Fakat , svi propali studenti ovdje, otišli tamo i završili , u SAD mislim. U Europi nije valjda takav odron školovanje. Pa onda imam i visoko obrazovene Amere, koji govore jezike, misle da je Betoven pasdetroit-mercy wrote:Sta ti znas je drugo pitanje i sta ti mislis je drugo pitanje, ipak postoje meritornije organizacije koje se bave time. Ja sam imao Indijca prfesora statistike na univerzitetu, zbog akcenta tesko ga je bilo razumjeti ali je frajer izmislio statistiku, Kineskinja profesorica hemije jedva je razumijes ali razvaljuje hemiju.
Vise si postala smor sa time sta ti privatno znas, u principu ti nista ne znas. Jer ti si ta koja ocjenjuje tudje akademske sposobnosti, ti si ta koja zna ko je sve zavrsio fax gdje, ti si ta koja tumacis statistike, pametujes a nista konkrento ne govoris. Nego se sve svodi na tipicno mahalanje jedne provincijalke tipa "Kada vidim ko je sve i kakav fax zavrsio u SAD-u, mislim da je travnicki i kiseljacki oxford za to." Ovo je tipicna mahalska i mislim da ti sama po sebi zasluzujes temu.
Vrati se vec jednom na topic i reci zasto bi se neko vratio u Olovo ili B. Grahovo ili Busovacu i sta mu ta mjesta pruzaju.
Da, kako ono bi... De malo statistika o obrazovanosti Amera, koji su posljedica odličnih škola