Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
smoki_choko

#1026 Re: Televizija OBN

Post by smoki_choko »

:roll:
samo_ovaj_put

#1027 Re: Televizija OBN

Post by samo_ovaj_put »

joooj ako dodje JK bice haos u diskoteki :dance:
Margita81

#1028 Re: Televizija OBN

Post by Margita81 »

smoki_choko wrote:

Nisam pogledala video nemam hrabrosti ali pogled kod ovog lika govori vise od rijeci. :|
manki

#1029 Re: Televizija OBN

Post by manki »

Margita81 wrote:
smoki_choko wrote:

Nisam pogledala video nemam hrabrosti ali pogled kod ovog lika govori vise od rijeci. :|
Jesam ja, lik je vlasnik Diskoteke Inn, i pijan ko gujca, ne zna ni gdje je, Bajramsko slavlje. :lol:
KenCo

#1030 Re: Televizija OBN

Post by KenCo »

smoki_choko wrote:

ne razumijem kako moze biti skoncentrisano ovoliko gluposti, debilizma, papanluka, primitivizma u 5 minuta, odvratno.
moras gledati koliko je trosno. stvarno mislim da bi se ovakve stvari trebale zabraniti, ovo je ispiranje mozda gluposcu
Comrad

#1031 Re: Televizija OBN

Post by Comrad »

Princip rada OBN-a: Snimiti 25 sati materijala i zatim odabrati najgorih 5 minuta istog, koji ce se pustiti u eter.
juventus

#1032 Re: Televizija OBN

Post by juventus »

Nekad sam mislio da su glasovi Saše Vugdalića i Emerika Gudelja nešto najretardiranije što ću ćuti na TV-u, ali onda su se pojavili Lana i Albinović. Ko će znati gdje je granica OBN-a? Nadmaše sami sebe. :D
wolf07

#1033 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

E nakon ovog "priloga" stvarno mi je pozlilo! Ne znam sta radi taj famozni RAK koje pizde materine kad i ovakve budale i kreteni mogu da budu u eteru. Mislim da je krajnje vrijeme da se neko pozabavi i temama poput etike, estetike i morala u nasim medijima i da se postave kakave-takve granice. A nesto kontam, kad svi mogu da nesto demonstriraju u fazonu "gay-parada", parada za ovo, parada za ono, sto se ne bi organizovala kakva parada normalnog svijeta i organizovalo potpisivanje peticije da se ovaj sljam sa OBN rastjera i da im se uzme dozvola. Dokle vise trpit' kojekakve Deenove, Hanci, Misice, Albina, Emerika, Fedju etc., etc., pa nije valjda moje jedino pravo da prebacim na neki drugi kanal??? Ljudi moji ne nadgledamo svoju djecu 24h dnevno, pa jos ce jadna djeca da pomisle da ovo stvarno treba ovako. Ovo ne zadire samo u licni ukus, sta je s pravima ljudi koji se deklarisu kao vjernici. Otkud nekome pravo da ove orgije naziva "bajramski party"??? Mozemo li onda napraviti i jedan anti-nacisticki party i obuci SS uniforme? :shock:
GOLFER

#1034 Re: Televizija OBN

Post by GOLFER »

wolf07 wrote:E nakon ovog "priloga" stvarno mi je pozlilo! Ne znam sta radi taj famozni RAK koje pizde materine kad i ovakve budale i kreteni mogu da budu u eteru. Mislim da je krajnje vrijeme da se neko pozabavi i temama poput etike, estetike i morala u nasim medijima i da se postave kakave-takve granice. A nesto kontam, kad svi mogu da nesto demonstriraju u fazonu "gay-parada", parada za ovo, parada za ono, sto se ne bi organizovala kakva parada normalnog svijeta i organizovalo potpisivanje peticije da se ovaj sljam sa OBN rastjera i da im se uzme dozvola. Dokle vise trpit' kojekakve Deenove, Hanci, Misice, Albina, Emerika, Fedju etc., etc., pa nije valjda moje jedino pravo da prebacim na neki drugi kanal??? Ljudi moji ne nadgledamo svoju djecu 24h dnevno, pa jos ce jadna djeca da pomisle da ovo stvarno treba ovako. Ovo ne zadire samo u licni ukus, sta je s pravima ljudi koji se deklarisu kao vjernici. Otkud nekome pravo da ove orgije naziva "bajramski party"??? Mozemo li onda napraviti i jedan anti-nacisticki party i obuci SS uniforme? :shock:
:thumbup:

