mislila sam na momenat kad je uhvacen..Strauss wrote:amra67 wrote: a rezultat testa iznenadjenje za sve![]()
"Nisam ja, kunem se.To su bili konji, majke mi…"
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- amra67
#1026 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
-
enisss
#1027 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
liku su najavili dva random testiranja...i bas kad je dosao u Ameriku iznenade ga testiranjem...pa stvarno nema smisla :DDDDDDStrauss wrote:amra67 wrote: a rezultat testa iznenadjenje za sve![]()
"Nisam ja, kunem se.To su bili konji, majke mi…"
- drugodtvogdruga
#1028 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovima sto testastorone opada naglo u 20-tim i 30-tim godinama zivota znaci da su prije toga radili steroide i sebi sjebali sistem pa sad moraju replacement uzimat (trt)... To je to...
- amra67
#1029 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
update: Overeem zatrazio licencu za borbu sa JDS. Ali ne da mu se uradi B test. Kao sto sam napisala u predhodnom postu ovo ce biti advokati protiv komisije..
- Cyrax
#1030 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakav likamra67 wrote:update: Overeem zatrazio licencu za borbu sa JDS. Ali ne da mu se uradi B test. Kao sto sam napisala u predhodnom postu ovo ce biti advokati protiv komisije..
-
Strauss
#1031 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gustafsson poslije Jonesa vrijedi za najvecu LHW nadu, mada ja danas mislim poptuno drugcije i mislim da je precijenjen, nesta slicno sam tvrdio i za Schauba. Silva je u onoj zadnjoj borbi sa Verom izgledao zastrasujuce dobar, doduse jest da se malo rokao, al ko nije. Njega su uhvatili i to je to. Ugalvnom ako je ovu pauzu iskoristio kako treba i ako bude spreman kao protiv Vere, uzima ovo. Moje misljenje.
Sakara mi je jedan od drazih boraca, mada relano mislim da ce ga jebeni marinac dobiti. Nema Sakara tu kvalitetu da poput Sonena rusi i iskontrolise u parteru "captaina". Prognoziram ko by "captain amercica" 2 runda.
Valjda i Siver uzme, navijam za njeg.
Sakara mi je jedan od drazih boraca, mada relano mislim da ce ga jebeni marinac dobiti. Nema Sakara tu kvalitetu da poput Sonena rusi i iskontrolise u parteru "captaina". Prognoziram ko by "captain amercica" 2 runda.
Valjda i Siver uzme, navijam za njeg.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1032 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Alistair u odgovoru na optuzbe o dopingu objavio dokument od 50 strana u kojem su i neki sokantni podaci o tajnim vladinim projektima za sportiste (Holandski i Kineski) koji koriste poslednje tehnologije i saznanja za maksimiziranje preformansi.
Dokument nije potvrdjen ali se sva imena (trenera zvnicka itd) i svi detalji uklapaju u poznate detalje o AO.
Izmedju ostalog dio o Kineskom tajnom programu je odlican.
Izvor:
http://sibatmedia.wordpress.com/2012/04 ... g-charges/
Dokument nije potvrdjen ali se sva imena (trenera zvnicka itd) i svi detalji uklapaju u poznate detalje o AO.
Izvor:
- chengaba
#1033 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jarane ne mogu fakat da vjerujem da si ovaj članak ozbiljno shvatio.UnscarD wrote:Alistair u odgovoru na optuzbe o dopingu objavio dokument od 50 strana u kojem su i neki sokantni podaci o tajnim vladinim projektima za sportiste (Holandski i Kineski) koji koriste poslednje tehnologije i saznanja za maksimiziranje preformansi.
Izvor:
Pogledaj onda njuz.net za izvor najnovijih informacija!
-
UnscarD
#1034 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Do mene .... letimicno preletio preko komentara na jednom MMA forumu u kojem si kredibilni clanovi potvrdili autenticnost a promakla mi je kasnija ironija i sala svega toga ... jbg, barem je clanak smjesan. 
-
UnscarD
#1035 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Usput, kako mislite da ce se razviti sada card kada je AO (najvjerovatnije) ispao ?
Po meni, mislim da je najkomercijalnije za UFC da stavi Mir-a protiv JDS-a. Big Nog je u JDS timu i epilog poslednje borbe izmedju Big Nog-a i MIR-a bi pruzio solidnu osnovu za hype.
U tom slucaju bi volio da vidim Werduma protiv Cain-a.
Iz perspektive cisto borbi, najvise bih volio da vidim Mark Hunt-a kao zamjenu protiv JDS-a ali to se nece na zalost desiti jer Hunt ustvari ima i te kako dobre sanse da pobjedi JDS-a jer mu je stilski nezgodan protivnik a to nije nesto sto bi Dana dozvolio da se desi.
Po meni, mislim da je najkomercijalnije za UFC da stavi Mir-a protiv JDS-a. Big Nog je u JDS timu i epilog poslednje borbe izmedju Big Nog-a i MIR-a bi pruzio solidnu osnovu za hype.
U tom slucaju bi volio da vidim Werduma protiv Cain-a.
Iz perspektive cisto borbi, najvise bih volio da vidim Mark Hunt-a kao zamjenu protiv JDS-a ali to se nece na zalost desiti jer Hunt ustvari ima i te kako dobre sanse da pobjedi JDS-a jer mu je stilski nezgodan protivnik a to nije nesto sto bi Dana dozvolio da se desi.
