GRAS - karte

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vjesticanametli

#1026 Re: GRAS - karte

Post by vjesticanametli »

Tranquilizer wrote:
vjesticanametli wrote: :lol: ih lako je kad si musko

i kada si tip macho muskarca, zavodnik na duge staze, sa onim sexy pogledom, i za nepovjerovati, veoma iskren
i kad vas je troje :lol: :lol: :lol: ne oftopiĆari i ovdje
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1027 Re: GRAS - karte

Post by Entropio »

Tranquilizer wrote:
vjesticanametli wrote: :lol: ih lako je kad si musko

i kada si tip macho muskarca, zavodnik na duge staze, sa onim sexy pogledom, i za nepovjerovati, veoma iskren
:lol: :lol: :lol:
vjesticanametli

#1028 Re: GRAS - karte

Post by vjesticanametli »

a ima i fine raje sto se svera po trolama.............jedne prilike (isla sam samo 3 stanice :mrgreen: ) uĐŽose reve i haj karte a iza mene stajala trojica ko od brda odvaljeni :-) i kad je bio red da pokažem kartu ja fino pogledam u ove od brda i kazem revi ja sam s njima :lol: :lol: i tako se nasmijemo svi i reve odu :mrgreen:
BHF_Manijak

#1029 Re: GRAS - karte

Post by BHF_Manijak »

hz__semir wrote:Ma samo izvadiš mobitel, gledaš kroz prozor i ko fol se svađaš s nekim. On priđe kaže "Karta" ti samo klimneš glavom, kao "Imam" i riješen problem :D Rezultat: četiri godine bez ijednog neuspješnog šveranja :)
A sta ces za pocetne stanice?! :mrgreen: Valja uci na austrijskom, drveniji, skenderiji itd... :mrgreen:
Obuca9

#1030 Re: GRAS - karte

Post by Obuca9 »

BHF_Manijak wrote:
hz__semir wrote:Ma samo izvadiš mobitel, gledaš kroz prozor i ko fol se svađaš s nekim. On priđe kaže "Karta" ti samo klimneš glavom, kao "Imam" i riješen problem :D Rezultat: četiri godine bez ijednog neuspješnog šveranja :)
A sta ces za pocetne stanice?! :mrgreen: Valja uci na austrijskom, drveniji, skenderiji itd... :mrgreen:
Prohodaš jednu stanicu, šetnja je zdrava :lol: :D
neo7

#1031 Re: GRAS - karte

Post by neo7 »

Cuj da hoda, pa jednu stanicu bi isao i trolom :lol:
BHF_Manijak

#1032 Re: GRAS - karte

Post by BHF_Manijak »

hz__semir wrote:
BHF_Manijak wrote:
Nije bas jedna, valja do Kovacica dotamburat, jer je od Kovacica "free zona" :mrgreen:
Obuca9

#1033 Re: GRAS - karte

Post by Obuca9 »

BHF_Manijak wrote:
hz__semir wrote:
BHF_Manijak wrote:
Nije bas jedna, valja do Kovacica dotamburat, jer je od Kovacica "free zona" :mrgreen:
Sjedneš na tramvaj kod Principovog i napraviš krug do Muzeja, a onda lagano kroz Vils do Kovačića i riješen problem :lol: :lol:
BHF_Manijak

#1034 Re: GRAS - karte

Post by BHF_Manijak »

Praktican si mogu ti rec' :mrgreen:
BSn

#1035 Re: GRAS - karte

Post by BSn »

glumis da si zena s djecijim kolicima i otvorit ce ti druga na pocetnoj. :D
therrarrius

#1036 Re: GRAS - karte

Post by therrarrius »

ema_ wrote:
Tranquilizer wrote:Ma samo kažeš "Mjesecna" i on produži dalje :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo muškima iznad 190/95 :x
MAlo morgen, tako ja sav sretan napravim facu:''Mjesecna'' i produzim kad ciko laganim glasicem iza ledja:''a da pogledam momcino''?

''Jebi ga''.
ema_

#1037 Re: GRAS - karte

Post by ema_ »

E, onda je definitivno do toga kako kome "padne grah" :mrgreen:
Curve

#1038 Re: GRAS - karte

Post by Curve »

za 15 dana isticu ove 2mjesecno sto smo izvadili...

imal ista za ovaj ljetni period, ili prije septembra nece nis ni pokusavat skontat :lol: :lol:
ema_

#1039 Re: GRAS - karte

Post by ema_ »

Curve wrote:za 15 dana isticu ove 2mjesecno sto smo izvadili...

imal ista za ovaj ljetni period, ili prije septembra nece nis ni pokusavat skontat :lol: :lol:

