Onda se rokni jer ovako javno širiš linkove... Sram te bilo, nadam se da joj nisi "prijateljica" i u životu.samina_swe wrote:nije izmisljen,,prijateljica sam s njom na fejsudiablo23 wrote:Mislio sam ako nesto zaista zna nesto vise da napise ili da ostavi neki link o tome, a ne da stavljate neke puknute i izmisljenje linkove. Za pocetak koliko ima godina i ima li djece, to bi mi bilo dovoljno?
eto mozes da vidis nesto na njenom profilu,ostalo je pitaj
Al Jazeera Balkans
Moderator: anex
- Erzsebet
#1026 Re: Al Jazeera Balkans
-
todd_smith
#1027 Re: Al Jazeera Balkans
ne bih napisao tako rigorozno, ali potpisujem poentu postaErzsebet wrote:Onda se rokni jer ovako javno širiš linkove... Sram te bilo, nadam se da joj nisi "prijateljica" i u životu.samina_swe wrote:nije izmisljen,,prijateljica sam s njom na fejsudiablo23 wrote:Mislio sam ako nesto zaista zna nesto vise da napise ili da ostavi neki link o tome, a ne da stavljate neke puknute i izmisljenje linkove. Za pocetak koliko ima godina i ima li djece, to bi mi bilo dovoljno?
eto mozes da vidis nesto na njenom profilu,ostalo je pitaj
sta me ima zanimatidiablo23 wrote:Sta je tu smijesno buraz, tebe to kao ne zanima? Ako znas nesto o tome sapni mi na pp, je li ok?todd_smith wrote:diablo23 wrote:Pozdrav svima, vidim da pisete o Daliji pa me zanima da li neko zna nesto vise o njoj: koliko ona ima godina, ima li muza (i ko je on), djece itd., da znam koliko je ambiciozna, cisto informativno?
Veceras sam je gledao na Al Jazeeri i tek tada sam shvatio da o njoj ne znam nista, onako mahalaski kako je to kod nas uobicajeno, osim da je prije radila na Hayatu, nikakav trac nista, pa me zanima kako mi je to promaklo, obzirom da se radi o tako finoj glavici?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uozbilji se covjece, mozda si neki troll vidim samo 34 posta imas
-
samina_swe
#1028 Re: Al Jazeera Balkans
cim je ostavila profil otvoren vjerovatno joj ne smeta,,smiri dozivljajOnda se rokni jer ovako javno širiš linkove... Sram te bilo, nadam se da joj nisi "prijateljica" i u životu.
- Erzsebet
#1029 Re: Al Jazeera Balkans
Profil uopšte nije otvoren, može se pronaći samo sa linkom, nemoj da bulazniš...samina_swe wrote:cim je ostavila profil otvoren vjerovatno joj ne smeta,,smiri dozivljajOnda se rokni jer ovako javno širiš linkove... Sram te bilo, nadam se da joj nisi "prijateljica" i u životu.
- opa22
#1030 Re: Al Jazeera Balkans
neko je pitao za touch screen
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#1031 Re: Al Jazeera Balkans
Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
Sjajan dokumetarac o ovoj maloj državici , način širenja islama , te podaci o porijeklu stanovništva je objavila Al Jazeera B.
Hvala , hvala , hvala.
Sjajan dokumetarac o ovoj maloj državici , način širenja islama , te podaci o porijeklu stanovništva je objavila Al Jazeera B.
Hvala , hvala , hvala.
- cyprus
#1032 Re: Al Jazeera Balkans
Meni žao što ga propustih... Ali mi je čudno da neki ljubitelj geografije ne zna za postojanje bilo koje države (pa ima ih samo 200-tinjak)tvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
Hvala , hvala , hvala.
Pored Komora, u Indijskom okeanu postoje još i Maldivi, također islamska država... Osim njih, u tom okeanu se nalaze i Sejšeli, Mauricijus, te dobro poznati Madagaskar i Šri Lanka, kao ostrvske, ali ne i muslimanske države
Ne odoljeh
- sabina1
#1033 Re: Al Jazeera Balkans
Wow Cypriscyprus wrote:Meni žao što ga propustih... Ali mi je čudno da neki ljubitelj geografije ne zna za postojanje bilo koje države (pa ima ih samo 200-tinjak)tvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
Hvala , hvala , hvala.![]()
![]()
Pored Komora, u Indijskom okeanu postoje još i Maldivi, također islamska država... Osim njih, u tom okeanu se nalaze i Sejšeli, Mauricijus, te dobro poznati Madagaskar i Šri Lanka, kao ostrvske, ali ne i muslimanske države![]()
Ne odoljeh
Šri Lanka nekadašnji Cejlon - Tamili i Budisti
Madagaskar - ptica Dodo , još kao dijete lomila jezik jer je na nekoj dječijoj enciklopediji bila veeelika slika ptice Dodo
Sejšeli i Mauricijus (trep,trep) - izbori za Miss World (oh kako skromno
Za Maldive znam , ali za Komore fakat nisam imala pojma - primjer svim televizijama kakav program treba prikazivati umjesto Grandova,ZMBT-ova i silnih špansko-turskih spafunjara od čije konzumacije čovjek odistinski treba aspirin
Viva Al Jazeera.
