Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Locked

FTV na osnovu dosadasnjeg rada zasluzuje 6KM

Da
101
37%
Ne
172
63%

Total votes: 273

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1026 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

Jer je SDA postena stranka u kojoj nema kriminalaca? :zoka:
goibos

#1027 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by goibos »

goibos wrote:
NightSkyWalker wrote:Je li to jos ima "mozgova" koji misle da je Bakir posten i objektivan novinar???? :lol: :lol:

Zao mi je tih "mozgova", jer vrijedjaju svoju inteligenciju. Oni su na nivou onih koji misle da je mjesec kockast a ne okrugao.

a sačekaj, ti misliš da je Bakir H uzeo 30000 on INE ???

hahah e to dovoljno govori o tvojoj inteligenciji i tvom "mozgu" (kako ga ti nazivaš)

Senad Avdić je samo ljubomoran što svi pričaju o Bakiru i što je Bakir onako lijep a on tako ružan pa zato piše razne nebuloze o njemu i još se usudi pitati policiju koliko ljudi čuva koga hahaha treb'o je pitati policiju i da mu daju adrese zaštićenih svjedoka hahahha

ZagoReni, nisi mi odgovorio na ovo pitanje ...
VjecitiStudent

#1028 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by VjecitiStudent »

plain vanilla wrote:Jer je SDA postena stranka u kojoj nema kriminalaca? :zoka:
Jer je "60 minuta" jedna uvijek principijelna i odgovorna emisija koja nikad nije vodjena interesima dnevne politike?
:D
mO k3

#1029 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by mO k3 »

goibos wrote:
goibos wrote:
NightSkyWalker wrote:Je li to jos ima "mozgova" koji misle da je Bakir posten i objektivan novinar???? :lol: :lol:

Zao mi je tih "mozgova", jer vrijedjaju svoju inteligenciju. Oni su na nivou onih koji misle da je mjesec kockast a ne okrugao.

a sačekaj, ti misliš da je Bakir H uzeo 30000 on INE ???

hahah e to dovoljno govori o tvojoj inteligenciji i tvom "mozgu" (kako ga ti nazivaš)

Senad Avdić je samo ljubomoran što svi pričaju o Bakiru i što je Bakir onako lijep a on tako ružan pa zato piše razne nebuloze o njemu i još se usudi pitati policiju koliko ljudi čuva koga hahaha treb'o je pitati policiju i da mu daju adrese zaštićenih svjedoka hahahha

ZagoReni, nisi mi odgovorio na ovo pitanje ...
zagor izbjegava puno tih pitanja..
ubachen je on ;)
Bosnolog

#1030 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Bosnolog »

Samo_jako wrote:
ZLATKO ZOVI PONOVO: SDP mediji ignorirali ključnu rečenicu sa susreta u Zagrebu

Iz današnjeg priopćenja koje su novinske agencije objavile nakon susreta Kosor-Josipović-Ljubić-Čović državni mediji u BIH pod privremenim reketom SDP-a izostavili su namjerno ključnu rečenicu koja demantira jučerašnjeg Lagumdžiju. Prenosimo ju...

Republika Hrvatska u ovom trenutku posebno važnim drži da se jasno i kroz sve razine vlasti i uprave utvrdi definicija predstavnika konstitutivnog naroda kao onog predstavnika čiji se legitimitet ostvaruje iskazivanjem većinske političke volje pripadnika konstitutivnog naroda iz čijih redova dolazi.

http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=25604:josipovi-i-kosor-za-rjeenja-koja-e-osigurati-potivanje-veinske-politike-volje-sva-tri-bh-naroda-&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
Nije prvi slučaj da su SDP mediji ignorirali ili drugačije preformulirali priopćenja službenog Zagreba, OHR-a i/ili MZ.

Prije se moglo tvrditi da je samo riječ o nespretnosti, slučajnosti, no sad se već vidi da je riječ o svjesnom oblikovanju vijesti da pogoduju jednoj političkoj partiji.