Mislim da bi bilo pametno uzeti potvrde o školovanju dok se još može, i otići odmah kad ove isteknu da nam prave mjesečnu :roll: Ionako su rekli da će one sada ići...
mokosh

#1040 Re: GRAS - karte

Post by mokosh »

mimsy wrote:
dharma wrote:Jel slucajno kratko osisana, nije skroz plava,kao pramenovi, ali dominira plavo. Joj opisa :-) U tramvaju pegla narod
ova je plava vecinom,kosa do ramena nasusurena,nekih 45 godina...nasminkana :shock: i jako bezobrazna!
Ovu sam nedavno prvi put srela :D Ali bila fina prema nekom dečkiću. Nije imao kartu, ona nešto sa njim šuš-muš, daje joj on 10km, ode kupi mu kartu, poništi i vrati mu kusur :D
sarajev_o

#1041 Re: GRAS - karte

Post by sarajev_o »

Evo 15 dana bez karte uspjesno:D
smoki_choko

#1042 Re: GRAS - karte

Post by smoki_choko »

nista, nakon godinu dana izbivanja opet se moram vratiti na radnicki kupon :roll:
minjonja

#1043 Re: GRAS - karte

Post by minjonja »

ta plava misli da je grad osvojila. moja prijateljica ima kupon, ali ga je jedno jutro zaboravila ponijeti. ona nju zaustavi, prijateljica kaze da je zaboravila kartu, ali se nije svadjala i bila je spremna platiti kaznu. ona joj dade licnu kartu, a ova plava poce da se dere na nju, omalovazava, vrijedja, do suza djevojku natjerala iako rijeci nije progovorila i jos joj licnu bila dala. logika prestaje gdje gras pocinje.
Simply_Red

#1044 Re: GRAS - karte

Post by Simply_Red »

e moj jadni grasu... gadite mi se ali jednog dana ce posten narod da vam dohaka, mark my words :x :x
kad udjem u vogoscanski bus a vozac lancinu izbacio ko da ne vozi po glavnom gradu jedne drzave.... primati
DON_eARL

#1045 Re: GRAS - karte

Post by DON_eARL »

Danas u Avazu kazu da je moguce da mjesecna za studente bude 16KM, sto je po meni sasvim prihvatljivo.
ema_

#1046 Re: GRAS - karte

Post by ema_ »

DON_eARL wrote:Danas u Avazu kazu da je moguce da mjesecna za studente bude 16KM, sto je po meni sasvim prihvatljivo.

Da, ali šta ćemo do septembra/oktobra?
perfect_guy

#1047 Re: GRAS - karte

Post by perfect_guy »

DON_eARL wrote:Danas u Avazu kazu da je moguce da mjesecna za studente bude 16KM, sto je po meni sasvim prihvatljivo.
biće sigurno 16, s tim da će se odmah izdavati kao polugodišnja (odnosno 96KM)
ema_ wrote:
Da, ali šta ćemo do septembra/oktobra?
biće sigurno u ovom mjesecu zvanična odluka i detalji i moći će se odmah izvaditi, a u septembru će je brucoši moći dobiti kao tromjesečnu

to je sve ministar Lulić danas izjavio
dharma

#1048 Re: GRAS - karte

Post by dharma »

Danas je bio sastanak sa ministrom i dobiti cemo polugodisnje karte od 16KM/1mj, tj 96KM za 6. mjesecnu. Onda ce u decembru biti sastanak, i vidjeti sta za narednu godinu. U petak ce valjda biti neki interni sastanak gdje ce se dogovoriti detalji, pa je bolje pricekati da se neke stvari ne bi pogresno shvatile, a i mozda nesto promijene u korist studenata.
P.S Nisam skontala tacno koji petak, mislim ovaj, i nisu rekli kad ce poslati obavijest, ali ce sigurno do 15. juna
ema_

#1049 Re: GRAS - karte

Post by ema_ »

Zašto komplikuju? Dvomjesečne, tromjesečne, polugodišnje :? :? :-) :-) Još malo će biti neka polumjesečna, koji kreteni :roll:
minjonja

#1050 Re: GRAS - karte

Post by minjonja »

dharma wrote:Danas je bio sastanak sa ministrom i dobiti cemo polugodisnje karte od 16KM/1mj, tj 96KM za 6. mjesecnu. Onda ce u decembru biti sastanak, i vidjeti sta za narednu godinu. U petak ce valjda biti neki interni sastanak gdje ce se dogovoriti detalji, pa je bolje pricekati da se neke stvari ne bi pogresno shvatile, a i mozda nesto promijene u korist studenata.
P.S Nisam skontala tacno koji petak, mislim ovaj, i nisu rekli kad ce poslati obavijest, ali ce sigurno do 15. juna
mislis mjesecne?
Post Reply