-
crnoplavo
#1034 Re: Al Jazeera Balkans
i svako se danas naziva pasioniranim ljubiteljem geografije, te plementite discipline...tvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
- sabina1
#1035 Re: Al Jazeera Balkans
Ako riječ "ljubitelj" miješaš sa riječju "znalac" to je tvoj problem.crnoplavo wrote:i svako se danas naziva pasioniranim ljubiteljem geografije, te plementite discipline...tvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
Ne vidim zašto Eskimi ili Tajlanđani ne bi bili ljubitelji geografije ili bilo ko od šest milijardi ljudi na zemlji?
-
crnoplavo
#1036 Re: Al Jazeera Balkans
ma salim se ba
nemoj sta zahatorit
- casper_
#1037 Re: Al Jazeera Balkans
onda je tvoje poznavanje Geografije slabo ako si tek sada cula za Komoretvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
Hvala , hvala , hvala.
-
samina_swe
#1038 Re: Al Jazeera Balkans
Nisam ni ja znala za Komore,znala sam za Maldive,ali kad sam cula da su tamo gotovo 100% muslimani iznenadila sam se.Na zapadu Maldivi su poznati zbog turizma,i onda prva asocijacija nije "muslimanska zemlja"(znam predrasude
)
-
crnoplavo
#1039 Re: Al Jazeera Balkans
a glavni grad im nosi naziv Moroni
Maldivi su jako daleko, imas u "okolini" Sejsile, i dio Komora koji je na referendumu odlucio ostati pod francuskom-Mayotte.
Maldivi su jako daleko, imas u "okolini" Sejsile, i dio Komora koji je na referendumu odlucio ostati pod francuskom-Mayotte.
- BHF_Manijak
#1040 Re: Al Jazeera Balkans
A jebote jeste navalali na curu, klasicno bosanski, sveze se jedne stvari koja je apsolutno nebitna za samu temu i poentu!
Ok ba, cura ne zna, nije imala o tome pojma, a eto interesuje je, bar povrsno, geografija. Koliko vas nesto zanima u zivotu, pa garant ne znate o tome sve i neki veci znalac bi vas mogao ispreskakati samo tako. Bezze prepotentno i samouvjereno nastupate, a cura je napisala post iz najbolje namjere i bar je iskrena bila, nidje veze majkemi!
Ok ba, cura ne zna, nije imala o tome pojma, a eto interesuje je, bar povrsno, geografija. Koliko vas nesto zanima u zivotu, pa garant ne znate o tome sve i neki veci znalac bi vas mogao ispreskakati samo tako. Bezze prepotentno i samouvjereno nastupate, a cura je napisala post iz najbolje namjere i bar je iskrena bila, nidje veze majkemi!
-
todd_smith
#1041 Re: Al Jazeera Balkans
crnoplavo wrote:i svako se danas naziva pasioniranim ljubiteljem geografije, te plementite discipline...tvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
neka ste barem nesto doprinijeli temi vas 2casper_ wrote:onda je tvoje poznavanje Geografije slabo ako si tek sada cula za Komoretvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
Hvala , hvala , hvala.
inace mi se svidja da rade ove mini dokumentarce
Last edited by todd_smith on 30/01/2013 00:50, edited 1 time in total.
- Halcyon
#1042 Re: Al Jazeera Balkans
A što je najsmješnije, Google radi punom parom... I lafo poznavaoci geografije.BHF_Manijak wrote:A jebote jeste navalali na curu, klasicno bosanski, sveze se jedne stvari koja je apsolutno nebitna za samu temu i poentu!![]()
![]()
- cyprus
#1043 Re: Al Jazeera Balkans
Ma ja se izvinjavam, to je bila samo mala digresija sa moje strane, stavih više smajlija baš da ne bi ispalo da te nešto napadam, omalovažavam ili ti zamjeram... A i nisam očekivo da će se još nekoliko forumaša nakačit na tu pričutvsabina wrote:Wow Cypriscyprus wrote:Meni žao što ga propustih... Ali mi je čudno da neki ljubitelj geografije ne zna za postojanje bilo koje države (pa ima ih samo 200-tinjak)tvsabina wrote:Iako sam pasionirani ljubitelj geografije - dio koji proučava države (ama sve o državama) ostala sam frapirana time da nisam imala pojma , da u Indijskom okeanu postoji Islamska Republika Komori - ostrvska državica otprilike veličine Luxemburga.
