Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ponosan
#1026 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimovicu cestitke na golu,ali je on nespreman igrac,vidi se to..covjek ne igra u svom klubu,udebljao se,ugojio i izgleda tromo.... kod Susica igra 3 puta vise nego u svom klubu,pa zar mu ne treba reci bar HVALA!? mislim da je ispao nekorektan,priej svega sto siri negativnu atmosferu u i oko ekipe,to nikako ne valja,pogotovo nakon osvojenih 6 bodoba protiv Bjelorusije i osiguranog baraza....
- Obuca9
#1027 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Reći ću ime, nije problem. Zlatan Muslimović. Dok su se svi drugi reprezentativci autobusom, skupa sa str. štabom vratili kući, njih dvojica nisu.
Ali opet kažem, neću nikog d aoptužujem i "tjeram" iz reprezentacije, ni Misketa, ni Zlaju, treba stati na loptu, sačekati da vidimo šta je i kako je bilo, pa onda optuživati, opraštati i slično. Moramo iz primjera "Begović" naučiti, da od piskaranja po forumu nema ništa, dok selektor i igrač ne popričaju i ne izglade situaciju.
Ali opet kažem, neću nikog d aoptužujem i "tjeram" iz reprezentacije, ni Misketa, ni Zlaju, treba stati na loptu, sačekati da vidimo šta je i kako je bilo, pa onda optuživati, opraštati i slično. Moramo iz primjera "Begović" naučiti, da od piskaranja po forumu nema ništa, dok selektor i igrač ne popričaju i ne izglade situaciju.
- zovemsecrveni
#1028 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Mislim da je bitno da se sve emocije kanališu u pozitivnom smjeru, tako da to donese korist reprezentaciji, a tu je Pape odlučujući. Sve ovo pokazuje da je igračima stalo do reprezentacije, što je bolje nego da dolaze i ostavljaju utisak pospane ravnodušnosti. Ja ne bih od ovoga pravio preveliki problem. Treba sačekati da se stvari slegnu.
- vozač
#1029 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
miske je trenutno u reprezentaciji ono što je nekad bio roger milla u kamerunu, joker koji kondiciono nije baš najspremnijiSasvim_Obican wrote:Pravite hibridni skandal koji zapravo ne postoji. Svako ko imalo prati sport zna da su trzavice i mala nezadovoljstva u ekipama česta pojava koja se na obostrano zadovoljstvo sanira u tišini svlačionice. Samo se u nas razno-razni pametnjakovići, medijska piskarala upuštaju u proizvodnju sukoba koji bi mogao dobiti neslućene dimenzije, pa čak i natjerati ponajboljeg igrača kojeg smo ikad imali - Zvjezdana Mismovića i ponajboljeg selektora - Safeta Sušića da odustanu od cilja zvanog - EURO 2012.
Vidjeli ste na poluvremenu kako Sušić bez imalo nervoze objašnjava Misimoviću gdje će i kako igrati. Također, Mismović je u izjavi rekao da "pojednici govore selektoru da me treba biti sram da se odazovem u reprezentaciju s obirom koliko igram u klubu", a ono fuck you je bilo upućeno igraču koji je prethodno napravio faul nad Misimovićem, a koji je kasnije ušao i u sukob sa Zecom.
Ko stavi Misketa i Papeta na suprotne, pa čak i zaraćene strane, želeći od nas da se odlučimo koji nam je draže, nije ništa drugo nego najobičniji neprijatelj naše reprezentacije.
čovjek ne može odigrati cijelu utakmicu jer nije u kondiciji, ali može napraviti potez
sinoć nam je upravo to trebalo i upalilo je
što se tiče psovki pretpostavljam da su upućene bjelorusima jer je to i jedino logično, sigurno je bilo provokacija i sa klupe i na terenu, pa šta bi vi rekli protivnicima koji onako odvratno igraju i kad se patite sa njima do 2 minuta prije kraja, za mene sasvim normalna reakcija, da li je to kulturno to je nešto sasvim drugo, pa vidjeli ste svi koliko su samo vremena oni šupci trošili na izlaske sa terena poslije crvenog kartona, ko ne bi poludio
a generalno kad gledate fudbalere sa naših prostora svaki promašaj ili bilo kakav kiks popraćen je onim legendarnim "je... ti majku u pi...", ko je npr. gledao srbe protiv iraca mogao je vidjeti da je svaki od njih na promašaj odreagovao upravo tako, barem se to može lako pročitati sa usana, a ni naši nemaju neki poseban vokabular kad su ove stvari u pitanju, jel tako
zato. manite se glupe priče jer niti ima kakvih nesuglasica, niti će pape sebi dozvoliti taj luksuz, a i nije osoba koja uživa u tome, za razliku od nekih prethodnika .. a miske je već dugo na ledu i ono što je rekao može se odnositi na mnoge, od hadžija do novinara, ali na papeta nikako
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1030 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ma da je papetu uputio ono "fuck you" rekao bi mu sigurno na nasKem...ne pravite dramu bezze
- zeleni xy
#1031 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ili na francuskom, koji je Sušiću ko maternjirashtiman wrote:Ma da je papetu uputio ono "fuck you" rekao bi mu sigurno na nasKem...ne pravite dramu bezze
Sve će to riješiti normalan razgovor između njih dvojice a ovi nadrinovinari su opet pokazali da su obični lešinari.
