Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dr. Octagon

#1026 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr. Octagon »

Not My Idea wrote:pa dobro, @FreeSol sto ovo ne moze bit ta prica? njihova prica il neko na osnovu njih napravio temu...

Pa nisam se registrovao da bi prepričao tamo nekakvu šaljivu storiu s nekog JTD radia....Pratim forum aktivno već dugo,i naumpalo mi da se pridružim i da podijelim interesantno nešto što mi se desilo...
samosklopiokice

#1027 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by samosklopiokice »

Radnja se desavala jedne decembarske noci,nije bio prvi date ali jeste drugi. Ona onako slatkica a ja cuo da je i nagodna,naletima sa bibijem po nju i hajd reko skoknucemo do vikendice nalozicu ja vatru,vino ce nas ugrijati,kaze ona nije nikakav problem. ja se naoruzam osmjehom,vinom i pravac vikendica koja je btw nekim 30 km od Sarajeva,u autu kalman svira i Sako Polumenta pjeva,kaze znas ja bi samo Šaki dala :shock: ja okrenem na zajebanciju,ona mrtva ozbiljna...naravno nismo ni otisli na vikendicu niti sam ja lozio niti...vino popio :D
Dr. Octagon

#1028 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr. Octagon »

FreeSol wrote:
Not My Idea wrote:pa dobro, @FreeSol sto ovo ne moze bit ta prica? njihova prica il neko na osnovu njih napravio temu...
Slusao potpuno istu pricu s istim detaljima :) al' eto nije bitno :)
Veoma moguće,prošlo je vremena dosta.Za početak mogu reći da se radi o III gimnaziji,jesi i to slušao?lp
Not My Idea

#1029 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

Dr. Octagon wrote:
Pa incesta je bilo ko salate,kakvi poljubci ba :skoljka:
:roll:
fatamorgana

#1030 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

sandra01 wrote:
fatamorgana wrote:
"sandra01"Haj' ispričaj tvoje najgore date iskustvo kad dođe kombijem na Hrešu kod mene, 8-)

Haj ti ispricaj ono kad si razvuk'o na 'armuniku onu bezobraznu pjesmicu pa ja pobjegla na kombi a sofer tvoj jaran me nije htjeo povest' dole jer si trcao za mnom i vik'o drz je kume utekla mi u po' posla . :-)
A sto me ofirno provali, ja se nado tis malo uljepsat radi forumske estetike, :(
Industrialyzer

#1031 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

pocelo je Image
FreeSol

#1032 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreeSol »

Dr. Octagon wrote:
FreeSol wrote:
Slusao potpuno istu pricu s istim detaljima :) al' eto nije bitno :)
Veoma moguće,prošlo je vremena dosta.Za početak mogu reći da se radi o III gimnaziji,jesi i to slušao?lp
Haj' ba ohladi malo, sta si se primio k'o focak u Sarajevu. Vjerujem ti :wink:
(ne)forumas

#1033 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by (ne)forumas »

Industrialyzer wrote:pocelo je Image
to je pocelo vec na prvoj strani, sad su pocele padat avio bombe ;)
Zoya

#1034 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

K'o Focak u Sarajevu :lol: :lol: Ma daaaaaj :D
Halo ljudi, hajde popustite malo, pa ne moze svaki dejt biti smijesan ili sta ti ja znam kakva ocekivanja vec imate.
fatamorgana

#1035 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

Zoya wrote:K'o Focak u Sarajevu :lol: :lol: Ma daaaaaj :D
Halo ljudi, hajde popustite malo, pa ne moze svaki dejt biti smijesan ili sta ti ja znam kakva ocekivanja vec imate.
Ih, ne ne vuci me za jezik, nemoj da ja sad napišem šta mi se desilo s tobom, 8-)
FreeSol

#1036 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreeSol »

Zoya wrote:K'o Focak u Sarajevu :lol: :lol: Ma daaaaaj :D
: :D
drekalica28

#1037 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

februar 2003 :D

Neposredno pred Valentinovo me dobra prijateljica upozna sa jednim njenim poznanikom.
Onako, na prvu je lik vrlo simpatičan, rječit, duhovit, šarmantan, dakel vrlo dopadljiv. On jeste kao nešto stariji od mene (meni 24, njemu 34) ali hajde, kontam šta fali. :D :D
Izašli smo par puta, i stvarno sve bude manje više skoro pa extra. Do te jedne večeri.
Dogovorili smo se da me on sačeka u Titovoj poslije posla. On me je uredno čekao sa velikom crvenom ružom u ruci.
Lijepo s pozdravili i šta ćemo, gdje ćemo...kao hajmo lagano pjehe pa ćemo negdje uspust sjesti.
Prošli smo mi i cijelo Vilsonovo, uspust sjeli negdje popili čaj, te nastavili dalje pjehe prema meni. On će me kao dopratiti do kuće.
Na putu ka kući je on već počeo biti odvažniji, pa je turo ruke i gdje je trebo i gdje nije. :oops:
Dok smo došli kod mene, ušli u haustor (zna da ne živim sama), te je tu počela neka tako bezvezna priča, i ne sjećam se šta je bilo. Elem, mic po mic situacija se sve više zakuhava, padaju poljubci kad najednom u naletu te strasti, ovde moram napomenuti da se momak jako mokro ljubi. Kako da objasnim....bali previše. :oops:
Kad najednom osjetim jezik gdje definitvno nije trebao biti, naime u nosu. :shock: :shock:
Ja se u prvi mah izmaknem, kontam možda mi se učinilo, ništa ne kažem. Da bi se odmah iduće sekunde ista stvar desila.
Tu sam se bila odmakla, rekla da je već kasno i da bi svako trebao kući otići.
Haj znam...svak voli nešto svoje jel, ali ovo....pitala sam ga u čemu je štos. Jel to nešto što on plaho voli, jel ne zna di će sa jezikom ili šta je već. No on reče da nema pojma o čemu govoorim, on se izvrsno ljubi. Aha...baš. :roll:
Tu se on malo ljutno na mene, ali jbg...šta mu ja mogu. Jezik u nos....to nikako ne mogu svariti. :oops: :oops:
fatamorgana