Hvala , hvala , hvala.![]()
![]()
Pored Komora, u Indijskom okeanu postoje još i Maldivi, također islamska država... Osim njih, u tom okeanu se nalaze i Sejšeli, Mauricijus, te dobro poznati Madagaskar i Šri Lanka, kao ostrvske, ali ne i muslimanske države![]()
Ne odoljeh)) !!!
Šri Lanka nekadašnji Cejlon - Tamili i Budisti)
Madagaskar - ptica Dodo , još kao dijete lomila jezik jer je na nekoj dječijoj enciklopediji bila veeelika slika ptice Dodo)))
Sejšeli i Mauricijus (trep,trep) - izbori za Miss World (oh kako skromno))
Za Maldive znam , ali za Komore fakat nisam imala pojma - primjer svim televizijama kakav program treba prikazivati umjesto Grandova,ZMBT-ova i silnih špansko-turskih spafunjara od čije konzumacije čovjek odistinski treba aspirin)))
Viva Al Jazeera.
A za ovo zadnje se 100% slažem, na našim (bosanskohercegovačkim) kanalima je toliko stvari koje zaglupljuju, od dnevno-političkih preseravanja do kojekakvih talent šouova i sapunica sa svih krajeva svijeta (preko toga nas valjda edukuju o drugim kulturama
Zato je Al Jazeera ooooooooooooogroman korak naprijed u odnosu na ovo ostalo smeće što imamo... Sreća pa imaju i ove kablovske, pa ima nekoliko korisnih kanala na kojima zaista nešto možeš saznat... U suprotnom se ne bi isplatilo ni imat TV
- BHF_Manijak
#1044 Re: Al Jazeera Balkans
Nisam na tebe mislio sa ovim komentarom majkemi, poznat si mi ko regulara forumas, vec na ove prepotentne komentare poslije tebe. 
-
crnoplavo
#1045 Re: Al Jazeera Balkans
i sta sad treba ostat nijem na takvo frapantno neznanje, dopustiti da sutra sramoti ne samo sebe vec i cijelu nam drzavu...BHF_Manijak wrote:A jebote jeste navalali na curu, klasicno bosanski, sveze se jedne stvari koja je apsolutno nebitna za samu temu i poentu!![]()
![]()
Ok ba, ne zna...
i sta si se ti nasao pozvanim da je branis, upadas u raspravu ko padobranac, prepotentan i n......, postredi nas svog oftopicarenja, tema je aljazerra
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1046 Re: Al Jazeera Balkans
ja sam za to da se dotična odrekne državljanstva jer nije nikad čula za Komore...crnoplavo wrote: i sta sad treba ostat nijem na takvo frapantno neznanje, dopustiti da sutra sramoti ne samo sebe vec i cijelu nam drzavu...
i sta si se ti nasao pozvanim da je branis, upadas u raspravu ko padobranac, prepotentan i nadrkan, postredi nas svog oftopicarenja, tema je aljazerra
da mi stari nije srčani bolesnik, ni ja ne bih za njih čuo
prekinite sa offom... vratite se temi
- BHF_Manijak
#1047 Re: Al Jazeera Balkans
Chmoljo halali ali ovo je za:
Jaooooo, kakvo jebeno nezanje, heeeej cuj nije cula za jebene Komore!!! Upadam jer se pravis pametan i ponizavas javno djevojku koja je komentarisali iz najiskrenije namjere a ti se naso da joj sukas...Seljacka posla.
crnoplavo wrote:i sta sad treba ostat nijem na takvo frapantno neznanje, dopustiti da sutra sramoti ne samo sebe vec i cijelu nam drzavu...BHF_Manijak wrote:A jebote jeste navalali na curu, klasicno bosanski, sveze se jedne stvari koja je apsolutno nebitna za samu temu i poentu!![]()
![]()
Ok ba, ne zna...
i sta si se ti nasao pozvanim da je branis, upadas u raspravu ko padobranac, prepotentan i n......, postredi nas svog oftopicarenja, tema je aljazerra
Jaooooo, kakvo jebeno nezanje, heeeej cuj nije cula za jebene Komore!!! Upadam jer se pravis pametan i ponizavas javno djevojku koja je komentarisali iz najiskrenije namjere a ti se naso da joj sukas...Seljacka posla.
- suzzy_q
#1048 Re: Al Jazeera Balkans
Meni je Al Jazeera Balkans odlicna!
-
memostrasni
#1049 Re: Al Jazeera Balkans
Nema fake rada na AJB, daj ba ljudi uozbiljite se
http://www.youtube.com/watch?v=CPBUpob84ms&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=CPBUpob84ms&feature=plcp
- Janjicar
#1050 Re: Al Jazeera Balkans
Lagano i oni izbacuju iz programa Al Jazzera English