Znaju oni imati lijepi stvari, ali ne standardno ono kolekcijiski, nego kako kad naletiszamzija wrote:aaaaa nisam znala tnx!
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- Nadinka
#1026 Re: Sarajevo shoping
-
Gospoda Ministarka
#1027 Re: Sarajevo shoping
GMS?Nadinka wrote:imas u GMS-u, ono preko puta Fis-a u vitezuzamzija wrote:Ima li gdje u Sarajevu ona P.S. Fashion radnja - koje ima u Banjaluci i Beogradu, viđam po novinama može se naći lijepih stvari
Je li to ona tamo zgrada gdje ima Hypo Alpe Adria bankomat?
I sta se tamo ima kupiti?
- alica.k
#1028 Re: Sarajevo shoping
znam da je bio benettonGospoda Ministarka wrote:GMS?Nadinka wrote:imas u GMS-u, ono preko puta Fis-a u vitezuzamzija wrote:Ima li gdje u Sarajevu ona P.S. Fashion radnja - koje ima u Banjaluci i Beogradu, viđam po novinama može se naći lijepih stvari
- Nadinka
#1029 Re: Sarajevo shoping
Da,da, taGospoda Ministarka wrote:GMS?Nadinka wrote:imas u GMS-u, ono preko puta Fis-a u vitezuzamzija wrote:Ima li gdje u Sarajevu ona P.S. Fashion radnja - koje ima u Banjaluci i Beogradu, viđam po novinama može se naći lijepih stvari
Tu imas Batu (Zenička, fin izbor), Benetton (ali nije Sabenov-neki njihov bude drukčiji izbor i finih cijena), P..S.. tu kao sto sm arekla kako kad, D&M, Sportska ona velika radnja u kojoj bude na akciji vazda robe, ostalo ne znam vise, mislim da je jos ziv Tom Tailor
-
nova_korisnica
#1030 Re: Sarajevo shoping
hadzinicasa wrote:samo ga zalijepiš i zakačiš jednu korpicu za drugu, ispod da drži.
doduše, ne znam kako bi išao na tanke uske ljetne materijale. Ja imam haljinu koja je bez leđa, a naprijed je nabrana, tako da se naprijed zapravo ništa i ne vidi, ali ne mogu baš bez ičega (you know, gavitacija) ovaj mi dođe super. evo ovaj original link ovoga koji sam ja kupila:
http://womensecret.com/Store/Products/P ... px?lang=en
draga moja, hvala ti za link!! narucih sebi ovaj grudnjak...trazila sam nesto tako, ali ne nadjoh pa sam iskoristila priliku sad prijateljica kad dolazi
- Kinaski
#1031 Re: Sarajevo shoping
Sta ga drzi na grudima bgt ??nova_korisnica wrote:hadzinicasa wrote:samo ga zalijepiš i zakačiš jednu korpicu za drugu, ispod da drži.
doduše, ne znam kako bi išao na tanke uske ljetne materijale. Ja imam haljinu koja je bez leđa, a naprijed je nabrana, tako da se naprijed zapravo ništa i ne vidi, ali ne mogu baš bez ičega (you know, gavitacija) ovaj mi dođe super. evo ovaj original link ovoga koji sam ja kupila:
http://womensecret.com/Store/Products/P ... px?lang=en
draga moja, hvala ti za link!! narucih sebi ovaj grudnjak...trazila sam nesto tako, ali ne nadjoh pa sam iskoristila priliku sad prijateljica kad dolazi
-
Gospoda Ministarka
#1032 Re: Sarajevo shoping
Nista, onda moram svratiti izgleda da bi se nesto fino moglo i naci.Nadinka wrote:Da,da, ta
Tu imas Batu (Zenička, fin izbor), Benetton (ali nije Sabenov-neki njihov bude drukčiji izbor i finih cijena), P..S.. tu kao sto sm arekla kako kad, D&M, Sportska ona velika radnja u kojoj bude na akciji vazda robe, ostalo ne znam vise, mislim da je jos ziv Tom Tailor
Hvala Nadinka.
-
nova_korisnica
#1033 Re: Sarajevo shoping
187, sorry pogresan link citirahalica.k wrote:palmers se zatvorio u bbi
a wolford nema.
ja sam obisla onu lasenzu - nidje veze, ono skinny, nidje veze, ti su mi najlosiji bili jer cak nisu imali ni onu elastiku po rubovima da malo drzi, bila u lisci, golden pointu, almi ras (lol).
neeeeeema.
http://www.victoriassecret.com/ss/Satel ... vsdWrapper
ovaj mi izgleda dobar...al necu da kupujem napamet ovo.