-
Strauss
#1036 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sto ovo niko ne komentarise. dobre borbe, pravo. gustaffson dobar, mada mi nikako nije jasno zasto ga vecina gura u borbu sa jonesom. realno on(po meni) ima minimalne sanse u toj borbi. machida, evans, shogun, henderson su daleko opasniji za jonesa, a znamo kako su neki od njih prosli.
-
UnscarD
#1037 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Valjda sto je slicne konstrukcije...komentatori su nekolko puta pomenuli da mu je i stil slican Jonesu... po meni nije to ista klasa jos uvijek, fali mu pobjeda nad nekim od contendera koje si pobrojao ali nije iskljuceno da mu to bude sljedeci mec.
Bahadurzada odlican debi ...
- chengaba
#1038 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Komentatori veze nemaju.UnscarD wrote:Valjda sto je slicne konstrukcije...komentatori su nekolko puta pomenuli da mu je i stil slican Jonesu... po meni nije to ista klasa jos uvijek, fali mu pobjeda nad nekim od contendera koje si pobrojao ali nije iskljuceno da mu to bude sljedeci mec.
Jonesu je sličan jedino jer koristi svoju tjelesnu konstrukciju, a ne ko Struve koji se u standupu ponaša k'o da je Sean Sherk.
Meni stil borbe Gustafsson ima poput Cruza. Brz je na nogama, dobro koristi uglove, brzo ulazi i izlazi, dobre kombinacije itd...
Dobar je on, ali treba mu još pure. Vidjelo se šta bude kad mu dođe snažan hrvač/jui juitsu borac (Phil Davis).
- drugodtvogdruga
#1039 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
u subotu rashad skida jones-u vuglu
jedva cekam jbte aaaaaaa ;D
- amra67
#1040 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Meni sadasnji mma sve vise lici na Shoot boxing.Sve je vise je stand up borbi i poneki take down. A vama??
-
UnscarD
#1041 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Meni stand up ne smeta uopste ...ali sama cinjenica da borci znaju da postoji mogucnost partera, odmah diktira drugu vrstu borbe... mada nisam stekao utisak da su sada vise u standupu nego ranije.
- amra67
#1042 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
update: mirko filipovic medju 16 k1 finalista turnira
- Loulou
#1043 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jučer to pročitah. Taj stvarno ne zna odustat'.amra67 wrote:update: mirko filipovic medju 16 k1 finalista turnira
Nadam se samo Reljićevom povratku.
-
enisss
#1044 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cuo sam da je Reljic tip borca koji je najbolji na treningu..koliko sam upratio sad je HW...koliko je to pametno..pitanje je..mislim da njemu najbolje odgovara LHW i da bi tu najvise i pokazao..stvarno mi je zao sto je onako ispao iz UFC..to je extra boracLoulou wrote:Jučer to pročitah. Taj stvarno ne zna odustat'.amra67 wrote:update: mirko filipovic medju 16 k1 finalista turnira![]()
Nadam se samo Reljićevom povratku.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1045 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ova mi lici na loulou

-
enisss
#1046 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
offtopicAdmir_1984 wrote:ova mi lici na loulou![]()
- Loulou
#1047 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne znam koja je sad weight divsion jer, kako sam razumjela iz ovog intervjua, trenutno je na 93 kg.enisss wrote:Cuo sam da je Reljic tip borca koji je najbolji na treningu..koliko sam upratio sad je HW...koliko je to pametno..pitanje je..mislim da njemu najbolje odgovara LHW i da bi tu najvise i pokazao..stvarno mi je zao sto je onako ispao iz UFC..to je extra borac
Shvatio je i sam da mu kavezu fali agresivnosti i već je radio i radi na tome (i o tome priča u ovom intervjuu).
Nadam se da će se vratiti u UFC (ali je zaradio novu ozljedu što opet usporava stvari).
@admire,
-
Strauss
#1048 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
neshvatljivo mi je da je borba grigs vs brown u uvodnom dijelu. po meni je co-main event. cime li su se samo vodili za ovakvu odluku..
-
enisss
#1049 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ima on ovdje i vise..mozda cak i 100 kg...samo je rekao da ce se boriti u poluteskoj u svakoj ozbiljnijoj organizaciji..a ovo po Evropi ce da prihvata i borbe u teskoj...Loulou wrote:Ne znam koja je sad weight divsion jer, kako sam razumjela iz ovog intervjua, trenutno je na 93 kg.enisss wrote:Cuo sam da je Reljic tip borca koji je najbolji na treningu..koliko sam upratio sad je HW...koliko je to pametno..pitanje je..mislim da njemu najbolje odgovara LHW i da bi tu najvise i pokazao..stvarno mi je zao sto je onako ispao iz UFC..to je extra borac
Shvatio je i sam da mu kavezu fali agresivnosti i već je radio i radi na tome (i o tome priča u ovom intervjuu).
Nadam se da će se vratiti u UFC (ali je zaradio novu ozljedu što opet usporava stvari).
@admire,jest' ista ja.
to sam i rekao prije...realno..njemu najvise odgovara poluteska kategorija
- amra67
#1050 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
veceras rashad novi sampion. 
update: Overeem out; Junior dos Santos to now fight Frank Mir for Heavyweight title !! JDS ova zavrsava u prvoj rundi !!
update: Overeem out; Junior dos Santos to now fight Frank Mir for Heavyweight title !! JDS ova zavrsava u prvoj rundi !!