Politicka pozadina FTV i 60 minuta
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1026 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Jer je SDA postena stranka u kojoj nema kriminalaca? 
-
goibos
#1027 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
goibos wrote:NightSkyWalker wrote:Je li to jos ima "mozgova" koji misle da je Bakir posten i objektivan novinar????![]()
![]()
Zao mi je tih "mozgova", jer vrijedjaju svoju inteligenciju. Oni su na nivou onih koji misle da je mjesec kockast a ne okrugao.
a sačekaj, ti misliš da je Bakir H uzeo 30000 on INE ???
hahah e to dovoljno govori o tvojoj inteligenciji i tvom "mozgu" (kako ga ti nazivaš)
Senad Avdić je samo ljubomoran što svi pričaju o Bakiru i što je Bakir onako lijep a on tako ružan pa zato piše razne nebuloze o njemu i još se usudi pitati policiju koliko ljudi čuva koga hahaha treb'o je pitati policiju i da mu daju adrese zaštićenih svjedoka hahahha
ZagoReni, nisi mi odgovorio na ovo pitanje ...
-
VjecitiStudent
#1028 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Jer je "60 minuta" jedna uvijek principijelna i odgovorna emisija koja nikad nije vodjena interesima dnevne politike?plain vanilla wrote:Jer je SDA postena stranka u kojoj nema kriminalaca?
- mO k3
#1029 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
zagor izbjegava puno tih pitanja..goibos wrote:goibos wrote:NightSkyWalker wrote:Je li to jos ima "mozgova" koji misle da je Bakir posten i objektivan novinar????![]()
![]()
Zao mi je tih "mozgova", jer vrijedjaju svoju inteligenciju. Oni su na nivou onih koji misle da je mjesec kockast a ne okrugao.
a sačekaj, ti misliš da je Bakir H uzeo 30000 on INE ???
hahah e to dovoljno govori o tvojoj inteligenciji i tvom "mozgu" (kako ga ti nazivaš)
Senad Avdić je samo ljubomoran što svi pričaju o Bakiru i što je Bakir onako lijep a on tako ružan pa zato piše razne nebuloze o njemu i još se usudi pitati policiju koliko ljudi čuva koga hahaha treb'o je pitati policiju i da mu daju adrese zaštićenih svjedoka hahahha
ZagoReni, nisi mi odgovorio na ovo pitanje ...
ubachen je on
- Bosnolog
#1030 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Samo_jako wrote:Nije prvi slučaj da su SDP mediji ignorirali ili drugačije preformulirali priopćenja službenog Zagreba, OHR-a i/ili MZ.ZLATKO ZOVI PONOVO: SDP mediji ignorirali ključnu rečenicu sa susreta u Zagrebu
Iz današnjeg priopćenja koje su novinske agencije objavile nakon susreta Kosor-Josipović-Ljubić-Čović državni mediji u BIH pod privremenim reketom SDP-a izostavili su namjerno ključnu rečenicu koja demantira jučerašnjeg Lagumdžiju. Prenosimo ju...
Republika Hrvatska u ovom trenutku posebno važnim drži da se jasno i kroz sve razine vlasti i uprave utvrdi definicija predstavnika konstitutivnog naroda kao onog predstavnika čiji se legitimitet ostvaruje iskazivanjem većinske političke volje pripadnika konstitutivnog naroda iz čijih redova dolazi.
http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=25604:josipovi-i-kosor-za-rjeenja-koja-e-osigurati-potivanje-veinske-politike-volje-sva-tri-bh-naroda-&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
Prije se moglo tvrditi da je samo riječ o nespretnosti, slučajnosti, no sad se već vidi da je riječ o svjesnom oblikovanju vijesti da pogoduju jednoj političkoj partiji.
Jos samo da nam Zagreb i Beograd napisu novi Ustav,sreci ne bi bilo kraja onima sto ga pisase haubicam i tenkovskim gusjenicama po planu iz Karadordeva,jer ovo sto trabunjaju ne stoji u postojecem dozivotnom Daytonskom koji je Francek potpisao u Daytonu,.....