hahahahahaha, tek sad ovo vidim
ja sam narucila ovaj sto je alica tagovala
a ovaj sto ga nista "ne drzi" ima moja prijateljica...ne upitah je kako stoji i to sve (mislim da se zalijepi) ali kad je nosila haljinu i taj grdunjak ispod super je izgledala...nista se ne primjeti...ispade kao da nemas grudnjak
ja sam uzela ovaj od victoria secrets
- alica.k
#1034 Re: Sarajevo shoping
korisnice, i ja cu naruciti taj
u crnoj i nude boji
al prvo cu crni 
-
lajk
#1035 Re: Sarajevo shoping
Da ima Tom Tailor,a i benetton
vikendom 10%snizenje evo vec drugi vikend
sad da li i ovaj ne znam
Gospoda Ministarka wrote:Nista, onda moram svratiti izgleda da bi se nesto fino moglo i naci.Nadinka wrote:Da,da, ta
Hvala Nadinka.
- ema_
#1036 Re: Sarajevo shoping
Eh, da priupitam
Gdje ima za kupiti lijepih bolera? Znači neki fini pamuk, ne baš aman minijaturni, boje od crne pa dalje, ovih ljetnih boja, baby plava, lila...? 
-
LaCici
#1037 Re: Sarajevo shoping
http://www.victoriassecret.com/ss/Satel ... vsdWrapper
Je li ovo onaj sto nema nazad na ledjima nista nego stoji samo naprijed? Treba mi za majicu bez ledja, pa ako je to to da i ja narucim.
Je li ovo onaj sto nema nazad na ledjima nista nego stoji samo naprijed? Treba mi za majicu bez ledja, pa ako je to to da i ja narucim.
- alica.k
#1039 Re: Sarajevo shoping
nijeeeeeLaCici wrote:http://www.victoriassecret.com/ss/Satel ... vsdWrapper
za majicu sa ledjima naruci extendere, onda svaki grudnjak se moze pretvoriti u taj bez ledja

- Kinaski
#1040 Re: Sarajevo shoping
a mozes i bez brusaalica.k wrote:nijeeeeeLaCici wrote:http://www.victoriassecret.com/ss/Satel ... vsdWrapper
za majicu sa ledjima naruci extendere, onda svaki grudnjak se moze pretvoriti u taj bez ledja
- alica.k
#1041 Re: Sarajevo shoping
a mozes i bez njeg, dobro ti kaze 187
al nemoj
al nemoj
- Kinaski
#1042 Re: Sarajevo shoping
brus je kancerogen hahahahahahahahalica.k wrote:a mozes i bez njeg, dobro ti kaze 187
al nemoj
-
LaCici
#1043 Re: Sarajevo shoping
Ne moze bez, povelike su. 
Gdje ima uzeti te extendere, ima li gdje u Sarajevu ili cu morati naruciti preko interneta?
Gdje ima uzeti te extendere, ima li gdje u Sarajevu ili cu morati naruciti preko interneta?
- alica.k
#1044 Re: Sarajevo shoping
ja sam narucila sa ebaya 
ne znam imal dje kod nas, sigurno da ima...vjerovatno u lasenzi bi moglo biti!
ne znam imal dje kod nas, sigurno da ima...vjerovatno u lasenzi bi moglo biti!
-
LaCici
#1045 Re: Sarajevo shoping
Koliko si platila? Ma vala La Senza preskupa, ne dam toliku lovu.
- alica.k
#1046 Re: Sarajevo shoping
eto na pp 
- Zovem se Zelena
#1047 Re: Sarajevo shoping
Gdje kupiti fine helankice a da nisu skupe? I ono, da mi se ne rastegne guma na struku poslije 7 dana
Kakvog su kvaliteta ove na pijaci? (mada cenku dati za helanke
). Hvala!
-
LaCici
#1048 Re: Sarajevo shoping
Ima u Mangu tj bilo je kada sam ja kupovala prije nekoliko mjeseci. Meni su fine, nema onih drockica nakon odredjenog vremena a bile su 19 KM.
- ema_
#1049 Re: Sarajevo shoping
Zovem se Zelena wrote:Gdje kupiti fine helankice a da nisu skupe? I ono, da mi se ne rastegne guma na struku poslije 7 danaKakvog su kvaliteta ove na pijaci? (mada cenku dati za helanke
). Hvala!
Ja sam u nedjelju sad uzela na Stupu na jednom štandu, bile po 5 km, baš mi bilo čudno, jer su i tamo po 8 ili 10 km.
- Zovem se Zelena
#1050 Re: Sarajevo shoping
Ma uzela sam i ja jednom 5km u Harisu... Ali sad su 15 brojeva veće
Ali eto, koliko para - toliko muzike
Javi kakve su te sa Stupa
A ove iz Manga? Jesu se one razvukle?
P.S. ima li u bojama?
Javi kakve su te sa Stupa
A ove iz Manga? Jesu se one razvukle?
P.S. ima li u bojama?