cappuccino wrote:
O, kakva laž i obmana od ovih kokica!
Svega par kokica je bilo "dotaknuto" nečim slatkim, ostalo su bile obične kokice
Iznenađena sam i uvreĐena
p.s. @lady ovaj Mr. Tom sam vidjela u Bingu na Ciglanama
Moderator: anex
cappuccino wrote:
Ništa novo, samo nova ambalaža i samim tim veća cijenaladyblue18 wrote:Jel ko probao ovaj novi klasov Zlatni lokum? Izgledaju primamljivo
A ja htjela onaj cokoladni probatiwickedsoul wrote:Ništa novo, samo nova ambalaža i samim tim veća cijenaladyblue18 wrote:Jel ko probao ovaj novi klasov Zlatni lokum? Izgledaju primamljivoinače obični lokum, nikakve razlike..
ok, wickedsoul. zbog tebe sam ju probala. fina je...wickedsoul wrote:![]()
vrh vrh vrh
Jeste, jestesheilak wrote:ok, wickedsoul. zbog tebe sam ju probala. fina je...wickedsoul wrote:![]()
vrh vrh vrh

BSNU wrote:
Moja najdraza Milka.
imal kod naswickedsoul wrote:
haos

Ima, Heljićmadesa wrote:imal kod naswickedsoul wrote:
haos
Proklinjem dan kad sam otvorila temu i vidjela tu novu milku. Prije dva dana sam se olešila.. muka mi je još uvijekladyblue18 wrote:Probala sam milku od borovnice, fina je, ali ne vrijedi 2,40 koliko je platih kod Heljica
BSNU wrote:
Moja najdraza Milka.
ali ako probate i stavite sliku proizvoda molio bi vas i da pisete gdje kupiteLegenden wrote:Nema dalje:
wickedsoul wrote:Jeste, jestesheilak wrote:ok, wickedsoul. zbog tebe sam ju probala. fina je...wickedsoul wrote:![]()
vrh vrh vrh
mnogo su dobre, naprosto mame da uzmes jos jednu, pa jos jednu...DaffyDuck wrote:
Ovo je perverzijaDaffyDuck wrote:
Teško da se ima gdje kod nas kupiti ovaj Maltesers, kud ćeš dalje kad nema u Heljiću. Inače sam ovo uzimao vani...madesa wrote:ali ako probate i stavite sliku proizvoda molio bi vas i da pisete gdje kupite