Mislim da ti puno bolje ide komentarisanje košarke.cikcanga wrote:Sve sto sam rekao u svojim postovima o ovoj utakmici je bilo istinito.Plavih_11 wrote:Ako je iko objektivan onda si to ti ... Ipak je Cheslea jedan VELIKI tim iz Londona sa pregrst titula u engleskoj i 2 titule LP-a .. Kakva Barsa, mali je to klub .. Cestitke na objektivnosti ...cikcanga wrote:Sto tebe bole cinjenice?
Mi objektivno komentariseno utakmice,a nismo naklonjeni nekom malom klubu iz Katalonije.
Istina boli.Zar ne?
Treba istupit iz evropskih takmicenja.
Come on Arsenal.
Come on England.
Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Van Halen
#1026 Re: Liga prvaka
-
fixer
#1027 Re: Liga prvaka
haj ti reci da nije siljio? i zar je namjera dokaziva?Chmoljo wrote:zašto? to sudija šiljio za nekoga?fixer wrote:imamo li dovoljno razloga da otvorimo i na fudbalu temu "haram im bilo"
da je oštetio jeste. ali brate sad ispade da ga je Barca potkupila.
eto pogledaj komentare. fuj...
-
Paco
#1028 Re: Liga prvaka
Celzi nije ekipa za finala, ali ni Barselona veceras nije pokazala nista (1 udarac u okvir gola...impresivno, nema sta). Mislim, sta to njima (Barsi) daje "kredit"? 6 komada utrpanih Realu 
I Barselona nije 20 minuta igrala sa igracem manje. Od trenutka kad je Abidal iskljucen, norveski sudac postao je 12 igrac Barselone.
Najpravednije rjesenje, a koje bi UEFA trebala da napravi je slijedece:
Posto je ovo takmicenje pod pokroviteljstvom UEFE a koja je veceras obrukana katastrofalnim sudjenjem suca kojega su bas oni poslali, ova organizacija bi morala proglasiti veceasnji mec nevazecim i odrediti novi termin odigravanja istog...pa ko kome
I Barselona nije 20 minuta igrala sa igracem manje. Od trenutka kad je Abidal iskljucen, norveski sudac postao je 12 igrac Barselone.
Najpravednije rjesenje, a koje bi UEFA trebala da napravi je slijedece:
Posto je ovo takmicenje pod pokroviteljstvom UEFE a koja je veceras obrukana katastrofalnim sudjenjem suca kojega su bas oni poslali, ova organizacija bi morala proglasiti veceasnji mec nevazecim i odrediti novi termin odigravanja istog...pa ko kome
- bijelo_dugme
#1029 Re: Liga prvaka
Chmoljo wrote:zašto? to sudija šiljio za nekoga?fixer wrote:imamo li dovoljno razloga da otvorimo i na fudbalu temu "haram im bilo"

-
fixer
#1030 Re: Liga prvaka
sad si mi vec dragPlavih_11 wrote:
Real Madrid, Liverpool, Milan ... Manchester je tu negdje ... Ja ne vidim vise nikoga ..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1031 Re: Liga prvaka
ja te opet pitam: šta je sa crvenim?fixer wrote:haj ti reci da nije siljio? i zar je namjera dokaziva?Chmoljo wrote:zašto? to sudija šiljio za nekoga?fixer wrote:imamo li dovoljno razloga da otvorimo i na fudbalu temu "haram im bilo"
kako to zoveš? u najgorem mogućem momentu čovjek dobija crveni NIZAŠTA.
al' ovako...
-
LSD
#1032 Re: Liga prvaka
cuj sramota za cijelu španiju
....kao da je sudija iz španije a ne iz norveške...sad odjednom svi mrze Barcelonu kao da je Guardila veceras djelio pravdu na terenu,a ne neki norveški sudac...ma garant su mu uletili par milja i janje kod gojka....cuj sad kukavicka igra Barcelone
...ljudi sa 10 igraca napadaju i zabijaju evro-gol....ovdje sve vrvi sa objektivnim komentarima.
Last edited by LSD on 06/05/2009 23:40, edited 1 time in total.
-
Blooob
#1033 Re: Liga prvaka
cikcanga wrote:Sve sto sam rekao u svojim postovima o ovoj utakmici je bilo istinito.Plavih_11 wrote:Ako je iko objektivan onda si to ti ... Ipak je Cheslea jedan VELIKI tim iz Londona sa pregrst titula u engleskoj i 2 titule LP-a .. Kakva Barsa, mali je to klub .. Cestitke na objektivnosti ...cikcanga wrote:Sto tebe bole cinjenice?
