Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
n.nadija wrote:Sta je sa temom o registraciji udruzenja. Ko je ukloni i zasto?
ja sam molio da se izbrise jer je pocelo prlazitziti iz krajnosti u karajnost
ovo je smiješno znači svako može određivati šta se može ovdje pisati ili ne ako ti je smetalo nešto od tekstova na temu osnivanja novog udruženja nisi trebao ni posjećivati i nerazumijem šta ti je tu smetalo tebi koji nisi bio u stanju ni rečenicu ispravno napisati a ovo je apsurdno niko se tebi nije obratio niti te je uvrijedio a tema izbrisana, svašta
TETAK1 NE VUCI ME ZA JEZIK MOLIM TE ..............................................
hvala bogu pa je dobar pacijent! samo da se one zive rane zatvore, bice lakse poslije... dusa draga, i on mi je neki opasan pas...bas se vidi da je opasan...
Chupka ocekuju u petak u Njemackoj. Hitno potrebna organizacija - pomoc oko organizacije transporta za Chupka do Njemacke. Imamo opciju let ili ako neko putuje u srijedu/cetvertak da ide sa njima. Razglasite svima!! Papiri ce mu biti gotovi. Tezak je 13,6 kg . Znaci to nije veliki pas
Hitno je!!! Zaista je hitno - u subotu se snima reportaza o njemu i izlazi takodjer prica u njem. novinama:)
Stiskam palčeve,da transport uspije i da svi psi sa Butmira dobiju šanse preko Chupe,da se razglasi po ostalim zemljama šta se to dole dešava i da vam pomognu možda ljudi iz dijaspore,da otvorite neki udoban azil za te pse.Chupo-sretno mali.
MOLIM VAS LJUDI STA SE DESEVA PA NEMOGU DA VJERUJ DA JE PROBLEM BUTMIRA PAO NA MENE I AMELU I JOS PARA LJUDI DANAS NIJE NIKO IMAO DA ODE NA BUTMIR DA HRANI ONE JADNIKE ZBOG KOJIH SMO SVE OVO POKRENULI ... NEMOGU DA VJERUJEM DA NIKO VISE NE SPOMINJE JADNE BUTMIRCE DAJTE LJUDI I NJIMA JE POTREBNA NJEGA I BRIGA ONI SU NA ULICI POD OTVORENIM NEBOM SE PATE ...
AKCIJA AV-MAU Konzum prodavnici u BBI Centru, dana 24.11.2009. u terminu od 10 do 18 sati, a s ciljem prikupljanja hrane i novčane pomoći za zaštitu, smještaj i liječenje napuštenih životinja. Aldin Pasic 061819335