el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SKONEL_

#1026 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by SKONEL_ »

fedor wrote:
505sCrtom wrote: Kako? Sačekaj prvo da RM odigra sa Valenciom, Sevillom, Villarrealom. Do aprila RM bi mogao biti i na -10.

Idućih 5 za Barcelonu: Osasuna 12, Real Sociedad 9, Espanyol 4, Levante 16, Deportivo 14

Idućih 5 za Real Madrid: Valencia 5, Zaragoza 20, Sevilla 8, Getafe 11, Villarreal 3
Nemoj biti nestrpljiv dečko. Sve ćemo te utakmice da riješimo u svoju korist! Vidimo se iduće godine!
Ma vidimo se covece i izgubicete i slijedecu kod kuce..BARSA je prvak evo vec zadnjih par godina unazad,i nece oni tako lahko sada ispustiti ovo prvo mjesto..oni igraju kao tim a ne svako za sebe zato su najbolji.. :dance: :dance:
5 0 5

#1027 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

..
Last edited by 5 0 5 on 30/11/2010 13:54, edited 1 time in total.
5 0 5

#1028 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

fedor wrote:
505sCrtom wrote: Kako? Sačekaj prvo da RM odigra sa Valenciom, Sevillom, Villarrealom. Do aprila RM bi mogao biti i na -10.

Idućih 5 za Barcelonu: Osasuna 12, Real Sociedad 9, Espanyol 4, Levante 16, Deportivo 14

Idućih 5 za Real Madrid: Valencia 5, Zaragoza 20, Sevilla 8, Getafe 11, Villarreal 3
Nemoj biti nestrpljiv dečko. Sve ćemo te utakmice da riješimo u svoju korist! Vidimo se iduće godine!
Pa naravno. Samo što je Barca već pobjedila sve jake timove i pored Espanola u decembru, nema jakog protivnika do marta. Dok RM ima 3 teške utakmice u idućih 5 a moraš priznati da je malo i samopouzdanje popustilo od sinoć. Ja pokušavam razmišljati racionalno, A Ti mislim, više emotivno.

Pitanje. RM je davao otkaze trenerima čak i kad su pobjeđivali. Misliš li da bi se to moglo desiti i sadašnjem (pogotovo ako ne osvoji ništa ove godine)?
krusty

#1029 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by krusty »

Mourinho je opet pobjedio... Barcelona odigrala vjerovatno najbolju utakmicu ikada upravo zbog toga sto su igrali protiv njega... samo steta sto je Mourinho pogresan klub motivirao :D

u svakom slucaju, nisam odavno gledao poganiju utakmicu sto se tice udaranja, simuliranja, Puyolovih uklizavanja sa 2 noge, provociranja prekrsaja i svega ostalog... svi seru samo na Real kako se udarao, a niko ne vidi kakve su placipicke postali Messi i drustvo. steta sto ne bi kakav bolji sudija, do poluvremena su trebala bit bar po 2 crvena na obje strane...
SKONEL_

#1030 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by SKONEL_ »

sinoc su pokazali RAMOS i ostala bagra kakav je to tim..znaju samo pokosit sa leđa kada im neide za rukom i tuci se...to je ustvari pravi ˝REAL MADRID˝ :roll: ..
Better Man

#1031 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

505sCrtom wrote:
ultima_palabra wrote: U aprilu će biti druga priča... dotad neka Barca uživa u velikoj pobjedi.
Što? Jel to zimus RM opet planira potrošiti pola milijaarde eura?
Ne, već se u tim vrača nakon dugo vremena odsustva zbog povrede Kaka.
Better Man

#1032 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

SKONEL_ wrote:sinoc su pokazali RAMOS i ostala bagra kakav je to tim..znaju samo pokosit sa leđa kada im neide za rukom i tuci se...to je ustvari pravi ˝REAL MADRID˝ :roll: ..
A Barcelona to nikad nije radila?
emigrazione

#1033 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by emigrazione »

Najbolja skupina fudbalera svih vremena definitivno, jebote da ne povjerujes kako dva covjeka izjebu citav vezni red protivnika u par metara kvadratnih i to vise puta, pa jos i petama odigravaju duple pasove, nenadjebivo. I to rade godinama i godinama i nikako da im se stane u kraj, nesto slicno kao jordanov skok-sut iz okreta svi znaju da ce to uraditi ali lijeka jednostavno nema
5 0 5

#1034 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

Šibicar wrote:Moram još nešto reći,a vezano je za Murinja,mislim da se njegova filozofija fudbala ne slaže sa Realovom,jer navijači Reala kao i sam klub su navikli da za njih uvijek igraju najveće zvijezde,dok je Murinjo kad je došao u Chelsea,iako je imao sve pare svijeta da dovede igrače koje želi,on je dovodio one igrače za koje je smatrao da su mu potrebni ili u njima prepoznao neki talenat i potencijal,što nikako nije zavisilo od njihovog imena,renomea ili statusa zvijezde.Čak se i "nasilno" dovodjenje Shevchenka u Chelsea,kao velike zvijezde tada,pokazalo kao veliki promašaj.Znači mišljenja sam da Murinjo,koliko god imao para na raspolaganju,više voli da od potencijala napravi igračinu,nego da dobije gotov proizvod ili ti ga mega zvijezdu.Nešto slično sam napisao i kad je tek došao u Real i kad su se na listi pojačanja počela nalaziti imena big starova,nikako mi to nije ličilo na Murinja i njegovu filozofiju igre,i mislim da većina ovih igrača koji igraju u Realu nije dovedena na njegovo insistiranje,već da je moralo tako da bi Real bio REAL.
Slažem se s većinom rečenog. Abramović je htio atraktivan fudbal dok je Mourinhu pobjeda bila najvažnija. Ali to je bilo nekad. Što se tiče RM oni su očajni i zato doveli Mourinha i potrošili onolike pare. Njima terba pehar u vetrini i to hitno. Treba vremena da se izgradi tim. Možda da su zadržali Sneidera, van der Vaarta i pogotovo Robbena (a i neke druge igrače, pa možda i trenera) prije par godina, sad bi već imali izgrađen tim. Ovako, morat ćeš sačekati najranije 2012-13. da vidiš Casillasa kako diže pehar. Moj sud.
5 0 5

#1035 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

Još jedna dobra vijest za Barçu:

Dani Alves Wants To Sign A New Deal At Barcelona After Victory Over Real Madrid

Dani Alves wants to be a part of this Barcelona side for years to come by signing a new contract.

