Buraz ,samo realno i ništa više...evo nek svak pogleda tabelu i baci moguce kalkulacije na papir.zecko_kupuz wrote:Pravo zboriš. I mora se imati na umu da Francuzi nisu nivo Španije pa da možemo računati na njihove pobjede. Mi smo skoro ispucali kredit na kikseve i svaka naredna kalkulacija nas može pući po glavi kao masna kamata.LSD wrote:Rumuni su u daleko boljoj situaciji sad trenutno i imaju daleko bolji raspored do kraja od nas - što situaciju dodatno otežava (jer docekuju francuze kod sebe)....zato nam je 6 bodova u dvomecu protiv bjelorusa strogi imperativ, ako se ne želimo baviti nama omiljenim kalkulacijama u zadnjem kolu protiv francuza u sred Pariza..E ako nam je lakše pobjediti francuze u Parizu (pošto smo mi frajeri neviđeni), onda možemo dopustiti sebi i remi u Minsku... ha ja.
Šta je nama lakše?? to je pitanje...pobjediti bjeloruse u Minsku ili francuze u Parizu...to je sva racunica i matematika
Negdje na gostovanjima moramo uzeti 3 boda jer drugacije i na guzove ne možemo do drugog mjesta.
E pa gdje je logicnije napasti i ici do pobjede?? a vec smo prosuli 2 boda u Tirani