-
Hipatija
#1031 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
A do tada (dok se normativno ne donesu odgovarajuće "definicije") ima da se poštuju i primjenjuju postojeće odredbe i propisi!Samo_jako wrote:Nije prvi slučaj da su SDP mediji ignorirali ili drugačije preformulirali priopćenja službenog Zagreba, OHR-a i/ili MZ.ZLATKO ZOVI PONOVO: SDP mediji ignorirali ključnu rečenicu sa susreta u Zagrebu
Iz današnjeg priopćenja koje su novinske agencije objavile nakon susreta Kosor-Josipović-Ljubić-Čović državni mediji u BIH pod privremenim reketom SDP-a izostavili su namjerno ključnu rečenicu koja demantira jučerašnjeg Lagumdžiju. Prenosimo ju...
Republika Hrvatska u ovom trenutku posebno važnim drži da se jasno i kroz sve razine vlasti i uprave utvrdi definicija predstavnika konstitutivnog naroda kao onog predstavnika čiji se legitimitet ostvaruje iskazivanjem većinske političke volje pripadnika konstitutivnog naroda iz čijih redova dolazi.
- nosara
#1032 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Samo_jako wrote:Nije prvi slučaj da su SDP mediji ignorirali ili drugačije preformulirali priopćenja službenog Zagreba, OHR-a i/ili MZ.ZLATKO ZOVI PONOVO: SDP mediji ignorirali ključnu rečenicu sa susreta u Zagrebu
http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=25604:josipovi-i-kosor-za-rjeenja-koja-e-osigurati-potivanje-veinske-politike-volje-sva-tri-bh-naroda-&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
Prije se moglo tvrditi da je samo riječ o nespretnosti, slučajnosti, no sad se već vidi da je riječ o svjesnom oblikovanju vijesti da pogoduju jednoj političkoj partiji.
Jesi naporan k'o sopta...
-
drug bevc
#1033 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Jos samo da nam Zagreb i Beograd napisu novi Ustav,sreci ne bi bilo kraja onima sto ga pisase haubicam i tenkovskim gusjenicama po planu iz Karadordeva,jer ovo sto trabunjaju ne stoji u postojecem dozivotnom Daytonskom koji je Francek potpisao u Daytonu,.....Bosnolog wrote:
neće pisati Bg i Zg novi ustav al hoće banja luka i zap mostar naravno sa sarajvom.
-
Mojo
#1034 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Koji je tebi k... Fakat ne kontam tebe i slične mozgove.NightSkyWalker wrote:Politicka pozadina i metode tzv. novinara doticne emisije i televizije su svima jasne kao dan. Svjedoci smo toga vec 10 godina. Sada se postavlja pitanje do kada ce gradjani trpjeti i sa svojih 6KM finansirati medijski kriminal, pristrasnost, neprofesionalnost, lopovluk, papanluk, i mahalizam, televizije koja je postala privatna prcija jedne grupe politickih i medijskih kriminalaca? Svi znamo da bi FTV trebala da bude javni servis gradjana, i svi znamo da to FTV nije! Mediji imaju veliki uticaj na drstvo, i ako su nam novinari korumpirani i u sluzbi lopova, kako mozemo ocekivati da imamo zdravo drustvo i da nam politicari budu posteni kada nemamo novinare koji ce bez predrasuda i tamne pozadine uprijeti prstom u one izabranike koji rade ruzne stvari. Umjesto toga imamo novinare koji su sami sebi svrha, a sto najbolje odgovara kriminacima svih sorti. Izgleda da smo u jednom ruznom i zacaranom krugu!
Dakle, FTV je jedina TV, a 60 minuta jedina TV emisija koja se usudi nekoga kritikovati po imenu i prezimenu.
Živimo u sistemu koji se samo-raspada, u kojem je toliko toga nakaradno, gdje god se okreneš nailaziš na pogan.