- Point.
#1032 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Vala bash. Kakvih psovki se moze skontati na nashem on da Papetu psuje na enleskom, haj da je bar na francuskom pa bi mozda povjerovao.
Umjesto da kontamo kako da dodjemo do Pariza, skim u baraz, kako uzeti francuze mi raspravljamo o tome ko je otisao autom, trolejbusom, skejtom kuci a ko autobusom reprezentacije. Jesmo narod za mahalati i traziti dlaku u jajetu Boze dragi.
Umjesto da kontamo kako da dodjemo do Pariza, skim u baraz, kako uzeti francuze mi raspravljamo o tome ko je otisao autom, trolejbusom, skejtom kuci a ko autobusom reprezentacije. Jesmo narod za mahalati i traziti dlaku u jajetu Boze dragi.
-
Wolfenstein
#1033 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii zabi ga miskeeeeeeeeee......majstoreeeeeeeeeeeeeeee

- vinnie_jones
#1034 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Čovjeku se svašta nešto izdešavalo u zadnje vrijeme, sinoć je postigao pobjednički gol, riješio jednu veoma mučnu utakmicu svojim potezom, malo emocije proradile i šta sad!? ko je makar igrajući šah doživio nešto slično zna otprilike o čemu se radi.
Miske majstore

Miske majstore
- Henry Chinaski
#1035 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nije uopšte rekao FUCK YOU. Pitali su ga s klupe koji će sladoled i lijepo se vidjelo da kaže VANILIJU. Da ga čeka poslije utakmice...
- Henry Chinaski
#1036 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Druga teorija kaže da su ga pitali sa tribina za koga je glasao i on je rekao: za FAHRU!!!
- Henry Chinaski
#1037 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Neki opet kažu je najavio da će uzeti advokata ako mu ne daju da igra, Pa kojeg, pitaju sa tribina. Karkina, odgovori on. Kojeg Karkina?
FAHRIJU, dobaci Miske...
FAHRIJU, dobaci Miske...
- Henry Chinaski
#1038 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ili su ga pitali koji kolač najviše voli, a on je dobacio:
tuFAHIJU!!!
tuFAHIJU!!!
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1039 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ha jah. Pa kad mu nisu donijeli vaniliju onda je uhvatio mobitel i pozvao jarana da ga odveze na sladoled.Henry Chinaski wrote:Nije uopšte rekao FUCK YOU. Pitali su ga s klupe koji će sladoled i lijepo se vidjelo da kaže VANILIJU. Da ga čeka poslije utakmice...
-
bosanska senzacija
#1040 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Znam da je ovo forum i da je svakome dozvoljeno da lupi šta mu pada na pamet bez ikakve odgovornosti. Ali šta bi ti uradio kad bi te npr. neko sudskim putem teretio za ove optužbe i bljuvotine koje si ti iznio protiv Spahića i Misimovića?Area_51 wrote:Fino sam davno rekao da je najveci otrov kod nas Emir Spahic. Svaka njemu cast na terenu, kako igra, sve ostalo, ali je izvan njega jedan obicni, da ne koristim izraz ovdje. Sve ce razorit svojim jezikom i nekim autoritetom koji gradi preko drugih igraca. Nije ni Miske secer, zna dobro zezat i postavljat zahtjeve, sjetite se kako nas je ostavio na cjedilu kad smo igrali protiv Portugala, kao fol povrijedjen, tri dana kasnije igrao za Wolfsburg i bio najbolji na terenu. Spaha je bio saucesnik u prodaji tekme Portugalu.
Ovo se mora rijesit prije nego pocne sama zavrsnica kvalifikacija. Treba javno reci odnose u svlacionici, pa da brate ne zove selektor te problematicare. Ne bih o mahalskim, svasta sam i ja cuo, tacnije ne bih ovdje dok neko ne izadje sa zvanicnim informacijama. Necu vise nikom ni da pozelim da dodje u situaciju da razmisljamo o tome da nas neko proda za sitne pare u samoj zavrsnici ili da necije sujete i primitivluk poremete dosadanje rezulutate.
