Black swan wrote:ja ti serije tek 3-4 godine pratimtako da ne znam
![]()
jedva čekam početi treću sezonu dosjea x
Ja neku noc poceo ispocetka pratiti X files da se malo podsjetim kultne serije...
Moderator: _BataZiv_0809
Black swan wrote:ja ti serije tek 3-4 godine pratimtako da ne znam
![]()
jedva čekam početi treću sezonu dosjea x
http://www.imdb.com/title/tt0172061/Irvinovo stado wrote:Komi, da ne znas kako se zove ona serija koja se kod nas emitovala na RTRS prije sedam-osam godina... Cini mi se da je prevodjena sa "Pirati sa Kariba" ili "Pirati sa Juznih mora"... Ali nije originalni naziv... nemrem se sjetiti nikako...

To majstore... Hvala punoart vandeley wrote:http://www.imdb.com/title/tt0172061/Irvinovo stado wrote:Komi, da ne znas kako se zove ona serija koja se kod nas emitovala na RTRS prije sedam-osam godina... Cini mi se da je prevodjena sa "Pirati sa Kariba" ili "Pirati sa Juznih mora"... Ali nije originalni naziv... nemrem se sjetiti nikako...
Ona Latino ce me u grob otjeratierni3 wrote:
![]()
![]()
![]()
Da, da...zamzija wrote:jel to ova: http://www.imdb.com/name/nm1083404/
Babo Iranac - majka Španjolka![]()
pra pra praunuka Persijskog Šaha iz 19. stoljeća
white collar mi je super serijaNot My Idea wrote:gledam:
House M.D. - cekam 8. sezonu
Criminal Minds - cekam 7. sezonu
Breaking Bad - cekam 4. sezonu
White Collar - gledam 3. sezonu
Dexter - pocela prije par dana
Prve 4 su odlicne, s tim da mi je House najbolja ikad. Dexter sam tek pocela gledat i jos cekam da se odusevim
Neal jealica.k wrote:white collar mi je super serijaNot My Idea wrote:gledam:
Prve 4 su odlicne, s tim da mi je House najbolja ikad. Dexter sam tek pocela gledat i jos cekam da se odusevim
osim nje, house, glee, fringe, dr who, chuck, merlin, nikita...
sve osim white collar su mi sad na pauzimoram nac jos nest..il nest da odma odgledam tri sezone. eh eh
neil ptrick harris? ili neki neal?Not My Idea wrote:Neal jealica.k wrote:white collar mi je super serijaNot My Idea wrote:gledam:
osim nje, house, glee, fringe, dr who, chuck, merlin, nikita...
sve osim white collar su mi sad na pauzimoram nac jos nest..il nest da odma odgledam tri sezone. eh eh
out of this world
![]()
samo haman gay
ma jok, nego Matt Bomer, a Neal Caffrey je lik kojeg glumi u White Collar... mama miaVenomousV wrote:
neil ptrick harris? ili neki neal?
ako je nph - gej je, poznato odavno![]()
eh hvala, znaci veceras to skidamNot My Idea wrote:Neal je najbolji krivotvoritelj umjetnina (i svega sto postoji) i kad ga det. Burke uhvati dogovore se da ce 4 godine radit za FBI jedinicu White collar, koja se bavi suzbijanjem krivotvorenja, sverca i kradje, pomagat im da uhvate bad guys..
koma je serija, likovi su odlicni i super uklopljeni.
Neal je perverzija..
![]()
gledaj, neces se sigurno pokajat
takodjeNot My Idea wrote:gledam:
javi utiskeVenomousV wrote:eh hvala, znaci veceras to skidamNot My Idea wrote:Neal je najbolji krivotvoritelj umjetnina (i svega sto postoji) i kad ga det. Burke uhvati dogovore se da ce 4 godine radit za FBI jedinicu White collar, koja se bavi suzbijanjem krivotvorenja, sverca i kradje, pomagat im da uhvate bad guys..
koma je serija, likovi su odlicni i super uklopljeni.
Neal je perverzija..
![]()
gledaj, neces se sigurno pokajat
taman sam pocela kukat' kako ljeti nema dovoljno serija kojima bih ubijala vrijeme =)
sto si ti tako siguran?AMD wrote:Mat Bomer, Neil, jeste gej svakako![]()
znam ga gledashorion_bosona wrote:takodjeNot My Idea wrote:gledam:
Prve 4 su odlicne, s tim da mi je House najbolja ikad. Dexter sam tek pocela gledat i jos cekam da se odusevim17tog krece...