Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
01. Sirens (4:33)
02. Stay Here (4:06)
03. 3:51 AM (1:46)
04. Without Your Love (3:16)
05. On It (2:51)
06. Crossed Wires (2:36)
07. Mouchette (3:23)
08. The South (3:07)
09. Misunderstood (3:36)
10. 5:51 AM (1:24)
11. Across A Sea (5:03)
Pretty Lights - A Color Map of the Sun [2013] [Album]
Pretty Lights new album "A Color Map of the Sun"
1. Color of my Soul
2. Press Pause
3. Let’s Get Busy
4. Around The Block
5. Yellow Bird
6. Go Down Sunshine
7. So Bright
8. Vibe Vendetta
9. Done Wrong
10. Prophet
11. One Day They’ll Know
12. Always All Ways
13. My Only Hope
Meni se sviđa. Gotovo kao lista 80-tih iz paralelnog univerzuma. Ima i dosta stvari koje nisam
čuo i koje jedva čekam da malo bolje istražim. I sviđa mi se broj 1. Nikada se ne može
dovoljno nahvaliti Arthur Russell.
Meni se sviđa. Gotovo kao lista 80-tih iz paralelnog univerzuma. Ima i dosta stvari koje nisam
čuo i koje jedva čekam da malo bolje istražim. I sviđa mi se broj 1. Nikada se ne može
uh, odlično
javim utiske kasnije
edit: ne mogu suditi o listi, ali pronašao sam dvadesetak albuma koji mi se slušaju
uh, odlično
javim utiske kasnije
edit: ne mogu suditi o listi, ali pronašao sam dvadesetak albuma koji mi se slušaju
Ne znam da li si slušao, ali ako si raspoložen za nebeski komadić new age/ambienta, onda skini
Suzanne Ciani - Seven Waves sa ove liste. Doslovno predivan album, kao beskrajno, ugodno ležanje na
nježnim morskim talasima u toku najljepšeg ljetnog dana ikada.
Arthur je alfa i omega.
Lista je super fakat iako i kad bi se pravila top lista sa 1000 albuma opet bi neko izostao
Evo nešto u međuvremenu što je privuklo pažnju prošle godine
I kad sam vec tu da nahvalim Monoton, ispred svog vremena kao i Manuel Gottsching. BoC prije BoC-a i još dosta toga. Samo sam slušao Blau no sada idem i ostatak
Obskurni wrote:Arthur je alfa i omega.
Lista je super fakat iako i kad bi se pravila top lista sa 1000 albuma opet bi neko izostao
Evo nešto u međuvremenu što je privuklo pažnju prošle godine
I kad sam vec tu da nahvalim Monoton, ispred svog vremena kao i Manuel Gottsching. BoC prije BoC-a i još dosta toga. Samo sam slušao Blau no sada idem i ostatak
Odličan je Macintosh Plus, možda najbolji album te tzv vaporwave scene (u suštini i nije scena već par izvođača
sa raznih strana svijeta koji istražuju slične ideje) Odlična bastardizacija poznatih i manje poznatih pop hitova
i njihovo stavljanje u jedan potpuno drugačiji kontekst.
Da nije bilo Manuela techno kakav danas poznajemo bi bio potpuno drugačiji. Slična stvar je i sa Monotonom.