Sta se bolan mora platit o.OSaka wrote:Opet on ovaj link gdje se mora platiti...arnes_king wrote:Ja sam ti odmah rekao da HDD provjerisstativa wrote:ipak je bilo do HDD-a. imo je bad sectore pa se nije moglo ništa instalirati, ni igrati. ubacio sam HDD od 500gb, leti sad
ima li kakva stranica sa igrama za ps3, torrenti tanki sa seederima.
http://www.ps3gameroom.com/ps3/misc.php ... late=Hepsi
PlayStation 3
Moderator: Benq
- arnes_king
#1026 Re: PlayStation 3
- del_boj
#1027 Re: PlayStation 3
Objasni Arnese čovjeku kako da besplatno skida.
- arnes_king
#1028 Re: PlayStation 3
pa da je odvojio 15 sekundi da pogleda sajt i skroluje samo malo dole vidjeo bi da se nema sta objasnjavati, registruje se, klikne "thanks" na postu igre (da mu se pokazu linkovi) i to je to skida normalno, nista drugo...del_boj wrote:Objasni Arnese čovjeku kako da besplatno skida.
problem je sto on sam pogleda vrh stranice i udje u igre koje su uploadovane na privatne servere pa mu trazi da plati
p.s. koristite jdownloader za skidanje (i po mogucnosti putlocker server)
-
Saka
#1029 Re: PlayStation 3
Pa kako ću se registrovati kad su disablali registraciju?
De pojasni pametni kako se registrovati. Link za registraciju?Sorry, registration has been disabled by the administrator.
ONLY DONATION IS 10$
THIS 10$ IS INCLUDING USERNAME AND PASSWORD FOR ACCESS SITE +PRIVATE SERVER
IN PRIVATE SERVER ALL PS3GAMEROOM GAMES IN OUR PRIVATE SERVER
SO NO FILE DELETE YOU CAN DOWNLOAD ANY GAMES FREE
CLICK HERE
- arnes_king
#1030 Re: PlayStation 3
Eh nezz onda su to uveli odnedavno, jer ja sam vec dugo registrovan i prije je bila free registracija tako da i skidam sve djaba a ovdje ne mogu pomoci nazalost ....Saka wrote:Pa kako ću se registrovati kad su disablali registraciju?De pojasni pametni kako se registrovati. Link za registraciju?Sorry, registration has been disabled by the administrator.
ONLY DONATION IS 10$
CLICK HERE
Jedino ko hoce kad nadje igru neku neka mi samo proslijedi link pa mu ja mogu vidjet linkove i poslat u pp
-
Saka
#1031 Re: PlayStation 3
Pa zato te i pitam dva puta kako skidas kad se placa a ti ko rumun, cccc.
- nostalgicar
#1032 Re: PlayStation 3
Vidim ovdje ima strucnjaka o ovoj konzoli,pa me zanima sta mi mozete reci o ovom tipu konzole,jer se ja aman ne razumijem nesto u to,a buni me i ovo 12GB i jel cijena prihvatljiva za ovu konzolu !?

- arnes_king
#1033 Re: PlayStation 3
E jbg izvini xD Da sam znao da je tako normalno da se ne bih tako ponasao, a u mene je uvjek ulogovano tako da ne vidim te stvari oko registracije i logina.. a i nisam ni obracao paznjuSaka wrote:Pa zato te i pitam dva puta kako skidas kad se placa a ti ko rumun, cccc.
-
Saka
#1034 Re: PlayStation 3
OK, np. 
Nego jel se moze vec igrati GTA 5 da pocnem skidati? Skinuo sam "Last of us" sa torrenta i pichi dobro.
Nego jel se moze vec igrati GTA 5 da pocnem skidati? Skinuo sam "Last of us" sa torrenta i pichi dobro.
- arnes_king
#1035 Re: PlayStation 3
Moze svaka igra i prije release date-a a pogotov ove sto su davno izasle, mozes svaku odmahSaka wrote:OK, np.
-
Saka
#1036 Re: PlayStation 3
Ma prije je bilo ono da se cekao hack za svaku noviju igru posto je JB bio na CFW 3.5.
Znaci posto je sad 4.46 nema problema?
A i ti rece nesto skinuo si GTA a ne mozes jos igrati pa zato pitam, da ne skidam dzaba.
Znaci posto je sad 4.46 nema problema?
A i ti rece nesto skinuo si GTA a ne mozes jos igrati pa zato pitam, da ne skidam dzaba.
- Neradnik
#1037 Re: PlayStation 3
On je reko da je updateovo software na zadnji pa da ima problema sa tim(ako nije rijesio vec)...
sa 4.46 mozes igrat gta 5,ja igram.
sa 4.46 mozes igrat gta 5,ja igram.
