Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam prije dvije godine otkrila Eveline, onako uzela, kontam poljska krema, bezveze će biti, bila jeftina 10 KM -
al da probam, ...I oduševila se!
Inače lako pocrvenim - uz nju uopšte nisam, prezadovoljna sam. Sastojci su dobri i prirodni.
Što je potvrdilo moju teoriju, da ono što valja ne mora biti pravo skupo
meni je soleval najbolja vjerovali ili ne
na pocetku uvijek koristim garnierovu spf 20 pa se onda 3. dan prebacim na soleval spf 15... uz nju tamnim a garnier nis
Meni nesto nije bilo skupo Velika tuba od 300 ml, faktor 30 oko 30 KM. Ne znam, ali meni to nije nesto skupo. Kontala sam posto je Vichy da ce biti preko 50 KM.
VenomousV wrote:meni je soleval najbolja vjerovali ili ne
čini mi se dobra, moraću probati - ma garnier zdra'o
koliko je love, i gdje se može kupiti soleval ?
ma nesto pravo jeftino, mozda desetak KM... imas u konzumu (tu sam ja prosle godine kupila) a cini mi se i u dm-u ali nisam sigurna :S
ovih dana svakako moram novu trazit pa ti javim gdje sve ima
Meni nesto nije bilo skupo Velika tuba od 300 ml, faktor 30 oko 30 KM. Ne znam, ali meni to nije nesto skupo. Kontala sam posto je Vichy da ce biti preko 50 KM.
ma kod tih u apotekama obicno ide ako je faktor 30 bice oko 30KM, ako je faktor 50 oko 50KM, 15 oko 15KM i tak
fakat.
za one koji hoce totalno prirodno, ima saljicev pronasol ja cu uzet ovaj novi spf40 da vidim kakav je imala sam 20 i bio je dobar (mami, naravno, jer ja bez 50 gorim).
surajaa wrote:Djevojke, je li neko probao ove nove Loreal-ove farbe u pjeni, stalno se vrte reklame na tv-u, a primjetila sam i da na sa-x-u izlijecu konstantno...uskoro treba da se farbam, pa me zanimaju bilo kakva iskustva, posebno u vezi ovih plavih nijansi...ova boja mi se svidja
probala na mami,srednje smedj...fina sroz,super pokrije,pjene ima toliko da sam se mogla i ja komotno ofarbati uglavnom ne stavljaj previse pjene ako ne moze stati(zavisi koliko ti je duga kosa)jer pocne kapati.
hvala na savjetu, vec sam je kupila, stavljam je veceras, mom nestrpljenju nikad kraja...
alica.k wrote:
ma kod tih u apotekama obicno ide ako je faktor 30 bice oko 30KM, ako je faktor 50 oko 50KM, 15 oko 15KM i tak
fakat.
za one koji hoce totalno prirodno, ima saljicev pronasol ja cu uzet ovaj novi spf40 da vidim kakav je imala sam 20 i bio je dobar (mami, naravno, jer ja bez 50 gorim).
je, u apotekama. ne znam inace koja je cijena al mama mi kaze oko 17KM ovaj od spf40, od spf20 kosta oko 15KM. natural koji je melem poslije suncanja kosta 14KM il tak nes.
i ako cete kupovat, kupite iskljucivo original saljiceve meleme, svi drugi koji se mozda slicno zovu nisu dobri ko original.
meni je inace sve njihovo super, i jomelop i melopG i striet a mentaten genijalno mirishe
girl wrote:ja nesto nisam imala kad da citam samo sam malo preletila par ovih posljednjih stranica, al' da vas pitam - ima'l neki razlog sto niko ne spominje nievu za suncanje ja sam nesto uvijek kontala "nivea najbolja" i kapak, sta ces se mislit. ili ste pisale a ja propustila?
alice, jesi li sredila noge (mislim na one tackice sto si raskopala) meni je ok lijeva noga, mislim da se u nju gledati ali desna kriza, jos nije prosla
a meni se desna smirila lijepo, a lijeva nikako. taman se pocne smirivat, kad novi haos.
Drage Sarajke,
Možete li mi reći gdje u Sarajevu mogu kupiti to bršljanovo ulje? I da li je gel bolji, ili pak najbolje kombinirati oboje? Da li ima neka marka koja je kao bolja?
U RH mogu naći samo Nikelovo bršlj. ulje koje je dosta skupo, pa će mi frendica kupiti u Sa, zato ako možete preporučite mi neku ljekarnu ili drogeriju pa da joj prenesem...Hvala
Alo_moja wrote:Drage Sarajke,
Možete li mi reći gdje u Sarajevu mogu kupiti to bršljanovo ulje? I da li je gel bolji, ili pak najbolje kombinirati oboje? Da li ima neka marka koja je kao bolja?
U RH mogu naći samo Nikelovo bršlj. ulje koje je dosta skupo, pa će mi frendica kupiti u Sa, zato ako možete preporučite mi neku ljekarnu ili drogeriju pa da joj prenesem...Hvala
Ja sam dosta koristila bršljanovo ulje i kupovala sam ga u apoteci nasuprot Pozorista. Nije bilo skupo, oko 7 KM, ali ne znam kakva je sad situacija. Neka, u svakom slučaju, pogleda i tamo, a mislim da bi ga svaka apoteka trebala imati i da ne bi trebalo biti preskupo. Vjerujem da je čisto ulje najbolje, a može se kombinirati i s gelom, nije od viska. Pozdrav!
Alo_moja wrote:Drage Sarajke,
Ja sam dosta koristila bršljanovo ulje i kupovala sam ga u apoteci nasuprot Pozorista. Nije bilo skupo, oko 7 KM, ali ne znam kakva je sad situacija. Neka, u svakom slučaju, pogleda i tamo, a mislim da bi ga svaka apoteka trebala imati i da ne bi trebalo biti preskupo. Vjerujem da je čisto ulje najbolje, a može se kombinirati i s gelom, nije od viska. Pozdrav!
Budem joj tako prenijela! Hvala!! Baš se vesleim, i nadam se da će djeolovati...
trebam pomoc sa farbanjem. imam prirodnu tamno smedju kosu i zelim da dobijem neku svijetliju smedju, npr boja ljesnjaka. koju farbu da uzmem? VIdim da ste pisale o ovim farbama i pjeni, pa bih probala ali ne znam koju boju da uzmem. Plavu?
hurmasica wrote:trebam pomoc sa farbanjem. imam prirodnu tamno smedju kosu i zelim da dobijem neku svijetliju smedju, npr boja ljesnjaka. koju farbu da uzmem? VIdim da ste pisale o ovim farbama i pjeni, pa bih probala ali ne znam koju boju da uzmem. Plavu?
Samo da pohvalim ovo
Koristila ga ovo ljeto i stvarno je super, nikad se nisam manje suncala a vise pocrnila, a dobila pravo lijepu boju. Ko ima problema da pocrni ovo je odlicno. Ja sam se mazala prije nanosenja regularnog spreja sa faktorom.
Ja kupila u apoteci na Socijalnom. Teta u apoteci mi je preporucila, jer sam trazila nesto za brze tamnjenje. Kaze da je odlican i za solarijum. Negdje je oko 35 KM.
Ja sam se prvo dobro informisala o tome i svi hvale inace te Rougj proizvode, i nigdje ne procitah da je stetan ili da ima neke pretjerano stetne sastojke.
Last edited by LaCici on 12/07/2011 13:44, edited 1 time in total.