Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
chuchumbamayumbe

#1026 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by chuchumbamayumbe »

Neelix wrote:
_dojava wrote:nisam ljubitelj te muzike ali otici cu na koncert samo radi ovih talibana sto se bune!
isto :thumbup:
Izgleda da nece niko ici...
Aferim Sarajevo, toliko o nasoj gostoljubivosti i o tome koliko smo nisko spali! :roll:

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090523070
cyprus

#1027 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by cyprus »

wow, zelene beretke spašavaju, blago nama kad ih imamo :D :roll: 8) :D
Blaka

#1028 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Blaka »

Treba tog Ajnadžića smijeniti što je uopšte dopustio taj vašar u zetri, a ne plaćati mu 23 000 maraka za otkazivanje!
JThomas

#1029 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by JThomas »

i šta će se tačno ovim postići?

meni ništa, ali ništa nije jasno. ispašće smiješniji šest puta ako ga sad i na taj način otkažu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1030 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Pa, jel otkazano ili nije?

Mada mi je glupo da Mehmedić daje lovu kao da mu je babovina što netko nije imao sluha pa zakazao, a taj Ajnadžić kao dobar menadžer neće da mu prostor zjapi prazan i nenaplaćen.
Bosanac_21

#1031 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Bosanac_21 »

Bojkot, bojkot ----------> otkazivanje :bih:

Svaka mu cast!!
Ovi sto stuhu vole neka idu u njenu smrdiju, pa nek slusaju i nju i njene cajke!
BOSNA i HERCEGOVINA nije zaboravila svoju neduznu krv koja je pala dok je ta ista stuha bodrila agresore da ubijaju one koji se nisu imali cime braniti!

Samo naprijed moja ponosna seher BOSNO i HERCEGOVINO!
Blaka

#1032 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Blaka »

JThomas wrote:i šta će se tačno ovim postići?

meni ništa, ali ništa nije jasno. ispašće smiješniji šest puta ako ga sad i na taj način otkažu.
Biće mnogo tužni ovi što obožavaju njen lik i djelo, a mi ćemo uživati :-D
Daphna

#1033 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Daphna »

Ljudi, jeste vi normalni?! Jeste pročitali članak? Otkazivanje koncerta da se plati NAŠIM PARAMA? Halooooooooooooooo? Iz budžeta da se izdvoje novci samo kako Brena ne bi došla u Zetru? Pored onoliko gladnih i žednih oni se razbacuju parama na te gluposti? Ma ne mogu vjerovati koliko daleko se može ići!

Vala sad nek' održi 15 koncerata u Zetri :x

Smeta nam Brena i bojkotujemo koncert, to je jedno! Ali podržavati da se našim novcem otjera... :x Bože sačuvaj i sakloni!
cyprus

#1034 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by cyprus »

Daphna wrote:Ljudi, jeste vi normalni?! Jeste pročitali članak? Otkazivanje koncerta da se plati NAŠIM PARAMA? Halooooooooooooooo? Iz budžeta da se izdvoje novci samo kako Brena ne bi došla u Zetru? Pored onoliko gladnih i žednih oni se razbacuju parama na te gluposti? Ma ne mogu vjerovati koliko daleko se može ići!

Smeta nam Brena i bojkotujemo koncert, to je jedno! Ali podržavati da se našim novcem otjera... :x Bože sačuvaj i sakloni!
Mrsko mi čitat sve, meni bilo dovoljno vidjet "zelene beretke", al ako je tako... JE..M IM MATER, biće ovo i bez tačkica i uživo, samo ako to izvedu :x :x
KatarinaKosaca

#1035 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Daphna wrote:Ljudi, jeste vi normalni?! Jeste pročitali članak? Otkazivanje koncerta da se plati NAŠIM PARAMA? Halooooooooooooooo? Iz budžeta da se izdvoje novci samo kako Brena ne bi došla u Zetru? Pored onoliko gladnih i žednih oni se razbacuju parama na te gluposti? Ma ne mogu vjerovati koliko daleko se može ići!

Tačno.
JThomas

#1036 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by JThomas »

kao što rekoh - ne kontam. ni sekunde. i nisam siguran ni da želim da skontam.
Daphna

#1037 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Daphna »

cyprus wrote:

Mrsko mi čitat sve, meni bilo dovoljno vidjet "zelene beretke", al ako je tako... JE..M IM MATER, biće ovo i bez tačkica i uživo, samo ako to izvedu :x :x
Pa Mehmedić rekao ako je jedini uslov da se koncert otkaže nadoknada od 23 000 koliko je potrošeno na organizaciju, on će dati novac! A sigurno nije mislio na svoj džep :x
Daphna

#1038 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Daphna »

KatarinaKosaca wrote:

Tačno.
Ti ovo podržavaš?
Blaka

#1039 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Blaka »

Daphna wrote:
Pa Mehmedić rekao ako je jedini uslov da se koncert otkaže nadoknada od 23 000 koliko je potrošeno na organizaciju, on će dati novac! A sigurno nije mislio na svoj džep :x
Pa toliko traži "đeneral", valjda za svoju duševnu bol :sad:

Valjda je poznato koliko su oficiri JNA i kosovci voljeli tu "jugoslovenku" :mrgreen:
100urbanihlegendi