Spaha, Miske, ako ste magnupi, izadjite javno sa informacijama, pa da rjesavamo. Posebno ti Spaha. Sto se mene tice, ne moras vise igrat za nas. Ko ti vrati kapitensku traku, ne treba vise biti selektor. Hvala i zivio.
A ti Miske, mani se suplje i prica, vec se odluci, hoces li igrat ili pricat.
Kako bi se ti branio?
"Pa znaš druže sudija meni je ovaj jaRRRan rekao da je njemu jedan haver rekao koji je čuo od ovog trećeg da su Spahić i Misimović prodali utakmicu protiv Portugala".
Jel ovako ili ti zaista imaš neke dokaze a ne samo prazno mahalsko lupanje?
- Henry Chinaski
#1041 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pitao je da li neko ima raspored iftara od zadnjeg ramazana. Sa tribina su pitali: Sta? A on je rekao VAKTIJU !!!
- Henry Chinaski
#1042 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pitali su ga sa tribina koje će auto uzeti, a on je odgovorio: FABIJU !!!
- veljaca
#1043 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Henry Chinaski wrote:Pitali su ga sa tribina koje će auto uzeti, a on je odgovorio: FABIJU !!!
A kako objasnjavas onda ono rafalanje ...... ( posto imas originalna objasnjenja
-
donBeton
#1044 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jes ga navro. xD
- Henry Chinaski
#1045 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Bio je dva dana ranije na paintball-u..., pa ga ponijelo...veljaca wrote:Henry Chinaski wrote:Pitali su ga sa tribina koje će auto uzeti, a on je odgovorio: FABIJU !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako objasnjavas onda ono rafalanje ...... ( posto imas originalna objasnjenja)
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#1046 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
MISIMOVIĆ: NISAM JA CIRKUSANT
Rekorder po broju nastupa u državnom dresu Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović sinoć je po ko zna koji put odlučio pobjednika, a Zmajevi su njegovim golom izborili, praktično, baraž za odlazak na EP.
Međutim, sjenu na sjajnu igru i još sjajniju pobjedu bacio je sukob na relaciji Zvjezdan Misimović - Safet Sušić.
Misimoviću je zasmetalo što su neki igrači dobili priliku da zaigraju u ekipi prije njega, te izjave selektora o njegovoj fizičkoj spremi.
"Ma, mislim da je to smiješno. Taj kriterij prema kojem igrači moraju igrati u klubovima da bi mogli igrati za reprezentaciju. Jučer je dosta igrača igralo na Bilinom Polju u našem državnom dresu, a da nisu ni blizu prve postave klubova u kojima igraju. Nisam ja cirkusant", kaže Zvjezdan Misimović u razgovoru za SportSport.ba.
"Ipak, želja mi je da se u vrlo kratkom vremenskom roku ova situacija riješi", dodao je Miske.
Reprezentativna desetka potom se osvrnula na samu utakmicu, protiv čvrstih Bjelorusa.
"Bjelorusija je veoma čvrsta ekipa koja ima odličnu pas igru. Mislim da nisu dobili dva crvena kartona da bi im jako, jako teško dali gol. Ja se moram zahvaliti navijačima, a mene je lično jako obradovalo način na koji smo dobivali podršku sa tribina", dodao je Miske u razgovoru za SportSport.ba.
U najboljem interesu svih, hajmo reći sukobljenih strana, te navijača Bosne i Hercegovine, jeste da Sušić i Misimović što je prije moguće izglade nesuglasice, koje bi mogle narušiti sjajnu atmosferu koja vlada u nacionalnom timu uoči dvije posljednje utakmice kvalifikacija, pa onda i baraža.
Emocije su učinile svoje, niko nije od kamena, a s druge strane razloga za slavlje imamo i previše. Savladana je Bjelorusija i dva kola prije kraja kvalifikacija baraž nam teško može izmaći, a vjerovatno ćemo u posljednjem kolu na Stade de Franceu igrati protiv Francuza za prvo mjesto.
Sušić će za naredne utakmice trebati sve najbolje igrače, a Zvjezdan Misimović definitivno je jedan od najboljih. Iako nije u formi u kakvoj smo ga navikli gledati, Miske je igrač koji jednim potezom može odlučiti pobjednika. To je sinoć po ko zna koji put potvrdio.
