Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mada mi je glupo da Mehmedić daje lovu kao da mu je babovina što netko nije imao sluha pa zakazao, a taj Ajnadžić kao dobar menadžer neće da mu prostor zjapi prazan i nenaplaćen.
Svaka mu cast!!
Ovi sto stuhu vole neka idu u njenu smrdiju, pa nek slusaju i nju i njene cajke!
BOSNA i HERCEGOVINA nije zaboravila svoju neduznu krv koja je pala dok je ta ista stuha bodrila agresore da ubijaju one koji se nisu imali cime braniti!
Samo naprijed moja ponosna seher BOSNO i HERCEGOVINO!
Ljudi, jeste vi normalni?! Jeste pročitali članak? Otkazivanje koncerta da se plati NAŠIM PARAMA? Halooooooooooooooo? Iz budžeta da se izdvoje novci samo kako Brena ne bi došla u Zetru? Pored onoliko gladnih i žednih oni se razbacuju parama na te gluposti? Ma ne mogu vjerovati koliko daleko se može ići!
Vala sad nek' održi 15 koncerata u Zetri
Smeta nam Brena i bojkotujemo koncert, to je jedno! Ali podržavati da se našim novcem otjera... Bože sačuvaj i sakloni!
Daphna wrote:Ljudi, jeste vi normalni?! Jeste pročitali članak? Otkazivanje koncerta da se plati NAŠIM PARAMA? Halooooooooooooooo? Iz budžeta da se izdvoje novci samo kako Brena ne bi došla u Zetru? Pored onoliko gladnih i žednih oni se razbacuju parama na te gluposti? Ma ne mogu vjerovati koliko daleko se može ići!
Smeta nam Brena i bojkotujemo koncert, to je jedno! Ali podržavati da se našim novcem otjera... Bože sačuvaj i sakloni!
Mrsko mi čitat sve, meni bilo dovoljno vidjet "zelene beretke", al ako je tako... JE..M IM MATER, biće ovo i bez tačkica i uživo, samo ako to izvedu
Daphna wrote:Ljudi, jeste vi normalni?! Jeste pročitali članak? Otkazivanje koncerta da se plati NAŠIM PARAMA? Halooooooooooooooo? Iz budžeta da se izdvoje novci samo kako Brena ne bi došla u Zetru? Pored onoliko gladnih i žednih oni se razbacuju parama na te gluposti? Ma ne mogu vjerovati koliko daleko se može ići!
Mrsko mi čitat sve, meni bilo dovoljno vidjet "zelene beretke", al ako je tako... JE..M IM MATER, biće ovo i bez tačkica i uživo, samo ako to izvedu
Pa Mehmedić rekao ako je jedini uslov da se koncert otkaže nadoknada od 23 000 koliko je potrošeno na organizaciju, on će dati novac! A sigurno nije mislio na svoj džep
Daphna wrote:
Pa Mehmedić rekao ako je jedini uslov da se koncert otkaže nadoknada od 23 000 koliko je potrošeno na organizaciju, on će dati novac! A sigurno nije mislio na svoj džep
Pa toliko traži "đeneral", valjda za svoju duševnu bol
Valjda je poznato koliko su oficiri JNA i kosovci voljeli tu "jugoslovenku"
Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
I dokle vise da se smatra Sarajevo iskljucivo gradom gdje bosanci i hercegovci muslimanske vjere odredjuju ko i kad ce da gostuje i kada...?
100urbanihlegendi wrote:Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
I dokle vise da se smatra Sarajevo iskljucivo gradom gdje bosanci i hercegovci muslimanske vjere odredjuju ko i kad ce da gostuje i kada...?
Zaboli me za Dinu i Halide, brena ne može i tačka!
Naravno da ne podržavam, zato sam i napisala da si u pravu. Koliko mi se gadio Brenin dolazak, još mi se više gadi da netko od mojih para otkazuje. Nečuveno kako se odnose prema budžetu.
Naravno da ne podržavam, zato sam i napisala da si u pravu. Koliko mi se gadio Brenin dolazak, još mi se više gadi da netko od mojih para otkazuje. Nečuveno kako se odnose prema budžetu.
Ono tvoje "tačno" sam, još uvijek pod dojmom i adrenalinom, protumačila kao podršku toj odluci! Huh a već mi je pritisak opet skočio
100urbanihlegendi wrote:Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
Jesu li i jedan od tih gore navedenih zahuskavali rusenje i ubijanje neduznih ljudi?
Tom istom Muslimovicu su u Prijedoru sravnili kucu sa zemljom!!!!!!
"bosanci i hercegovci muslimanske vjere" ne odredjuju nikom nista, a pogotovo Sarajevo koje gruhaceno iz dana u dan godinama sa strane onih koje je stuha Brena bodrila, jos imas obraza to spominjati
I kad su Sarajlije tako principijelne zato sto je Brena MORALA da nosi uniformu a na zalost, niste zivjeli 90 tih u Srbiji gdje je svako ko nije pravoslavac morao da silom prilika da mijenja vjeru i imei prezime... To je bilo prinudno. Ne po zakonu ali po prirodi sile. No, lako je imati misljenje kao i dupe.
Kad ste tako principijelni, sto ste pustili da se odrzi koncrt DJ TIESTO koji je uzgred budi receno, Holandjanin. Kako to ako se sjetimo sta je radio Holandski bataljon u Srebrenici? Sta, zajebavali se? Holandjani su vise krivi nego li Brena koja se slikala u vojnickoj uniformi ali ja znam da se nikad nije izjasnjavala da je protiv Bosne i Hercegovine. Pa njena mama i familija i dan-danas zive u Brckom.
Samo da mi ove dezurne vehabije odgovore na pitanja u vezi DJ Tiesto-a...
Vidim pojedinci imaju nesto protiv zelenih beretki, neka masalah, kud nas karadjic nije pobio sve majku vam vasu debilnu, nikad necete doci sebi, mrvu mi ponosa i inata nemamo, nas svako moze da karra kad mu je ceif!!!
Pola vas sto kuca sad te nebuloze protiv zelenih beretki i bojkota, su ko zadnji misevi pobjegli kad je najteze bilo i sad bi da slusaju brenu u zetri, u istoj toj zetri sto je gorila od ruku njenih pajdasa koje je upravo ona hajcala prije polaska u boj!!!
Stidi te se svi redom koji ce u slucaju koncerta otici na isti!
Jesu li i jedan od tih gore navedenih zahuskavali rusenje i ubijanje neduznih ljudi?
Tom istom Muslimovicu su u Prijedoru sravnili kucu sa zemljom!!!!!!
"bosanci i hercegovci muslimanske vjere" ne odredjuju nikom nista, a pogotovo Sarajevo koje gruhaceno iz dana u dan godinama sa strane onih koje je stuha Brena bodrila, jos imas obraza to spominjati
Nadji mi citat putem video snimka gdje je Brena ali iskljucivo Brena rekla da je podrzavala rusenje i ubijanje neduznih ljudi? Ili je to ono svidja mi se ta misao ali da li je istina zabolje me?
Samo ti meni nadji dokaz da je to Brena izjavila, pa cu da prihvatim cinjenicu, Ovako je svako ima svoj stav bez obzira da li je opravdan.
Imam vise obraza nego ti. Na srecu.