Mi objektivno komentariseno utakmice,a nismo naklonjeni nekom malom klubu iz Katalonije.
Istina boli.Zar ne?
Come on Arsenal.
Come on England.
Joooooj dobar je mali dobar je hahahahahaha Nusrete mi ko sve ima pristup Internetu hahahahahaha
-
Bušman
#1034 Re: Liga prvaka
Od te tri ciste situacije koje se spominju, jedna je bila cista ko suza, Pique kad je igrao rukom. Ostalo je bilo povlacenja sa obje strane, posebno ako je to ona situacija sa Drogbom u napadu.
Govori se o nekoj protekciji igraca, hej, 3-4 faula za zuti samo nad Iniestom. Svi su djonom isli na njega.
Messi nije puno bolje prosao. Ballack se cijelim tijelom zapuca u njega. Bila je jedna situacija kad ga je bas skrsio. Faul, zuti karton.
Pravda - nema pravde...
Govori se o nekoj protekciji igraca, hej, 3-4 faula za zuti samo nad Iniestom. Svi su djonom isli na njega.
Messi nije puno bolje prosao. Ballack se cijelim tijelom zapuca u njega. Bila je jedna situacija kad ga je bas skrsio. Faul, zuti karton.
Pravda - nema pravde...
- cikcanga
#1035 Re: Liga prvaka
Hvala za pohvale o mojoj strucnosti u oblasti kosarke.Van Halen wrote: Mislim da ti puno bolje ide komentarisanje košarke.
Medutim,nemoj da sumnjas u moju strucnost ove drevne engleske igre.
Keep the faith!
Come on England!
- Chmoljo
#1036 Re: Liga prvaka
bijelo_dugme wrote:
- muz66
#1037 Re: Liga prvaka
Konacno neko normalan na ovom forumu...svaka ti dala kraljuProbuseniDolar wrote:Barca je oduvijek igrala posten fudbal, ali ovo veceras je sramota za citavu Spaniju. Toj sramoti osim kukavicke igre, doprinio je i sudac(idiot) ... 2 cista penala nije svirao za Celzi. Barca u 93 minuti prvi sut u okvir gola, i prolaze u FInale. Drago mi je zbog finala, jer ce u zadnjih 10 godina prvi put igrati 2 ekipe koje su od pocetka sezone favoriti. Ipak, Barca nije zasluzila ovo finale. Svi su govorili da je igra celzija propaganda antifudbala, a Celzi je veceras pokazao kako se igra moderan fudbal. Odbrana svjetska klasa, kontranapadi za 10. Ja ne znam je li Barsa ocekivala da Celzi bude na nivou Gijona, ili Numancie, ali su vecertas odigrali kukavicki i bez ideje. Mesi se nije vidio, Eto jos gori. E upravo zbog ovakvog Mesija, je C.Ronaldo i ove godine svjetski igrac broj 1. Mesi kao i Ibrahimovic, zabija golove lijevim ekipama, a kada zaista "treba" nema ga nigdje. S druge strane Cristiano Ronaldo je upravo najbolji kada zaista treba. I tu je prednost ManU-a u finalu. Mozda sam malo subjektivan, ali ManU ce pregaziti Barsu u RImu.
- Compact
#1038 Re: Liga prvaka
Još kad bi tvoj glas pio vode, gdje bi nam kraj bio! Nego evo jedan haber za bete:Plavih_11 wrote: Real Madrid, Liverpool, Milan ... Manchester je tu negdje ... Ja ne vidim vise nikoga ..
Željezničar nastavlja po starom, od kako je na kormilo došao Demir Hotić, sa dovođenjem anonimusa u svoje redove.
Tako se jučer na treningu pojavio i Almir Deljo, o kojem smo saznali samo da je nastupao po njemačkim niželigašima. Deljo bi trebao ostati sedam dana da se trener uvjeri u njegove kvalitete, a trebao bi igrati na poziciji lijevoga beka.
-
elSaik
#1039 Re: Liga prvaka
Pa šta imaš istupati dobrovoljno, kad vas svakako svaki put neko istupi...cikcanga wrote:Sve sto sam rekao u svojim postovima o ovoj utakmici je bilo istinito.Plavih_11 wrote:Ako je iko objektivan onda si to ti ... Ipak je Cheslea jedan VELIKI tim iz Londona sa pregrst titula u engleskoj i 2 titule LP-a .. Kakva Barsa, mali je to klub .. Cestitke na objektivnosti ...cikcanga wrote:Sto tebe bole cinjenice?
