Sta se moze ocekivati, ko ce bljesnuti, ko totalno zakazati?
Moze li BVB ponoviti uspjeh, kako ce se pokazati pridoslice iz Cvajte?
Dakle...
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ja mislim da ce Borussia i Bayern voditi utrku za naslova prvaka, jer ne vidim nijednu drugu ekipu koja bi mogla odbiti pero ovima. Sve je to nizasta. Ali vidjece se...nadam se da ce BAyern propasti u zemlju naredne sezonepirmin wrote:Vrijeme je da se polako pocnemo loziti za sljedecu sezonu najatraktivnije lige.![]()
Sta se moze ocekivati, ko ce bljesnuti, ko totalno zakazati?
Moze li BVB ponoviti uspjeh, kako ce se pokazati pridoslice iz Cvajte?
Dakle...
Slicnog sam misljenja s tim da bih prednost ove sezone ipak dao Schickeriji iz Minhena.ReD aka Socijalista wrote:
Ja mislim da ce Borussia i Bayern voditi utrku za naslova prvaka, jer ne vidim nijednu drugu ekipu koja bi mogla odbiti pero ovima. Sve je to nizasta. Ali vidjece se...nadam se da ce BAyern propasti u zemlju naredne sezone
A zasto bi to Dortmund zavrsio ko i Wolfsbug?! Prvo otiso im je samo jedan igrac,a doveli su dosta kvalitetne zamjene i igrace, a ono najvaznije im je ostalo sto nije Wolfsburgu nakon sampionske godine tj TRENER!fanatic11 wrote:Ja mislim da Borussija neče pnoviti takav uspijeh, mislim da če se sa njima desit nešto slično kao sa wolfsburgom, dakle dosta velik pad na tabeli. Ove sezone bi Bayern opet trebao završiti na prvom mijestu, dosta su se pojačali za ovu sezonu ali sve je moguče, jer dosta puta znaju zakazat. Takodjer mislim da bi Wolfsburg opet mago biti dosta visoko, naročito zbog Magatha koji zna dobro poslošiti ekipu, siguran sam da če jim uspijet prolazak u Evropu. Sve u svemu sigzrno je da nas čeka dosta uzbudljiva sezona u Njemačkoj.
I ja mislio, ali...jbg. Bosanacmotachjointa wrote:zar hasan nije out par mjeseci, slomljena ruka?
Dobro su krenuli u sezonu, nema staBHF_Manijak wrote:Joj mrtvog Wolfsburga!![]()
![]()

Al' dobar je komentator na Areni, kad pade gol za 3:1, kaze "Eh šteta što je bilo 3:0 za Leverkusen, inače bi ovaj gol mogao dodatno uzbuditi utakmica, pa možda i najaviti povratak u igru Dynama"KPNCTNJAH wrote:Ma namjesteno ...svaka im cast
trebalo bi snimiti ovu tekmu i pokazati je nasim igracima
btw onaj lob na krajuu glavi mi odmah 'sam je Muharemovic na drugoj strani'
Ribery mu skoro pa unistio svaku nadu iako tu utakmicu nije igrao na svojoj poziciji stopera nego kao "bocni"!BHF_Manijak wrote:Bicakcic, mladi reprezentativac BiH ali i Njemacke, igrao prvo za svabske juniore pa kasnije pozivan u nasu U21 repku, nakon proslogodinje blamaze(cini mi se protiv Bayerna) kad se posteno obruko u utakmici svojim kiksevima(dotad bio standardan usljed povreda Delipierra, Tascija i ostalih), nije vise ni dobivao priliku, pa tako nije ni konkurisao za nas A tim reprezentacije, iako je na pragu bio tima dok je igrao za Stuttgart...Ali gledaj samo rezultata u kupu, vidi mrtvog Wolfsburga!![]()
![]()