Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pratite malo koliko vam skidaju s kartice, neki dan uzmem kupon (Maska za lice u Fontana - Didaco Shop) cisto da vidim kako to ide posto je kostao 5.50KM pa da testiram. Cim sam kliknuo na KUPI i popunio broj kartice, ime i prezime osobe kojoj kupon ide s kartice mi je skinuto 5.56KM (nije mi jasno odkud sad ovo 6pf ali nebitno) i nakon 3 dana, ne znam tacno koliko sati ponuda zavrsi uspjesno, dobijem kupon na email i sve ok. Provjerim stanje na kartici kad opet mi skinuto ali sad tacno 5.50KM.
Napominjem da ovih 10 dana nisu vrsene nikakve uplate niti isplate s kartice osim na ekupon.ba
Ja mogu prezaliti ovih 11.06KM, necu cak ni dizati masku tj. dati kupon osobi kojoj je namjenjen ali ovo pisem cisto radi vas da pazite koliko vam skidaju. Ja odsad kad mi se svidi ponuda uplacujem jedino preko ovog e-kredita tj. uplatnicom tako da se ne moram brinuti koliko su skinuli s kartice.
Ady88 wrote:Pratite malo koliko vam skidaju s kartice, neki dan uzmem kupon (Maska za lice u Fontana - Didaco Shop) cisto da vidim kako to ide posto je kostao 5.50KM pa da testiram. Cim sam kliknuo na KUPI i popunio broj kartice, ime i prezime osobe kojoj kupon ide s kartice mi je skinuto 5.56KM (nije mi jasno odkud sad ovo 6pf ali nebitno) i nakon 3 dana, ne znam tacno koliko sati ponuda zavrsi uspjesno, dobijem kupon na email i sve ok. Provjerim stanje na kartici kad opet mi skinuto ali sad tacno 5.50KM.
Napominjem da ovih 10 dana nisu vrsene nikakve uplate niti isplate s kartice osim na ekupon.ba
Ja mogu prezaliti ovih 11.06KM, necu cak ni dizati masku tj. dati kupon osobi kojoj je namjenjen ali ovo pisem cisto radi vas da pazite koliko vam skidaju. Ja odsad kad mi se svidi ponuda uplacujem jedino preko ovog e-kredita tj. uplatnicom tako da se ne moram brinuti koliko su skinuli s kartice.
to se i meni desilo, samo za jedan značajniji iznos, tako da sam zvao unicredit banku da pitam šta je u pitanju, i rekli su mi da su to nekakva rezervisanja koja rade za ta ino-plaćanja, i da se to-kada transakcija bude završena, oslobodi...tako da nije u pitanju nikakva pljačka, već neke finese koje zavise od banke do banke
Ady88 wrote:Pratite malo koliko vam skidaju s kartice, neki dan uzmem kupon (Maska za lice u Fontana - Didaco Shop) cisto da vidim kako to ide posto je kostao 5.50KM pa da testiram. Cim sam kliknuo na KUPI i popunio broj kartice, ime i prezime osobe kojoj kupon ide s kartice mi je skinuto 5.56KM (nije mi jasno odkud sad ovo 6pf ali nebitno) i nakon 3 dana, ne znam tacno koliko sati ponuda zavrsi uspjesno, dobijem kupon na email i sve ok. Provjerim stanje na kartici kad opet mi skinuto ali sad tacno 5.50KM.
to se i meni desilo, samo za jedan značajniji iznos, tako da sam zvao unicredit banku da pitam šta je u pitanju, i rekli su mi da su to nekakva rezervisanja koja rade za ta ino-plaćanja, i da se to-kada transakcija bude završena, oslobodi...tako da nije u pitanju nikakva pljačka, već neke finese koje zavise od banke do banke
Nisam zvao banku jer nije veliki iznos u pitanju ali reko da napisem ovdje za svaki slucaj da pratite stanje na kartici. Kod mene je isto UniCredit banka tako da je sad jasno, izvinjavam se ukoliko sam optuzio e-kupon da je do njih.
Cafe Camargue wrote:to se i meni desilo, samo za jedan značajniji iznos, tako da sam zvao unicredit banku da pitam šta je u pitanju, i rekli su mi da su to nekakva rezervisanja koja rade za ta ino-plaćanja, i da se to-kada transakcija bude završena, oslobodi...tako da nije u pitanju nikakva pljačka, već neke finese koje zavise od banke do banke
Nisam zvao banku jer nije veliki iznos u pitanju ali reko da napisem ovdje za svaki slucaj da pratite stanje na kartici. Kod mene je isto UniCredit banka tako da je sad jasno, izvinjavam se ukoliko sam optuzio e-kupon da je do njih.
iznos nije dvaput skinut nego je prvi put rezervisan (postane neupotrebljiv ali nije otisao na racun druge partije), a drugi put stvarno skinut sa racuna. vecina placanja online rade na tom principu da ti banka rezervise nesto vise od samog iznosa, a onda kasnije oslobodi taj iznos. ko god je ikad kupovao sa amazona zna da njihove transakcije znaju skinuti iznos placanja i jos toliko rezervisati na nekoliko dana. trebali biste pratiti stanje kartice prije i poslije ponude, a najbolje na pocetku mjeseca i na kraju, te vidjeti razliku.
ispade 50 maraka po osobi za noc.
sta ja znam.....u zbiru, 200 nije jeftino ali kad skontas da su to ukupno 4 noci i dorucak i ove masaze i ovo jahanje (ne u sobi nego na konjima)....
....kontam spojiti sa pahuljicom.
karanana wrote:ispade 50 maraka po osobi za noc.
sta ja znam.....u zbiru, 200 nije jeftino ali kad skontas da su to ukupno 4 noci i dorucak i ove masaze i ovo jahanje (ne u sobi nego na konjima)....
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..
ne mozes rastavit to pa da racunas kao 4 nocenja
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..
pa rastavlja na to koliko kosta hotel. to je za hotel cetiri nocenja u dvije noci.
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..
ja necem da rastavljam
100KM po osobi za 2 dana..
hm ne vidjeh na bazi cega je to..polupansion??
a ne...nocenje sa doruckom..
znaci treba vecerati i rucati vani
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..
hm pa nije ni jeftino
ipak je ljeto...more aktuelno a oni su planina..
trebalo bi to bit malo jeftinije
nije jeftino???ja sam bila sa firmom gore team building hotel je super...cak sam cula da je proglasen kao najbolji wellness hotel u regionu..ovo je jedna od boljih ponuda na eKuponu
hm pa nije ni jeftino
ipak je ljeto...more aktuelno a oni su planina..
trebalo bi to bit malo jeftinije
nije jeftino???ja sam bila sa firmom gore team building hotel je super...cak sam cula da je proglasen kao najbolji wellness hotel u regionu..ovo je jedna od boljih ponuda na eKuponu