Jos samo da nam Zagreb i Beograd napisu novi Ustav,sreci ne bi bilo kraja onima sto ga pisase haubicam i tenkovskim gusjenicama po planu iz Karadordeva,jer ovo sto trabunjaju ne stoji u postojecem dozivotnom Daytonskom koji je Francek potpisao u Daytonu,.....:roll:
Hipatija

#1031 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

Samo_jako wrote:

Iz današnjeg priopćenja koje su novinske agencije objavile nakon susreta Kosor-Josipović-Ljubić-Čović državni mediji u BIH pod privremenim reketom SDP-a izostavili su namjerno ključnu rečenicu koja demantira jučerašnjeg Lagumdžiju. Prenosimo ju...

Republika Hrvatska u ovom trenutku posebno važnim drži da se jasno i kroz sve razine vlasti i uprave utvrdi definicija predstavnika konstitutivnog naroda kao onog predstavnika čiji se legitimitet ostvaruje iskazivanjem većinske političke volje pripadnika konstitutivnog naroda iz čijih redova dolazi.
Nije prvi slučaj da su SDP mediji ignorirali ili drugačije preformulirali priopćenja službenog Zagreba, OHR-a i/ili MZ.
A do tada (dok se normativno ne donesu odgovarajuće "definicije") ima da se poštuju i primjenjuju postojeće odredbe i propisi!
nosara

#1032 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

Samo_jako wrote:

http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=25604:josipovi-i-kosor-za-rjeenja-koja-e-osigurati-potivanje-veinske-politike-volje-sva-tri-bh-naroda-&catid=89:bh-lonac&Itemid=401

Prije se moglo tvrditi da je samo riječ o nespretnosti, slučajnosti, no sad se već vidi da je riječ o svjesnom oblikovanju vijesti da pogoduju jednoj političkoj partiji.
:lol:

Jesi naporan k'o sopta... :D
drug bevc

#1033 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by drug bevc »

Bosnolog wrote:
Jos samo da nam Zagreb i Beograd napisu novi Ustav,sreci ne bi bilo kraja onima sto ga pisase haubicam i tenkovskim gusjenicama po planu iz Karadordeva,jer ovo sto trabunjaju ne stoji u postojecem dozivotnom Daytonskom koji je Francek potpisao u Daytonu,.....:roll:[/quote]

neće pisati Bg i Zg novi ustav al hoće banja luka i zap mostar naravno sa sarajvom.
Mojo

#1034 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Mojo »

NightSkyWalker wrote:Politicka pozadina i metode tzv. novinara doticne emisije i televizije su svima jasne kao dan. Svjedoci smo toga vec 10 godina. Sada se postavlja pitanje do kada ce gradjani trpjeti i sa svojih 6KM finansirati medijski kriminal, pristrasnost, neprofesionalnost, lopovluk, papanluk, i mahalizam, televizije koja je postala privatna prcija jedne grupe politickih i medijskih kriminalaca? Svi znamo da bi FTV trebala da bude javni servis gradjana, i svi znamo da to FTV nije! Mediji imaju veliki uticaj na drstvo, i ako su nam novinari korumpirani i u sluzbi lopova, kako mozemo ocekivati da imamo zdravo drustvo i da nam politicari budu posteni kada nemamo novinare koji ce bez predrasuda i tamne pozadine uprijeti prstom u one izabranike koji rade ruzne stvari. Umjesto toga imamo novinare koji su sami sebi svrha, a sto najbolje odgovara kriminacima svih sorti. Izgleda da smo u jednom ruznom i zacaranom krugu! :sad:
Koji je tebi k... Fakat ne kontam tebe i slične mozgove.
Dakle, FTV je jedina TV, a 60 minuta jedina TV emisija koja se usudi nekoga kritikovati po imenu i prezimenu.
Živimo u sistemu koji se samo-raspada, u kojem je toliko toga nakaradno, gdje god se okreneš nailaziš na pogan.
Naravno da na FTV-u imaju i fula i to ne malo. Ali, to je zato što su jedini koji to rade. Nemaju konkurenciju koja bi ih tjerala da rade još bolje, da više puta provjere informacije itd. Oni su pioniri u svom poslu koji je prije svega nezahvalan. Otkriješ i objelodaniš tolike malverzacije, a onda ni oni koji su pokrani - građani BiH nisu zadovoljni???
Da ne govorim o tome kakvi su i koliki su pritisci i prijetnje sa svih strana da se neka priča izostavi, prećuti kao što je to kod nas normalno u svim drugim medijima.
ZNAŠ LI TI KAKO BAKIR SPAVA , ZNAŠ LI KAKO JE ONOM SLOBODANU ŠETATI BANJALUKOM, itd??? A ti imaš neke primjedbe iz svog stana dok sakriven iza televizora kritikuješ jedine koji imaju petlju??
Svaka ti čast, Zagore.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1035 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by PipiDugaDevetka »