- arnes_king
#1038 Re: PlayStation 3
Nisam ja rekao da ne mogu igrati nego da necu moc online dok neko ne izbaci novi CFW ali nije ni to tacno jer igram online sa 4.46 iako treba 4.50
A nisam je mogao igrati kad sam je bio skinuo mjesec prije release date-a pa falili neki fajlovi (odnosno bilo dummy fajlova) a opet sam je 5 dana prije izlaska mogao igrati
A nisam je mogao igrati kad sam je bio skinuo mjesec prije release date-a pa falili neki fajlovi (odnosno bilo dummy fajlova) a opet sam je 5 dana prije izlaska mogao igrati
-
dede merdzane
#1039 Re: PlayStation 3
Mogu li se sa ovom verzijom igrati i torrentirane igre?nostalgicar wrote:Vidim ovdje ima strucnjaka o ovoj konzoli,pa me zanima sta mi mozete reci o ovom tipu konzole,jer se ja aman ne razumijem nesto u to,a buni me i ovo 12GB i jel cijena prihvatljiva za ovu konzolu !?
-
dede merdzane
#1041 Re: PlayStation 3
OK, ali u cemu je fol, neka verzija firmware-a koja nije provaljena ili nesto drugo? Ako je to, kolike su sanse da se provali za koji mjesec?arnes_king wrote:Ne
- arnes_king
#1042 Re: PlayStation 3
Nikakve su sanse, mozes cipovati svaku koja je do najdalje verzije 3.55 i onda mozes ici i do zadnje verzije (trenutno 4.50 CFW) ali prvi uslov da bi ista mogao jeste to da je na 3.55 ili nizem OFW, a jos ta konzola se ne moze ni downgrade-ovatdede merdzane wrote:OK, ali u cemu je fol, neka verzija firmware-a koja nije provaljena ili nesto drugo? Ako je to, kolike su sanse da se provali za koji mjesec?arnes_king wrote:Ne
- stativa
#1043 Re: PlayStation 3
ja sam se registrovao normalno neki dan.Saka wrote:Pa kako ću se registrovati kad su disablali registraciju?De pojasni pametni kako se registrovati. Link za registraciju?Sorry, registration has been disabled by the administrator.
ONLY DONATION IS 10$
CLICK HERE
-
dede merdzane
#1044 Re: PlayStation 3
Znaci da sad kupim nov bilo koji PS3 ne bi ga mogao cipovati? Pa sta rade ti hakeriarnes_king wrote:Nikakve su sanse, mozes cipovati svaku koja je do najdalje verzije 3.55 i onda mozes ici i do zadnje verzije (trenutno 4.50 CFW) ali prvi uslov da bi ista mogao jeste to da je na 3.55 ili nizem OFW, a jos ta konzola se ne moze ni downgrade-ovatdede merdzane wrote:OK, ali u cemu je fol, neka verzija firmware-a koja nije provaljena ili nesto drugo? Ako je to, kolike su sanse da se provali za koji mjesec?arnes_king wrote:Ne
- del_boj
#1045 Re: PlayStation 3
Može se čipovati sa 3k3y ili cobra ode čipom.dede merdzane wrote: Znaci da sad kupim nov bilo koji PS3 ne bi ga mogao cipovati? Pa sta rade ti hakeri
http://www.3k3y.com/
http://www.cobra-ode.com/
-
Saka
#1046 Re: PlayStation 3
Aha, kontam. Onda da skidam. Ako ti nije mrsko šibni mi linkove sa onog svog sajta na PM. Hvala.arnes_king wrote:Nisam ja rekao da ne mogu igrati nego da necu moc online dok neko ne izbaci novi CFW ali nije ni to tacno jer igram online sa 4.46 iako treba 4.50
- Lucazode
#1047 Re: PlayStation 3
Da li je iko pokušao prebaciti sredstva sa kartice na wallet, i je li mu uspjelo? Pokušavam već par puta i to bezuspješno putem PSN i putem web stranice Sony Entrateimenet Network it to putem Pay Pall i opet ne ide... 
- stativa
#1048 Re: PlayStation 3
prekucan GTA V, slijedeća je Last of Us 
- naneljube
#1049 Re: PlayStation 3
jedno vrijeme mi je moglo, i onda je sony uveo AVS, adress verification system, i od tada mi nemoze, pitao sam banku, da li imaju karticu sa avs-om, kazu da nijedna banka u bosni nema, tako da jedino psn kartice ostaju !!!Lucazode wrote:Da li je iko pokušao prebaciti sredstva sa kartice na wallet, i je li mu uspjelo? Pokušavam već par puta i to bezuspješno putem PSN i putem web stranice Sony Entrateimenet Network it to putem Pay Pall i opet ne ide...
-
Evaaa
#1050 Re: PlayStation 3
Zdravo, imam par pitanja vezano za ps3
zelim da kupim na poklon, kao iznenadjenje, ali se ne razumijem bas najbolje pa ne bih da pogrijesim nesto. Citam malo po netu, pa me interesuje koja se slim verzija moze cipovati? Interesuje da li sam dobro shvatila, ako je firmware verzija 3.55 i manja, onda se mogu igrati ove piratske igrice, pored originalnih? citala sam negdje da je bolji slim, da se manje kvari i da je noviji model. i sa kojim se mogu igrati online igrice ili se ne mogu igrati ako se cipuje? to me isto interesuje. hvala unaprijed na svakom odgovoru