Rekorder po broju nastupa u državnom dresu Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović sinoć je po ko zna koji put odlučio pobjednika, a Zmajevi su njegovim golom izborili, praktično, baraž za odlazak na EP.
Međutim, sjenu na sjajnu igru i još sjajniju pobjedu bacio je sukob na relaciji Zvjezdan Misimović - Safet Sušić.
Misimoviću je zasmetalo što su neki igrači dobili priliku da zaigraju u ekipi prije njega, te izjave selektora o njegovoj fizičkoj spremi.
"Ma, mislim da je to smiješno. Taj kriterij prema kojem igrači moraju igrati u klubovima da bi mogli igrati za reprezentaciju. Jučer je dosta igrača igralo na Bilinom Polju u našem državnom dresu, a da nisu ni blizu prve postave klubova u kojima igraju. Nisam ja cirkusant", kaže Zvjezdan Misimović u razgovoru za SportSport.ba.
"Ipak, želja mi je da se u vrlo kratkom vremenskom roku ova situacija riješi", dodao je Miske.
Reprezentativna desetka potom se osvrnula na samu utakmicu, protiv čvrstih Bjelorusa.
"Bjelorusija je veoma čvrsta ekipa koja ima odličnu pas igru. Mislim da nisu dobili dva crvena kartona da bi im jako, jako teško dali gol. Ja se moram zahvaliti navijačima, a mene je lično jako obradovalo način na koji smo dobivali podršku sa tribina", dodao je Miske u razgovoru za SportSport.ba.
U najboljem interesu svih, hajmo reći sukobljenih strana, te navijača Bosne i Hercegovine, jeste da Sušić i Misimović što je prije moguće izglade nesuglasice, koje bi mogle narušiti sjajnu atmosferu koja vlada u nacionalnom timu uoči dvije posljednje utakmice kvalifikacija, pa onda i baraža.
Emocije su učinile svoje, niko nije od kamena, a s druge strane razloga za slavlje imamo i previše. Savladana je Bjelorusija i dva kola prije kraja kvalifikacija baraž nam teško može izmaći, a vjerovatno ćemo u posljednjem kolu na Stade de Franceu igrati protiv Francuza za prvo mjesto.
Sušić će za naredne utakmice trebati sve najbolje igrače, a Zvjezdan Misimović definitivno je jedan od najboljih. Iako nije u formi u kakvoj smo ga navikli gledati, Miske je igrač koji jednim potezom može odlučiti pobjednika. To je sinoć po ko zna koji put potvrdio.
- USAblues
#1047 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
vinnie_jones wrote:Čovjeku se svašta nešto izdešavalo u zadnje vrijeme, sinoć je postigao pobjednički gol, riješio jednu veoma mučnu utakmicu svojim potezom, malo emocije proradile i šta sad!? ko je makar igrajući šah doživio nešto slično zna otprilike o čemu se radi.
Miske majstore![]()
- Henry Chinaski
#1048 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nadao sam se da je neki nesporazum i da to nije stvarno sukob izmedju njih dvojice. Ovako, Miske mi je ohladio i stvarno je cirkusant.
Sad valja revidirati njegovu ulogu u ostalim sukobima gdje sam uvijek bio na njegovoj strani.
Ovakvo ponašanje mi je baš za vrtića.
Treba mu odati priznanje za sve što je uradio i pozdraviti se s njim. Nije vrijedan dobre atmosfere u ekipi.
Sad valja revidirati njegovu ulogu u ostalim sukobima gdje sam uvijek bio na njegovoj strani.
Ovakvo ponašanje mi je baš za vrtića.
Treba mu odati priznanje za sve što je uradio i pozdraviti se s njim. Nije vrijedan dobre atmosfere u ekipi.
- ganjeta
#1049 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske ne seri! Eto sad ima igrača koji manje igraju od tebe u klubovima a , više u repci.Koji su to? Dok si samostalno trenirao u Istanbulu igrao si i ćutao.
Kada budeš starte u klubu i igrao 90. min onda možeš očekivati i takvu minutažu i u repci, do tada treba da ti bude ponos i kad si treća izmjena, jer od guzeljanja po terenu mi nemamo nikakve koristi.
Kada budeš starte u klubu i igrao 90. min onda možeš očekivati i takvu minutažu i u repci, do tada treba da ti bude ponos i kad si treća izmjena, jer od guzeljanja po terenu mi nemamo nikakve koristi.
- veljaca
#1050 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Cuje nemamo koristiganjeta wrote:Miske ne seri! Eto sad ima igrača koji manje igraju od tebe u klubovima a , više u repci.Koji su to? Dok si samostalno trenirao u Istanbulu igrao si i ćutao.