Xavier1 wrote:Cendlerku sam ja pikirao. Nemoj probleme praviti.Boemica wrote:Ma hajd Dino, svakako nismo par, ti voliš ove manekenke D
E, al' ako oženiš cendlerku, biću ti ja kuma, ne znam isplati li ti se to
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Xavier1 wrote:Cendlerku sam ja pikirao. Nemoj probleme praviti.Boemica wrote:Ma hajd Dino, svakako nismo par, ti voliš ove manekenke D
Moram prvo liniju dovesti u red. Ne mogu sa viskom biti sa manekenkom.Boemica wrote:Xavier1 wrote:Cendlerku sam ja pikirao. Nemoj probleme praviti.Boemica wrote:Ma hajd Dino, svakako nismo par, ti voliš ove manekenke DPa hajde, učini nešto, neki korak, on pikiro .. i ništa
E, al' ako oženiš cendlerku, biću ti ja kuma, ne znam isplati li ti se to![]()
Ja volim ženeBoemica wrote:Ma hajd Dino, svakako nismo par, ti voliš ove manekenke D
Prijatelju, dokle god kod nje postoji i trun sumnje da si ti ustvari ja, znaj da nemaš šanse.Xavier1 wrote:Cendlerku sam ja pikirao. Nemoj probleme praviti.
Je li ti počinješ sa djetom od nove godine?Xavier1 wrote:Ko je secer?
Nije ti ovo prava stvar za reći ženi koju prosišDino34 wrote:Ja volim ženeBoemica wrote:Ma hajd Dino, svakako nismo par, ti voliš ove manekenke Dkratko i jasno.
Jaro, kad pane mrak na oči, dobra je i ona neobrijana što je zipoo postavlja
Ma jedan pakaš koji je ljetos sve i jednu ženu okreno protiv sebeXavier1 wrote:Ko je Secer?
Jes ako je dotična onako merhametli pa konta da će to proći ko sadakaBoemica wrote:Nije ti ovo prava stvar za reći ženi koju prosiš
Pa jel' ti ja izgledam k'o neko široka srca?Dino34 wrote:Jes ako je dotična onako merhametli pa konta da će to proći ko sadakaBoemica wrote:Nije ti ovo prava stvar za reći ženi koju prosiš![]()
Pa znaš moje mišljenje o forumašima.Boemica wrote:Pa jel' ti ja izgledam k'o neko široka srca?
Ne znam ja tvoje mišljenje o forumašimaDino34 wrote:Pa znaš moje mišljenje o forumašima.Boemica wrote:Pa jel' ti ja izgledam k'o neko široka srca?
Jedno je kad se zezam pa po foruma popizdi, a drugo je ozbiljno.
Inače, u ljudima vidim samo dobro. Ili se trudim da vidim samo dobro
zipoo wrote:Ovo seker?
Čekaj, zar mi nismo bili jaranizipoo wrote:gluho bilo
kakav je to jaran koji dodje u Sarajevo i ne zovne na kafuDino34 wrote:Čekaj, zar mi nismo bili jaranizipoo wrote:gluho bilo
Nije ni mene zvaoMarlboroGold wrote:Samo žene zove. Mi se ne pikamo
Eh to je već čudnoBoemica wrote:Nije ni mene zvaoMarlboroGold wrote:Samo žene zove. Mi se ne pikamo