ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Ady88

#1026 Re: ekupon.ba

Post by Ady88 »

Pratite malo koliko vam skidaju s kartice, neki dan uzmem kupon (Maska za lice u Fontana - Didaco Shop) cisto da vidim kako to ide posto je kostao 5.50KM pa da testiram. Cim sam kliknuo na KUPI i popunio broj kartice, ime i prezime osobe kojoj kupon ide s kartice mi je skinuto 5.56KM (nije mi jasno odkud sad ovo 6pf ali nebitno) i nakon 3 dana, ne znam tacno koliko sati ponuda zavrsi uspjesno, dobijem kupon na email i sve ok. Provjerim stanje na kartici kad opet mi skinuto ali sad tacno 5.50KM.
Napominjem da ovih 10 dana nisu vrsene nikakve uplate niti isplate s kartice osim na ekupon.ba
Ja mogu prezaliti ovih 11.06KM, necu cak ni dizati masku tj. dati kupon osobi kojoj je namjenjen ali ovo pisem cisto radi vas da pazite koliko vam skidaju. Ja odsad kad mi se svidi ponuda uplacujem jedino preko ovog e-kredita tj. uplatnicom tako da se ne moram brinuti koliko su skinuli s kartice. :)
cocochanel

#1027 Re: ekupon.ba

Post by cocochanel »

Da li se ovaj vaucer za foto optik odnosi samo na odredjene modele dioptrijskih naocala ili na sve modele...?
Cafe Camargue

#1028 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Ady88 wrote:Pratite malo koliko vam skidaju s kartice, neki dan uzmem kupon (Maska za lice u Fontana - Didaco Shop) cisto da vidim kako to ide posto je kostao 5.50KM pa da testiram. Cim sam kliknuo na KUPI i popunio broj kartice, ime i prezime osobe kojoj kupon ide s kartice mi je skinuto 5.56KM (nije mi jasno odkud sad ovo 6pf ali nebitno) i nakon 3 dana, ne znam tacno koliko sati ponuda zavrsi uspjesno, dobijem kupon na email i sve ok. Provjerim stanje na kartici kad opet mi skinuto ali sad tacno 5.50KM.
Napominjem da ovih 10 dana nisu vrsene nikakve uplate niti isplate s kartice osim na ekupon.ba
Ja mogu prezaliti ovih 11.06KM, necu cak ni dizati masku tj. dati kupon osobi kojoj je namjenjen ali ovo pisem cisto radi vas da pazite koliko vam skidaju. Ja odsad kad mi se svidi ponuda uplacujem jedino preko ovog e-kredita tj. uplatnicom tako da se ne moram brinuti koliko su skinuli s kartice. :)
to se i meni desilo, samo za jedan značajniji iznos, tako da sam zvao unicredit banku da pitam šta je u pitanju, i rekli su mi da su to nekakva rezervisanja koja rade za ta ino-plaćanja, i da se to-kada transakcija bude završena, oslobodi...tako da nije u pitanju nikakva pljačka, već neke finese koje zavise od banke do banke :)
Ady88

#1029 Re: ekupon.ba

Post by Ady88 »

Cafe Camargue wrote:
Ady88 wrote:Pratite malo koliko vam skidaju s kartice, neki dan uzmem kupon (Maska za lice u Fontana - Didaco Shop) cisto da vidim kako to ide posto je kostao 5.50KM pa da testiram. Cim sam kliknuo na KUPI i popunio broj kartice, ime i prezime osobe kojoj kupon ide s kartice mi je skinuto 5.56KM (nije mi jasno odkud sad ovo 6pf ali nebitno) i nakon 3 dana, ne znam tacno koliko sati ponuda zavrsi uspjesno, dobijem kupon na email i sve ok. Provjerim stanje na kartici kad opet mi skinuto ali sad tacno 5.50KM.
to se i meni desilo, samo za jedan značajniji iznos, tako da sam zvao unicredit banku da pitam šta je u pitanju, i rekli su mi da su to nekakva rezervisanja koja rade za ta ino-plaćanja, i da se to-kada transakcija bude završena, oslobodi...tako da nije u pitanju nikakva pljačka, već neke finese koje zavise od banke do banke :)
Nisam zvao banku jer nije veliki iznos u pitanju ali reko da napisem ovdje za svaki slucaj da pratite stanje na kartici. Kod mene je isto UniCredit banka tako da je sad jasno, izvinjavam se ukoliko sam optuzio e-kupon da je do njih. :)
karanana