#1038 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

drekalica28 wrote:februar 2003 :D

Neposredno pred Valentinovo me dobra prijateljica upozna sa jednim njenim poznanikom.
Onako, na prvu je lik vrlo simpatičan, rječit, duhovit, šarmantan, dakel vrlo dopadljiv. On jeste kao nešto stariji od mene (meni 24, njemu 34) ali hajde, kontam šta fali. :D :D
Izašli smo par puta, i stvarno sve bude manje više skoro pa extra. Do te jedne večeri.
Dogovorili smo se da me on sačeka u Titovoj poslije posla. On me je uredno čekao sa velikom crvenom ružom u ruci.
Lijepo s pozdravili i šta ćemo, gdje ćemo...kao hajmo lagano pjehe pa ćemo negdje uspust sjesti.
Prošli smo mi i cijelo Vilsonovo, uspust sjeli negdje popili čaj, te nastavili dalje pjehe prema meni. On će me kao dopratiti do kuće.
Na putu ka kući je on već počeo biti odvažniji, pa je turo ruke i gdje je trebo i gdje nije. :oops:
Dok smo došli kod mene, ušli u haustor (zna da ne živim sama), te je tu počela neka tako bezvezna priča, i ne sjećam se šta je bilo. Elem, mic po mic situacija se sve više zakuhava, padaju poljubci kad najednom u naletu te strasti, ovde moram napomenuti da se momak jako mokro ljubi. Kako da objasnim....bali previše. :oops:
Kad najednom osjetim jezik gdje definitvno nije trebao biti, naime u nosu. :shock: :shock:

Ma dobro je dok je bio u nos, ne do bog da je pošo u oko ....
Ja se u prvi mah izmaknem, kontam možda mi se učinilo, ništa ne kažem. Da bi se odmah iduće sekunde ista stvar desila.
Haj znam...svak voli nešto svoje jel, ali ovo....pitala sam ga u čemu je štos. Jel to nešto što on plaho voli, jel ne zna di će sa jezikom ili šta je već. No on reče da nema pojma o čemu govoorim, on se izvrsno ljubi. Aha...baš. :roll:
Tu se on malo ljutno na mene, ali jbg...šta mu ja mogu. Jezik u nos....to nikako ne mogu svariti. :oops: :oops:
Ma dobro je dok je bio nos, ne do bog da je pošo u oko, :lol:
Last edited by fatamorgana on 16/09/2011 00:20, edited 1 time in total.
stachu

#1039 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

@drekalica28, meni vise stvarno nije jasno, odakle ih izvlacis... :D
689908

#1040 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by 689908 »

drekalica28 wrote:februar 2003 :D

i :sax:
kokuz_sa

#1041 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

bogme drekalice mjenjaj nick..to 28 davno proslo :skoljka:

neg sta bi s ruzom :D

sreca tvoja il njegova..da ti nos nije curio i da nisi imala hunjavicu :D
drekalica28

#1042 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

stachu wrote:@drekalica28, meni vise stvarno nije jasno, odakle ih izvlacis... :D

nije ih brate puno :oops: ...samo 2. :D
Last edited by drekalica28 on 16/09/2011 00:22, edited 1 time in total.
stachu

#1043 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

kokuz_sa wrote:bogme drekalice mjenjaj nick..to 28 davno proslo :skoljka:

:lol: :lol: :lol:
FreeSol

#1044 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreeSol »

stachu wrote:@drekalica28, meni vise stvarno nije jasno, odakle ih izvlacis... :D
:thumbup:
drekalica28

#1045 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

ne mogu ja zooma svake godine daviti da mijenja nick. :oops:
koga zanimaju godine ima profila da pogleda. :D
Mr.Penguin

#1046 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr.Penguin »

:D :thumbup:
stachu

#1047 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

Zgadi mi sve........ :x
kokuz_sa

#1048 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

drekalica28 wrote:

ne mogu ja zooma svake godine daviti da mijenja nick. :oops:
koga zanimaju godine ima profila da pogleda. :D
drekalica28 wrote:

Korisničko ime:
drekalica28
My head says, „Who cares? But then my heart whispers „You do, stupid...“
Starost:
32

jel se to tjesis da su samo 2 :D ili se davno matematika zaboravila

ps: jest da sam bio bezobrazan pa obrisao ovo
[quote="stachu"]@drekalica28, meni vise stvarno nije jasno, odakle ih izvlacis... :D[/quote]

al bas ludo ispadne post s tim brisanjem

drekalice halali
stachu

#1049 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

drekalica28 wrote:

Mensecini da je bilo vise od 2! :roll: :D
drekalica28

#1050 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

Možda nisam bila dovoljo jasna sa brojkom. :evil:
Dvojica, dva (2) lika sa kojima sam imala loša date iskustva. :oops:

Sve u svemu, ja bih rekla da je to odličan prosjek naročito kad uzmeš u obzir kakvih budala sve ima. :D

Ovo jeste forum i svako ima pravo reći šta misli, ali toliko zajebancije na moj račun ne mora biti. :)
Post Reply