Image

The Brazilian full-back has 18 months left on his current deal, and the likes of Chelsea and Manchester City are both said to be keen on signing him.

Talks have thus far failed to reach agreement with Barcelona but, despite the impasse, Alves is hopeful a deal will be struck.

"My priority is to continue with Barca," he said following the 5-0 thrashing of Real Madrid in El Clasico on Monday.

"Still I have 18 months left on the current deal and I do not have any pressure to sign.

"But I expect the solution will be positive."
SKONEL_

#1036 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by SKONEL_ »

Better Man wrote:
SKONEL_ wrote:sinoc su pokazali RAMOS i ostala bagra kakav je to tim..znaju samo pokosit sa leđa kada im neide za rukom i tuci se...to je ustvari pravi ˝REAL MADRID˝ :roll: ..
A Barcelona to nikad nije radila?
Pa oni uvjek dobro igraju pa zato nema potrebe za tim..i nemoj te se sad vadit BARCA je sampion..pa vi pricajte sta hocete ali ono sinoc od ramosa nije sportski...realno :roll:
Chivas1

#1037 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Chivas1 »

Oderat ce im Real guzove na Bernabeu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SKONEL_

#1038 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by SKONEL_ »

Chivas1 wrote:Oderat ce im Real guzove na Bernabeu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oderace kao sto su sinoc oderali...hehehe :lol: :lol: :lol: jeste smijesni likovi...mozda ce oni njima oderat guzuve :lol: :lol: :lol: i cini mi se da je real gori nego prosle sezone sada su primili 5 a prosle 1 na camp nou.. :P :P
5 0 5

#1039 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

@SKONEL:

Real je bolji od Reala od prošle godine ali je i Barcelona puno bolja nego Barcelona od prošle godine.
Last edited by 5 0 5 on 30/11/2010 16:07, edited 1 time in total.
smoki_choko

#1040 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by smoki_choko »

fedor wrote: Ne, u pravu si, vas guze mnogo manji protivnici... :lol: :lol: :lol:
mozda tebe nas ne :dance:
hau jes no

#1041 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by hau jes no »

Image
19:00 Barca TV: Barcelona – Real Madrid
Ali_G

#1042 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Ali_G »

Jbt ovi navijaci Barce k'o sekta postali. Ponasanje Puyola, Messia, Piquea u par deka sa ovim krkanima iz Madrida, al jok oni su zlatni. Barca se danas vrlo malo razlikuje od ostalih velikih klubova, al jbg u pravo vrijem su progurali folusku o svojoj napacenosti.
Sto se tekme tice, poderali su im guzove, ali nije to prava slika ova dva kluba. Mourinho ce izvuci pouke iz ovoga i misljenja sam da ce na kraju titula ipak doci na Bernabe.
Baltazar_khan

#1043 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Baltazar_khan »

Image
krusty

#1044 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by krusty »

Ali_G wrote:Jbt ovi navijaci Barce k'o sekta postali. Ponasanje Puyola, Messia, Piquea u par deka sa ovim krkanima iz Madrida, al jok oni su zlatni. Barca se danas vrlo malo razlikuje od ostalih velikih klubova, al jbg u pravo vrijem su progurali folusku o svojoj napacenosti.

kakvi ba navijaci :lol: svi su sad navijaci Barce, od sinoc... :lol: :lol:
Ali_G

#1045 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Ali_G »

Ma ima njih koji i od prije godinu navijaju za Barcu. Kombinacija sminkercica na klupi, Piqueove bradice, nevinasca Messia, njihov poznate pacenicke uloge, ekskurzije. Al nek navija za koga ko hoce, al pravljenje epova i ta neka kolektivna zaludjenost i omalovazavanje protivnika kad ih pobjedi mi idu na neku stvar.
Trasimaco

#1046 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Trasimaco »

Ovo pokazivanje petice... :lol: :lol: Boze dragi, koji moroni.
ultima_palabra

#1047 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by ultima_palabra »

Ma ništa neobično, davno je to Bam-Bam isfurao:
Image
Trasimaco

#1048 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Trasimaco »

Ozbiljno, u Engleskoj bi bili kaznjeni za ovo. Desava se da jedan igrac napravi nesto slicno (i bude kaznjen - Neville naprimjer), ali nikad da citav tim i menadzer ovako javno to rade. Mislim, uredu... dobili ste utakmicu, bili za klasu bolji, ali trljati na nos ljudima taj svoj uspjeh je malo previse.
moca

#1049 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by moca »

Hvala bogu da je barsa toliko jaca od reala,pa da necemo vas vidjeti kako se ponasate kad pobijedite.Pa nije se moglo do rijeci doci od vas prije pocetka utakmice.Murinjo ovo murinjo ono,ronaldo bolji od ovog ronaldo bolji od onog i na kraju sipak.
moca

#1050 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by moca »

naravno,a murinjovo ponasanje od prosle godine je ok :D.Gubitnik ima pravo da se ljuti.
Locked