felipe kajetano wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Trebalo bi mirnim okupljanjem ispred RTV Doma dati podršku Bakiru H. i S. Vaskoviću. Životi su im u pitanju. Ne samo njihovi, nego i životi njihovih članova porodica. Prijetnje su više nego ozbiljne.

Sloboda za Vaskovica :D
SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!

Hej, glavni kriminalci u državi im prijete. To je linija fronta. Zašto ih ne bi smo ohrabrili nekim skupom? To puno znači ako bi barem 1% gledalaca FTV 60' došlo ispred Predsjedništva ili ispred Vijeća ministara na Trg Bosne i Hercegovine.

Rat i dalje traje, samo su linije fronta pomjerene u medije. Agresori su isti, samo djeluju iz potaje i iz bezakonja.

SVAKA ČAST TUZLACIMA, ONI SVAKI PUT REAGUJU i kada je u pitanju Ilija Jurišić, i kada su u pitanju silovanja,...
Boom71

#1036 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Boom71 »

PipiDugaDevetka wrote:
felipe kajetano wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Trebalo bi mirnim okupljanjem ispred RTV Doma dati podršku Bakiru H. i S. Vaskoviću. Životi su im u pitanju. Ne samo njihovi, nego i životi njihovih članova porodica. Prijetnje su više nego ozbiljne.

Sloboda za Vaskovica :D
SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!

Hej, glavni kriminalci u državi im prijete. To je linija fronta. Zašto ih ne bi smo ohrabrili nekim skupom? To puno znači ako bi barem 1% gledalaca FTV 60' došlo ispred Predsjedništva ili ispred Vijeća ministara na Trg Bosne i Hercegovine.

Rat i dalje traje, samo su linije fronta pomjerene u medije. Agresori su isti, samo djeluju iz potaje i iz bezakonja.

SVAKA ČAST TUZLACIMA, ONI SVAKI PUT REAGUJU i kada je u pitanju Ilija Jurišić, i kada su u pitanju silovanja,...
I ja mislim da ih treba podrzati uprkos svim manama.
I neka drugi naprave slicne emisije,necu imati nista protiv.

A sto se Tuzle i Tuzlaka tice-svaka cast!
Kada bi imali barem 10% svjesti koju Fracuzi imaju druga bi prica bila.Ljudi svako malo izadju na ulice...
felipe kajetano

#1037 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by felipe kajetano »

PipiDugaDevetka wrote: SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!

Pa de @pipi skupi tih svojih penzionera pa ih ohrabruj do mile volje, ionako nemate pametnija posla :) , il' josh bolje pokrenite humani broj pa skupljajte lovu placanje njihovog obezbjedjenja :D

Ne boj se, nece im faliti dlaka sa glave.Sitne su to ribice, poslusnici sa kojim ni mafioze nece prljati ruke :wink:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1038 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Boom71 wrote: I ja mislim da ih treba podrzati uprkos svim manama.
I neka drugi naprave slicne emisije,necu imati nista protiv.