#1030 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

sta mislite o ovoj blanci?
madnessa

#1031 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Ady88 wrote:
Cafe Camargue wrote:to se i meni desilo, samo za jedan značajniji iznos, tako da sam zvao unicredit banku da pitam šta je u pitanju, i rekli su mi da su to nekakva rezervisanja koja rade za ta ino-plaćanja, i da se to-kada transakcija bude završena, oslobodi...tako da nije u pitanju nikakva pljačka, već neke finese koje zavise od banke do banke :)
Nisam zvao banku jer nije veliki iznos u pitanju ali reko da napisem ovdje za svaki slucaj da pratite stanje na kartici. Kod mene je isto UniCredit banka tako da je sad jasno, izvinjavam se ukoliko sam optuzio e-kupon da je do njih. :)
iznos nije dvaput skinut nego je prvi put rezervisan (postane neupotrebljiv ali nije otisao na racun druge partije), a drugi put stvarno skinut sa racuna. vecina placanja online rade na tom principu da ti banka rezervise nesto vise od samog iznosa, a onda kasnije oslobodi taj iznos. ko god je ikad kupovao sa amazona zna da njihove transakcije znaju skinuti iznos placanja i jos toliko rezervisati na nekoliko dana. trebali biste pratiti stanje kartice prije i poslije ponude, a najbolje na pocetku mjeseca i na kraju, te vidjeti razliku.
Ma.Le.Na

#1032 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

hm pa nije ni jeftino
ipak je ljeto...more aktuelno a oni su planina..
trebalo bi to bit malo jeftinije
madnessa

#1033 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

cijenu malo dize i ovo jahanje, masaza, koktelici... ali za dvije osobe dvije noci nije ni skupo... mogli su malo trajanje ovog kupona povecati...
karanana

#1034 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

ispade 50 maraka po osobi za noc.
sta ja znam.....u zbiru, 200 nije jeftino ali kad skontas da su to ukupno 4 noci i dorucak i ove masaze i ovo jahanje (ne u sobi nego na konjima)....
....kontam spojiti sa pahuljicom.
Ma.Le.Na

#1035 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

karanana wrote:ispade 50 maraka po osobi za noc.
sta ja znam.....u zbiru, 200 nije jeftino ali kad skontas da su to ukupno 4 noci i dorucak i ove masaze i ovo jahanje (ne u sobi nego na konjima)....
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..
ne mozes rastavit to pa da racunas kao 4 nocenja :)
madnessa

#1036 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Ma.Le.Na wrote:
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..
pa rastavlja na to koliko kosta hotel. to je za hotel cetiri nocenja u dvije noci. :mrgreen:
Pitarrr82

#1037 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Ma.Le.Na wrote:
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..

Moze ako uzme 2 kupona :P ali onda vise nije vikend :P
karanana

#1038 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

2 nocenja ja, 2 nocenja sretnica koja krene sa mnom.
2+2=4
terra_incognita

#1039 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

jeftinije od pahuljice u svakom slučaju, s tim da je u pahuljici polupansion a meni je njihova hrana odlična
Ma.Le.Na

#1040 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

ja necem da rastavljam :lol: :D
100KM po osobi za 2 dana..
hm ne vidjeh na bazi cega je to..polupansion??
a ne...nocenje sa doruckom..
znaci treba vecerati i rucati vani
Ma.Le.Na

#1041 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

Pitarrr82 wrote:
Ma.Le.Na wrote:
kako ba 4 noci
2 su nocenja..
za 2 osobe..

Moze ako uzme 2 kupona :P ali onda vise nije vikend :P
tsk ti bi produzeni vikend mozda? :skoljka: :D
Pitarrr82

#1042 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Why not :D?
Ma.Le.Na

#1043 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

mudro zboris 8-) samo sto to onda nije vise za male pare :lol: :D
tsk pitaru kako cemo s tobom u eVropu :roll: :D
quess

#1044 Re: ekupon.ba

Post by quess »

Ma.Le.Na wrote:
hm pa nije ni jeftino

nije jeftino???ja sam bila sa firmom gore team building hotel je super...cak sam cula da je proglasen kao najbolji wellness hotel u regionu..ovo je jedna od boljih ponuda na eKuponu
Pitarrr82

#1045 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Ma.Le.Na wrote:mudro zboris 8-) samo sto to onda nije vise za male pare :lol: :D

Samnom? Ako Bog da u London do kraja godine, bujrum :)
madnessa

#1046 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

karanana wrote:2 nocenja ja, 2 nocenja sretnica koja krene sa mnom.
2+2=4
malo si imponujemo, a? :lol:

;-)
Ma.Le.Na

#1047 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

Pitarrr82 wrote:
Ma.Le.Na wrote:mudro zboris 8-) samo sto to onda nije vise za male pare :lol: :D

london :shock: :shock: :D

omg ..aj so LOVE london :(

vrlo sam ljubomorna :skoljka: :D
Ma.Le.Na

#1048 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

quess wrote:
Ma.Le.Na wrote:
hm pa nije ni jeftino

nije jeftino???ja sam bila sa firmom gore team building hotel je super...cak sam cula da je proglasen kao najbolji wellness hotel u regionu..ovo je jedna od boljih ponuda na eKuponu
:D
dobro dosli gosn. PR :D
Pitarrr82

#1049 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Ma.Le.Na wrote:
Pitarrr82 wrote:

london :shock: :shock: :D

omg ..aj so LOVE london :(

vrlo sam ljubomorna :skoljka: :D

Da, odlucio sam od skoro da dosta vise putujem dok sam jos "mlad" samo jos sto jeftiniju kartu trazim za London...
Ma.Le.Na

#1050 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

a viza?
kako ces to rijesiti?

joj odosmo u off :oops:
Post Reply