Naravno da na FTV-u imaju i fula i to ne malo. Ali, to je zato što su jedini koji to rade. Nemaju konkurenciju koja bi ih tjerala da rade još bolje, da više puta provjere informacije itd. Oni su pioniri u svom poslu koji je prije svega nezahvalan. Otkriješ i objelodaniš tolike malverzacije, a onda ni oni koji su pokrani - građani BiH nisu zadovoljni???
Da ne govorim o tome kakvi su i koliki su pritisci i prijetnje sa svih strana da se neka priča izostavi, prećuti kao što je to kod nas normalno u svim drugim medijima.
ZNAŠ LI TI KAKO BAKIR SPAVA , ZNAŠ LI KAKO JE ONOM SLOBODANU ŠETATI BANJALUKOM, itd??? A ti imaš neke primjedbe iz svog stana dok sakriven iza televizora kritikuješ jedine koji imaju petlju??
Svaka ti čast, Zagore.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1035 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!felipe kajetano wrote:PipiDugaDevetka wrote:Trebalo bi mirnim okupljanjem ispred RTV Doma dati podršku Bakiru H. i S. Vaskoviću. Životi su im u pitanju. Ne samo njihovi, nego i životi njihovih članova porodica. Prijetnje su više nego ozbiljne.![]()
Sloboda za Vaskovica
Hej, glavni kriminalci u državi im prijete. To je linija fronta. Zašto ih ne bi smo ohrabrili nekim skupom? To puno znači ako bi barem 1% gledalaca FTV 60' došlo ispred Predsjedništva ili ispred Vijeća ministara na Trg Bosne i Hercegovine.
Rat i dalje traje, samo su linije fronta pomjerene u medije. Agresori su isti, samo djeluju iz potaje i iz bezakonja.
SVAKA ČAST TUZLACIMA, ONI SVAKI PUT REAGUJU i kada je u pitanju Ilija Jurišić, i kada su u pitanju silovanja,...
- Boom71
#1036 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
I ja mislim da ih treba podrzati uprkos svim manama.PipiDugaDevetka wrote:SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!felipe kajetano wrote:PipiDugaDevetka wrote:Trebalo bi mirnim okupljanjem ispred RTV Doma dati podršku Bakiru H. i S. Vaskoviću. Životi su im u pitanju. Ne samo njihovi, nego i životi njihovih članova porodica. Prijetnje su više nego ozbiljne.![]()
Sloboda za Vaskovica
Hej, glavni kriminalci u državi im prijete. To je linija fronta. Zašto ih ne bi smo ohrabrili nekim skupom? To puno znači ako bi barem 1% gledalaca FTV 60' došlo ispred Predsjedništva ili ispred Vijeća ministara na Trg Bosne i Hercegovine.
Rat i dalje traje, samo su linije fronta pomjerene u medije. Agresori su isti, samo djeluju iz potaje i iz bezakonja.
SVAKA ČAST TUZLACIMA, ONI SVAKI PUT REAGUJU i kada je u pitanju Ilija Jurišić, i kada su u pitanju silovanja,...
I neka drugi naprave slicne emisije,necu imati nista protiv.
A sto se Tuzle i Tuzlaka tice-svaka cast!
Kada bi imali barem 10% svjesti koju Fracuzi imaju druga bi prica bila.Ljudi svako malo izadju na ulice...
- felipe kajetano
#1037 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Pa de @pipi skupi tih svojih penzionera pa ih ohrabruj do mile volje, ionako nemate pametnija poslaPipiDugaDevetka wrote: SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!
Ne boj se, nece im faliti dlaka sa glave.Sitne su to ribice, poslusnici sa kojim ni mafioze nece prljati ruke
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1038 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Boom71 wrote: I ja mislim da ih treba podrzati uprkos svim manama.
I neka drugi naprave slicne emisije,necu imati nista protiv.
A sto se Tuzle i Tuzlaka tice-svaka cast!
Kada bi imali barem 10% svjesti koju Fracuzi imaju druga bi prica bila.Ljudi svako malo izadju na ulice...
- nosara
#1039 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Kao dodinom bratu kopanji u svoje vrijeme...felipe kajetano wrote:Pa de @pipi skupi tih svojih penzionera pa ih ohrabruj do mile volje, ionako nemate pametnija poslaPipiDugaDevetka wrote: SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!