Istina boli.Zar ne?
Come on Arsenal.
Come on England.
- Compact
#1040 Re: Liga prvaka
Chmoljo wrote:bijelo_dugme wrote:![]()
![]()
- video
#1041 Re: Liga prvaka
Ma lupa on i o formuli 1cikcanga wrote:Mislim da ti puno bolje ide komentarisanje košarke.Plavih_11 wrote:Sve sto sam rekao u svojim postovima o ovoj utakmici je bilo istinito.cikcanga wrote:Sto tebe bole cinjenice?
Istina boli.Zar ne?
Come on Arsenal.
Come on England.
-
fixer
#1042 Re: Liga prvaka
ma nemas pojma kako se to sminkerski radi. ne znam jesi li se ikad bavio sportom, ali svako siljenje proce s takvim nekim alibi potezom. ne moze se desiti da se idiot 6 puta oglusi svirat penal.Chmoljo wrote:
ja te opet pitam: šta je sa crvenim?
kako to zoveš? u najgorem mogućem momentu čovjek dobija crveni NIZAŠTA.ono wtf. da toga nij bilo reko bih, ok oštećeni ovo ono.
al' ovako...
- Chmoljo
#1043 Re: Liga prvaka
LSD wrote:cuj sramota za cijelu španiju![]()
....kao da je sudija iz španije a ne iz norveške...sad odjednom svi mrze Barcelonu kao da je Guardila veceras djelio pravdu na terenu,a ne neki norveški sudac...ma garant su mu uletili par milja i janje kod gojka....cuj sad kukavicka igra Barcelone
...ljudi sa 10 igraca napadaju i zabijaju evro-gol....ovdje sve vrvi sa objektivnim komentarima.
- cikcanga
#1044 Re: Liga prvaka
Isto se ovo desilo u finalu LP protiv Arsenala.LSD wrote:cuj sramota za cijelu španiju![]()
Dokle vise?
Platini lopove!
- Van Halen
#1045 Re: Liga prvaka
Kako se kaže, ne možeš ga metnut dvjema odjednom, košarka ok, ali "stručnost" u fudbalu si pokazo.cikcanga wrote:Hvala za pohvale o mojoj strucnosti u oblasti kosarke.Van Halen wrote: Mislim da ti puno bolje ide komentarisanje košarke.![]()
Medutim,nemoj da sumnjas u moju strucnost ove drevne engleske igre.![]()
Keep the faith!
Come on England!
- Chmoljo
#1047 Re: Liga prvaka
jesam drug 10-ak godina i to u sportovima u kojima je to mnogo lakše i efikasnije.fixer wrote:ma nemas pojma kako se to sminkerski radi. ne znam jesi li se ikad bavio sportom, ali svako siljenje proce s takvim nekim alibi potezom. ne moze se desiti da se idiot 6 puta oglusi svirat penal.Chmoljo wrote:
ja te opet pitam: šta je sa crvenim?
kako to zoveš? u najgorem mogućem momentu čovjek dobija crveni NIZAŠTA.ono wtf. da toga nij bilo reko bih, ok oštećeni ovo ono.
al' ovako...
ali molim te... budi realan... nije ovo Seria A...
- Compact
#1048 Re: Liga prvaka
BHT1 rezime, počinje, pa nastavimo kasnije!
-
Bušman
#1049 Re: Liga prvaka
Nazalost, nogomet se danas pretvara u krkansku igru kao sto je americki nogomet. Sve manje imam zelju da ga gledam. I kad neka ekipa dodje koja igra evropski nogomet, ne krkanluk, onda to svi pljuju. Tacno, Barca nije zasluzila da prodje u finale, ali barem jos koju godinu se nece nogomet igrati sa kacigama....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1050 Re: Liga prvaka
Cikcanga ,sta ti je ba,smiri secikcanga wrote:Isto se ovo desilo u finalu LP protiv Arsenala.LSD wrote:cuj sramota za cijelu španiju![]()
Dokle vise?
Platini lopove!
Da je trebao svirati penal,JESTE,da je veceras prikazanom Chelsi bio bolji,JESTE.
Ali...
Finale: Barsa-Mancester