Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cetinje wrote:SVI U NAPAD JEDAN JE HASE...MNOGO JE DOBRO BILO...TUGA STO NISMO PROSLI..NA KRAJU UTAKMICE CETNICI KUPILI GOVNA PA SMO MALO I MI ODGOVORILI..VOLIM TE BOSNO POZDRAV SA CETINJA
Ti si onaj što im je jebavao mater četničku i pozivao ih da dođu na cetinje ako smiju?
Svaka ti čast majstore. Javi se ako budeš htio dolaziti na Koševo.
P.S. Teško vama sa onim poluljudima.
Da imamo klub, tj. da ekipa pruža 50% onoga što mi pružamo, mi bi svake godine igrali značajnu ulogu u Evropi, o domaćoj ligi da ne pričamo....Ovakve navijače bi mnogo mnogo jače evropske ekipe poželjele i dale sve što mogu dati da imaju...
Ponosan na naše navijače , na naš klub , a na ekipu jebi ga urijetko
rashtiman wrote:Najveci samar im je nas aplauz na njihovo skandiranje ratka mladica
Kako sam uspio vidjeti bili su i oni primitivci sa Sokolca,hajd neka su doživjeli nekada nešto u svom životu,a posebno to da gledaju HZ uživo.Paćenici ostaju paćenici...
Braćo, svaka čast svima koji su bili u Podgorici, meni je srce bilo ko Koševo kad sam vidio koliko nas je bilo tamo. Daj Bože da opet napravimo invaziju kao sinoć.
Nas je stao na Alipasinu sto me nije ni iznenadilo nakon pucanja gume,varnicenja sijalica u njemu i napokon pucanja dali crijeva ili hladnjaka nebitno....Varupa naguro vate u usi,gluh ko malj
bio je i onaj sto mu je poslije granice ulje od kocnica iscurilo
kaze nacelnik njihove policije : nama napucali tenzije a sa vama milina radit, ne diraj vas i necete nikog dirat.
Bilo je dobro, sad se vracamo u realnost... mnogi su kritikovali posjetu protiv Celika, a daj boze da onakva bude cesce, nakon Zete mislim da ce se i ta cifra prepoloviti... ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da izgubimo u Prijedoru... ali sam zato siguran da ce nam gostovanja biti na nivou...
Prebacen post forumasa @lotPi sa teme o medijima, jer mislim da je ovo adekvatnije mjesto .
lotPi wrote:Svaka cast na tekmi u Prijedoru.
Bio sam sa klincima na tribini sa njihovim vatrenim navijacima, koji su ustvari vecina balavci u majicama sa natpisom Srbija i slicno.
Prlijep osjecaj je bio kad ste otpjevali himnu u sred Prijedora, a 30-tak momaka koji su bili u PD-u su se culi cijelu utakmicu i bili su glasniji nego "domacini".
Kakva je bila frka pri kraju prvog poluvremena kada je par policajaca uslo na vasu tribinu !?
Imam i par slika koje sam uradio sam iPhone-om, pa ako neko zeli mogu mu poslati na email!
Iako sam Zeljovac svaka vam cast, imali ste 3 navijaca vise
Ja sam mislio da smo završili sa pirotehnikom nakon svih kazni koje smo dali savezu i uefi, te svih prstiju i ruku koje smo izgubili zbog topovskih udara...