZNAK !!!!

To se podrazumijeva...nema iznenadjenja!
ganjeta

#1031 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

Cabadahija wrote:.... i na kraju, podsjetio bih ine optimiste koji sanjaju da cemo proci Portugal, da je firma CASTROL GENERALNI SPONZOR UEFE, A CRISTINA RONALDA JE CASTROLOV ZASTITNI ZNAK !!!!

Ma ne jebemo mi to puno, no Castrol ni plačipičku...
Pitarrr82

#1032 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

Ne znam sto kukate ko je kome sponzor itd., malo optimizma bez euforije ne skodi jer mislim da mozemo parirati ovim portugalcima pogotovo s Ronaldom :mrgreen: :bih: :bih:
Zmijuga loma

#1033 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Zmijuga loma »

Nama 0:0 nije nimalo loš rezultat u prvoj utakmici. Samo je važno da naši bitniji igrači ne dobiju suspenziju. A onda u revanšu dejstvovati sa svih strana po neprijateljskim položajima. Biće gutavo, kako god.
arzuhal

#1034 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...

:mrgreen:
limeni

#1035 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by limeni »

BHanibal wrote:

To se podrazumijeva...nema iznenadjenja!
ako ne prodjemo portugalce dajem kilo krompira igracu koji otkine cristini nogu majku im lopovsku
TAFKAP

#1036 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by TAFKAP »

arzuhal wrote:Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...

:thumbup: :mrgreen:
k3ngur

#1037 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by k3ngur »

Sinoc sanjao utakmicu gdje smo mi pobjedili Portugal 4:2 i to Dzeko 4 gola a Ronaldo 2 gola. Uz to Ronaldo mi dade samarcinu i on dobi karton od sudije (sigurno mu se nije svidio san :D )...

Mada ovo sad nista neznaci ali pred utakmicu protiv Francuske sanjao sam samo Spahica citavo vrijeme i tek sam se sjetio sna nakon utakmice...
legionar2010

#1038 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by legionar2010 »

France 1-1 Bosnia-Herzegovina (Francuska - BiH) Full Highlights 11-10-2011 (720p HD)

respo

#1039 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by respo »

jedno laicko i hipoteticko pitanje
jeli moguce zovnuti igraca u reprezentaciju a da je amater
npr ja nikad nisam igrao fudbala i mene pape zovne u repku jeli to moguce i po propisima?
quasar

#1040 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

respo wrote:jedno laicko i hipoteticko pitanje
npr ja nikad nisam igrao fudbala i mene pape zovne u repku jeli to moguce i po propisima?
Jeste. Muslimovic je amater. Pola Farskih Lux, San Marino i takvih repki su amateri.
Medjutim, kad dodjes u fazu da imas igrace koji kvalitetom nisu uspjeli izboriti profi ugovor, onda bi se trebao zabrinuti.
medjutim, mislim da bi trebao biti registrovan kao fudbaler u svom savezu. Znaci da pripadas ili si pripadao nekom klubu.
neo7

#1041 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by neo7 »

A jbte...svi smo poceli sanjati ovu utakmicu XD...ja sam sanjao da sam se pripremao da gledam, ali sam zaspao 15taak minuta prije utakmice jer sam bio umoran. Ujutro ustajem nema neta da provjerim rezultat (teletext mi nije ni pao na pamet :lol: ). Kasnije saznam od kolege da je 1:1 bilo...Dzeko ga uvalio a Kristina nama...
USAblues

#1042 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by USAblues »

legionar2010 wrote:France 1-1 Bosnia-Herzegovina (Francuska - BiH) Full Highlights 11-10-2011 (720p HD)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
respo

#1043 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by respo »

quasar wrote:
Jeste. Muslimovic je amater. Pola Farskih Lux, San Marino i takvih repki su amateri.
Medjutim, kad dodjes u fazu da imas igrace koji kvalitetom nisu uspjeli izboriti profi ugovor, onda bi se trebao zabrinuti.
medjutim, mislim da bi trebao biti registrovan kao fudbaler u svom savezu. Znaci da pripadas ili si pripadao nekom klubu.
ma pitam onako zbog necega ovamo nevezano za repku samo me to zanimalo
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#1044 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

respo wrote:
quasar wrote:
ma pitam onako zbog necega ovamo nevezano za repku samo me to zanimalo

jel to hoces da nam pomognes u barazu :D :D
pirmin

#1045 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pirmin »

USAblues wrote:
legionar2010 wrote:France 1-1 Bosnia-Herzegovina (Francuska - BiH) Full Highlights 11-10-2011 (720p HD)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Spasi Pandza cist gol na 04:30 a ni merci mu ne rekose. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1046 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

repka
Image

pozivi u zadnjih godinu dana...
Image
Baudelaire

#1047 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Evo da se i ja prijavim, da mogu pratiti temu. Slomio sam se da pročitam ovih 40 i kusur stranica, pet dana mi je trebalo :D
todd_smith

#1048 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by todd_smith »

gledam sad onaj spisak repke....osim Pjanica/Dzeke/Begovica/Medunjanina svi su 27 ili preko, sto nije najbolje za nas sto se tice buducnosti

u odbrani nemamo nikoga mladog da moze zamijeniti Spahica, ili u napadu da moze umjesto Dzeka

zasto Susic ne zove onog malog iz Fiorentine, Harisa Seferovica? u prijateljskoj ga igrati nekoliko minuta samo da se zna da za nas igra, a ne za Svicarsku, momak je predobar napadac i odlicna zamjena za Dzeku
simonese

#1049 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by simonese »

arzuhal wrote:Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...

http://de.wikipedia.org/wiki/11._November

pocinje i karneval ili ti "ludo vrijeme" :D
Obuca9

#1050 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Obuca9 »

todd_smith wrote:gledam sad onaj spisak repke....osim Pjanica/Dzeke/Begovica/Medunjanina svi su 27 ili preko, sto nije najbolje za nas sto se tice buducnosti
Lulić, Zahirović... Dakle to je 6 od 11 igrača, odnosno više od pola prvog tima.

Teško da ćeš naći reprezentaciju u kojoj je drugačija situacija među prvih 11, a da je uz to završila kvalifikacije na jednom od prva dva mjesta u grupi.

A nije da nema potencijala za budućnosti. Bešić, Vranješ, Višća, samo su neki od igrača koji bi se mogli početi nametati u idućem ciklusu, a već u onom tamo za EP 2016. biti prvotimci, taman kad bude vakat da lagano pakuju koferi ovi stariji Miske, Spaha, Papac, Ibišević, Sejo...
Locked