Upravo tako, a spodoba (kao ovaj alen) prica nesto i ko fol djeli neke moralne lekcije :-) :-) :-) fakat OBN probija granice debilizma. Moze li se zaista nesto uciniti?
samo malo

#1035 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Sinoc sam vidio nekakav prilog, valjda u sklopu tog Red carpeta, ovaj derpe Albinovic uradio prilog o homoseksualcima, i intervjuisao je jos dvije kokoske, jedna je u potpisu "jetseterica" a druga ne znam ni ja sta, kvocka valjda.

Jel one same sebe tako predstavljaju, ili to OBN pokusava imitirati Novu tv sa tim nazivima? cuj jetseterica. Jel oni znaju uopste sta je jet set, jadni nebili.
wolf07

#1036 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

GOLFER wrote:
wolf07 wrote:E nakon ovog "priloga" stvarno mi je pozlilo! Ne znam sta radi taj famozni RAK koje pizde materine kad i ovakve budale i kreteni mogu da budu u eteru. Mislim da je krajnje vrijeme da se neko pozabavi i temama poput etike, estetike i morala u nasim medijima i da se postave kakave-takve granice. A nesto kontam, kad svi mogu da nesto demonstriraju u fazonu "gay-parada", parada za ovo, parada za ono, sto se ne bi organizovala kakva parada normalnog svijeta i organizovalo potpisivanje peticije da se ovaj sljam sa OBN rastjera i da im se uzme dozvola. Dokle vise trpit' kojekakve Deenove, Hanci, Misice, Albina, Emerika, Fedju etc., etc., pa nije valjda moje jedino pravo da prebacim na neki drugi kanal??? Ljudi moji ne nadgledamo svoju djecu 24h dnevno, pa jos ce jadna djeca da pomisle da ovo stvarno treba ovako. Ovo ne zadire samo u licni ukus, sta je s pravima ljudi koji se deklarisu kao vjernici. Otkud nekome pravo da ove orgije naziva "bajramski party"??? Mozemo li onda napraviti i jedan anti-nacisticki party i obuci SS uniforme? :shock:

Upravo tako, a spodoba (kao ovaj alen) prica nesto i ko fol djeli neke moralne lekcije :-) :-) :-) fakat OBN probija granice debilizma. Moze li se zaista nesto uciniti?
Pa to se i ja pitam. Mislim, u redu je da covjek nesto voli a nesto ne ali, ja osim filmova ne mogu da izdrzim ni 5 minuta a da ne pobjegnem sa OBN-a. Sve ja razumijem, privatni medij, sloboda stampe, uredjivacka politika ali vecina sadrzaja koje vidimo na OBN ne bi ni u snu smjeli biti emitovani prije ponoci!!! Svojevremeno OBN nije dao ni pisljiva boba da svoj program prilagodi danu zalosti i dzenazi u Srebrenici vec je drndala muzika cijeli dan, nemaju nikakav sadrzaj koji bi o Bajramu, Bozicu i sl. ukljucio relevantne ljude za neku diskusiju ili recimo zavirio u kuce obicnih ljudi da se vidi kako se to stvarno obiljezava Bajram ili Bozic. Sve sto imamo jesu ove gluposti zvane "bajramski party" a za Bozic dobijemo stotinjak filmova Djeda Mraz vako, Djeda Mraz nako. Mislim da se zaista radi o cistoj zloupotrebi nekih datuma, praznika i sl. i da bi to trebalo sankcionisati. Medjutim, hajd' izadji u javnost s ovim stavom odmah ce ti zakacit etiketu klerofasiste, uputit te na Hayat ili sl.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#1037 Re: Televizija OBN