SVAKA ČAST TUZLACIMA, ONI SVAKI PUT REAGUJU i kada je u pitanju Ilija Jurišić, i kada su u pitanju silovanja,..., il' josh bolje pokrenite humani broj pa skupljajte lovu placanje njihovog obezbjedjenja
![]()
Ne boj se, nece im faliti dlaka sa glave.Sitne su to ribice, poslusnici sa kojim ni mafioze nece prljati ruke
- felipe kajetano
#1040 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
ako cemo pravo njemu dlake ni ne falenosara wrote:
Kao dodinom bratu kopanji u svoje vrijeme...
- nosara
#1041 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Ja sam za njega cuo tek nakon petarde...felipe kajetano wrote:ako cemo pravo njemu dlake ni ne falenosara wrote:
Kao dodinom bratu kopanji u svoje vrijeme..., to je sasvim druga stvar, covjek je bio vlasnik opozicionog lista, ova ekipa su niko i nista
, eventualno za samara u cosku, kakve likvidacije i ostale gluposti
Ako su momci za samara u cosku, zasto se o njima toliko govori u tvojoj naseobini... Mislim, ili je dza ili je bu...
- felipe kajetano
#1042 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Mos misliti ti nisi cuonosara wrote: Ja sam za njega cuo tek nakon petarde...
Ako su momci za samara u cosku, zasto se o njima toliko govori u tvojoj naseobini... Mislim, ili je dza ili je bu...
Ma jasta, eno ih ne spavaju nocima zbog Vaskovica, daj ba nosara dozovi se Reksa ti i Neretve
- PipiDugaDevetka
#1043 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
U ovom društvu su umirovljeni penzioneri avangarda i skupiću ih makar 13 da mirno protestvuju, pa makar bili sendvičmeni!felipe kajetano wrote:Pa de @pipi skupi tih svojih penzionera pa ih ohrabruj do mile volje, ionako nemate pametnija poslaPipiDugaDevetka wrote: SLOBODA, nego šta i za djecu njegovu. Sloboda i za mene. Koliko nas svakog ponedjeljka daljinskim prebaci na FTV = jedan od stubova države BiH!
SVAKA ČAST TUZLACIMA, ONI SVAKI PUT REAGUJU i kada je u pitanju Ilija Jurišić, i kada su u pitanju silovanja,..., il' josh bolje pokrenite humani broj pa skupljajte lovu placanje njihovog obezbjedjenja
![]()
- jutarnji
#1044 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Nista mirno, nema labavo...PipiDugaDevetka wrote:U ovom društvu su umirovljeni penzioneri avangarda i skupiću ih makar 13 da mirno protestvuju

A sto 13, Tita ti?
- PipiDugaDevetka
#1045 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Pogledaj koji je datum danas.jutarnji wrote:Nista mirno, nema labavo...PipiDugaDevetka wrote:U ovom društvu su umirovljeni penzioneri avangarda i skupiću ih makar 13 da mirno protestvuju
A sto 13, Tita ti?

- PipiDugaDevetka
#1046 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Sendvičmen je čovjek koji protestvuje, a ne krši zakone. Nije mu potrebna najava protesta. Čovjek samo šeta i iskazuje svoje mišljenje javno.
- felipe kajetano
#1047 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Da je zavrsio medicinu ne bi nos'o table po ulici 
- PipiDugaDevetka
#1048 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Drži se teme! Ne širi diskusiju u oftopičenje!felipe kajetano wrote:Da je zavrsio medicinu ne bi nos'o table po ulici
- jutarnji
#1049 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Ovo inace vazda upali, al` na filmu.
Nego Pipi, tanak taj revolucionarni duh, Marshal se u grobu okrece.
- PipiDugaDevetka
#1050 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta
Nije mane ni Prvom demokratski izabranom Predsjedniku zvanom mikser!jutarnji wrote:Ovo inace vazda upali, al` na filmu.Nego Pipi, tanak taj revolucionarni duh, Marshal se u grobu okrece.