#1040 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by 100urbanihlegendi »

Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
I dokle vise da se smatra Sarajevo iskljucivo gradom gdje bosanci i hercegovci muslimanske vjere odredjuju ko i kad ce da gostuje i kada...?
Blaka

#1041 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Blaka »

100urbanihlegendi wrote:Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
I dokle vise da se smatra Sarajevo iskljucivo gradom gdje bosanci i hercegovci muslimanske vjere odredjuju ko i kad ce da gostuje i kada...?
Zaboli me za Dinu i Halide, brena ne može i tačka!
KatarinaKosaca

#1042 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Daphna wrote:Ti ovo podržavaš?
Naravno da ne podržavam, zato sam i napisala da si u pravu. Koliko mi se gadio Brenin dolazak, još mi se više gadi da netko od mojih para otkazuje. Nečuveno kako se odnose prema budžetu.
Blaka

#1043 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Blaka »

Slabose karte prodaju pa pokušavaju da izvuku pare sa otkazivanjem ;-)
Daphna

#1044 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Daphna »

KatarinaKosaca wrote:
Daphna wrote:Ti ovo podržavaš?
Naravno da ne podržavam, zato sam i napisala da si u pravu. Koliko mi se gadio Brenin dolazak, još mi se više gadi da netko od mojih para otkazuje. Nečuveno kako se odnose prema budžetu.
Ono tvoje "tačno" sam, još uvijek pod dojmom i adrenalinom, protumačila kao podršku toj odluci! Huh :-D a već mi je pritisak opet skočio :-D
Bosanac_21

#1045 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Bosanac_21 »

100urbanihlegendi wrote:Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
Jesu li i jedan od tih gore navedenih zahuskavali rusenje i ubijanje neduznih ljudi?
Tom istom Muslimovicu su u Prijedoru sravnili kucu sa zemljom!!!!!!
"bosanci i hercegovci muslimanske vjere" ne odredjuju nikom nista, a pogotovo Sarajevo koje gruhaceno iz dana u dan godinama sa strane onih koje je stuha Brena bodrila, jos imas obraza to spominjati :x
100urbanihlegendi

#1046 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

I kad su Sarajlije tako principijelne zato sto je Brena MORALA da nosi uniformu a na zalost, niste zivjeli 90 tih u Srbiji gdje je svako ko nije pravoslavac morao da silom prilika da mijenja vjeru i imei prezime... To je bilo prinudno. Ne po zakonu ali po prirodi sile. No, lako je imati misljenje kao i dupe.
Kad ste tako principijelni, sto ste pustili da se odrzi koncrt DJ TIESTO koji je uzgred budi receno, Holandjanin. Kako to ako se sjetimo sta je radio Holandski bataljon u Srebrenici? Sta, zajebavali se? Holandjani su vise krivi nego li Brena koja se slikala u vojnickoj uniformi ali ja znam da se nikad nije izjasnjavala da je protiv Bosne i Hercegovine. Pa njena mama i familija i dan-danas zive u Brckom.
Samo da mi ove dezurne vehabije odgovore na pitanja u vezi DJ Tiesto-a...
KatarinaKosaca

#1047 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Moje tačno je bilo na tvoj cijeli post, a ako pogledaš i prije sam napisala slično (prije tvog posta). ;-)
Daphna

#1048 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Daphna »

KatarinaKosaca wrote:Moje tačno je bilo na tvoj cijeli post, a ako pogledaš i prije sam napisala slično (prije tvog posta). ;-)
Moja greška i brzopleta reakcija na članak... Sorry :-D
manga

#1049 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by manga »

Vidim pojedinci imaju nesto protiv zelenih beretki, neka masalah, kud nas karadjic nije pobio sve majku vam vasu debilnu, nikad necete doci sebi, mrvu mi ponosa i inata nemamo, nas svako moze da karra kad mu je ceif!!!

Pola vas sto kuca sad te nebuloze protiv zelenih beretki i bojkota, su ko zadnji misevi pobjegli kad je najteze bilo i sad bi da slusaju brenu u zetri, u istoj toj zetri sto je gorila od ruku njenih pajdasa koje je upravo ona hajcala prije polaska u boj!!!

Stidi te se svi redom koji ce u slucaju koncerta otici na isti!
100urbanihlegendi

#1050 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Bosanac_21 wrote:
Jesu li i jedan od tih gore navedenih zahuskavali rusenje i ubijanje neduznih ljudi?
Tom istom Muslimovicu su u Prijedoru sravnili kucu sa zemljom!!!!!!
"bosanci i hercegovci muslimanske vjere" ne odredjuju nikom nista, a pogotovo Sarajevo koje gruhaceno iz dana u dan godinama sa strane onih koje je stuha Brena bodrila, jos imas obraza to spominjati :x
Nadji mi citat putem video snimka gdje je Brena ali iskljucivo Brena rekla da je podrzavala rusenje i ubijanje neduznih ljudi? Ili je to ono svidja mi se ta misao ali da li je istina zabolje me?
Samo ti meni nadji dokaz da je to Brena izjavila, pa cu da prihvatim cinjenicu, Ovako je svako ima svoj stav bez obzira da li je opravdan.
Imam vise obraza nego ti. Na srecu.
Locked