Post by Privatna poruka »

Rece mi jaraan da je ovaj kloc Albinovic sinoc dao opasku za Sasu Matica nesto parafraziram: A Sasa kao da prvi put vidi kameru

Pa ako ima neko klip..
ryan

#1038 Re: Televizija OBN

Post by ryan »

Privatna poruka wrote:Rece mi jaraan da je ovaj kloc Albinovic sinoc dao opasku za Sasu Matica nesto parafraziram: A Sasa kao da prvi put vidi kameru

Pa ako ima neko klip..

:) :lol: jeste,tako je rekao... kao da prvi put vidi kameru i novinare :-)
Co0l

#1039 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

Pa osim sto kukate svi na kretenizam u programskom sadrzaju ove TV kuce bolje bi bilo da smislite nesto i da uradite kad o vam se ne svidja,inace je ovo sve po onoj staroj-psi laju a karavana prolazi.Fino brate organizujte neku vrstu peticije i srocite pismeno( za razliku od OBN-ovske nepismenosti) sve razloge za pokretanje te peticije i svom kabel operateru je predate sa zahtjevom da skine OBN sa ponude kanala koje nudi svojim korisnicima.U danasnjoj konstelaciji snaga na medijskom nebu kod nas takva akcija je prilicno osudjena na propast ali je svakako i to bolje nego samo sjedit i kukat i gledat to cijelo vrijeme i ne cinit nista a u medjuvremenu,od silnog gledanja tog kretenizma,pod izgovorom da ga gledate samo da ga ismijavate i ne primjetite kako postanete konzumenti istog,recimo gledate reklame koje sponzorisu upravo taj program koji toliko kudite i poslije kupujete te proizvode(koji redovno dolaze iz susjednih nam zemalja a nista kupujmo domace,ovo-ono) i tako takva jedna TV kuca i postigne svoj cilj.Znaci takva jedna peticija mozda,cak i vrlo vjerovatno,i ne postigne neki efekat ali nikad se ne zna,ako se ne proba nece nista ni bit a uostalom,u demokratskom svijetu takve metode javnog neslaganja sa nekim stvarima i iznosenja svoga misljenja su normalna stvar.Pa tako mozda kad se pocne na nekim portalima kao sto je sa-x i slicno pojavljivat kao vijest da se tamo negdje potpisuje neka internet peticija protiv kretenizma na nekom od TV kanala mozda se neko ko uredjuje te programe malo i zapita jer nije mala stvar kad recimo 50 hiljada mladih ljudi izrazi svoje gadjenje prema necemu,to je malo teze ignorisat nego recimo moj mail koji sam iz istih razloga znao poslat svome kablovskom operateru...
Cholina_Lokica

#1040 Re: Televizija OBN

Post by Cholina_Lokica »

al ga preCerujete, ne svidja se ni meni i ne gledam... nasmijem se na neke budalastine i to je to... okreni drugi program, izbrisi ga sa tv, stavi kljuc roditeljski na njega... :-)
Ridjobrki

#1041 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

Ja sam 'nako nešta kont'o i sada toplo pozdravljam ove napore OBN-a da ubrza sopstvenu propast. Iako se mi užasavamo ove televizije i njenog pogubnog utjecaja na narod valja imati u vidu fakat da je svašta nešto propalo ali narod nije nikada. Veće su šanse da će obeen propasti u skoro vrijeme zbog nekvalitetnog programa nego da će ostaviti bilo kakvog traga na nama. Ovo blamiranje sa jadnicima koji rade za kiflu, jogurt i pet minuta na teveju samo je jedan veliki korak na putu gubljenja gledatelja i oglašivača i ja im zato pokazujem :thumbup:
raskoljknikov

#1042 Re: Televizija OBN

Post by raskoljknikov »

GOLFER wrote:

A taj derpe Alen je posto "popularan" po simuliranju oralnog sexa sa plasticnom flasom. I sve na tom istom OBN_u, tj u red tepihu. :)
chengaba

#1043 Re: Televizija OBN

Post by chengaba »

Ali kako je samo ovaj Stoka bio razvaljen i nadrogiran u Ratu Bendova, pa mene je bilo više stid... :roll:
GOLFER

#1044 Re: Televizija OBN

Post by GOLFER »

chengaba wrote:Ali kako je samo ovaj Stoka bio razvaljen i nadrogiran u Ratu Bendova, pa mene je bilo više stid... :roll:
E ovaj Rat bendova je jedina emisija na OBN-u koju zelim da pogledam ali morao sam prebaciti kanal bas radi onog STOKE, pa koji krkan i promitivac ljudi moji sta je ono :shock: :shock: :shock:
Pokusao sam 2-3 minute da ga istrpim ali bukvalno me nervoza ufatila od njegovog kreveljenja i lupanja gluposti, fakat nadrogiran covjek u emisiji i to frajer koji NEMA ama bas NIKAKVIH dodirnih tacki sa onom emisijom... on mi je doslovno gore pao od onoga vona BI derpe Alena.... :(
Been

#1045 Re: Televizija OBN

Post by Been »

GOLFER wrote:
chengaba wrote:Ali kako je samo ovaj Stoka bio razvaljen i nadrogiran u Ratu Bendova, pa mene je bilo više stid... :roll:
E ovaj Rat bendova je jedina emisija na OBN-u koju zelim da pogledam ali morao sam prebaciti kanal bas radi onog STOKE, pa koji krkan i promitivac ljudi moji sta je ono :shock: :shock: :shock:
Pokusao sam 2-3 minute da ga istrpim ali bukvalno me nervoza ufatila od njegovog kreveljenja i lupanja gluposti, fakat nadrogiran covjek u emisiji i to frajer koji NEMA ama bas NIKAKVIH dodirnih tacki sa onom emisijom... on mi je doslovno gore pao od onoga vona BI derpe Alena.... :(
koji kreteni... pa Stoka je obišao komune od Vardara do Triglava...Ali to ih ne spriječava da ga guraju pod nos javnosti kao uzornog i talentovanog mladića...Bljak !
chengaba

#1046 Re: Televizija OBN

Post by chengaba »

Al' baš se ono taze spuc'o. :|
Kad je govorio onom za gitaru da mu liči na Hary Pottera, baš se vidi da ga halcike neke opasne pucaju, pa gleda oko sebe, umiva se, plazi jezik itd...
Co0l

#1047 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

Menscini da ovaj OBN opasno ima plan da sistematski zaglupljuje narod ovdje,pogotovo mladez koja se i fata na sve to... :-) :x :roll:
samo malo

#1048 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Upratio sam neku noc slucajno dio Emerikovog izlaganja na temu Lanine prognoze, nisam vidio od pocetka ali nekog je opasno oprao po pitanju Lane, menscini forumase, menscini ove ovdje sto su pisali protiv Lanice :D

Pozdrav Emerice, i dajte nam Lejlu za voditeljicu!!! hocemo Lejlu partijanericu na OBN-u!!!!
sofist

#1049 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

samo malo wrote:Upratio sam neku noc slucajno dio Emerikovog izlaganja na temu Lanine prognoze, nisam vidio od pocetka ali nekog je opasno oprao po pitanju Lane, menscini forumase, menscini ove ovdje sto su pisali protiv Lanice :D

Pozdrav Emerice, i dajte nam Lejlu za voditeljicu!!! hocemo Lejlu partijanericu na OBN-u!!!!
Kome ba mi da se prilagodjavamo i koga će ba Emerik oprat'? Bolje mu je da plakne pakaš dok čeka da mu ga neko od kolega žislo. :dance: Čuj "Emerikovo izlaganje".. :lol: :lol: :lol:
Co0l

#1050 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

Ja ba,trebamo se stvarno sad zabrinut jer nas je Emerik prozv'o :lol: :lol:
Post Reply