A sto se Tuzle i Tuzlaka tice-svaka cast!
Kada bi imali barem 10% svjesti koju Fracuzi imaju druga bi prica bila.Ljudi svako malo izadju na ulice...
:thumbup:
nosara

#1039 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

felipe kajetano wrote:
PipiDugaDevetka wrote: SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!

Pa de @pipi skupi tih svojih penzionera pa ih ohrabruj do mile volje, ionako nemate pametnija posla :) , il' josh bolje pokrenite humani broj pa skupljajte lovu placanje njihovog obezbjedjenja :D

Ne boj se, nece im faliti dlaka sa glave.Sitne su to ribice, poslusnici sa kojim ni mafioze nece prljati ruke :wink:
Kao dodinom bratu kopanji u svoje vrijeme... :-)
felipe kajetano

#1040 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

nosara wrote:
ako cemo pravo njemu dlake ni ne fale :wink: , to je sasvim druga stvar, covjek je bio vlasnik opozicionog lista, ova ekipa su niko i nista :roll:, eventualno za samara u cosku, kakve likvidacije i ostale gluposti :-)
nosara

#1041 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

felipe kajetano wrote:
nosara wrote:
ako cemo pravo njemu dlake ni ne fale :wink: , to je sasvim druga stvar, covjek je bio vlasnik opozicionog lista, ova ekipa su niko i nista :roll:, eventualno za samara u cosku, kakve likvidacije i ostale gluposti :-)
Ja sam za njega cuo tek nakon petarde...

Ako su momci za samara u cosku, zasto se o njima toliko govori u tvojoj naseobini... Mislim, ili je dza ili je bu... :D
felipe kajetano

#1042 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

nosara wrote: Ja sam za njega cuo tek nakon petarde...

Ako su momci za samara u cosku, zasto se o njima toliko govori u tvojoj naseobini... Mislim, ili je dza ili je bu... :D
Mos misliti ti nisi cuo :-? , ondak je garant bio niko i nista :D

Ma jasta, eno ih ne spavaju nocima zbog Vaskovica, daj ba nosara dozovi se Reksa ti i Neretve :zjev:
PipiDugaDevetka

#1043 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

felipe kajetano wrote:

U ovom društvu su umirovljeni penzioneri avangarda i skupiću ih makar 13 da mirno protestvuju, pa makar bili sendvičmeni!
jutarnji

#1044 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by jutarnji »

PipiDugaDevetka wrote:U ovom društvu su umirovljeni penzioneri avangarda i skupiću ih makar 13 da mirno protestvuju
Nista mirno, nema labavo...
Image
A sto 13, Tita ti?
PipiDugaDevetka

#1045 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

jutarnji wrote:
PipiDugaDevetka wrote:U ovom društvu su umirovljeni penzioneri avangarda i skupiću ih makar 13 da mirno protestvuju
Nista mirno, nema labavo...
Image
A sto 13, Tita ti?
Pogledaj koji je datum danas.

Image
PipiDugaDevetka

#1046 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Image
Sendvičmen je čovjek koji protestvuje, a ne krši zakone. Nije mu potrebna najava protesta. Čovjek samo šeta i iskazuje svoje mišljenje javno.
felipe kajetano

#1047 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Da je zavrsio medicinu ne bi nos'o table po ulici :razz:
PipiDugaDevetka

#1048 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

felipe kajetano wrote:Da je zavrsio medicinu ne bi nos'o table po ulici :razz:
Drži se teme! Ne širi diskusiju u oftopičenje!
jutarnji

#1049 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by jutarnji »

Ovo inace vazda upali, al` na filmu. :D Nego Pipi, tanak taj revolucionarni duh, Marshal se u grobu okrece.
PipiDugaDevetka

#1050 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

jutarnji wrote:Ovo inace vazda upali, al` na filmu. :D Nego Pipi, tanak taj revolucionarni duh, Marshal se u grobu okrece.
Nije mane ni Prvom demokratski izabranom Predsjedniku zvanom mikser!
Locked